Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Psaras

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από Psaras »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Όχι. Αρχικά, δεν διαβάζω τα πάντα, δεύτερον με δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι ο Πέλκας είναι απλώς αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των οπαδών.

Αν ο Πέλκας ήθελε ΠΑΟΚ, να υπέγραφε 1 Ιουλίου, να έρθει προετοιμασία. Τώρα χωρίς προετοιμασία τι να τον κάνω; Να πάρει μπρος κι αυτός τον Νοέμβριο;
Καλά τώρα μεταξύ μας αυτό δεν είναι επιχείρημα. Η μεταγραφική περίοδος διαρκεί μέχρι 31/8. Για τους ελεύθερους δε ακόμα πιο μετά. Με την λογική αυτή μετά τον Ιούλιο δεν αξίζει να ασχολείσαι γιατί θα αργήσουν να προσαρμοστούν. Δεν πάει έτσι. Εγώ πάλι θέλω οποιονδήποτε θα μου βελτιώσει την ομάδα οποτεδήποτε.
Απλά τα ματς τα ευρωπαϊκά σε συνδυασμό με τα κενά μας, μας έχουν κάνει να τρέμουμε ολίγον τι...
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

Μια χαρά επιχείρημα το βρίσκω. Αν ο παίκτης ήθελε να γυρίσει ας ερχόταν νωρίς να έκανε την προετοιμασία και να προσέφερε από την αρχή.
Αν ψάχνεται παντού για καλύτερο συμβόλαιο και κάνει τις διακοπούλες του και έρθει μέσα Αυγούστου, ας κάτσει εκεί που είναι.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Από τα τρίλεπτα στιγμιότυπα του χθεσινού φιλικού που είδα, κατάλαβα πόσο λείπει-ουν χαφ. Τα τρία γκολ που δεχθήκαμε ήταν όλα με σουτ εκτός περιοχής, κάτι που δυστυχώς πλην ελαχίστων εξαιρέσεων λείπει εδώ και χρόνια από μας και σε θέσεις της εστίας που δεν μπορεί να αντιδράσει ο τερματοφύλακας. Πέραν το ότι στο πρώτο γκολ βλέπω αργή αντίδραση του Εκόνγκ και μαρκάρισμα με τα μάτια, όπως και στο δεύτερο από τον Μιχαηλίδη, εκεί θα έπρεπε να υπάρχει ανασταλτικό αποτέλεσμα από άξονα για να κόψει αν μη τι άλλο, την όρεξη του επιτιθέμενου για μακρινό σουτ.
Μέσα στην εβδομάδα πρέπει οπωσδήποτε να έλθει τουλάχιστον ο ένας, για να μην πάμε μόνο με Τσιγγάρα και Σβαμπ που αντέχει βία για 60΄ και δεν μιλάω για Γιαξή και Βρακά, ο οποίος δεν είναι χαφ άσχετα αν πάει να γίνει λόγω αναγκών. Πάρα πολύ καθυστερούμε λες και είμαστε δημόσια γραφειοκρατικού τύπου υπηρεσία.
Ο εξτρέμ, αν μάλιστα είναι υψηλού επιπέδου όπως λέτε ας περιμένει, αρκεί να λυθεί και το θέμα με τον Νάρεϊ.
Όσο για τον Πέλκα πότε θα έλθει αν έλθει, μετά την δεύτερη αγωνιστική της S.L;
Ελπίζω αυτές οι καθυστερήσεις να μην στοιχίσουν.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ναι σωστά ας βρούμε ακόμα μια δικαιολογία για να στοχοποιήσουμε τον Πέλκα, επειδή -λέει- κάνει αυτό που ουσιαστικά κάνουν όλοι οι παίκτες παγκοσμίως, εξετάζει δηλαδή τις επιλογές του και στοχεύει στο κατά δυνατόν καλύτερο.

