Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
icue

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από icue »

psykoman έγραψε:Η αφιξη του Μπαμπα σημερα Κυριακη ειναι μια απαντηση για τους ''κακεντρεχεις'' που λεν οτι η ΠΑΕ βαζει λουκετο τα ΣΚ... :mrgreen:
Και ο Εκονγκ Κυριακη ηρθε. Αλλος ενας να ερθει Κυριακη και πλεον το μοτο θα ειναι οτι καθομαστε καθημερινες και δουλευουμε μονο ΣΚ.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Psuxo_logos έγραψε:Μην είσαι τόσο χαρούμενος βρε παιδάκι μου

Εικόνα

Sent from my iPhone using Tapatalk
quote]«Λατρεύω να βρίσκομαι εδώ, λάτρεψα και το εξάμηνο που ήμουν», ανέφερε χαρακτηριστικά στις πρώτες του δηλώσεις ο Αφρικανός άσος.[/quote]
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Πάντως εμένα , σαν προοπτική τουλάχιστον, η τετράδα με Ekong, Κουλιερακη ή Μιχαϊλίδη, Μπαμπά και Σαστρε μου αρέσει πιο πολύ από την περσινή με Ιγκανσον και Σοαρεζ.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

βλέπω το βίντεο της άφιξης του μπάμπα στο αεροδρόμιο και ειλικρινά αναρρωτιέμαι
σε ομάδες επιπέδου μπενφίκα ή σαχτάρ (εκεί δηλαδή που θα θέλαμε να φτάσουμε κάποια στιγμή), υπάρχει ο αντίστοιχος μίνος ή ο αντίστοιχος κόλκας;

πολύ χωριό είμαστε ρε γμτ... χαμηλό επίπεδο σε πολλά πράγματα...

υγ. καλώς τον μπάμπα
φαντάζομαι θα λυθεί σύντομα και το προβλημα του σαμάτα
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Όντως πολύ φτωχή υποδοχή ...
Καλώς ήρθε το παλικάρι, ας χωθεί στην ομάδα να μας δυναμώσει λίγο!
Ας πάρουν οι επόμενοι σειρά, άμεσα όμως!
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Kαλώς ηρθε ο Μπαμπά σαν πιο εμπειρος και με βιογραφικο.
Η συμπάθειά μου ο Τσαούσης ας πάει δανεικός να παίζει και μπορεί να εξελιχθεί σε Γιαννούλη. Το πολύ σε 2 χρόνια πρέπει να είναι το βασικό μας αρ. μπακ.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Η υπομονή δικαιώθηκε. Με μεθοδικοτητα αποκτήσαμε ένα σχετικά οκ αριστερό μπακ χωρίς να πληρώσουμε την ομάδα του για αγορά αν και λέγανε ότι η τσελσι θα πάρει μπόνους επίτευξης στόχων. Σε καλή ηλικία είναι πάντως, αν κάνει καμία καλή χρονιά μπορούμε να βγάλουμε και χρήματα του χρόνου το καλοκαίρι. Δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο επιθετικά, έχει όμως αθλητικοτητα που τόσο λείπει από την ομαδα, ύψος, είναι πολύ καλός στην ατομική και ομαδική άμυνα και έχει και ένα όνομα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Πρέπει να πουλήσουμε γρήγορα κάποιους παίκτες για να ξεμπλοκαρουν οι αφίξεις πιστεύω, μιας και ο προπονητής παραπονιέται ότι έχουμε αργήσει. Τώρα δεν ξέρω ποιοι είναι σωστότερο να φύγουν στην παρούσα φάση (τερματοφυλακας ή κουλιερακης ή Κωνσταντελιας), αυτό είμαι σίγουρος θα το αποφασίσει σωστότερα η διοίκηση που σαφώς έχει καλύτερη εικόνα των οικονομικών δεδομένων.

Για μένα πάντως και έτσι όπως είμαστε καλά είμαστε, εννοώ μια 4η θέση την έχουμε. Έτσι κ αλλιώς δεν έχει διαφορά είτε βγεις 2ος είτε 4ος. Νταξει και με λίγη τύχη ίσως μπούμε και ομίλους κονφερανς να πάρουμε κάποια ζεστά χρήματα και να έχουμε μια σχετική άνεση τον Γενάρη για διορθωτικές κινήσεις.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

mbison έγραψε:Kαλώς ηρθε ο Μπαμπά σαν πιο εμπειρος και με βιογραφικο.
Η συμπάθειά μου ο Τσαούσης ας πάει δανεικός να παίζει και μπορεί να εξελιχθεί σε Γιαννούλη. Το πολύ σε 2 χρόνια πρέπει να είναι το βασικό μας αρ. μπακ.
Μηπως να φυγει ο Ραφα και να μεινει ο Μαριος;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

danirifle έγραψε:βλέπω το βίντεο της άφιξης του μπάμπα στο αεροδρόμιο και ειλικρινά αναρρωτιέμαι
σε ομάδες επιπέδου μπενφίκα ή σαχτάρ (εκεί δηλαδή που θα θέλαμε να φτάσουμε κάποια στιγμή), υπάρχει ο αντίστοιχος μίνος ή ο αντίστοιχος κόλκας;

πολύ χωριό είμαστε ρε γμτ... χαμηλό επίπεδο σε πολλά πράγματα...

