Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
https://www.transfermarkt.com/pablo-gal ... ler/313830
Επαγγελματικός αθλητισμός. Ανταλλαγή μ αυτόν. Ελάτε κύριοι....
Επαγγελματικός αθλητισμός. Ανταλλαγή μ αυτόν. Ελάτε κύριοι....
- Ovalencianos
Δεν τον ξέρω τον Galdames, αλλά να αδελφέ να ανταλλάξεις ένα βασικό και αναντικατάστατο παίκτη(είδατε πως φάνηκε η απουσεια του στα play off), πρώτο σε ασίστ και με αρκετά γκολ για ένα παίκτη που η Τζένοα τον δίνει δανεικό;
Μάλλον υποτιμούμε τους παίκτες μας
Μάλλον υποτιμούμε τους παίκτες μας
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Καλα σιγα μην δωσουν σεντς οι Γενοβεζοι.
Δεν εχουν μαντιλι να κλαψουν.
Μουργκ και αμα γουσταρουμε.
Δεν εχουν μαντιλι να κλαψουν.
Μουργκ και αμα γουσταρουμε.
η σημερινη εμφανιση αλλα και οι υπολοιπες της προετοιμασιας με γκολ στο τρανζισιον,με το να μην κανουμε ενα φαουλ να τους σταματησουμε αλλα και καποιες μεμονομενες φασεις οταν περναει ο αντιπαλος την μεσαια γραμμη + και το αριθμητικο και ποιοτικο θεμα που υπαρχει πρεπει να ερθει οπωσδηποτε χαφ ,εστω ενα κανονικος παιχτης και αργοτερα πας και για τον πανωραφισιο.
το μονο στο οποιο ισως πρεπει να ελπιζουμε ειναι να κανουν το τελειο παιχνιδι ατομικα και ομαδικα σβαμπ-τασιγγαρας για να κανουμε κατι καλο με τους ισραηλινους ειδικα στο εντος που λογικα το ματσ θα ειναι η γατα με το ποντικι
το μονο στο οποιο ισως πρεπει να ελπιζουμε ειναι να κανουν το τελειο παιχνιδι ατομικα και ομαδικα σβαμπ-τασιγγαρας για να κανουμε κατι καλο με τους ισραηλινους ειδικα στο εντος που λογικα το ματσ θα ειναι η γατα με το ποντικι
Η ομάδα έχει ένα αριστερό εξτρέμ (Τάισον) και ένα δεκάρι (Κωνσταντελια) που ο ένας είναι πολύ μικρός για να βγάλει σεζόν με 50+ παιχνίδια και ο άλλος πολύ μεγάλος. Θελουμε τουλάχιστον 2 παίκτες στις θέσεις αυτές. Έναν έμπειρο να μοιραστεί τη θέση με Ντελια (ελπίζω Πελκα) και έναν παικταρα να παίζει βασικός αριστερά με τον Τάισον να μπαίνει για ποιοτικά 20λεπτα.danirifle έγραψε:παίδες αριθμητικά αν το δει κανείς, κενή θέση υπάρχει μόνο για 1 χαφ και 1 εξτρεμοδεκάρι
δεν υπάρχει χώρος και λόγος να έρθουν περισσότεροι παίχτες, εκτός αν υπάρξει πώληση
οζντόεφ και πέλκας και κλείσαμε. αυτή είναι η πρόβλεψή μου
Στα χαφ η ομάδα είναι μείον Κουρτιτς και Νταντας και έχει επιστρέψει ο Τσιγγαρας. Πρέπει να ερθει βασικούρα να παίζει μαζί με Αύγουστο, και πρέπει και να αντικατασταθεί και ένας εκ των Σοαρες, Σβαμπ, Τσιγγαρα γιατί η διαφορα βασικών/αναπληρωματικών είμαι χαοτική.
Να μπουν με το καλό και Σαματά/Μπαμπα στο ροτεισον και ας ελπίσουμε να είμαστε ελαφρώς καλύτεροι από πέρυσι στο χόρτο.
Πολύ θα ήθελα να δώ Μέιτἐ Καρρασκαλ πακέτο, αλλά κάτι μου λέει οτι μέσα στην εβδομάδα θα έρθει ο Πελκίνιο.
Τέλος πάντων, συνεχίζουμε.