Ξέρουμε αν όντως του έχει γίνει πρόταση (πέρα από μισή είδηση που δήθεν γράφτηκε στη φόρτσα); ΟΧΙ
Ξέρουμε αν του έγινε πρόταση, ποια τα οικονομικά δεδομένα αυτής; ΟΧΙ
Ξέρουμε τι απάντησε ο παίκτης; ΟΧΙ

Αρα βάσει ποιων δεδομένων κρίνουμε και "αποφασίζουμε" οτι καλύτερα να κάτσει εκεί που είναι και να μην έρθει;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

mbison

Δημοσίευση από mbison »

Psara παρτο αλλιώς, γιατί o,τι δειχνεις το παίρνουμε. Βαλε χαφ κ οχι Πέλκα
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ας φέρουν οποιον θελουν. Φετος διαμηνυσαν με τον πλεον ξεκαθαρο και σαφη τροπο πως τρεχουν τον σχεδιασμο τους στοχευμενα για να μην εχουν τα λαθη του παρελθοντος. Αρα no more excusses. Ας φερουν λοιπον οποιον σκατα θεωρουν αυτοι καταλληλο για τους στοχους π εθεσαν (ευρωπη για αρχη και πρωταθλητισμο). Αν στο τελος του καλοκαιριου ειμαστε εκτος ευρωπης ξανα, ας παραιτηθουν μαζικα. Αν στο τελος της χρονιας ειμαστε ξανα 3ο-4οι ας σηκωθουν να φυγουν να ηρεμησουμε. Κουραστηκα καθε χρονο να χουν κι απο μια καραμελα να πιπιλιζουν. Φτανει με τις δικαιολογιες. Φετος λεν οτι κανουν σχεδιασμο πρωταθλητισμου και υψηλης συγκεντρωσης. Ας το αποδειξουν
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

rainmaker έγραψε:https://www.paokmania.gr/stiles/apopseis/rainmaker/222786-ta-xaf-tou-paok
Ωραιο αρθρο. to the point
mbison

Δημοσίευση από mbison »

μπράβο Psara
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

nunies4 έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Όχι. Αρχικά, δεν διαβάζω τα πάντα, δεύτερον με δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι ο Πέλκας είναι απλώς αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των οπαδών.

Αν ο Πέλκας ήθελε ΠΑΟΚ, να υπέγραφε 1 Ιουλίου, να έρθει προετοιμασία. Τώρα χωρίς προετοιμασία τι να τον κάνω; Να πάρει μπρος κι αυτός τον Νοέμβριο;
Καλά τώρα μεταξύ μας αυτό δεν είναι επιχείρημα. Η μεταγραφική περίοδος διαρκεί μέχρι 31/8. Για τους ελεύθερους δε ακόμα πιο μετά. Με την λογική αυτή μετά τον Ιούλιο δεν αξίζει να ασχολείσαι γιατί θα αργήσουν να προσαρμοστούν. Δεν πάει έτσι. Εγώ πάλι θέλω οποιονδήποτε θα μου βελτιώσει την ομάδα οποτεδήποτε.
Απλά τα ματς τα ευρωπαϊκά σε συνδυασμό με τα κενά μας, μας έχουν κάνει να τρέμουμε ολίγον τι...

Δεν είπα να μην έρθει καθόλου, αλλά αφού είναι ΠΑΟΚτσάκι, πρώην αρχηγός και αγαπάει την ομάδα, να έρθει νωρίς να γνωριστεί με τους παίκτες. Δεν είναι ο ΠΑΟΚ όπως ήταν το 2018. Δεν θα εγκλιματιστεί σε 2 μέρες.. Για να μην έχει έρθει (αν δεχτούμε ότι όντως υπάρχει πρόταση) πάει να πει ότι εξετάζει και άλλες προτάσεις.

Για 'μένα, μακάρι να πάει αλλού. Η εμπάθειά μου με τον Πέλκα είναι γνωστή.
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Ο μόνος λόγος που δεν θέλω Πέλκα είναι ότι ο Ρουμάνος θα προτιμάει τα άσκοπα τρεξίματα του και το πρεσινγκ του από την δημιουργικότητα του Κωνσταντελια.

Από την άλλη αν του φέρουν 2 χαφαρους παίζει να ξαναβάζει τον Αογκουστο στο 10 για τον ιδιο λόγο.

Γενικά στο μυαλό του λουτσεσκου τα εξτρεμ ειναι φουλ Μπακ και τα 10αρια προωθημένα αμυντικά χαφ

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

ΠΕΛΚΊΝΙΟ παιχταρά 'έλα στον Π.Α.Ο.Κ. !!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Γενικά ας έρθουν οι παίκτες και μετά βλέπουμε τα θέλω του λουτσεσκου

Γιατί κάναμε προετοιμασία χωρίς βασικό φορ και με χαφ από δω κι από κει.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”