Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Έχω να γράψω αιώνες και η αλήθεια είναι πως ενώ την προηγούμενη χρονιά θα μ' έλεγες κι αισιόδοξο, φέτος και λόγω της τρομακτικής αγωνιστικής καθίζησης της σεζόν και λόγω της εξωφρενικής καθυστέρησης που μυρίζει πρόωρη έξοδο από την Ευρώπη - ξανά - με όλη τη μουρμούρα γύρω από τις αποφάσεις σχετικά με τους μεταγραφικούς στόχους, είμαι μεταξύ συνεχούς εκνευρισμού και αρχόμενης αδιαφορίας.
Όπως βγήκα λάθος την προηγούμενη σεζον, εύχομαι να είμαι λάθος και φέτος για τους αντίθετους λόγους.
περισσότερα προσεχώς.
Όπως βγήκα λάθος την προηγούμενη σεζον, εύχομαι να είμαι λάθος και φέτος για τους αντίθετους λόγους.
περισσότερα προσεχώς.
η συμπεριφορά του νάρει είναι απότοκο της ελάχιστης προσφοράς του ζίφκοβιτς σε σχέση με τον μισθό του
σου λέει "ο άλλος εξτρέμ της ομάδας που έχει μισά γκολ και ασιστ από εμένα, παίρνει τα διπλάσια λεφτά"
αντρίγια ζίφκοβιτς: ο πλέον υπερτιμημένος παίχτης του ΠΑΟΚ, ο οποίος δε φέρνει και ποτέ πρόταση για να πωληθεί
υγ. αυτό με τον σαμάτα πρέπει να το τελειώσει η ίδια η ΠΑΕ. δώσαμε περιθώρια νομίζω, πλέον οφείλει να επιδείξει σοβαρότητα και στιβαρότητα και να πάει σε επόμενη περίπτωση
σου λέει "ο άλλος εξτρέμ της ομάδας που έχει μισά γκολ και ασιστ από εμένα, παίρνει τα διπλάσια λεφτά"
αντρίγια ζίφκοβιτς: ο πλέον υπερτιμημένος παίχτης του ΠΑΟΚ, ο οποίος δε φέρνει και ποτέ πρόταση για να πωληθεί
υγ. αυτό με τον σαμάτα πρέπει να το τελειώσει η ίδια η ΠΑΕ. δώσαμε περιθώρια νομίζω, πλέον οφείλει να επιδείξει σοβαρότητα και στιβαρότητα και να πάει σε επόμενη περίπτωση
- john4serres
- pirate_salonica
Αν λες γι' αυτόν του Άγιαξ, δεν τον θέλω. Μας έβριζε μετά το 3-2...GeorgiosLeeds έγραψε:Καλησπερα
Το σπορτοσκυλο γραφει για ενδιαφερον του γαυρου για Tantic. Oλα αυτα συμφωνα με Τουρκικες πηγες, αν και ο παιχτης φαινεται να ειναι κοντα στην Besiktas.
ποιος Σαματτα και ποιος πελκας. Φερε ρε Ιβαν στην Τουμπα αυτον τον καριολη!
Τελειώνετε με τα Αλί Αλί και Τρισαλί για τον Σαμάττα πάντως... να περάσει ο επόμενος! Τα λέμε τρεις μέρες τώρα, φτάνει με τις δήθεν διορίες!
- pagotatzis
Βρε φίλεGeorgiosLeeds έγραψε:Καλησπερα
Το σπορτοσκυλο γραφει για ενδιαφερον του γαυρου για Tantic. Oλα αυτα συμφωνα με Τουρκικες πηγες, αν και ο παιχτης φαινεται να ειναι κοντα στην Besiktas.
Εδώ και μια εβδομάδα μας γράφεις για αυτόν τον Tantic και έχω σπάει το κεφάλι μου !

Που να τον πάρει ο γαύρος αυτόν ;
Αυτός Ελλάδα μόνο για διακοπές θα έρθει !
