Παοαρολογγες του τοσκιτση μπας κ πετύχει κάτι. Από,εβδομάδα σε εβδομάδα πάμε κ αν έρθει κανένας αποκλεισμός θα λένε ο αποκλεισμός έβαλε την ομάδα μέσα...nunies4 έγραψε:Αφου το εχουμε ριξει στα σεναρια να σας πω οτι αυτη την στιγμη ο Τοσκ στο λαιβ του λεει οτι του Σαματα αναμενονται μονο τα τυπικα οτι του Οζντοεφ εχει ζεσταθει και παλι και ο ΠΑΟΚ παλευει να το τελειωσει και οτι πλεον η ομαδα κινειται εντατικα και για εξτρεμ (ισως και για μεσα στην εβδομαδα )
Αυτα.....
Ξεκαθαρα πραγματα δηλαδη...
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- WestBlock4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
-
Leonardo10
Ο τοσκιτσης λέει πέρα του μπαμπά που έρχεται αυριο ο Σαματα έχει κλείσει και περιμένει την βίζα για να έρθει Δευτέρα μάλλον Θεσσαλονίκη, υπάρχει αισιοδοξία και είναι κοντά ο οζντόεφ και έχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις με εξτρέμ
- Shivaspace
ο Ολιβέιρα, αυτός με τις ενοχλήσεις και το ύφος υπερβεντέτας..αν θυμάμαι σωστά είχε κλείσει αρκετά νωρίς για τα επίπεδα που μας έχει συνηθίσει η ομάδα, με προσωπική εισήγηση του προπονητή προφανώς, που ακόμη και όταν τον δώσαμε σούτι τον δικαιολόγησε μέχρι όσο δεν πάει ενώ έχει βγάλει την μισή ομάδα στην σέντρα
πώς λοιπόν να κλείσουν γρήγορα οι μεταγραφές όταν αυτές που δίνει άμεσα το οκ ο προπονητής μας έχουν βγεί σχεδόν όλες πατάτες..μπορεί πραγματικά να έχουμε αργήσει, όμως μερίδιο ευθύνης γι αυτό έχει και ο Λουτσέσκου, αυτό θέλω να δείξω
τώρα λέει ο baba δεν είναι δική tου επιλογή..ευτυχώς θα πώ εγώ
μπορείτε εσείς να πείτε οτι ο Ολιβέιρα ήταν παίκτης για να παίζει στον ΠΑΟΚ..ούτε πρίν τον τραυματισμό του ήταν κάτι το ιδιαίτερο ενώ πέρσι έκανε κάποια πολύ καλά παιχνίδια κυρίως απέναντι στον βάζελο το διάστημα που είχε κάνει την τεράστια κοιλιά ενώ έφτασε να τον μαρκάρει ο Κουρμπέλης καθώς είχαν ξεμείνει από στόπερ
πώς λοιπόν να κλείσουν γρήγορα οι μεταγραφές όταν αυτές που δίνει άμεσα το οκ ο προπονητής μας έχουν βγεί σχεδόν όλες πατάτες..μπορεί πραγματικά να έχουμε αργήσει, όμως μερίδιο ευθύνης γι αυτό έχει και ο Λουτσέσκου, αυτό θέλω να δείξω
μπορείτε εσείς να πείτε οτι ο Ολιβέιρα ήταν παίκτης για να παίζει στον ΠΑΟΚ..ούτε πρίν τον τραυματισμό του ήταν κάτι το ιδιαίτερο ενώ πέρσι έκανε κάποια πολύ καλά παιχνίδια κυρίως απέναντι στον βάζελο το διάστημα που είχε κάνει την τεράστια κοιλιά ενώ έφτασε να τον μαρκάρει ο Κουρμπέλης καθώς είχαν ξεμείνει από στόπερ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Σάβ 08 Ιούλ 2023, 18:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ποιες ειναι ολες; Για πες μας. Γραψε και αυτες που ειπε οχι και δεν ηταν πατατες πχ Νεσμπεργκ Κουαλιατα. Ο Σοτελδο γιατι δεν ηρθε; Περσι /προπερσι δηλωσε ο κοουτς οτι δεν θελει να εμπλεκεται στις μεταγραφες και ηρθαν αυτοι οι παικτες που ηρθαν. Φετος εχει δωσει λεει εγκριση και δεν ερχεται κανεις. Αλλα νταξει, αυτα για σενα δεν μετρανε, ξαναλεω ας τον διωξουν να φερουν τους παικταραδες που θελουν, τι τον κρατανε;
ΥΓ:Ο Ολιβειρα περασε χιαστους και η αλλαγη του ηταν ο Μπραντον. Η μη-πατατα ηταν ο Νεσμπεργκ ο Φιλιπε (λολ) ο Κουαλιατα και ο Καργας
ΥΓ:Ο Ολιβειρα περασε χιαστους και η αλλαγη του ηταν ο Μπραντον. Η μη-πατατα ηταν ο Νεσμπεργκ ο Φιλιπε (λολ) ο Κουαλιατα και ο Καργας
Μηπως χανομαστε λιγο; Μηπως ο Λουτσεσκου ηθελε να πει οτι η μεταγραφη του αφορα το κλαμπ (αν θα κλεισει κλπ) και οταν ερθει θα σας πω; Τον εχετε ακουσει να μιλαει για παικτη που ακομα δεν εχει ερθει;
- WestBlock4
Το θέμα μας είναι αν φταίει ο μποτο η ο Ρουμάνος για 1 2 3 παίχτες πέρσι η οτι φέτος δείχνεις διάλυση ολική.... αυτό που,σε ενδιαφέρει είναι να κράζεις τον ρουμανο η οτι παίζεις ευρωπαϊκό παιχνίδι κ είσαι με μια μεταγραφή κ αν βγει σε σχέση με ινγκασον....Shivaspace έγραψε:ο Ολιβέιρα, αυτός με τις ενοχλήσεις και το ύφος υπερβεντέτας..αν θυμάμαι σωστά είχε κλείσει αρκετά νωρίς για τα επίπεδα που μας έχει συνηθίσει η ομάδα, με προσωπική εισήγηση του προπονητή προφανώς, που ακόμη και όταν τον δώσαμε σούτι τον δικαιολόγησε μέχρι όσο δεν πάει ενώ έχει βγάλει την μισή ομάδα στην σέντρα
Σε άλλο κόσμο ζείτε ρε?
