Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Τι 6-7 ρε μάγκες... 3 κινήσεις χρειαζόμαστε αλλά 3 σοβαρές. Άμα μου φέρεις ένα εξτρέμ εκρηκτικό γρήγορα εξτρέμ που να χώνεται και όχι να παίζει στην γραμμή σαν τον ζιφκοβιτσ και 2 8ρια στυλ οζντόεφ που έρχονται από πίσω και γράφουν νούμερα γιατι θες γκολ και από πίσω γιατί δεν φημίζονται για το σκοράρισμα οι Ντελιας ζιφκοβιτσ. Είσαι μια χαρά και μετά ότι προκύψει Αυγούστο
-
Ανύπαρκτος ο νάρεϊ στα ντέρμπι; που σου πήρε 3 βαθμούς μέσα στον γαύρο και μέσα στην Τούμπα κάρφωσε την αεχ; Και σε όλα τα ματς των play off και τον τελικό που ήταν τραυματίας ο Νάρεϊ δεν έβαζες γκολ και δεν δημιουργούσες ούτε με τάμα; Τι ακούμε βραδιάτικα ρε αδερφέ, το σοβαρό πρόβλημα ήταν στο φορ που έχανε τα άχαστα και έκανε κεφαλιές με τον ώμο, στα εξτρέμ που έλειπε η έκρηξη και η φαντασία και στο 6 που ο νταντάς ήταν ανύπαρκτος στα μαρκαρίσματα, στις μονομαχίες, στις διεκδικήσεις, σε τελικές προσπάθειες κτλπ... Και όσο για τα ότι όλα τα εξτρέμ τις αεχ θα έπαιζαν βασικοί στον ΠΑΟΚ, ο Ντελιας, ο Αουγκούστο, ο Νάρεϊ και ο Κοταρσκι με κλειστά μάτια παίζουν και δεν βγαίνουν οπότε δεν μου λέει κάτι αυτό...VfB v2 έγραψε:soflodoras έγραψε:ποια ειναι τα 6-7 κενα βρε ασυμβιβαστε?Dimg4a έγραψε:Το οτι αρχιζουμε να συμβιβαζομαστε ειναι ανησυχητικο. Τα κενα φτανουν στα 6-7 κ μιλαμε για 2-3 προσθηκες
Δεξί εξτρέμ δεν θέλεις; Αριστερό σέντερ μπακ δεν θέλεις; Σου φτάνουν δηλαδή ποιοτικά οι αντρίγια, νάρει, κουλιεράκης, μίχα και νασμπεργκ για τρεις διωργανώσεις και με τους ανταγωνιστές ακόμη καλήτερους?
Αυτός ο Αντρίγια που ξέρουμε όλοι τι κοιλιά έκανε πέρσι. Αυτός ο νάρει που στην πλειοψηφία των ντέρμπι ήταν ανύπαρκτος. Αυτός ο κουλιεράκης που έφτιαχνε την μια μαλακία μετά την άλλη απο ένα σημεία και μετά. Αυτός ο Μιχαιλίδης που είναι ακόμα ένα ερωτιματικό.
.
Εχω τελείως αντίθετη άποψη για το πως τα πήγε πέρσι. Χωρίς βεβαια να του καταλογίζω την παραμικρή ευθύνη. Θέλει πολύ δουλειά ακόμα στο πνευματικό κομμάτι για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην πίεση. Πρωτίστως δεν θέλω να κάει ένα τόσο ταλαντούχο παιδί απο κακή διαχείριση.aivas19 έγραψε:Εχουμε 3 αριστερα στοπερ και 2 δεξια χαφ. Οποτε οχι δν θελουμε. Να μου πεις δεξι στοπερ και αριστερο εξτρεμ να το δεχτω. Ο Κουλιερακης θα στηριχθει γιατι αυτο ειναι το πλανο. Τι επιθεση ειναι αυτη στον μικρο; Μια χαρα τα πηγε για πρωτη χρονια.
ΥΓ: Οχι ο Ελιασον δεν θα ηταν βασικος και ο Γκατσινοβιτς θα ηταν στα χαφ ομως οχι στα εξτρεμ.
Και σαν ρολίστας πάλι θα κάνει τις συμμετοχές του, τα 1500-1700 αγωνιστικά λεπτά του. Σιγά σιγά θέλει. 19 είναι ακόμα, και οχι 22. Στην σαλσμπουργκ και στην Γκενκ ακόμη και κέντα να κάνεις θα σε χειροκροτήσουν. Εδώ είναι διαφορετικά τα πράματα.