Εγώ βλέπω από εβδομάδα μάξιμουμ αρχές Αυγούστου ο Carrascal που τον έχει η διοίκηση σε top να βρουν φόρμουλα, όπως θα έρθει και ο Ozdoev. O Meïté θα έρθει αν έρθει που ήταν ο πρώτος βασικός στόχος της ομάδος και δεν έκατσε αν πουληθεί ο Schwab που δήλωσε και ο ίδιος με ερωτηματικό τι θα γίνει που τον θέλει η πρώην ομάδα του, μετά τα παιχνίδια με την Beitar να περάσουμε το πρώτο εμπόδιο και μετά. Για τον Πέλκα αν έρθει ο Carrascal δύσκολο το βλέπω να έρθει εκτός αν δεν βρει ομάδα μέχρι 20-25Αυγ. έτσι υποθέτω εγώ.Magpies4 έγραψε:Πολύ θα ήθελα να δώ Μέιτἐ Καρρασκαλ πακέτο, αλλά κάτι μου λέει οτι μέσα στην εβδομάδα θα έρθει ο Πελκίνιο.
Πάμε για Οζντοεφ τελικά.
Γι'αυτό που είμαι σίγουρος για τον Τσετσενο είναι ότι θα βάλει αρκετά γκολ,πατάει περιοχή και βρίσκεται σε καλές θέσεις.
Το ξέρει καλά το ποδόσφαιρο,είναι ψημένος με αυτό.
Καλό το ότι έπαιξε ήδη μια χρονιά εκτός Ρωσίας.
Άντε να δούμε και να ελπίσουμε να μας ευνοήσει και λίγο η τύχη,ειδικά στην Ευρώπη.
Αν εξασφαλιστούν χρήματα από εκεί, ούτε πώληση παίχτη θα χρειαστεί αλλά και δυνατές κινήσεις ενίσχυσης θα γίνουν τέλη Αυγούστου.
Γι'αυτό που είμαι σίγουρος για τον Τσετσενο είναι ότι θα βάλει αρκετά γκολ,πατάει περιοχή και βρίσκεται σε καλές θέσεις.
Το ξέρει καλά το ποδόσφαιρο,είναι ψημένος με αυτό.
Καλό το ότι έπαιξε ήδη μια χρονιά εκτός Ρωσίας.
Άντε να δούμε και να ελπίσουμε να μας ευνοήσει και λίγο η τύχη,ειδικά στην Ευρώπη.
Αν εξασφαλιστούν χρήματα από εκεί, ούτε πώληση παίχτη θα χρειαστεί αλλά και δυνατές κινήσεις ενίσχυσης θα γίνουν τέλη Αυγούστου.
Η ομάδα χτές στο φιλικό κατέβηκε να κάνει συγκεκριμένες δοκιμές. Ἐμειναν έξω 4 βασικοί και άν υπολογίσω και τις απουσίες Σαμάτα και Ντοουγκλας, τότε μιλάμε για άλλη ομάδα.
Πέρα από τις γνωστές ελλείψεις ταχυδυναμικών χάφ που χτες έλαμψαν ξανά, ο Λουτσέσκου διαπίστωσε οτι αυτό που λεμε το ᾽᾽συστημα᾽᾽ που παίζει ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου με ψηλά την άμυνα, πρέσινγκ στην περιοχή του αντιπάλου, build up me deep lying CM από τον τερματοφύλακα κλπ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να το παίξει καθόλου όταν αλλάζει τόσους παίκτες.
Με την Γκένκ του βγήκε για 60 λεπτά, δείγμα θετικό, και ίσως αυτο που θέλει να παίξει να μπορέσει να το παίξει με την προσθήκη ενός παίκτη γομάρι που δεν χάνει μπάλα όπως ο Μειτέ (ή παρὀμοιος). Τον Πέλκα μόνο σαν καλύτερη επιλογή του Μπράντον μπορώ να τον δώ. Τον Οζντόεφ δεν τον ξέρω και νομίζω δέν είναι η πρώτη επιλογή. Φυσικά η επιλογή του Κολομπιάνου είναι προφανής οτι παίζει και σαν αριστερό ακραίος, όσο και στο 10. Με μεγάλη ταχύτητα στο παιχνίδι του. Σίγουρα θα αλλάξει τα δεδομένα και η προσθήκη του στην 11άδα εμένα μου λέει οτι θα αυξήσει την πιθανότητα να δούμε τον ΠΑΟΚ της Γκένκ πιό συχνά.
Αυτὀ που προβληματίζει είναι οτι το σύστημα του Λούτσου γυρίζει μπούμερανγκ όταν μπαίνουν αλλαγές. Δηλαδή χρειάζεσαι και οι αλλαγές να μπορούν να ανταπεξέλθουν. Η ομάδα θα χρειαστεί να παίξει και πίσω από την μπάλα οταν δεν μπορεί να ανεβάσει τις γραμμές της. Αυτό είναι καθαρά επιλογή του προπονητή, υποθέτω οτι εχτες έκανε δοκιμές και οτι εμπιστεύεται την ομάδα οτι μπορεί να παίξει πιό πίσω όταν χρειαστεί.
