Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- Dark Knight
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Ο Πέλκας παιδιά καλός, χρυσός είναι, θα βοηθήσει αν έρθει, αλλά δεν μας αναβαθμίζει ποιοτικά σε καμία περίπτωση. Πιστεύω με το συμβόλαιο που θα του δώσουμε, μπορούμε να βρούμε κάτι καλύτερο.
Το περσινό με την Λεφσκι, μάλλον δεν σου λέει κάτι.Μπαρκαρούτσος έγραψε:E ναι, ως γνωστόν τελειώνουν σήμερα το απόγευμα οι μεταγραφές.Bono. έγραψε:Κεντζιορα, Εκονγκ, Μπαμπά.
Πρέπει να είχαμε πολύ χοντρό πρόβλημα πέρυσι αμυντικά, ενώ υποθέτω πως επιθετικά ειμασταν πολυβόλο, πετούσαμε.
Δεν εξηγείται διαφορετικά.
buffalobill4 έγραψε:Έχουμε πάρει για τα καλά μπροστά ως οργανισμός. Προετοιμαζονται διαδοχικές ανακοινώσεις ενώ επί της ουσίας η μεταγραφική περίοδος έχει μόλις ξεκινήσει. Συν τοις άλλοις κάτι που με χαροποιεί ιδιαιτέρως είναι ότι παίρνουμε ελεύθερο μπαμπά και δανεικό Κεντζιόρα πράγμα που σημαίνει ότι θα αποφύγουμε αλογιστες και αχρείαστες σπατάλες του παρελθόντος στο δρόμο της βιωσιμότητας της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας. Ελπίζω κάπως έτσι, τα πόδια όσο φτάνει το πάπλωμα, να κινηθούμε, αν κρίνει απαραίτητο η διοίκηση ότι χρειαζομαστε ενίσχυση, και στις άλλες θέσεις ώστε του χρόνου τον Ιούνιο να μην χρειάζεται να τσονταρει ο Ιβάν.
Πάρα τις αρχικές μου ανησυχίες φέτος βλέπω ότι υπάρχει πλάνο απαρεγκλητο που όλα λειτουργούν βάσει σχεδίου ακόμα και οι μικρές λεπτομέρειες.
Τώρα το έριξες και στην ειρωνεία ρε βουβαλε, οκ δεν πιστεύω ότι υπάρχει οπαδός του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή που δεν ανησυχεί.
Αυτό που κάνεις όμως είναι κουραστικό και εκνευριστικό.
Ο Στεργιος Αναστασιαδης στον μπλε σταθμο ειπε οτι η προταση του κοουτς ηταν ο Νταλμπερ για αριστερα επειδη θελει επιθετικα μπακ. Οπως φαινεται δεν εισακουστηκε και πηραν Μπαμπα. Επισης ανεφερε οτι πολλες προτασεις του Μποτο δεν εισακουστηκαν
- buffalobill4
Καμία ειρωνεία μπανε. Το έχω ξαναγράψει δεν μου αρέσουν οι ειρωνείες ούτε να τις δέχομαι ούτε να τις κάνω. Είπα πως δεν έχει νόημα να μαλώνουμε μεταξύ μας σαν οπαδοί και αυτό επιτυγχάνεται αν κάνουμε μια πολύ σημαντική παραδοχή. Η διοίκηση ξέρει τι κάνει και θέλει το καλύτερο για την ομάδα. Επειδή πολλές φορές και εγώ έχω αναρωτηθεί και για τα 2, πλέον ξεκινώ κάθε συλλογισμό μου με αυτό ως δεδομένο. Και όταν πάρεις αυτό ως δεδομένο όλα εξηγούνται πολύ εύκολα. Πχ η αναμονή για μπαμπά ήταν για να μην πληρώσουμε την τσελσι. Ο Κεντζιόρα που έφυγε και ξανάρθε ήταν για να δώσουμε λιγότερα χρήματα στο συμβόλαιο του. Το ίδιο και η λεγόμενη αργοπορία για Σαματά. Γίνεται γιατί πρέπει να μειωθούν αχρείαστες σπατάλες. Άρα καμία ειρωνεία στα γραφόμενα μου και κανένα άγχος για την ομάδα. Ότι είναι να γίνει θα γίνει και όλα γίνονται για καλο.obanebane έγραψε:buffalobill4 έγραψε:Έχουμε πάρει για τα καλά μπροστά ως οργανισμός. Προετοιμαζονται διαδοχικές ανακοινώσεις ενώ επί της ουσίας η μεταγραφική περίοδος έχει μόλις ξεκινήσει. Συν τοις άλλοις κάτι που με χαροποιεί ιδιαιτέρως είναι ότι παίρνουμε ελεύθερο μπαμπά και δανεικό Κεντζιόρα πράγμα που σημαίνει ότι θα αποφύγουμε αλογιστες και αχρείαστες σπατάλες του παρελθόντος στο δρόμο της βιωσιμότητας της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας. Ελπίζω κάπως έτσι, τα πόδια όσο φτάνει το πάπλωμα, να κινηθούμε, αν κρίνει απαραίτητο η διοίκηση ότι χρειαζομαστε ενίσχυση, και στις άλλες θέσεις ώστε του χρόνου τον Ιούνιο να μην χρειάζεται να τσονταρει ο Ιβάν.
