Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Πωλείται ο Μαγκουάιρ της Γιουνάιτετ.'Κρίμα που από αριστερό σέντερ μπακ, είμαστε πλήρεις....
Πολύ πιθανό και σε αυτό έχω αναφερθεί στο παρελθόν, λέγοντας ότι μου κάνει εντύπωση που επί εποχής Σαββίδη, δεν είχαμε ούτε έναν ρώσο στο ροστερ,ενώ είχαμε Ουκρανούς, παίχτες που έχουν αγωνιστεί στην Ρωσία, ρώσο όμως ποτέ.
Πιστεύετε ότι θα έχουμε τώρα;
Οκ ,ακούω αυτούς που λένε ότι είναι πιο εύκολη η οικονομική συναλλαγή για τον Ιβάν, επίσης ότι έγινε πρόταση για τον Τσαλοφ.
Παρόλα αυτά θα επιμείνω, με την ελπίδα να διαψευστώ γιατί και ο Οζντοεφ και ο Κουζιαεφ είναι πολύ καλές περιπτώσεις.
Άντε να δούμε.
Πιστεύετε ότι θα έχουμε τώρα;
Οκ ,ακούω αυτούς που λένε ότι είναι πιο εύκολη η οικονομική συναλλαγή για τον Ιβάν, επίσης ότι έγινε πρόταση για τον Τσαλοφ.
Παρόλα αυτά θα επιμείνω, με την ελπίδα να διαψευστώ γιατί και ο Οζντοεφ και ο Κουζιαεφ είναι πολύ καλές περιπτώσεις.
Άντε να δούμε.
- Kabamaru11
Ο Οζντοεφ ειναι ολοκληρωμενο χαφ και κουμπωνει τελεια με Αουγκουστο.
Η φημη που ακουστηκε για το πουλεν μου τον Μπαζοερ,δεν νομιζω να ισχυει,θα καλυπτε παντως πολλες θεσεις αυτος ο ανισορροπος χαρακτηρας.
Η φημη που ακουστηκε για το πουλεν μου τον Μπαζοερ,δεν νομιζω να ισχυει,θα καλυπτε παντως πολλες θεσεις αυτος ο ανισορροπος χαρακτηρας.
Εγώ πιστεύω ότι τον Ίβιτς ρώτησαν και πήραν τον Εκόνγκ, τη μοναδική ουσιαστική μεταραφή φέτος μέχρι τώρα, ως αντικατάσταση του Ίνγκασον, γιατί τον είχε παίκτη στην Τσαμπιονσιπ.Jairo έγραψε:φέρτε Ιβιτς να κανει τις μεταγραφές ρε, μας σκάσατε και στο τέλος μια τρύπα στο νερό θα μείνει...
- hasio_john
Μόνο 60 εκατομμύρια ευρώ για το κρέας ...gpap έγραψε:Πωλείται ο Μαγκουάιρ της Γιουνάιτετ.'Κρίμα που από αριστερό σέντερ μπακ, είμαστε πλήρεις....

Καλώς ήρθε ο Κεντζιόρα, για άλλη μια φορά, που "εξέφρασε" τη δυσαρέσκειά του σε κάποια "μέσα" και έδειξε πόσο "ερασιτεχνικό σωματείο" είναι ο ΠΑΟΚ που δεν τον χαιρέτησε και "στράβωσε" και μας "δυσφήμισε" και γενικότερα επέδειξε τι "σκορποχώρι" είναι σαν λειτουργία o σύλλογος.
Καλώς ήρθες "στραβωμένε" πίσω. Αν δεν αποδώσεις την έχουμε την αιτία.....pay back από τον πρώτο αποχαιρετισμό....μουτράκια φάση....
Καλώς ήρθες "στραβωμένε" πίσω. Αν δεν αποδώσεις την έχουμε την αιτία.....pay back από τον πρώτο αποχαιρετισμό....μουτράκια φάση....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sardan την Δευ 10 Ιούλ 2023, 19:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολύ ποιοτικός μακάρι να γίνει το ντίλ.Minority4 έγραψε:Καθαρό 8αρ box to box είναι, καμία σχέση με αριστερά και 10...
Είτε στο 4-2-3-1 δίπλα στο 6αρ, είτε στο 4-3-3 ως εσωτερικός μέσος.