Ας φέρει και ο Ναρευ προκρίσεις στην Ευρώπη με γκολάρες μια χρόνια, προκρίσεις στους οκτώ του κονφερενς μια άλλη, κυπελο Μια Τρίτη, ας κάνει τουλάχιστον 50 ματς ανά έτος για τρία χρόνια σερί, ας φέρει κάνα ποσο από την συμμετοχή του στην εθνική του ομάδα, και ας μάθει κάνει κάνα κοντρόλ η να μαρκάρει τόσο καλά όσο ο Ζιφκο μας και τότε το συζητάμε.danirifle έγραψε:η συμπεριφορά του νάρει είναι απότοκο της ελάχιστης προσφοράς του ζίφκοβιτς σε σχέση με τον μισθό του
Με στεναχωρεί παίκτες που βάλανε την ομάδα πάνω από αυτούς να τους στοχοποιούμε έτσι.
Και αυτοί το καταλαβαίνουνε ότι κάνουνε βήματα πίσω. Αλλά το κάνουνε. Ίσως γιαυτο να έχουμε τα θέματα σαν αυτό του Ινγκι.
- GeorgiosLeeds
Dusan Tadic. Ενταξει μωρε πως κανεις ετσι για μια ανορθογραφια!pagotatzis έγραψε:Βρε φίλεGeorgiosLeeds έγραψε:Καλησπερα
Εδώ και μια εβδομάδα μας γράφεις για αυτόν τον Tantic και έχω σπάει το κεφάλι μου !
Tadic
Που να τον πάρει ο γαύρος αυτόν ;
Αυτός Ελλάδα μόνο για διακοπές θα έρθει !

Μην ξεχνας πως γραφω με προγραμμα απο greeklish στα ελληνικα.
Αν τα σκασεις χοντρα γιατι να μην ερθει?
- pagotatzis
Λοιπόν ξεκινάω να γίνομαι και πάλη ο παλιός αισιόδοξος παγωτατζής !
Έτσι γιατί γουστάρω
Δεν αντέχω άλλο γκρίνια !
Λοιπόν με 2 χαφαρες αλλά χαφαρες όχι αστεία ένα εξτρέμ τούμπανο και μια φορακλα που θα κλάνει και το τόπι θα
μπαίνει στο πλεχτό είμαστε έτοιμοι για πρωταθλητισμό !!!
Τα λέω σωστά ;;;
Αλλα ξέρω ότι εκεί στην ΠΑΕ είσαστε
ανίκανοι
Αποδείξτε ότι δεν είσαστε !!!!!!
Έτσι γιατί γουστάρω
Δεν αντέχω άλλο γκρίνια !
Λοιπόν με 2 χαφαρες αλλά χαφαρες όχι αστεία ένα εξτρέμ τούμπανο και μια φορακλα που θα κλάνει και το τόπι θα
μπαίνει στο πλεχτό είμαστε έτοιμοι για πρωταθλητισμό !!!
Τα λέω σωστά ;;;
Αλλα ξέρω ότι εκεί στην ΠΑΕ είσαστε
ανίκανοι
Αποδείξτε ότι δεν είσαστε !!!!!!
- pagotatzis
Ο Φινλανδός στράικερ Pohjanpalo που επαιξε στην Βενετσια ψάχνει ομάδα
αναφέρει ο Ρομανο σε ποστ , και ότι με 3 εκτ το συζητάνε οι Ιταλοί !
αναφέρει ο Ρομανο σε ποστ , και ότι με 3 εκτ το συζητάνε οι Ιταλοί !
- ΑποστόληςΑ
Ο Αντρίγια είναι παίκτης μεγαλύτερης κλάσης, διεθνής, μπορεί να παίζει σε ένα σωρό θέσεις και με πολύ καλύτερες ανασταλτικές ικανότητες.danirifle έγραψε:η συμπεριφορά του νάρει είναι απότοκο της ελάχιστης προσφοράς του ζίφκοβιτς σε σχέση με τον μισθό του
Δύο έχεις ,τι βιάζεσαι?nunies4 έγραψε:Ρε εσείς αλήθεια τώρα....ΘΑ ΠΆΡΕΤΕ ΦΟΡ;;;;;;;![]()
Αυτη η φημολογια οτι ο Γκαμπιατινι κοπηκε απο τον Πιρλο και δεν υπολογιζεται εχει επιβεβαιωθει;