υγ. καλώς τον μπάμπα
φαντάζομαι θα λυθεί σύντομα και το προβλημα του σαμάτα
Φίλε Dani αυτή είναι η λοξα μας...

Για αυτά ζούμε!

Αυτό είναι ΠΑΟΚ!

Ο θείος με την παντόφλα από τη Χαλκιδική, ο Μινος κτλ..

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

buffalobill4 έγραψε:Η υπομονή δικαιώθηκε. Με μεθοδικοτητα αποκτήσαμε ένα σχετικά οκ αριστερό μπακ χωρίς να πληρώσουμε την ομάδα του για αγορά αν και λέγανε ότι η τσελσι θα πάρει μπόνους επίτευξης στόχων. Σε καλή ηλικία είναι πάντως, αν κάνει καμία καλή χρονιά μπορούμε να βγάλουμε και χρήματα του χρόνου το καλοκαίρι. Δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο επιθετικά, έχει όμως αθλητικοτητα που τόσο λείπει από την ομαδα, ύψος, είναι πολύ καλός στην ατομική και ομαδική άμυνα και έχει και ένα όνομα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Πρέπει να πουλήσουμε γρήγορα κάποιους παίκτες για να ξεμπλοκαρουν οι αφίξεις πιστεύω, μιας και ο προπονητής παραπονιέται ότι έχουμε αργήσει. Τώρα δεν ξέρω ποιοι είναι σωστότερο να φύγουν στην παρούσα φάση (τερματοφυλακας ή κουλιερακης ή Κωνσταντελιας), αυτό είμαι σίγουρος θα το αποφασίσει σωστότερα η διοίκηση που σαφώς έχει καλύτερη εικόνα των οικονομικών δεδομένων.

Για μένα πάντως και έτσι όπως είμαστε καλά είμαστε, εννοώ μια 4η θέση την έχουμε. Έτσι κ αλλιώς δεν έχει διαφορά είτε βγεις 2ος είτε 4ος. Νταξει και με λίγη τύχη ίσως μπούμε και ομίλους κονφερανς να πάρουμε κάποια ζεστά χρήματα και να έχουμε μια σχετική άνεση τον Γενάρη για διορθωτικές κινήσεις.
Όαση εισαι
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Τουλάχιστον αποδεικνυεται οτι δεν μας κοροιδεύουν, και οτι θα γίνουν μεταγραφές. Απλά η πολιτική είναι να περιμένουμε με ό,τι ρίσκο αυτό συνεπάγεται.

Οι πρώτοι ψίθυροι για Μανδά άρχισαν, άρα ο Κοτάρσκι δεν είναι και τόσο σίγουρο οτι θα μείνει αν όντως έρθει μεγάλη πρόταση.

Εγώ το είπα οτι είμαι αισιόδοξος, τα φιλικά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα αφού στα επίσημα (εκτός της Μπειτάρ) θα δούμε έναν εντελώς διαφορετικό ΠΑΟΚ από αυτόν που βλέπουμε τώρα (σε σύνθεση).
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

icue έγραψε:
psykoman έγραψε:Η αφιξη του Μπαμπα σημερα Κυριακη ειναι μια απαντηση για τους ''κακεντρεχεις'' που λεν οτι η ΠΑΕ βαζει λουκετο τα ΣΚ... :mrgreen:
Και ο Εκονγκ Κυριακη ηρθε. Αλλος ενας να ερθει Κυριακη και πλεον το μοτο θα ειναι οτι καθομαστε καθημερινες και δουλευουμε μονο ΣΚ.
Ερχόμαστε σκαστοι...κάθε Κυριακή...ΠΑΟΚΑΡΑ μου δε το ξέρουν οι γιατροί....
gpap

Δημοσίευση από gpap »

φέτος όμως δεν έχει μουντιάλ τον Δεκέμβρη.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Γκουχ γκουχ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Πάντως για ομάδα που δεν έχει μαντήλι να κλάψει μια χαρά την έδωσε την 800αρα για να φέρει το καλύτερο αριστερό μπακ του πρωταθλήματος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”