Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- john4serres
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Καθόλου περίεργο αφού έχει προταθεί σε σκώληκα, λάρνακα και μάλλον όλους τους λοιπούς.
Προτάθηκε, δεν σημαίνει τίποτα. Για δεύτερος αντί Μπράντον μιά χαρά θα ήτανε.
Προτάθηκε, δεν σημαίνει τίποτα. Για δεύτερος αντί Μπράντον μιά χαρά θα ήτανε.
- navigator11
Εντάξει ρε σεις, δεν είναι ελεύθερος ο Σέρτζιο τελικά; Και να μην είναι, 'ντάξει δε χάλασε κι ο κόσμος. Η ουσία δεν αλλάζει ιδιαίτερα. Φέρτε τον και τέρμα οι δικαιολογίες.
- Shivaspace
Και επειδή μεταγραφικά δεν κινείται τίποτα, μου έχουν σπάσει τα νεύρα οι διαφημίσεις. Πριν τις εκλογές βλέπαμε τις σκατόφατσες ανάμεσα στα ποστ, τώρα μόλις πατήσω για επόμενη σελίδα, βγάζει σε ολόκληρη την οθόνη.
Πολυ μαρεσει γενικα που γραφουν προταθηκε και εξεταζεται. Και το μεταφραζουμε αυτοματα σε ενδιαφερον.
Το καταλαβαίνουμε, μάλιστα πολλές εγκαταστάθηκαν κ αυτόματα, θα αλλάξει σύντομαNikos 74 έγραψε:Και επειδή μεταγραφικά δεν κινείται τίποτα, μου έχουν σπάσει τα νεύρα οι διαφημίσεις. Πριν τις εκλογές βλέπαμε τις σκατόφατσες ανάμεσα στα ποστ, τώρα μόλις πατήσω για επόμενη σελίδα, βγάζει σε ολόκληρη την οθόνη.
εμένα έχει δύο μέρες που μου βγάζει διαφημίσεις ολοσελιδες. Εαν είναι για να μαζέψουμε λεφτά για καμιά μεταγραφή ή ακόμα καλύτερα για να αναλάβει την ΠΑΕ ο Μπαρκαρούτσος, εμένα δεν με πειράζει.
- Shivaspace
δεν είναι μόνο οι απλές διαφημίσεις, εδώ και αρκετές μέρες εμφανίζεται ένας τύπος να κάνει διάφορες άσεμνες κινήσεις..ποιός είν αυτός? τι παίζει..
- navigator11
- Shivaspace
Η επικείμενη απόκτηση του Iborra από τον gay, θα μπορούσε να σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για τον Maksimovic.Πολύ αισιόδοξο βέβαια σενάριο.
Ακριβώς, όσον αφορά την Σούπερ Λιγκ το κλείδι είναι στον επιθετικό. Η διαφορά ανάμεσα σε μια καταστροφική ισοπαλία στην Τρίπολη με μια ενθουσιαστική νίκη είναι συχνά μια ευκαιρία. Ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκει γκολ και δεν ξέρω αν ο Σαματά είναι η λύση σε αυτό, μακάρι.apple64 έγραψε:Όπως βλέπεις σχεδόν παντού γράφω ΟΚ. Σούπερ δεν είμαστε πουθενά. Με απλά ΟΚ πρωτάθλημα δεν παίρνεις. Ειδικά με τους επιθετικούς που έχεις. Θα βγεις από 3ος εώς 5ος. Δεν τρελαίνομαι με την ιδέα αλλά αυτό είναι για την ώρα. Αν αύριο πάρεις κανονικό επιθετικό και χάφ παιχταρά (καλύτερο του Douglas) τότε αυτή η ομάδα με τους ΟΚ παίκτες θα είναι εντελώς άλλη ομάδα. Τουλάχιστον όταν αυτοί θα παίζουν. Αλλά δεν θα πάρεις. Οπότε διαρκείας στο μπάσκετ για φέτος.
Αλλά ακόμα και με παικταράδες πρωτάθλημα πάλι δεν θα χτυπήσουμε αν στην ομάδα υπάρχει αναστάτωση και ξενέρωμα.
- Μπαρκαρούτσος
Psaras έγραψε:εμένα έχει δύο μέρες που μου βγάζει διαφημίσεις ολοσελιδες. Εαν είναι για να μαζέψουμε λεφτά για καμιά μεταγραφή ή ακόμα καλύτερα για να αναλάβει την ΠΑΕ ο Μπαρκαρούτσος, εμένα δεν με πειράζει.
Τι να την κάνω την ΠΑΕ;; Να με αποθεώνετε Δευτέρα και να θέλετε το κεφάλι μου την Τετάρτη;! Την ΚΑΕ θέλω εγώ...ησυχία, ηρεμία.