Κ στη,τελική όταν δε μιλούσε όλοι λέγατε γλύφει τον Ιβάν τώρα μιλάει κ λέει,αυτό που βλέπουμε όλοι,εκτός από σένα κ κάνα 5 10 εμμονικους κ πάλι αυτός φταιει
Διευκρινηστηκε οτι ηταν λαθος η μεταφραση και μαλιστα ζητησε συγνωμη ο Τσονακας. Ο Λου ειπε οτι εγω δεν ασχολουμαι με τις μεταγραφες και οτι αλλοι απο το κλαμπ ασχολουνται και οτι περιμενει τον παικτη.aivas19 έγραψε:Αδιανοητη δηλωση. Κατσε να βγουν να μας πουν πως εδωσε εγκριση ο κοουτς και ο Μποτο (που απ’οτι φαινεται δουλεψαν μαζι για να δωσουν λιστα αλλα οι προτασεις τους πηγαν στον βροντο)Mīngus έγραψε:Για τον Μπάμπα: «Είναι μία μεταγραφή του κλαμπ, όχι δική μου, όταν θα ειναι εδώ θα μπορέσω να μιλήσω».
Μα πως δεν ασχολειται; Αφου εδω του χρεωνουν ολοι οσες μεταγραφες δεν βγαινουν. Αυτος φταιει οπωσδηποτε αλλα ο Αμπελ δεν εφταιγε για τον Εσιτι και τον Νιλσεν Περειρα, μονο ο Λουτσε. Αντε να φυγει να ρθουν παικταραδες
Πείτε κάτι ευχάριστο γαμω το στανιο σαςLeonardo10 έγραψε:Ο τοσκιτσης λέει πέρα του μπαμπά που έρχεται αυριο ο Σαματα έχει κλείσει και περιμένει την βίζα για να έρθει Δευτέρα μάλλον Θεσσαλονίκη, υπάρχει αισιοδοξία και είναι κοντά ο οζντόεφ και έχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις με εξτρέμ
Με Μπαμπα Σαματα Οζντοεφ, επιστροφη Τζιμα και για μενα αλλο ενα στοπερ και ενα εξτρεμοδεκαρο ανεβαινουμε λεβελ
- pirate_salonica
Μακαρι ο εξτρεμ να ειναι ο Μπορινι να αλλαξει το λεβελ με την μια...
Εγω θα ελεγα και ενα χαφ ακομα. Να γυρισει ο Σβαμπ με το καλο Αυστρια και να υπαρχουν 3 διαθεσιμοι πισω απο τον Αουγκουστο και την μεταγραφη.aivas19 έγραψε:Με Μπαμπα Σαματα Οζντοεφ, επιστροφη Τζιμα και για μενα αλλο ενα στοπερ και ενα εξτρεμοδεκαρο ανεβαινουμε λεβελ
Δύο παικταραδες χαφ και ένα παικταρα εξτρέμ φέρτε
ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΓΑΜΩ
ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΓΑΜΩ
Σωστος, αυτο θα ηταν το ιδανικοτεροicue έγραψε:Εγω θα ελεγα και ενα χαφ ακομα. Να γυρισει ο Σβαμπ με το καλο Αυστρια και να υπαρχουν 3 διαθεσιμοι πισω απο τον Αουγκουστο και την μεταγραφη.aivas19 έγραψε:Με Μπαμπα Σαματα Οζντοεφ, επιστροφη Τζιμα και για μενα αλλο ενα στοπερ και ενα εξτρεμοδεκαρο ανεβαινουμε λεβελ