Πάρα τις αρχικές μου ανησυχίες φέτος βλέπω ότι υπάρχει πλάνο απαρεγκλητο που όλα λειτουργούν βάσει σχεδίου ακόμα και οι μικρές λεπτομέρειες.
Τώρα το έριξες και στην ειρωνεία ρε βουβαλε, οκ δεν πιστεύω ότι υπάρχει οπαδός του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή που δεν ανησυχεί.
Αυτό που κάνεις όμως είναι κουραστικό και εκνευριστικό.
- iremidynami 4+
Φορτε φερ ρεεεε!!!
ΥΓ
Φουλ επιτυχημενο ποστ,
απο τοπικ μεταγραφων προηγουμενης περιοδου.
ΥΓ
Φουλ επιτυχημενο ποστ,
απο τοπικ μεταγραφων προηγουμενης περιοδου.
- paokovios1974
Λοιπόν, για να απαντήσω στα παιδιά που με ρώτησαν .
Υπάρχει η εκκρεμότητα μεταξύ Φενέρ και Σαματά.
Οι τουρκοι επειδή δεν θέλουν να αναλάβουν εξ ολοκλήρου την αποζημίωση του ζητάνε από εμάς να πληρώσουμε τα χρωστούμενα για να τον αφήσουν ελεύθερο.
Και αυτό έβγαινε από όλα τα τουρκικά μέσα όταν αναφερόταν στην είδηση Σαματά ΠΑΟΚ.
Όποιος δεν θέλει να το δεχτεί ας δεχτεί ότι το πρόβλημα είναι η βίζα.
ΧΑ ΧΑ ας γελάσω 2 φορές.
Αντιστρέφω λοιπόν το ερώτημα σας.
Νάνι, george 185 και όποιος άλλος με ρώτησε....
Πιστεύετε ότι το πρόβλημα με τον Σαματά είναι η βίζα;
Υπάρχει η εκκρεμότητα μεταξύ Φενέρ και Σαματά.
Οι τουρκοι επειδή δεν θέλουν να αναλάβουν εξ ολοκλήρου την αποζημίωση του ζητάνε από εμάς να πληρώσουμε τα χρωστούμενα για να τον αφήσουν ελεύθερο.
Και αυτό έβγαινε από όλα τα τουρκικά μέσα όταν αναφερόταν στην είδηση Σαματά ΠΑΟΚ.
Όποιος δεν θέλει να το δεχτεί ας δεχτεί ότι το πρόβλημα είναι η βίζα.
ΧΑ ΧΑ ας γελάσω 2 φορές.
Αντιστρέφω λοιπόν το ερώτημα σας.
Νάνι, george 185 και όποιος άλλος με ρώτησε....
Πιστεύετε ότι το πρόβλημα με τον Σαματά είναι η βίζα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokovios1974 την Δευ 10 Ιούλ 2023, 15:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τσιμιροτ ελευθερος ειναι ακομα? τι συμβολαιο να ζητουσε? και εννοω σαν επιλογη πισω απο αουγκουστο και οζνοεφ ή όποιου άλλου
Με χάλασε λίγο που ο κεντζιορα έρχεται ως δανεικός.
Πιστεύω ότι η ασφάλεια ενός συμβολαίου θα τον έκανε πολύ πιο εύκολα να βρει πατήματα του και τον παλιό του καλό εαυτό
Πιστεύω ότι η ασφάλεια ενός συμβολαίου θα τον έκανε πολύ πιο εύκολα να βρει πατήματα του και τον παλιό του καλό εαυτό
- Psuxo_logos
Συμφωνώ απόλυτα ρενε. Με καλύπτει εν μέρει σαν επιλογή αλλά θα προτιμούσα και εγώ αγορά.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Με Κεντζιορα κ με 3 αριστερούς σέντερ μπακ είναι σίγουρο ότι θα παραχωρηθεί ο 1, Μιχα ή Κουλιε. Τον Νέσμπεργκ δεν το θέλουν. Μόνο εγώ βλέπω καλύτερα αμυντικά στοιχεία από τους άλλους 2.
