Η οργάνωση της θύρας 4

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Re: Η οργάνωση της θύρας 4

Δημοσίευση από Pepermint »

γιατί είμαστε ο ΠΑΟΚ των εκατομμυρίων ανταρτών ΑΛΛΑ όχι στρατιωτών.
Αδελφέ

εγώ πάλι ξέρω...ότι όταν η 4....ήταν 4 και γαμούσε και έδερνε που λέμε

ήταν ''στρατός''
και δη υπό τας διαταγάς...του πιό χύμα στρατηγού, που ετύγχανε να έχει και μανάβικο

και το κυριότερο ήταν...ότι μπορεί όλοι να γελάγανε με τις τρέλλες του, αλλά στις μαεστρικές εντολές του, πειθαρχούσαν όλοι

λίγοι τον παίρνανε στα σοβαρά...εκτός Κυριακής, αλλά όλοι περιμένανε το νεύμα του κάθε Κυριακή

δεν ξέρω τι εννοείς με τον προπαγανδιστικό και επιβεβλημένο από την αναρχο παπαρολογία, όρο ''μιλιταριστικές τακτικές''...αλλά ξέρω ότι το τουρλουμπούκι και το σκορποχώρι πάει για κουρά

τα υπόλοιπα γραφικά περί ανταρτών...τα βρίσκω αριστερές θολές αοριστολογίες
που δεν χωρούν όταν μιλάμε για ΠΑΟΚ....όπως και τυχόν δεξιές άλλωστε

ps-...η μοναδική περίπτωση στην οποία υπερισχύσανε παγκοσμίως οι αντάρτες...είναι η Κούβα

που πηγαίνουν να γαμήσουν οι αγάμητοι, γιατί χώρα μπουρδέλο συνεχίσανε να την έχουν οι αντάρτες...που γίνανε εξουσίες στην θέση των εξουσιών

πράγμα...σύνηθες και στις post soviet union countries

σε όλες τις ρεστ περιπτώσεις συντριβήκανε

και εν γένη...ο Νεοπτόλεμος ως υιός του Αχιλλέα, μπορεί να πολεμά προ των τοιχών της Τροίας

αλλά...παίρνει γυναίκα του την Ανδρομάχη...την χήρα του Εκτορα

κοινώς σου λέγει ο Παππούς...ότι ο χτεσινός αντιεξουσιαστής εκτός τοιχών
γίνεται εξουσιαστής-υπερασπιστής της Τροίας (που συμβολίζει το οργνωμένο σύστημα-matrix) όταν αλλάζει και βρίσκεται εντός των τοιχών

προς γνώση και συμμόρφωση και με αγάπη
Nakos_Paok_Rox_My_Sox

Δημοσίευση από Nakos_Paok_Rox_My_Sox »

araya4 έγραψε:Επ, ωπα, δεν το ειπα αποκλειστικα για σενα......μην παρεξηγηθω. Για τις αποψεις μου που εχω πει κατα καιρους για το θεμα οργανωσης. Δεν ειμαι μακρυα στο να με δικαιωσει ο χρονος......

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
δεν σ πολυκαταλαβα στο προηγουμνο ποστ :D :D :) :) :shock: !!!τεσπα...αν καταλαβα καλα συμφωνεις οτι ειμαστε χαλια...σωστα...ευχομαι ν βγεις ψευτης αν κ δν τ βλεπω
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

araya4 έγραψε: ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

Αυτο είναι το μόνο που δεν ισχύει παγκοσμίως.
Pepermit τέλειο το παράδειγμα με την 3 κάπως έτσι έχουν τα πράγματα και με την 4.
Άβαταρ μέλους
Pepermint

έτσι είναι

...γίνεσαι σκώληξ...εντός του μήλου...της έριδος

και ας πάρουν τέλος πάντων θέση και οι δισορδιανοί παοκτζήδες...αν κατέουν περί Εριδος και Καλλίστης, γιατί η μανδολίτσα είναι τεράστια σε προεκτάσεις

άλλωστε ο Τρωικός....δεν τελείωσε ποτές
συνεχίζεται και στις μέρες μας

μιάς και η Τροία ανακυκλώνεται
αφού την σκαπουλάρει τόσο ο Αινείας, όσο και ο Π-άρης

όταν ο Αχιλλέας...σκοτώσει αυτούς τους 2 στην Ιλιάδα...κοινώς τον 666
και ο Τηλέγονος ο ίδιος ο 666 τον Οδυσσέα στην Οδύσσεια

τότε θα πέσει και το matrix...δια παντός
και θα γίνουμε δίκεροι...οδεύοντας προς μονόκεροι

μην ρωτήσετε τίποτα...ψάχτε το
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