Μια χαρά παίχτης, ποιοτικότατος.

Ποια ειναι η εχθρικη προς την Ρωσια χώρα?obanebane έγραψε:Έχω γράψει εδώ και καιρό δύο πράγματα.
Το πρώτο επιβεβαιώθηκε σχεδόν και αφορά το τηλεοπτικό, είχα γράψει οτι οι δυνατές-ακριβές κινήσεις της ομάδας θα κλείσουν αφού πρώτα συμφωνήσουμε με τηλεοπτικό πάροχο.
Ο μόνος τρόπος να διαψευστώ, είναι να μην υπάρξουν καθόλου τέτοιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.
Το δεύτερο ήταν, ότι Ρώσοι ποδοσφαιριστές δεν πάνε να παίξουν σε εχθρικές προς την Ρωσία χώρες.
Για να δούμε λοιπόν.
Προς στιγμή πήγα να πω α ναι δίκιο είχε ο Μπάνε για το τηλεοπτικό και τις μεταγραφές.obanebane έγραψε:Έχω γράψει εδώ και καιρό δύο πράγματα.
Το πρώτο επιβεβαιώθηκε σχεδόν και αφορά το τηλεοπτικό, είχα γράψει οτι οι δυνατές-ακριβές κινήσεις της ομάδας θα κλείσουν αφού πρώτα συμφωνήσουμε με τηλεοπτικό πάροχο.
Ο μόνος τρόπος να διαψευστώ, είναι να μην υπάρξουν καθόλου τέτοιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.
Το δεύτερο ήταν, ότι Ρώσοι ποδοσφαιριστές δεν πάνε να παίξουν σε εχθρικές προς την Ρωσία χώρες.
Για να δούμε λοιπόν.
Μετά όμως σκέφτηκα δύο πράγματα:
Α. Ο μπαμπα και ο Εκόνγκ, δεν το επιβεβαίωσαν αυτό.
Β. Πότε έπρεπε να κλείσει το τηλεοπτικό δηλαδή για να ΜΗΝ θεωρηθεί ότι είναι συγκοινωνουντα δοχεία; Το Σεπτέμβρη; Αφού όλες οι ομάδες τώρα κλεινουν
- john4serres
rainmaker έγραψε:Προς στιγμή πήγα να πω α ναι δίκιο είχε ο Μπάνε για το τηλεοπτικό και τις μεταγραφές.obanebane έγραψε:Έχω γράψει εδώ και καιρό δύο πράγματα.
Για να δούμε λοιπόν.
Μετά όμως σκέφτηκα δύο πράγματα:
Α. Ο μπαμπα και ο Εκόνγκ, δεν το επιβεβαίωσαν αυτό.
Β. Πότε έπρεπε να κλείσει το τηλεοπτικό δηλαδή για να ΜΗΝ θεωρηθεί ότι είναι συγκοινωνουντα δοχεία; Το Σεπτέμβρη; Αφού όλες οι ομάδες τώρα κλεινουν
Ο Μπαμπα δεν είναι η ακριβή περίπτωση, ο Εκονγκ είναι αντικατάσταση με τα χρήματα που έρχονται από την πώληση Ινγκασον.
Όταν λέω ακριβές περιπτώσεις, εννοώ του επιθετικού και του χαφ που λογικά θα κυμαίνονται από 1,2-1,5 εκατομμύρια ετησίως.
Ο Βαζελος ανακοίνωσε την ακριβή του περίπτωση (Βιλενα), 2-3 μέρες μετά την συμφωνία του με την cosmote.
Η αεχ ,έκανε την αγορά του Πινεδα, γιατί έχει εξασφαλισμένα έσοδα τουλάχιστον από το μίνιμουμ της συμμετοχής στους ομίλους του conference.
Προφανώς, όπως έχω γράψει και όπως καταλαβαίνετε, δεν ισχύει μόνο για εμάς το σενάριο που γράφω.
Υ.Γ Πρόβλεψη, έτσι για να το κάνω και πιο δύσκολο, μπας και πειστούμε όλοι.
Σε δύο μέρες μάξιμουμ από τώρα, θα έχει κλείσει ο φορ και θα έχει βγει συμφωνία και όνομα για χαφ.