Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
ΚΙνητικότητα και για το χαφ διαβάζω...άντε να γίνουν σύντομα δυο κινήσεις ακόμα να πάρουμε ανάσες αισιοδοξίας
- Mitsospaoki4
- Moderator
Και οι 2 ολοκληρωμένες κινήσεις μέχρι στιγμής (Μπαμπά, Εκονγκ) μου αρέσουν πολύ και δείχνουν πολύ πιο μετρημένες σε αντίθεση με αυτές που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια.
Εξίσου μου αρέσει και ο Σαματα, αλλά περιμένουμε να κλείσει και αυτός τυπικά.
Ελπίζω έτσι να προχωρήσουμε και στις επόμενες κινήσεις και να αποδειχθούν όλα αυτά και στο χορτάρι.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα φαίνεται να δίνουμε λεφτά και να έχουμε φύγει από τις μέτριες λύσεις, αλλά για άλλη μια φορά να πάσχουμε σε timing..
Ελπίζω έτσι να προχωρήσουμε και στις επόμενες κινήσεις και να αποδειχθούν όλα αυτά και στο χορτάρι.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα φαίνεται να δίνουμε λεφτά και να έχουμε φύγει από τις μέτριες λύσεις, αλλά για άλλη μια φορά να πάσχουμε σε timing..
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
ektoras έγραψε:ΚΙνητικότητα και για το χαφ διαβάζω...άντε να γίνουν σύντομα δυο κινήσεις ακόμα να πάρουμε ανάσες αισιοδοξίας
Που;
sourme θεωρώ ότι είναι αυτό είναι μια τρικλοποδιά που βάζουμε μόνοι μας στον οργανισμό ΠΑΟΚsourmenetes έγραψε:Φίλε Dani αυτή είναι η λοξα μας...danirifle έγραψε:βλέπω το βίντεο της άφιξης του μπάμπα στο αεροδρόμιο και ειλικρινά αναρρωτιέμαι
σε ομάδες επιπέδου μπενφίκα ή σαχτάρ (εκεί δηλαδή που θα θέλαμε να φτάσουμε κάποια στιγμή), υπάρχει ο αντίστοιχος μίνος ή ο αντίστοιχος κόλκας;
πολύ χωριό είμαστε ρε γμτ... χαμηλό επίπεδο σε πολλά πράγματα...
υγ. καλώς τον μπάμπα
φαντάζομαι θα λυθεί σύντομα και το προβλημα του σαμάτα
Για αυτά ζούμε!
Αυτό είναι ΠΑΟΚ!
Ο θείος με την παντόφλα από τη Χαλκιδική, ο Μινος κτλ..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ο μίνος, ο κόλκας, η έλλειψη καλλιέργειας δηλαδή και επιπέδου, μας κάνει να φαινόμαστε "μικροί" και "φτωχοί συγγενείς" των ευρωπαϊκών συλλόγων (ίσως και τω 3 της αθήνας)
πέρασαν τα χρόνια που ο ΠΑΟΚ στηριζόταν στη "μαγκιά" και στις φωνασκίες
πλέον θέλουμε να θεωρούμαστε ένας ευρωπαϊκός σύλλογος, σύγχρονος σε κάθε παρακλάδι του
προσοχή, δε μιλάω για τον λαό του ΠΑΟΚ, γιατί αυτός πάντα ήταν "ο θείος με την παντόφλα από τη Χαλκιδική"
μιλάω για τα στελέχη μέσα και γύρω από τον ΠΑΟΚ. εκεί πρέπει να βγαίνει υψηλό επίπεδο
επί παραδείγματι, εάν έρθει ένας γκαμπιαντίνι, φτάσει στο αεροδρόμιο και τον παραλάβει ο χρήστος καρυπίδης με το δικό του χιουντάι και το πρώτο πράγμα που αντικρίσει είναι ο μίνος να του μιλάει σε σπαστά αγγλικά, τότε θα επιβεβαιώσει την εικόνα του ότι ήρθε σε ένα χωριό και θα μας κοιτάει αφ' υψηλού
εάν όμως τον παραλάβει ο χρήστος καρυπίδης με βανάκι μερσεντές της ΠΑΕ, προσπεράσει κατευθείαν τους χωριατοδημοσιογράφους και πάει κατευθείαν στα γραφεία για να δώσει συνέντευξη αποκλειστικά στο PAOK TV, ε τότε θα καταλάβει ότι ήρθε σε ευρωπαϊκό σοβαρό σύλλογο και θα πρέπει να σκιστεί για να αποδώσει
είναι αυτό που λέμε "οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά"
αναφορικά με τη μεταγραφή του μπάπα, πιστεύω ότι εύκολα θα πάρει τη θέση του βασικού από τον ράφα, αναβαθμίζοντας την αμυντική μας γραμμή, η οποία ωστόσο θα χρειαστεί κάποιους μήνες για να δέσει καλά
στα συν συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι ο κουλιεράκης θα έχει τη δυνατότητα να παίζει ανάμεσα σε 2 παίχτες με υψηλές παραστάσεις, οπότε και να μάθει από αυτούς
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Να στέλνεις και τους δημιουργούς τους όμως. Να υπάρχουν ανταποδοτικά οφέλη και στους μοντ.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τα off-topics όλα έφυγαν.
