Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Προχωράμε σιγά σιγά. Ο Σαμάτα είναι μια καλή κίνηση, ένας παίκτης που έχει χαρακτηριστικά που θα βοηθήσουν. Έχει ταχύτητα, 1vs1 και κεφαλιά, στοιχεία που δεν είχε ο Ολιβέιρα, ο οποίος είχε συνολικά καλύτερη τεχνική και αποφάσεις. Άρα είναι μια ξεκάθαρη αναβάθμιση. Με τον Μπάμπα η θέση αποκτά περισσότερα physical, αλλά και ανταγωνισμό ή επιλογές μέσα σε μια μεγάλη χρονιά, αν μπούμε στους ομίλους.
Προσωπικά πιστεύω ότι τα χαφ θα κάνουν τη διαφορά και με την αποχώρηση του Κούρτιτς άνοιξε χώρος στο μπάτζετ για κάτι καλό. Ιδανικά θα ήθελα 2 χαφάρες, να αλλάξουν τον ΠΑΟΚ τελείως, που με τον Αουγκούστο να έχουμε 3 τοπ επιλογές, αλλά και τον ταλαντούχο και ανεβασμένο Τσιγγάρα. Εγώ θα έφερνα Πέλκα αν γίνεται σε κανονικά χρήματα και όχι πάνω από 1εκ μισθό. Αν ήταν στο επίπεδο και την ηλικία που είχε όταν έφυγε, να έπαιρνε και 1,2εκ, τώρα όμως δεν είναι σε αυτό το επίπεδο και τα τρεξίματα θα πέσουν επιπλεον τα επόμενα χρόνια σταδιακά. Μπορεί να προσφέρει στο ροτέισον της ομάδας από αρκετές θέσεις και δώσει σημαντικές λύσεις. Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από παίκτες που πρεσάρουν, να γίνει πιο aggressive, κάτι που είχε τη χρονιά του νταμπλ. Αν δεν έρθει ο Δημητράκης, δε θα χαλαστώ, γιατί υπάρχουν παίκτες στην αγορά, αλλά και έχουμε ποιοτικούς νέους. Τέλος στα εξτρέμ ιδανικά θα ήθελα έναν παίκτη να πετάει στο 1vs1 από αριστερά, αλλά μπορεί αυτή η κίνηση να περιμένει και να δωθούν ευκαιρίες στο υπάρχων υλικό να δείξει τί μπορεί να κάνει.
Ο Σαμάτα πάντως δεν ξέρω γιατί άργησε τόσο πολύ. Μεγάλη διαφορά να τον είχαμε 10 μέρες πριν, να προλάβει τη μισή προετοιμασία έστω. Έχει όμως εμπειρία και πιστεύω ότι θα μπει στο κλίμα, ενώ το ποδόσφαιρο που παίζουμε θα του ταιριάξει.
Προσωπικά πιστεύω ότι τα χαφ θα κάνουν τη διαφορά και με την αποχώρηση του Κούρτιτς άνοιξε χώρος στο μπάτζετ για κάτι καλό. Ιδανικά θα ήθελα 2 χαφάρες, να αλλάξουν τον ΠΑΟΚ τελείως, που με τον Αουγκούστο να έχουμε 3 τοπ επιλογές, αλλά και τον ταλαντούχο και ανεβασμένο Τσιγγάρα. Εγώ θα έφερνα Πέλκα αν γίνεται σε κανονικά χρήματα και όχι πάνω από 1εκ μισθό. Αν ήταν στο επίπεδο και την ηλικία που είχε όταν έφυγε, να έπαιρνε και 1,2εκ, τώρα όμως δεν είναι σε αυτό το επίπεδο και τα τρεξίματα θα πέσουν επιπλεον τα επόμενα χρόνια σταδιακά. Μπορεί να προσφέρει στο ροτέισον της ομάδας από αρκετές θέσεις και δώσει σημαντικές λύσεις. Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από παίκτες που πρεσάρουν, να γίνει πιο aggressive, κάτι που είχε τη χρονιά του νταμπλ. Αν δεν έρθει ο Δημητράκης, δε θα χαλαστώ, γιατί υπάρχουν παίκτες στην αγορά, αλλά και έχουμε ποιοτικούς νέους. Τέλος στα εξτρέμ ιδανικά θα ήθελα έναν παίκτη να πετάει στο 1vs1 από αριστερά, αλλά μπορεί αυτή η κίνηση να περιμένει και να δωθούν ευκαιρίες στο υπάρχων υλικό να δείξει τί μπορεί να κάνει.
