paokovios1974 έγραψε:@Bill,
Κάτ αρχάς εγώ πιστεύω ότι η κυρία ευθύνη βαραίνει τον Ιβάν.
Υπάρχουν 2 δρόμοι.
Η υπάρχει πρόβλημα και άρα θα πρέπει να λάβει δράση,
Προσήλωση στην αυτάρκεια αλλά με ταυτόχρονη επικοινωνία με τον κόσμο ούτως ώστε να στηρίξει με εισητηρια διάρκειας ,γεμάτο γήπεδο μπουτίκ ΠΑΟΚ ΤΒ
Η το ιδανικό σε περίπτωση που είναι μη βιώσιμη εφαρμόσιμη αυτή η λύση να σκεφτεί σοβαρά να βρει μεγαλοεπενδυτη αγοραστή των μετοχών.
Με γνώμονα πάντα ότι εξακολουθεί να υφίσταται το όραμα του για τοπ 20 κλαμπ και ομάδα πρωταγωνίστρια.
Εάν δεν πιστεύει σε αυτό πάλι να μας το επικοινωνήσει.
Τέλος αν δεν υπάρχει πρόβλημα και απλά έχει προσωρινή δυσχαιρια πάλι να μας ενημερώσει τι ενέργειες προτίθεται να προβεί για την άρση των κολλυματων.
Όπως και να χει η λέξη κλειδί είναι η επικοινωνία και η αλήθεια.
Ο λαός θα το εκτιμήσει και θα στήριξη σε όλες τις περιπτώσεις.
Και το σημαντικότερο...
Θα ηρεμήσουμε.
EDIlT. Συγνώμη εαν είναι δυσνόητο το κείμενο γράφω απο κινητό και μου διορθώνει κατά το δοκούν τις λεξεις
ΠΑΟΚοβιε επειδή και εγώ τα έχω σκεφτεί αυτά τα περί επικοινωνίας, δεν μπορεί να βγει και να πει ο Σαββίδης παιδιά είμαστε ζόρικα. Έχει και άλλες επιχειρήσεις οι οποίες μπορεί να είναι και στο χρηματιστήριο και μια τέτοια δήλωση θα μπορούσε να τις καταστρέψει οικονομικά. Δεν χρειάζεται να επικοινωνήσει κάτι στον κόσμο αρκεί να το έχει επικοινωνήσει στην διοίκηση. Προσωπικά δεν θέλω μεταγραφές αν ισχύουν όσα συζητάμε περί προβλήματος ρευστότητας. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να είναι ασφαλής. Και να μην κρίνουμε με βάση αυτά που ισχύουν σήμερα, αλλά με βάση τα χειρότερα δυνατά σενάρια γιατί βλέπουμε πόσο ρευστή είναι η κατάσταση παγκοσμίως.