- paokovios1974
Στην άμυνα πολύ καλές κινήσεις όλες.
Πιστεύω πολύ και στο baba και στον Κεντζιορσ.
Τι στο διάολο εθνική Πολωνίας παίζει και με πολύ καλό βιογραφικό.
Θέμα προσαρμογής είναι.
Εν κατακλείδι.
Είμαστε πολύ καλά στην άμυνα αλλά πρέπει να βάζουμε και γκολ.
Φόρτε φερ
Φόρτε χαφ
Πιστεύω πολύ και στο baba και στον Κεντζιορσ.
Τι στο διάολο εθνική Πολωνίας παίζει και με πολύ καλό βιογραφικό.
Θέμα προσαρμογής είναι.
Εν κατακλείδι.
Είμαστε πολύ καλά στην άμυνα αλλά πρέπει να βάζουμε και γκολ.
Φόρτε φερ
Φόρτε χαφ
- buffalobill4
@Ρενε συμφωνώ. Τον ήθελα και εγώ με συμβόλαιο αφού σε αυτόν κατέληξαν. Από την άλλη όμως δανεικός, άρα τζάμπα και λογικά θα βάζει και η διναμο ένα ποσοστό του συμβολαίου του που αν θυμάμαι είναι και μεγάλο. Άρα μας βγαίνει και φτηνός. Έξυπνη επιλογή λοιπον.
@Παοκοβιε όταν λέω ότι πήραμε μπρος νομίζουν ειρωνεύομαι. Με μπαμπά και Κεντζιόρα κλείσαμε ποιοτικά και ποσοτικά μια γραμμή της ομάδας εν αντιθέσει με τον ανταγωνισμό. Ποιος έχει καλύτερη άμυνα από εμάς στην παρούσα φάση; Με παίκτες αξίας και με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ξεκινήσαμε από πίσω θα φτάσουμε και μπροστά όταν και αν κρίνει απαραίτητο/δυνατό να γίνουν οι κινήσεις.
@Παοκοβιε όταν λέω ότι πήραμε μπρος νομίζουν ειρωνεύομαι. Με μπαμπά και Κεντζιόρα κλείσαμε ποιοτικά και ποσοτικά μια γραμμή της ομάδας εν αντιθέσει με τον ανταγωνισμό. Ποιος έχει καλύτερη άμυνα από εμάς στην παρούσα φάση; Με παίκτες αξίας και με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ξεκινήσαμε από πίσω θα φτάσουμε και μπροστά όταν και αν κρίνει απαραίτητο/δυνατό να γίνουν οι κινήσεις.
-
- Επικοινωνία:
Τις προηγούμενες ημέρες γραφόταν πως κλείνει Σαουδική Αραβία.Δεν έχω ιδέα τι ισχύει.Καλη περίπτωση στα αμυντικά χαφ για τα οικονομικά μας κυβικά θεωρώ και τον 30χρονο Lucas Silva (κάποτε της Ρεάλ και της Μαρσέιγ)dev έγραψε:Τσιμιροτ ελευθερος ειναι ακομα? τι συμβολαιο να ζητουσε? και εννοω σαν επιλογη πισω απο αουγκουστο και οζνοεφ ή όποιου άλλου
Με μια απλη ματια στα γκολ υπερ/κατα του πρωταθληματος ειδα το εξης
Ειχαμε την 3η καλυτερη επιθεση και την 4 καλυτερη αμυνα...
Στην επιθεση δε ειχαμε 10 γκολ περισσοτερα απ τον 2ο βαζελο...αλλα φαγαμε τα διπλασια γκολ 16 ο βαζελος και 32 εμεις...
Το 32 γκολ παθητικο ειναι κοντα στο 36 που εφαγαν αστερας και ατρομητος.
Αυτο ισως δινει απαντησεις σε καποια παιδια γιατι εγιναν αρκετες κινησεις ως τωρα στην αμυνα...αν και καιγομαστε μεσοεπιθετικα.
Ειχαμε την 3η καλυτερη επιθεση και την 4 καλυτερη αμυνα...
Στην επιθεση δε ειχαμε 10 γκολ περισσοτερα απ τον 2ο βαζελο...αλλα φαγαμε τα διπλασια γκολ 16 ο βαζελος και 32 εμεις...
Το 32 γκολ παθητικο ειναι κοντα στο 36 που εφαγαν αστερας και ατρομητος.
Αυτο ισως δινει απαντησεις σε καποια παιδια γιατι εγιναν αρκετες κινησεις ως τωρα στην αμυνα...αν και καιγομαστε μεσοεπιθετικα.