Pepermint έγραψε:δεν ξέρω τι εννοείς με τον προπαγανδιστικό και επιβεβλημένο από την αναρχο παπαρολογία, όρο ''μιλιταριστικές τακτικές''...αλλά ξέρω ότι το τουρλουμπούκι και το σκορποχώρι πάει για κουρά μπλα μπλα μπλα
..αφού δεν ξέρεις τι εννοώ τι το κουράζεις και μας κουράζεις ρε πεπερμιντ; Και η φράση ήταν: ''μιλιταριστικές τακτικές τύπου ρουληδων''. Καμία σχέση λοιπόν με αναρχικές παπαρολογίες. Λυπάμαι. Μακάρι να το ξερα και να έριχνα κανα δυο τσιτάτα του μπακούνιν για να θεμελιωθεί το υπόλοιπο αριστοτεχνικά γραμμένο κατεβατό.
Pepermint έγραψε:τα υπόλοιπα γραφικά περί ανταρτών...τα βρίσκω αριστερές θολές αοριστολογίεςπου δεν χωρούν όταν μιλάμε για ΠΑΟΚ....όπως και τυχόν δεξιές άλλωστε
Έχεις δίκιο. Είχα την ψευδαισθηση πως με την ύπουλη και θολή αναφορά της λεξης αντάρτης θα περνούσα υποσυνειδητα μηνύματα στους αναγνώστες. Σκοπός μου ήταν να τυλίξω με τον γραφικό κόκκινο μανδύα της αριστερας τον λαό του ΠΑΟΚ μια και είναι της μόδας να πουλάς επαναστατηλίκι και να συμπαρασύρω εν οψει εκλογών την θύρα 4 στις ανταρτικες αγκαλιές της Αλέκας. Ζητώ συγγνώμη. Την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεχτικός στις εκφρασεις μου και θα περιοριστώ στο να βρίζω παίχτες και προπονητη.

Από την άλλη βέβαια νοιωθω μεγάλη τιμή που ένα άσχετο ποστ μου έδωσε την ευκαιρια σε εναν ιεροφαντη της φορουμικής συγγραφικής να με συμμορφώσει στο σιβυλλικό φως της μαγικής του γνώσης. Πραγματικά υπέροχη προσπάθεια.
Άβαταρ μέλους
Pepermint

οκ βρε σατανά
...απλά δεν κατέω...από μ.τ ρούληδων

ιεροφάντης...φορουμικής συγγραφής ?...σιβυλλικό φως μαγικής γνώσης ?

και γαμώ λέμε...πολύ μου αρε
αλλά προτιμώ το wizzard ή έστω το butler

τελικά το φόρουμ έχει επιπεδάρα και κρυφά ταλέντα...αλλά δεν την βγάζει ο κόσμος

είδες τι κάνει το αντάρτικο...έστω και από σπόντα ?

ps-...το σατανάς από που βγαίνει ?
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

SATANAS έγραψε:
Έχεις δίκιο. Είχα την ψευδαισθηση πως με την ύπουλη και θολή αναφορά της λεξης αντάρτης θα περνούσα υποσυνειδητα μηνύματα στους αναγνώστες. Σκοπός μου ήταν να τυλίξω με τον γραφικό κόκκινο μανδύα της αριστερας τον λαό του ΠΑΟΚ μια και είναι της μόδας να πουλάς επαναστατηλίκι και να συμπαρασύρω εν οψει εκλογών την θύρα 4 στις ανταρτικες αγκαλιές της Αλέκας.
Παρά το ότι "τα υβριστικά ποστ απαγορεύονται",
καλά είχα καταλάβει μωρή ΚΟΥΦΑΛΑ Σατανά τον ύποπτο ρόλο σου, μίσθαρνο όργανο του διεθνούς σιδηρού παραπετάσματος.
Υ.Γ. Κάνε με μια χάρη ρε. Μη ξαναγράψεις το όνομα της "χρόνια πολλά για προχτές". Γράψε κάποιο άλλο όνομα, ας πούμε "στην αγκαλιά του Κοροβέση", που έγινε και της μοδός.
Υ.Γ. 2 Λέξεις όπως αντάρτης, επανάσταση, αντίσταση, κατεστημένο κλπ κλπ να απαγορευτούν στο φόρουμ
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Pepermint έγραψε:
ps-...το σατανάς από που βγαίνει ?
Τι το θελες να μπλέξεις με δικέρατο?
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

Το Σατανάς βγαίνει πολύ εύκολα.
Αρκει να σβήσεις το φως να αναψεις ένα κοκκινο κερί μπροστά σε ένα καθρέφτη και να πεις τρεις φορες τη λέξη ΣΗΤΡΑΤΝΑ και θα εμφανιστεί.

Φίλε καςς από αθήνα λυπάμαι ειλικρινά για την υβριστική σου επιθεση. Δε θα ανταποδώσω όμως γιατί ακούω κατι φρεναρισματα και σειρίνες από περιπολικά έξω. Μάλλον ήρθαν για μενννννν..
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Soy Cuba...

Tι εκαναν οι ανταρτες μετα? Σιγουρα οχι αυτο που περιγραφει ο Pepermint παντως...

Για την θυρα-4: Οι εποχες αλλαξαν. Τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο.