Mitso συμφωνώ μεότι έγραψες λέξη προς λέξη.Mitsospaoki4 έγραψε:Και οι 2 ολοκληρωμένες κινήσεις μέχρι στιγμής (Μπαμπά, Εκονγκ) μου αρέσουν πολύ και δείχνουν πολύ πιο μετρημένες σε αντίθεση με αυτές που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια.
Αυτό δείχνει πως κινούμαστε μεν αργά στις Μεταγραφές αλλά, προσεκτικά φάνηκε όπως είπες και ο William Troost-Ekong +plus o Baba Rahman ανεξάρτητα αν παίζουμε σε ΄1μήνα προκριμ.Conf League
Προσθέτω και θετικής-διάθεσης.ektoras έγραψε:ΚΙνητικότητα και για το χαφ διαβάζω...άντε να γίνουν σύντομα δυο κινήσεις ακόμα να πάρουμε ανάσες αισιοδοξίας
Δύο ματσάκια από το καλύτερο Αρ Μπακ του πρωταθλήματος.
Άντε γιατί βαρέθηκα να με κάνουν γιο γιο κάτι αμπραμπαντιδες στα 35 και κάτι παλαιοί.
https://footballia.eu/matches/ghana-uruguay
https://footballia.eu/matches/ghana-switzerland
Άντε γιατί βαρέθηκα να με κάνουν γιο γιο κάτι αμπραμπαντιδες στα 35 και κάτι παλαιοί.
https://footballia.eu/matches/ghana-uruguay
https://footballia.eu/matches/ghana-switzerland
- Shivaspace
dani δεν ειναι ακριβώς ετσι.. θυμήσου πχ την υποδοχή στον Pablo Garcia, του την είχε πέσει εκείνο το παλικάρι καλη του ωρα με φιλιά, λουλούδια και ο παιχταρας έμοιαζε σαστισμένος..ομως ειναι εδω 15 χρονια και κατάλαβε ακριβως που ηρθε..
επισης ειναι λιγο κιτς να προσποιεισαι κατι που τελικά δεν εισαι..αυτο ειναι πιο ακαλαίσθητο
επισης ειναι λιγο κιτς να προσποιεισαι κατι που τελικά δεν εισαι..αυτο ειναι πιο ακαλαίσθητο
Στόπερ με συμβόλαιο 1εκ, αριστερό μπακ των ,800-900.
Και δεν είναι καν οι κινήσεις των πρωτοκλασάτων παικτών (φορ, χαφ, εξτρέμ).
Επιστροφή στην κανονικότητα..... επιτέλους
Και δεν είναι καν οι κινήσεις των πρωτοκλασάτων παικτών (φορ, χαφ, εξτρέμ).
Επιστροφή στην κανονικότητα..... επιτέλους
Ειμαι αισιόδοξος κιεγω πλεον βλέποντας αυτα τα συμβολαια σε αμυντικούς παίκτες, κυριως οσον αφορά τη διάθεση του Ιβαν... Νομιζω δε θα έχει καμια δικαιολογία ο Λουτσεσκου να μην εμφανίσει κατι τουλάχιστον ωραιο φετος,δε μιλαω για τη θεαη που θα παρουμε αλλά για να μην αρρωστησουμε πάλι με τις εμφανίσεις στην αρχη και στο τέλος της χρονιας..
Μια γνώμη. Αν δουμε οτι μπαίνουμε ομίλους θα κρατούσα Σαματα, θα έστελνα δανεικο Μπραντον και θα επαιρνα πιο '' βαρυ'' σεντερφορ.. Χαφ θα παρουμε για παρτενερ Αουγκουστο ετσι κιαλλιως, δεύτερο δε ξέρω, ισως καποιον για να έρχεται από τον πάγκο στη θεση Σβαμπ που νομίζω οτι δεν εχει να προσφέρει κατι.. . Κιενα εξτρεμακι να τους μπερδεύει επισης..
Υ.. Γ. Δε καταλαβαίνω γιατι Ζιβκοβιτς του Σαββα να πιανει θέση 2ου τερματα.. Ειναι κριμα..
Μια γνώμη. Αν δουμε οτι μπαίνουμε ομίλους θα κρατούσα Σαματα, θα έστελνα δανεικο Μπραντον και θα επαιρνα πιο '' βαρυ'' σεντερφορ.. Χαφ θα παρουμε για παρτενερ Αουγκουστο ετσι κιαλλιως, δεύτερο δε ξέρω, ισως καποιον για να έρχεται από τον πάγκο στη θεση Σβαμπ που νομίζω οτι δεν εχει να προσφέρει κατι.. . Κιενα εξτρεμακι να τους μπερδεύει επισης..