-
Κοταρσκι Μανδας
Λυρατζής Σαστρε Βιειρινια
Ράφα Μπαμπα
Εκονγκ Κετζιορα
Κουλιερακης Μιχαηλιδης Νασμπεργκ
Μειτε Νταγκλας Τσιγγαρας
Οζντοεβ Σβαμπ Φιλιπε
Ζιβκοβιτς Ναρει
Ενκουντου Τάισον Βρακάς
Κωνσταντελιας Πελκας
Σαματα Μπράντον Τζιμας
Κάπως έτσι περιμένω να διαμορφωθεί το ρόστερ εφόσον φτάσει μέχρι τέλους η αναβάθμιση .
Όπου Μειτε μπορείτε να βάλετε Μαξίμοβιτς , όπου Οζντοεβ Ρομπερτο Περειρα και όπου Ενκουντου τον Ετζουκε.
Όπου Πελκας επίσης μπορείτε να βάλετε κάποιον άλλον .
Λυρατζής Σαστρε Βιειρινια
Ράφα Μπαμπα
Εκονγκ Κετζιορα
Κουλιερακης Μιχαηλιδης Νασμπεργκ
Μειτε Νταγκλας Τσιγγαρας
Οζντοεβ Σβαμπ Φιλιπε
Ζιβκοβιτς Ναρει
Ενκουντου Τάισον Βρακάς
Κωνσταντελιας Πελκας
Σαματα Μπράντον Τζιμας
Κάπως έτσι περιμένω να διαμορφωθεί το ρόστερ εφόσον φτάσει μέχρι τέλους η αναβάθμιση .
Όπου Μειτε μπορείτε να βάλετε Μαξίμοβιτς , όπου Οζντοεβ Ρομπερτο Περειρα και όπου Ενκουντου τον Ετζουκε.
Όπου Πελκας επίσης μπορείτε να βάλετε κάποιον άλλον .
Τι ακούμε ο ένας, τι διαβάζουμε ο άλλος. Ηρεμήστε ρε σεις, δεν μπορώ να έχω την άποψη μου δηλαδή; Αποψή μου είναι ότι κάποιες μονάδες του ανταγωνισμού είναι καλύτερες απο τις δικές μας σε κάποιες γραμμές ακόμη και μετά τις προβλεπόμενες προσθήκες, και θα έπρεπε και εμείς να αναθμιστούμε εκεί εαν και εφόσον θέλουμε να λέμε ότι διεκδικούμε τίτλους. Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να μην το λέμε. Αλλά αφου το λέμε, να το κάνουμε κιολας όμως.Leonardo10 έγραψε: Ανύπαρκτος ο νάρεϊ στα ντέρμπι; που σου πήρε 3 βαθμούς μέσα στον γαύρο και μέσα στην Τούμπα κάρφωσε την αεχ; Και σε όλα τα ματς των play off και τον τελικό που ήταν τραυματίας ο Νάρεϊ δεν έβαζες γκολ και δεν δημιουργούσες ούτε με τάμα; Τι ακούμε βραδιάτικα ρε αδερφέ, το σοβαρό πρόβλημα ήταν στο φορ που έχανε τα άχαστα και έκανε κεφαλιές με τον ώμο, στα εξτρέμ που έλειπε η έκρηξη και η φαντασία και στο 6 που ο νταντάς ήταν ανύπαρκτος στα μαρκαρίσματα, στις μονομαχίες, στις διεκδικήσεις, σε τελικές προσπάθειες κτλπ... Και όσο για τα ότι όλα τα εξτρέμ τις αεχ θα έπαιζαν βασικοί στον ΠΑΟΚ, ο Ντελιας, ο Αουγκούστο, ο Νάρεϊ και ο Κοταρσκι με κλειστά μάτια παίζουν και δεν βγαίνουν οπότε δεν μου λέει κάτι αυτό...
Οσον αφορά τώρα τον Νάρει είχε 2 τέρματα και μια ασσίστ σε 13 ντέρμπι πρωταθλήματος και κυπέλλου. Φυσικά χωρίς τα ματς που δεν έπαιξε έτσι. Εσύ μπορείς να τον βαφτίζεις όπως θέλεις. Για εμένα είναι ανεπαρκής για βασικός δεξιός εξτρέμ σε μια ομάδα πρωταθλητισμού.