Προταση? Να επανελθουν οι παλιες εποχες. Ο χρονος κανει κυκλους ή μαλλον οι ανθρωποι κανουν κυκλους μεσα στον χρονο (ο χρονος ειναι αμεταβλητος και αμορφος, ειναι ο θεος). Μιλαω για τους "αφηρημενους" ανθρωπους, αυτο που ονομαζεται αλλιως Ιστορια. Επομενως, προκειται για προταση ανεφικτη. Σε οτι αφορα το παρον τουλαχιστον. Που γλιστρησε και εγινε παρελθον ακριβως την ωρα που γραφω αυτες τις γραμμες.
Nakos_Paok_Rox_My_Sox

θα μιλησετε λογικα και ελληνικα χωρις αλληγοριες εδω μεσα?? :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Το τοπικ εν ριπεί οφθαλμού και με φωτεινή εξαίρεση τον, αδικαιολογήτως απόντα ΠΡΑΚΤΟΡΙΝΟ, θέτει υποψηφιότητα για παμφηφεί μεταφορά του στην κοινωνία ώρα μηδέν και Διεθνείς συζητήσεις, οπότε ας ικανοποιήσουμε και την επιθυμία τον Νάκου, καθώς υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα που ίσως δεν έχουν αντιληφθεί πως, με τη βοήθεια του χωροχρόνου και της μηχανής του βρεθήκαμε από τα τσιμέντα της 4 στον Τρωικό πόλεμο, τον Οδυσσέα, τον Αχιλλέα και τους λοιπούς "ήρωες" του Ομήρου!!

Λύση υπάρχει και την έχουμε όλοι μας..
Λαρύγγια όλοι και όλοι προς τους 2 πυρήνες (που επιτέλους ας συνεννοηθούν για τα συνθήματα και το ποιος θα δίνει ρυθμό)..

Σε 18 βράδια περνάμε εξετάσεις!!
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Τι το θελες να μπλέξεις με δικέρατο?
όλοι...οι εκπεσόντες δίκεροι είναι (δεν έχουν τον 3ο ορνό...κώλο δηλαδίς)

και ο άνθρωπος...δίκερος ήταν πρωτού γίνει τρίκερος (3 και ο Ερως)
Το Σατανάς βγαίνει πολύ εύκολα.
Αρκει να σβήσεις το φως να αναψεις ένα κοκκινο κερί μπροστά σε ένα καθρέφτη και να πεις τρεις φορες τη λέξη ΣΗΤΡΑΤΝΑ και θα εμφανιστεί.
εγώ νόμιζα...ότι βγαίνει από το ΣΑΤ (είδος κατασπώμενου φωτός)
Ο χρονος κανει κυκλους ή μαλλον οι ανθρωποι κανουν κυκλους μεσα στον χρονο (ο χρονος ειναι αμεταβλητος και αμορφος, ειναι ο θεος).
χμμμ...bro επέτρεψέ μου
σαφώς και κάνουμε κύκλους και έλικες και σπείρες...υπάρχει κίνησις και στάσις
αλλά ο χρόνος δεν είναι αμετάβλητος ακριβώς
είναι μεταβλητά αμετάβλητος
έχει σχέδιο το πως θα κυλίσει....η ειμαρμένη και η ανάγκη που λέμε
είναι μηχανικός
Deus ex machina...θυμάσαι το matrix ?

έχει επαναληψιμότητα και προβλεψιμότητα...που την κατέουν όσοι έχουν τα κλειδιά του

ακριβώς...επειδή κάνει κύκλους...και επιστρέφει σε κομβικά σημεία
με αυτή την έννοια...έχει ροή σαφώς (κατασπασμένος Αιώνας είναι άλλωστε)

αλλά από την άλλη ουσιαστικά είναι μία προκαθορισμένη κίνηση...μέσα στην στάση
όπως και οι ζωές μας άλλωστε

απλώς άρχει...στους υπάρχοντες
δεν άρχει σε αυτούς που τον νικήσανε...και πήγανε beyond και είναι Αεί...Αχρονοι...Αιώνιοι
αμετάβλητη είναι η Στιγμή...το τώρα...που δεν μπορείς να το πιάσεις
εξ' ου και το now & here....nowhere...πουθενά
ως ουτοπία

για αυτό άλλωστε και ο Κρόνος...είναι Σατ-ούρν...το Σατ που λέγαμε
Tι εκαναν οι ανταρτες μετα? Σιγουρα οχι αυτο που περιγραφει ο Pepermint παντως...
ο Ιζνογκούντ...γίνεται χαλίφης στη θέση του χαλίφη bro
νόμος αυτός...σε όλες τις ''επαναστάσεις''
η εξουσία γίνεται σκληρότερη και οι νυν επαναστάτες, γίνονται σκληροί εξουσιαστές ειδικά...έναντι των προκατόχων τους
θα μιλησετε λογικα και ελληνικα χωρις αλληγοριες εδω μεσα??
...τώρα μιλάμε Ελληνικά...χεχεχε !!!
Nakos_Paok_Rox_My_Sox

peper εχεις σκεφτει ν δηλωσεις συμμεντοχη σε κανα τηλεπαιχνιδι...θα χεστεις στο ταληρο!!!
Άβαταρ μέλους
Pepermint

δεν γουστάρω publicity
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”