Χαφ; Μηπως λες για εξτρεμ; Τον Καματσο τον Πορτογαλο; Ποιον Ισπανο χαφ ειχε ο οαρης;mbison έγραψε:τον Ισπανό χαφ του οαρης που ειχε δανεικο, δεν θυμαμαι ονομα, τον γρηγορο μετριου ύψους, τον θελετε?
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Πρεπει να ειμαι ο μονος που δεν τρελαινεται για τον Μαξιμοβιτς. Θα τον ηθελα μονο αν εφευγε ο Αγκουστο. Για παρτενερ του Βραζιλιανου θελω παικτη που να ειναι περισσοτερο 8ρι παρα 6ρι,παρολο που χρονια τωρα λεω οτι θελω αμυντικο χαφ στην ομαδα.
Ολα ξεκινησαν το μακρινο 2000 και την ελευση του Μαεζονο Μασακιγιο ως στυλοβατη του οραματος που ειχε ο Γιωργος Μπατατουδης να βαλει το ονομα του ΠΑΟΚ στην αγορα της Ιαπωνιας. Τωρα απλα απολαμβανουμε τους καρπους αυτης της προσπαθειαςElkar80 έγραψε:Τι φαση οι ιαπωνες;
-
ΙσχύειEagle1980 έγραψε:Αδερφέ έκλεισε ο Σαματά σε εμάς τώρα παρακάλα να φέρουμε πέλκα και τον ελεύθερο απο Γαλατά Σερτζιο να κάνουμε πάρτι στην σουπερ λιγκ φέτο.psykoman έγραψε:Στο ινστα του παικτη εκτος απο το ντου που εφαγε απο ΠΑΟΚτζηδες ειχε παρα πολλα σχολια απο Μπεσικτας και γαλατα που τον παρακαλανε να παει στην ομαδα τους.
Δεν γίνεται να πουλήσουμε κι εμείς τον Μπράντον προς τα εκεί, τώρα που άνοιξε για τα καλά η αγορά τους;
12 γκολ πέρυσι, ευχάριστος χαρακτήρας, μαχητής, μαθαίνει εύκολα την τοπική γλώσσα.

12 γκολ πέρυσι, ευχάριστος χαρακτήρας, μαχητής, μαθαίνει εύκολα την τοπική γλώσσα.
Σε μια ονείρωξη φαντάστηκα ενα κέντρο με Μαξιμοβιτς και Ζαιτς και δεν μπορούσα να σκεφτώ καλύτερη αρμονία σε σύνθεση χαραητηριστκων στον άξονα .joshua έγραψε:Πρεπει να ειμαι ο μονος που δεν τρελαινεται για τον Μαξιμοβιτς. Θα τον ηθελα μονο αν εφευγε ο Αγκουστο. Για παρτενερ του Βραζιλιανου θελει παικτη που να ειναι περισσοτερο 8ρι παρα 6ρι,παρολο που χρονια τωρα λεω οτι θελω αμυντικο χαφ στην ομαδα.
- PAOKevolution
Συμφωνώ με Τζος. Παικτάρα ο Μαξίμοβιτς, αλλά δε ξέρω πως ταιριάζει με τον Αουγκούστο.
Μπα δεν με ψήνουν. Έναν από αυτους τους 2 (προφανώς προτιμώ Μαξίμοβιτς, για τον Σακχοφ δεν τρελαίνομαι) και έναν τεχνίτη, σαν τον Εσπόζιτο.nunies4 έγραψε:Καλουτσικες Αποστολε...ΑποστόληςΑ έγραψε:Μαξίμοβιτς και Οζντόεφ θα είναι καλές προσθήκες.
Σε σχεση με Νταντας και Κουρτιτς υποφερτες....
Και μιας και αναφέρθηκε ο Ζάετς, τον προτιμώ και από Μαξίμοβιτς και από Οζντόεφ... Και είναι ελεύθερος.
- pagotatzis
+1926DamoN έγραψε:Psara καλημέρα γέμισε το τοπικ gifακια σερτζιο ολιβειρα !

- Kabamaru11
Απο ολα τα χαφ που ακουστηκαν,ο Οζντοεφ μου εκανε το μεγαλυτερο κλικ,αλλα την θεωρω κ λιγο ανεφικτη περιπτωση.Ο Ιβαν παραδοξως,δεν θυμαμαι να πηρε ποτε ρωσο παικτη.