Το κόβω εδώ με τα οφ τόπικ.
Κανενα. Ντου για τριπλ κραουνsoflodoras έγραψε:ποια ειναι τα 6-7 κενα βρε ασυμβιβαστε?Dimg4a έγραψε:Το οτι αρχιζουμε να συμβιβαζομαστε ειναι ανησυχητικο. Τα κενα φτανουν στα 6-7 κ μιλαμε για 2-3 προσθηκες
- Μπαρκαρούτσος
sourmenetes έγραψε:Ας πέσει στο 600-700αρι για να ερθει.analog έγραψε:Ο Πέλκας αν έρθει πραγματικά θα είναι εξαιρετική κίνηση με πολλαπλά οφέλη. Μακάρι να έρθει η αρχηγάρα..!
1εκ είναι πολλά με βάση τον πελκα που ξέρουμε.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για ν καταλαβω, τα 700 χιλιαρικα για τον Πελκα, ειναι λιγα λεφτα?
Δηλαδη η αλλαγη του Κωνσταντελια, θ παιρνει περισσοτερα απο τον ιδιο τον Κωνσταντελια?
Την στιγμη π εχουμε κενα στα χαφ κ στο εξτρεμ?
Αλλαγη για τον Κωνσταντελια, μπορουμε ν εχουμε απο το υπαρχον ροστερ
μ τους Βρακα, Φιλιπε Σοαρες κ Ρικαρντο
Σ περιπτωση π πουληθει ο Κωνσταντελιας στο μελλον, ας φερουμε κανονικο δεκαρι απο το εξωτερικο μ μεταγραφη
κ οχι το νεο βιταμ σοφτ πελκα
- sakis_the_fraud
Ντροπη να συντηρείται το ονομα του Πελκα ακομη.
Οι συναισθηματισμοι ειναι ωραιοι οταν ειναι αμφιδρομοι, οταν ο παικτης κοιταξε την τσεπη του και εφυγε ας το σκεφτοταν αυτο.
Να τονισουμε οτι δεν μιλαμε για μισθοδορο αλλα για παιδι που οπως δηλωνει ειναι ΠΑΟΚ και καταφερε σηκωσε νταμπλ. Μιλαμε τωρα για στιγμες βγαλμενες απο όνειρα.
Ελαχιστοι παικτες που εφυγαν και ξαναγυρισαν απεδωσαν οπως ηταν στην πρωτη τους θητεια, αυτος ειναι ακομη ενας λογος που δεν τον θελω.
Πιστευω οτι ο ΠΑΟΚ πρεπει να κλεισει το κεφαλαιο αυτο, να το ξανανοιξει οταν ο παικτης αποφασίσει να αποσυρθεί, 1 χρόνο τιμης ενεκεν και γεια σας.
Τα χαφ που ακογονται δεν τα ξερω, αλλα πιστρευω οτι εχει γινει καλει δουλεια απο την ομαδα, το κενο είναι τεραστιο εκεί
Οι συναισθηματισμοι ειναι ωραιοι οταν ειναι αμφιδρομοι, οταν ο παικτης κοιταξε την τσεπη του και εφυγε ας το σκεφτοταν αυτο.
Να τονισουμε οτι δεν μιλαμε για μισθοδορο αλλα για παιδι που οπως δηλωνει ειναι ΠΑΟΚ και καταφερε σηκωσε νταμπλ. Μιλαμε τωρα για στιγμες βγαλμενες απο όνειρα.
Ελαχιστοι παικτες που εφυγαν και ξαναγυρισαν απεδωσαν οπως ηταν στην πρωτη τους θητεια, αυτος ειναι ακομη ενας λογος που δεν τον θελω.
Πιστευω οτι ο ΠΑΟΚ πρεπει να κλεισει το κεφαλαιο αυτο, να το ξανανοιξει οταν ο παικτης αποφασίσει να αποσυρθεί, 1 χρόνο τιμης ενεκεν και γεια σας.
Τα χαφ που ακογονται δεν τα ξερω, αλλα πιστρευω οτι εχει γινει καλει δουλεια απο την ομαδα, το κενο είναι τεραστιο εκεί
Σιγα μην ντραπουμε κιολας αν πουμε οτι θελουμε να ερθει ο Πελκας στον ΠΑΟΚ. Το «κοιταξε την τσεπη του» τι σημαινει; Οχι να καθεται να τον βριζουν διαφοροι και να μην παρει διπλα λεφτα αλλου. Επισης, κανενας συναισθηματισμος, μια χαρα παικτης ειναι ο Πελκας, με ταχυτητα και εμπειρια πρωταθλητισμου. Τις αδυναμιες του τις ξερουμε, αν δεν μπορουν να φερουν καλυτερο ας τον φερουν
Με εψησες....Αλλάζω την παραπάνω δήλωση μου. Και βλέπω να παίρνουμε και θέλω Πέλκα...soflodoras έγραψε:Περι Πελκα.
