Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Καλα και 1 μηνα τωρα παρακαλαμε το χουφταλο να κλεισει;
ΠΑΟΚ θεε γ.... η ΠΑΕ.
ΠΑΟΚ θεε γ.... η ΠΑΕ.
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ το ξεκίνησα τουλάχιστον σήμερα στα πλαίσια του χαβαλέ και της προσπάθειας ανύψωσης ηθικού μετά την μαυρίλα των προηγούμενων ημερών . Θεώρησα επιτρεπτό από την στιγμή που η ομάδα κέρδισε με καλή εμφάνιση χθες ,έκλεισε ο βασικός επιθετικος να συνεχίσω το καλό κλίμα , επιπροσθετα τα gif του psaras έχουν 100% επιτυχία ως τώρα όποτε για το γούρι διάλεξα τον νουμερο ένα στόχο από την wishlist μου ,αφού υποτίθεται κινούμαστε για καλύτερο από τον Ρώσο που φαίνεται παιχταρας.Μαυρο Χιονι έγραψε:Ποιος έγραψε ρε πως μας ενδιαφέρει ο Ολιβέιρα; Διότι πετάμε ονόματα έτσι στα κουτουρού και ξαφνικά γινεται πιστευτή η κάθε μαλακια. Άντε γιατί φτάνουμε στα όρια μας σιγά σιγά και ακόμα δεν ξεκίνησε η μεταγραφική περίοδος.
Δεν θα ξαναγίνει συγγνώμη ( το ίδιο λάθος έκανα που μιλησα μπροστά στον ανηψιο μου για παγωτό και άρχισε να κλαίει γιατι ηθέλε και αυτος και μου την είπαν οι γονείς του )
Σας εχω πει να μαζευεστε οταν το Μαυρο Χιονι ειναι online. Εσεις δεν με ακουτε.
Αρχικά σ' ευχαριστώ που μου απυθύνεσαι με ευγένια και πολιτισμένα, γιατί δυστυχώς δεν είναι δεδομένο εδώ μέσα. Και γι' αυτό κιόλας σου απαντάω.sourmenetes έγραψε:Καταρχάς γιατί παίρνεις ως δεδομένο το ρεπορτάζ;;adman έγραψε:Καταρχάς τα 2 χαφ έγιναν 1 ξαφνικά; Δευτερον, δεν είναι ο Ολιβέιρα box to box; Δεν πατάει περιοχή και δεν βοηθέαει τους επιθετικούς; Και τα κάνει ο Οζντόεφ αυτα; 67 γκολ έχει ο Ολιβέιρα και 27 ο Ρώσος. Η χειρότερη επιλογή απ' όσους έχουν ακουστεί ως τώρα, και γίνεται τρομερή προσπάθεια εδώ μέσα να βγει ο καλύτερος επειδή έχετε καταλάβει ότι είναι ο πιο εφικτός στόχος.
Πόσες φορές έπεσε μέσα το ρεπορτάζ;;
Ποια προσπάθεια αδελφέ;
Δηλαδη συστηματικά κάνουμε κάτι για ποιο λόγο;;
Για να φανούμε καλοί σε ποιον;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεύτερον, παραδέχομαι ότι όπως το διατύπωσα είναι λάθος και παρεξηγησιμο. Δεν πιστεύω ότι κάποιος εδώ μέσα κάνει κάτι συστηματικά, ή ότι είναι στημένος. Γι' αυτό και ζητάω συγγνώμη από τον delos15 αν παρεξηγήθηκε. Αυτό που πιστεύω ότι ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, το τονιζω αυτό, οι οπαδοί τείνουν ωραιοποιούν ή αντίστοιχα απαξιώνουν παίκτες, με βάση το αν είναι κοντά στην ομάδα , ή αν αποχωρεί κάποιος από την ομάδα κλπ. Και πιστεύω ότι το κάνουν όχι από δόλο, αλλά γιατί θέλουν να πιστεψουν ότι η ομάδα κάνει την καλύτερη επιλογή πάντα.
Ο λόγος που το λέω αυτό είναι ότι ποτέ σχεδόν δεν υπάρχουν αγωνιστικά κριτήρια που στηρίζονται αυτές οι απόψεις. Δηλαδή διαβάζω "μου κάνει κλικ", "έχω καλό προαίσθημα" κλπ, ενώ εγώ όταν ρωτήθηκα εξήγησα ποδοσφαιρικά γιατί πιστεύω ότι ο Οζντόεφ δεν είναι ο παίκτης που χρειαζόμαστε. Ή διαβάζω συγκρίσεις παικτών που σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν, όπως ότι ο Οζντόεφ είναι box to box και βοηθάει στο σκοράρισμα και όχι ο Ολιβέιρα (άσχετα αν δεν είναι στόχος του ΠΑΟΚ, μιλάμε πάλι για κάτι που αντικειμενικά δεν ισχύει). Πώς να το πω, το λέμε για να το πιστέψουμε.