Ο Σαμάτα πάντως δεν ξέρω γιατί άργησε τόσο πολύ. Μεγάλη διαφορά να τον είχαμε 10 μέρες πριν, να προλάβει τη μισή προετοιμασία έστω. Έχει όμως εμπειρία και πιστεύω ότι θα μπει στο κλίμα, ενώ το ποδόσφαιρο που παίζουμε θα του ταιριάξει.
Κανενα νεο για χαφ ειχαμε ;καναμε προταση στουε πελκα και οζντοεφ;
Τη Δευτέρα δηλώνεται η ευρωπαϊκή λίστα και για μας; Αν ναι παίρνουμε τεράστιο ρίσκο αφού δεν έχουμε πάρει ακόμα τα χαφ που χρειαζόμαστε. Μήπως όμως για το conference είναι πιο αργα....
-
500.000 περίπουpsykoman έγραψε:Ο Ντελιας ξερει καποιος σιγουρα να μου πει ποσο παιρνει;
Θα τολμήσω να πω ότι ο Σαματα εχει κοινα στοιχεια με τον μεγιστο Πάμπλο Γκαρσία.
Θεωρειται λαϊκος ηρωας. Ο Πάμπλο ηταν ο Κανάριο στην Εθνική του. Και οι 2 αρχηγοι.
Και οι 2 έπαιξαν λίγο στις ομάδες τους και ηρθαν με ορεξη για μπαλα.
Κύριο προσον τους ειναι το πάθος. Μπαινουν δυναμικα στις φασεις.
Πιστευω θα ταιριαξει πολύ σε μας.
Θεωρειται λαϊκος ηρωας. Ο Πάμπλο ηταν ο Κανάριο στην Εθνική του. Και οι 2 αρχηγοι.
Και οι 2 έπαιξαν λίγο στις ομάδες τους και ηρθαν με ορεξη για μπαλα.
Κύριο προσον τους ειναι το πάθος. Μπαινουν δυναμικα στις φασεις.
Πιστευω θα ταιριαξει πολύ σε μας.
Και ο Μισιτζιαν και ο Μενσα που είχε ακουστεί σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους έκλεισαν ως ελεύθεροι στην Αλ Ται της Σαουδικής Αραβίας
FrankieSayRelax έγραψε:Καλημέρες σε όλη την ασπρόμαυρη παρέα,
Ο Πέλκας αν τελικώς έρθει θα είναι προπομπός πώλησης του Ντέλια.
Γεια σου κι εσένα.
Το στηρίζεις κάπου αυτό ή απλά έτσι;
Διαγράψατε το μήνυμα μου στη διαχρονική λογική της Δημοκρατίας PAOKmania. Τραγικοί.
rainmaker έγραψε:FrankieSayRelax έγραψε:Καλημέρες σε όλη την ασπρόμαυρη παρέα,
Ο Πέλκας αν τελικώς έρθει θα είναι προπομπός πώλησης του Ντέλια.
Γεια σου κι εσένα.
Βεβαιότητα στην παράνοια .
Κοίτα, επειδή το διάβασα αντικειμενικά ήταν λίγο κάπως ώστε να αξίζει να μπει στην ίδια πρόταση με τη λέξη δημοκρατία.
Απλά έτσι? Τι είναι το απλά έτσι? Λέγεται άποψη, εκτίμηση. Εκφράζει την άποψη του, την εκτίμησή του.rainmaker έγραψε: Γεια σου κι εσένα.
Καταλαβαίνω δυσνόητες έννοιες.
Descartes εκτός του ότι λες προκλητικές βλακειες, πρέπει να σε ενημερώσω ότι δεν έχω την παραμικρή ιδέα ποιο μήνυμα σου κόπηκε ούτε για ποιο λόγο, ούτε τι έγραφες σε αυτό.