Εκτος απο τα προφανη. Οτι ειναι δικο μας παιδι και αρρωστακι με τον ΠΑΟΚ (εχω πολλες σχετικες ιστοριες) και πως αυτο το μεταδιδει (συμφωνα με τον Κρεσπο αυτος ηταν που τους εμαθε τι εστι ΠΑΟΚ)
Ο Πελκας ειναι διεθνης, σε μια εξαιρετικη ηλικια και προερχεται απο γεματες χρονιες αρκετα πετυχημενες σε αρκετα υψηλο επιπεδο
Με διδυμο τον Κωνσταντελια ο ΠΑΟΚ θα γινει εξαιρετικα δυνατος. Σκεφτειτε αλλαγη στο 60. Να βγαινει ο Ντελιας και να μπαινει ο φρεσκος Πελκας. Και το αντιστροφο. Θα δινουμε στους αντιπαλους τα πνευμονια τους στα χερια με τοσο πρεσινγκ.
Νομιζω δεν ηθελα αλλο παικτη περισσοτερο στον ΠΑΟΚ φετος. Μακαρι να ερθει

Ο Φιλιπε Σοαρες δεν ειναι δεκαρι. Επισης, δεν γινεται να μπαινει στην ιδια προταση με τον Πελκα. Ειπαμε εχει αδυναμιες ο Πελκας αλλα ο Φιλιπε δεν εχει δειξει τιποτα. Για Ρικαρντο τα ιδια μειον την θεση.Special 4 έγραψε:sourmenetes έγραψε:Ας πέσει στο 600-700αρι για να ερθει.analog έγραψε:Ο Πέλκας αν έρθει πραγματικά θα είναι εξαιρετική κίνηση με πολλαπλά οφέλη. Μακάρι να έρθει η αρχηγάρα..!
1εκ είναι πολλά με βάση τον πελκα που ξέρουμε.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για ν καταλαβω, τα 700 χιλιαρικα για τον Πελκα, ειναι λιγα λεφτα?
Δηλαδη η αλλαγη του Κωνσταντελια, θ παιρνει περισσοτερα απο τον ιδιο τον Κωνσταντελια?
Την στιγμη π εχουμε κενα στα χαφ κ στο εξτρεμ?
Αλλαγη για τον Κωνσταντελια, μπορουμε ν εχουμε απο το υπαρχον ροστερ
μ τους Βρακα, Φιλιπε Σοαρες κ Ρικαρντο
Σ περιπτωση π πουληθει ο Κωνσταντελιας στο μελλον, ας φερουμε κανονικο δεκαρι απο το εξωτερικο μ μεταγραφη
κ οχι το νεο βιταμ σοφτ πελκα
Για εξτρέμ πως σου φαίνεται αυτός; Cristian PavónRexaris έγραψε:Οζντόεφ, Πέλκα και ένα καλό εξτρέμ και κλείσαμε.
https://www.transfermarkt.com/cristian- ... ler/373170 στους παραπάνω συμφωνώ.
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 IIσ
Ποιοτική αναβαθμιση και αλλαγή του Κωσταντελια ο Ρικαρντο , ο Βρακάς η ο Κανίς δεν χωράνε στην ίδια πρόταση . Η ομάδα για να προχωρήσει σε τρεις διοργανώσεις και να μην κλατάρει στα πλέι οφ θέλει εξη παίκτες πίσω από τον επιθετικό που να παίζουν εν δυνάμει βασικοί . Ο Πελκας ειναι ιδανικος γιατί και ποιότητα έχει και εμπειρία πλέον και συν τοις άλλοις ειναι Έλληνας γηγενής. Εγώ θεωρώ ρόστερ πρωταθλητισμού ένα ρόστερ με Ναρει Ζιβκοβιτς Ντελια Πελκα Τάισον και Ενκουντου πχ. Κάτι ανάλογο έγινε στο αριστερό μπακ , ελπίζω σύντομα και στα χάφ και στους μεσοεπιθετικους.