Οπότε, όχι κανείς δεν πιστεύω ότι είναι στημένος, το ξεναλέω για να είμαι ξεκάθαρος με αυτός.
- abc_o_ karpouzas
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Σε σχέση με ΠΕΡΥΣΙ
Κάνουμε ενισχυμένη άμυνα και επίθεση.
Απομένει να ενισχυθεί και ο άξονας στο κέντρο.
Κάτι γίνεται προς ορθή κατεύθυνση
Να ολοκληρωθούν οι κινήσεις.
Μιλάς και εσύ ε;
Θράσος κανονικό. Προς την...ορθη κατεύθυνση...
Πριν ή μετά που θα δούμε αν υπάρχει διαδοχή κατασταση
adman έγραψε:
Αρχικά σ' ευχαριστώ που μου απυθύνεσαι με ευγένια και πολιτισμένα, γιατί δυστυχώς δεν είναι δεδομένο εδώ μέσα. Και γι' αυτό κιόλας σου απαντάω.
Δεύτερον, παραδέχομαι ότι όπως το διατύπωσα είναι λάθος και παρεξηγησιμο. Δεν πιστεύω ότι κάποιος εδώ μέσα κάνει κάτι συστηματικά, ή ότι είναι στημένος. Γι' αυτό και ζητάω συγγνώμη από τον delos15 αν παρεξηγήθηκε. Αυτό που πιστεύω ότι ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, το τονιζω αυτό, οι οπαδοί τείνουν ωραιοποιούν ή αντίστοιχα απαξιώνουν παίκτες, με βάση το αν είναι κοντά στην ομάδα , ή αν αποχωρεί κάποιος από την ομάδα κλπ. Και πιστεύω ότι το κάνουν όχι από δόλο, αλλά γιατί θέλουν να πιστεψουν ότι η ομάδα κάνει την καλύτερη επιλογή πάντα.
Ο λόγος που το λέω αυτό είναι ότι ποτέ σχεδόν δεν υπάρχουν αγωνιστικά κριτήρια που στηρίζονται αυτές οι απόψεις. Δηλαδή διαβάζω "μου κάνει κλικ", "έχω καλό προαίσθημα" κλπ, ενώ εγώ όταν ρωτήθηκα εξήγησα ποδοσφαιρικά γιατί πιστεύω ότι ο Οζντόεφ δεν είναι ο παίκτης που χρειαζόμαστε. Ή διαβάζω συγκρίσεις παικτών που σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν, όπως ότι ο Οζντόεφ είναι box to box και βοηθάει στο σκοράρισμα και όχι ο Ολιβέιρα (άσχετα αν δεν είναι στόχος του ΠΑΟΚ, μιλάμε πάλι για κάτι που αντικειμενικά δεν ισχύει). Πώς να το πω, το λέμε για να το πιστέψουμε.
Οπότε, όχι κανείς δεν πιστεύω ότι είναι στημένος, το ξεναλέω για να είμαι ξεκάθαρος με αυτός.
Εφόσον αναγνωρίζεις οτι ήταν περίεργο λαθος και παρεξηγήσιμο το μήνυμα που έστειλες και εφόσον παρακολουθείς το φόρουμ και βλέπεις την τιτάνια προσπάθεια που γίνεται γιατί όλος ο κόσμος εκτοξεύει κατηγορίες και λασπη, τότε μην θίγεσαι που σου απάντησα σε ανάλογο ύφος.
Όπως είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτό το ύφος των δικών μας μηνυμάτων έτσι είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτό και το δικό σας. Είναι τεραστίων διαστάσεων προσβολή για το σαιτ να διαβάζουμε κάθε τόσο οτι "περνάμε γραμμή", "παπαγαλίζουμε οτι μας λένε" και "προστατεύουμε κάποιους", γιατί σχεδόν κάθε φορά που υπάρχει μια κρίση, αυτά διαβάζουμε.
Η συμφωνία μεταγραφής του Αλί Σαμάτα στον ΠΑΟΚ είναι δεδομένη, με τον 30χρονο επιθετικό να αναμένεται το Σάββατο (15/7) για την Θεσσαλονίκη στις 14.45.
πηγη SDNA
πηγη SDNA
- Μπαρκαρούτσος