Άρθρο σε λίγο: Οι επόμενες 48 ώρες...obanebane έγραψε: Υ.Γ Πρόβλεψη, έτσι για να το κάνω και πιο δύσκολο, μπας και πειστούμε όλοι.
Σε δύο μέρες μάξιμουμ από τώρα, θα έχει κλείσει ο φορ και θα έχει βγει συμφωνία και όνομα για χαφ.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- ΑποστόληςΑ
joshua έγραψε:Κρίμα που το γράφει το συγκεκριμένο μέσο...
Α-ΠΟ-ΓΝΩ-ΣΗ...
dragon έγραψε:Bane εικαζεις ή γνωρίζεις;
Προφανώς και εικάζω ρε,που να ξέρω;
- black_star_ninja
Μπανε εγώ θα προτιμούσα να έχουμε μια έκπληξη κ να κλείσει χάφ. Εκει φοβάμαι τα πράγματα. Φορ θα έρθει. Πιστεύω οτι όσο καθυστερούμε τόσο καλύτερο φορ θα έρθει. Το θέμα ειναι να περάσουμε τα ευρωπαϊκά εμπόδια όπως είμαστε.
Όποιος και να έρθει πρέπει να έρθει σύντομα, μακάρι να έχουμε 2 τοπ παίχτες στην ομάδα σε 2-3 μέρες.
-
mbison
AYTON TON MΠΡΑΝΤΟΝ ΤΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ??
Ας διναν το συμβόλαιό του plus σε μια φοράκλα
Μακάρι Μπάνε !!! και ας ειναι απο εχθρικη χώραobanebane έγραψε:Όποιος και να έρθει πρέπει να έρθει σύντομα, μακάρι να έχουμε 2 τοπ παίχτες στην ομάδα σε 2-3 μέρες.
Σύντομα με αναφορα το γρηγοριανό ημερολόγιο η όπως τοποθετεί ο ΠΑΟΚ το σύντομα στον χωροχρόνο;;obanebane έγραψε:Όποιος και να έρθει πρέπει να έρθει σύντομα, μακάρι να έχουμε 2 τοπ παίχτες στην ομάδα σε 2-3 μέρες.
Το μόνο θετικό είναι ότι αύριο ανεβαίνει ο Τζίμας Ολλανδία...
Άντε μπας και κουνηθεί το πλεκτό
Άντε μπας και κουνηθεί το πλεκτό
Παπαδες θα κανει, μονος του θα μας περασει στο Κονφερενς η παικταρα
- paokovios1974
Στα ματια μου αυτη τη στιγμη αυτος ειναι ο πρωτος.
Ο μπεβερλι για 3η επιλογη πιο πολυ θα ταιριαζε και με μικροτερο συμβολαιο φυσικα.
καποτε ειχαμε 4ο φορ τον Αναστασακο και εβγαζε τα γκολ του Ολιβειρα
Ο μπεβερλι για 3η επιλογη πιο πολυ θα ταιριαζε και με μικροτερο συμβολαιο φυσικα.
καποτε ειχαμε 4ο φορ τον Αναστασακο και εβγαζε τα γκολ του Ολιβειρα
Κίνηση πανικού.mbison έγραψε:AYTON TON MΠΡΑΝΤΟΝ ΤΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ??
Τέλος πάντων τα πράγματα κινούνται θετικά και παίκτες έρχονται. Στηρίζουμε τους παίκτες μας και προχωράμε.
- soflodoras
Το μητσοτακιστανEagle1980 έγραψε:Ποια ειναι η εχθρικη προς την Ρωσια χώρα?obanebane έγραψε:Έχω γράψει εδώ και καιρό δύο πράγματα.
Το πρώτο επιβεβαιώθηκε σχεδόν και αφορά το τηλεοπτικό, είχα γράψει οτι οι δυνατές-ακριβές κινήσεις της ομάδας θα κλείσουν αφού πρώτα συμφωνήσουμε με τηλεοπτικό πάροχο.
Ο μόνος τρόπος να διαψευστώ, είναι να μην υπάρξουν καθόλου τέτοιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.
Το δεύτερο ήταν, ότι Ρώσοι ποδοσφαιριστές δεν πάνε να παίξουν σε εχθρικές προς την Ρωσία χώρες.
Για να δούμε λοιπόν.
Εχω γράψει γι' αυτούς στο αντίστοιχο τόπικ. Θεωρητικά είναι προσιτοί.boogeyman77 έγραψε: Στην λίστα των πραγματικά ελεύθερων πάντως έχει πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στα κυβικά μας όπως Niang,Prevljak & Lucas Joao.
Ο Νιάνγκ είναι πανωραφάτος παίκτης και πολυθεσίτης. Θα ήταν εξαιρετική περίπτωση.
Ο Βόσνιος παίκτης της μιας επαφής θα ήταν καλή επιλογή για 2ος φορ, αν και νομίζω ότι στο τέλος για κάτι τέτοιο θα πάμε. Το ίδιο πάνω - κάτω ισχύει και για τον Joao.
Κοντά σ' αυτούς θα έβαζα και τον El Kaabi.