Υ.. Γ. Δε καταλαβαίνω γιατι Ζιβκοβιτς του Σαββα να πιανει θέση 2ου τερματα.. Ειναι κριμα..
Ο Εκονγκ ειναι αντικατασταση του Ινγκασον. Προς το παρον μονο ο Μπαμπα ειναι ενισχυση. Και επισης εχουμε να αντικαταστησουμε Κουρτιτς, Νταντας, Καντουρι, Μπισεσβαρ και Ολιβειρα οι οποιοι ταυτοχρονα θα θεωρουνται και ενισχυση, γιατι εκτος του Νταντας οι υπολοιποι απλα υπηρχαν περυσι.
- buffalobill4
Παοκοβιε πέρα από την πλάκα, αν όντως ισχύουν διαφορά θέματα ρευστότητας του Σαββίδη στην Ελλάδα λόγω του τραγικού πολέμου, προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει ο οπαδός πρώτα από όλα να ενδιαφέρεται για την βιωσιμότητα της ομάδας και όχι μόνο για τη χρονιά 23-24. Δηλαδή είναι τόσο ρευστά τα πράγματα παγκοσμίως που αύριο μεθαύριο ο πουτιν κλείνει σύνορα για παράδειγμα και απαγορεύει οποιαδήποτε συναλλαγή με ρούβλι. Ή οι Αμερικανοί επιβάλουν αυστηροτερες κυρώσεις. Οτιδήποτε μπορεί να ξημερώσει. Όπως είμαστε τώρα έχουμε εξοικονομησει κάποια χρήματα από πέρσι και ίσως σε έναν ισολογισμό να ήμασταν και στο συν. Πολύ μεγάλη υπόθεση. Άρα για μένα μακροπρόθεσμα κοιτώντας όχι απλά δεν έχω απαίτηση για καμιά μεταγραφή ειδικά φέτος, αλλά θέλω η παε να κάνει τα πάντα για να μην εξαρτιομαστε από αμκ που θα καλυφθεί από τον Ιβάν.paokovios1974 έγραψε:Όαση εισαιbuffalobill4 έγραψε:Η υπομονή δικαιώθηκε. Με μεθοδικοτητα αποκτήσαμε ένα σχετικά οκ αριστερό μπακ χωρίς να πληρώσουμε την ομάδα του για αγορά αν και λέγανε ότι η τσελσι θα πάρει μπόνους επίτευξης στόχων. Σε καλή ηλικία είναι πάντως, αν κάνει καμία καλή χρονιά μπορούμε να βγάλουμε και χρήματα του χρόνου το καλοκαίρι. Δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο επιθετικά, έχει όμως αθλητικοτητα που τόσο λείπει από την ομαδα, ύψος, είναι πολύ καλός στην ατομική και ομαδική άμυνα και έχει και ένα όνομα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.
Πρέπει να πουλήσουμε γρήγορα κάποιους παίκτες για να ξεμπλοκαρουν οι αφίξεις πιστεύω, μιας και ο προπονητής παραπονιέται ότι έχουμε αργήσει. Τώρα δεν ξέρω ποιοι είναι σωστότερο να φύγουν στην παρούσα φάση (τερματοφυλακας ή κουλιερακης ή Κωνσταντελιας), αυτό είμαι σίγουρος θα το αποφασίσει σωστότερα η διοίκηση που σαφώς έχει καλύτερη εικόνα των οικονομικών δεδομένων.
Για μένα πάντως και έτσι όπως είμαστε καλά είμαστε, εννοώ μια 4η θέση την έχουμε. Έτσι κ αλλιώς δεν έχει διαφορά είτε βγεις 2ος είτε 4ος. Νταξει και με λίγη τύχη ίσως μπούμε και ομίλους κονφερανς να πάρουμε κάποια ζεστά χρήματα και να έχουμε μια σχετική άνεση τον Γενάρη για διορθωτικές κινήσεις.
Συν τοις άλλοις ο ίδιος ο προπονητής είπε ότι δεν τίθεται στόχος πρωταθλήματος αφού άργησαν οι μεταγραφές. Με δεδομένο το ότι 2η και 4η θέση δεν έχουν καμία διαφορά πάρα μόνο στο γόητρο, ας έχουμε στόχο να βγούμε 4οι με οτιδήποτε καλύτερο καλοδεχουμενο. Ας τα δώσουμε όλα στα 6 πρώτα ματς τα ευρωπαϊκά ώστε να μπούμε Ευρώπη και να αυξήσουμε τα έσοδα και έχει ο Θεός για του χρόνου.