Πέρα από τις γνωστές ελλείψεις ταχυδυναμικών χάφ που χτες έλαμψαν ξανά, ο Λουτσέσκου διαπίστωσε οτι αυτό που λεμε το ᾽᾽συστημα᾽᾽ που παίζει ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου με ψηλά την άμυνα, πρέσινγκ στην περιοχή του αντιπάλου, build up me deep lying CM από τον τερματοφύλακα κλπ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να το παίξει καθόλου όταν αλλάζει τόσους παίκτες.
Με την Γκένκ του βγήκε για 60 λεπτά, δείγμα θετικό, και ίσως αυτο που θέλει να παίξει να μπορέσει να το παίξει με την προσθήκη ενός παίκτη γομάρι που δεν χάνει μπάλα όπως ο Μειτέ (ή παρὀμοιος). Τον Πέλκα μόνο σαν καλύτερη επιλογή του Μπράντον μπορώ να τον δώ. Τον Οζντόεφ δεν τον ξέρω και νομίζω δέν είναι η πρώτη επιλογή. Φυσικά η επιλογή του Κολομπιάνου είναι προφανής οτι παίζει και σαν αριστερό ακραίος, όσο και στο 10. Με μεγάλη ταχύτητα στο παιχνίδι του. Σίγουρα θα αλλάξει τα δεδομένα και η προσθήκη του στην 11άδα εμένα μου λέει οτι θα αυξήσει την πιθανότητα να δούμε τον ΠΑΟΚ της Γκένκ πιό συχνά.
Αυτὀ που προβληματίζει είναι οτι το σύστημα του Λούτσου γυρίζει μπούμερανγκ όταν μπαίνουν αλλαγές. Δηλαδή χρειάζεσαι και οι αλλαγές να μπορούν να ανταπεξέλθουν. Η ομάδα θα χρειαστεί να παίξει και πίσω από την μπάλα οταν δεν μπορεί να ανεβάσει τις γραμμές της. Αυτό είναι καθαρά επιλογή του προπονητή, υποθέτω οτι εχτες έκανε δοκιμές και οτι εμπιστεύεται την ομάδα οτι μπορεί να παίξει πιό πίσω όταν χρειαστεί.
- john4serres
Αν είναι να έρθει τζάμπα, καλώς να ορίσει.Ζοραν έγραψε:Στα μεταγραφικά Φρέσκο από Twitter:
"Harry Leonard could be on his way out of Blackburn Rovers with multiple clubs registering interest in the player. Some interested clubs include PAOK from Greece and Ipswich. Situation to keep an eye on. #Blackburn #Ipswich"
Για ΠΑΟΚ Β;
¨Οσο για το πόσους παίκτες θέλουμε μεσοεπιθετικά και αν χωράνε άλλοι εγω λέω οτι χωράνε.
2+1 παίκτες ανα θέση
Φορ : Σαματαρος, Μπράντον, Στεφαναρα
10αρι: Ντέλιας, Μεταγραφη (πες Πέλκας) Ρικάρντο
Αριστερο Εξτρεμ: Τάισον, μεταγραφη (πες Καρασκάλ), Βρακάς
Δεξι εξτερ: Ζιφκοβιτς, Ναρεϊ, Κανίς
και αφήνω και έξω τον Μουργκ.
Θα χρειαστεί στον ΠΑΟΚ Β
Στην θέση του Πανίδη, ίσως.
Ακόμα τίποτα... μέσα στη μέρα θα ανακοινωθεί ο Samatta.Elkar80 έγραψε:Καλημερα, έχουμε κανενα νεο;
Αν ισχύει το αρθρο της φορτσα πρεπει να τρομαξαν χθες με τα χαφ μας και προσπαθούν να φερουν αμεσα τον βασικο χαφ της εθνικής ρωσιας στο ευρο του 2021,καλα κανουν
- ΑποστόληςΑ
gpap έγραψε:Αν μιλάτε για τον Καρρασκάλ, το transfermarkt γράφει πως είναι τραυματίας (Knee injury), με ''unknow return''.
Για αυτόν τον παίχτη γίνεται η συζήτηση;
https://www.transfermarkt.com/jorge-car ... 145/plus/1
5μερες ήταν ο τραυματισμός μην γράφετε ότι να ναι!!!