Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Miles

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από Miles »

prist64 έγραψε:γι αυτο τον λογο
θελει Οζντοεφ και Μειτε
Δεν ξέρω με ποια έννοια το λες, γιατί δεν ξέρω τους συγκεκριμένους παίχτες. Για τον Λουτσέσκου 8άρι box to box είναι ανεκτό.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

nunies4 έγραψε:Εγώ μέχρι τέλος Αυγούστου βλέπω....
2 χαφ
1 εξτρέμ
Πέλκα
1 ακόμα δεξί μπακ υπό προϋποθέσεις

Οσο περναει ο καιρος,τοσο δεν θελω Πελκα,δεν ξερω,προτιμω να δω τι ψαρια πιανει ο Βρακας πχ,παρα να ξαναδω Πελκα.
Δεξι μπακ,δυσκολα να δουμε και αλλο,εχουμε 2 (Σαστρε,Λυρα) συν αλλα 2 (Κεντζιορα,Αντελινο).Βεβαια ολοι μαζι δεν κανουν εναν Ματος,αλλα και παλι,δυσκολα να παρουμε παικτη εκει.
Για χαφ και εξτρεμ,συμφωνω 100%
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Kabamaru11 έγραψε:
nunies4 έγραψε:Εγώ μέχρι τέλος Αυγούστου βλέπω....
2 χαφ
1 εξτρέμ
Πέλκα
1 ακόμα δεξί μπακ υπό προϋποθέσεις

Οσο περναει ο καιρος,τοσο δεν θελω Πελκα,δεν ξερω,προτιμω να δω τι ψαρια πιανει ο Βρακας πχ,παρα να ξαναδω Πελκα.
Δεξι μπακ,δυσκολα να δουμε και αλλο,εχουμε 2 (Σαστρε,Λυρα) συν αλλα 2 (Κεντζιορα,Αντελινο).Βεβαια ολοι μαζι δεν κανουν εναν Ματος,αλλα και παλι,δυσκολα να παρουμε παικτη εκει.
Για χαφ και εξτρεμ,συμφωνω 100%
Πιστευω στον Λυρατζη. Αν δεν ειχε τοσους τραυματισμους θα τον βλεπαμε βασικο ηδη στην εθνικη Ελλαδοσ και αναντικαταστατο στον ΠΑΟΚ. βεβαια τις πρωτες χρονιες του Ματος δε τις ξαναδουμε. Την τελευταια του σεζον στον ΠΑΟΚ ευκολα την ξεπερναει ενας υγιης Λυρατζης
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Πιστεύω ότι εξτρέμ που μπορεί να παίξει και πίσω από τον επιθετικό, θα πάρουμε σίγουρα μέχρι το τέλος των μεταγραφών και εφόσον προχωρήσουμε στην Ευρώπη. Ελπίζω να μην είναι ο Πέλκας, γιατί είδαμε το ταβάνι του, νομίζω χρειαζόμαστε κάτι καλύτερο. Πάτερ, ευλόγησον!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Να διευκρινίσω ότι δεν λέω.."θέλω" Πέλκα αλλά ότι βλέπω να παίρνουμε Πέλκα
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Εγώ βλέπω να παίρνουμε ένα χάφ και έναν αριστεροδεξαρο εν μέσω προκριματικών και εκεί όταν περάσουμε ομίλους θα φερουν και δεύτερο χαφαρο.
Οι υπόλοιποι τον χειμώνα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Αντε καλως να ερθει ο Σαματα. Πιστευω στη μεταγραφη, μακαρι να βγω σωστος. Επισης, πιστευω πως ΟΛΗ η ομαδα θα ανεβει οταν δει πως εχουμε αξιοπιστο φορ. Μακαρι να ενσωματωθει και ο Τζιμας και να τους πατησουμε ολους
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Elkar80 έγραψε:Φελιπε πρεπει να πάει δανεικος στην Πορτογαλία και να κανει μια γεματη χρόνια εκει μπας και παρεις κατι απ τα λεφτα που δαπάνησες για αυτον
Υπάρχει και ο Πανσερραϊκός
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Εγώ όταν βγήκε του Σαματά και είδα εκείνη την κεφάλια με τον ώμο τσιτώθηκα, για προφανείς λόγους. Μετά ψήθηκα άσχημα και μετά απογοητευτικά. Τώρα που έρχεται έχω να πω πως τον πιστεύω τον παίκτη και μου άρεσαν και οι δηλώσεις του βοηθού προπονητή της γκενγκ. Θα κολλήσει καλά πιστεύω το παλικάρι με την ομάδα.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Δεν βλεπω που χωράει ο Πέλκας. Εκτός κ αν πουληθεί ο Ντέλιας. Τοτε θα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας, να τον αντικαθιστούμε με 30χρονο που σε όλα του είναι 1 κλάση κάτω.
Μην συντηρείτε αλλο τον Πέλκα παρακαλώ, δεν έχει να δώσει τιποτα παραπάνω από τότε που εφυγε. Γραψτε πχ Τζόλη αν θελετε πισω πρωην παικτες.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Παιδια μην κοιτατε μονο τι βασικη 11αδα θα κανουμε...
Χρειαζομαστε και παγκο....η ομαδα γι αυτο κλαταρε τωρα 2 συνεχομενες χρονιες...γιατι ο παγκος δεν προσεφερε τιποτα...
Θα εχουμε τιμωριες...τραυματισμους...ντεφορμαρισματα παικτων...ειναι πολυ βασικο να εχουμε ποιοτικες αλλαγες...και οχι μονο να ειμαστε καλα αριθμητικα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

mbison έγραψε:Δεν βλεπω που χωράει ο Πέλκας. Εκτός κ αν πουληθεί ο Ντέλιας. Τοτε θα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας, να τον αντικαθιστούμε με 30χρονο που σε όλα του είναι 1 κλάση κάτω.
Μην συντηρείτε αλλο τον Πέλκα παρακαλώ, δεν έχει να δώσει τιποτα παραπάνω από τότε που εφυγε. Γραψτε πχ Τζόλη αν θελετε πισω πρωην παικτες.
Αυτον που ηθελε να φυγει αρον αρον με μιση χρονια; Μακρια
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Το οτι αρχιζουμε να συμβιβαζομαστε ειναι ανησυχητικο. Τα κενα φτανουν στα 6-7 κ μιλαμε για 2-3 προσθηκες
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

Χρειαζομαστε 6 παιχτες στην τριαδα οισω απο τον φορ που να μπορουν να παιξουν βασικοι ανα πασσα στιγμη. Αυτη τη στιγμη εχουμε 4 για 3 διοργανωσεις αν με το καλο μπουμε σε ομιλο, οποτε τα κουκια δε βγαινουν
proedros

Δημοσίευση από proedros »

2 χαφ και 2 στην μεσοπειθετική γραμμή χρειαζόμαστε..Τιποτα άλλο, απλά θέλει ΠΟΙΟΤΗΤΑ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”