Ούτε καν κουδούνια...Από τους χειρότερους παίκτες της ήταν στο μεταξύ μας παιχνίδι..Αργός αλλά πολύ καλός χειριστής της μπάλας...obanebane έγραψε:nunies4 έγραψε:Και εσύ τον έχεις δει. Κουδούνια μας είχε κάνειpsykoman έγραψε:Αβε ποιος είναι αυτός ο Βιλενα;;;
Όλοι όσοι γράψατε στην προηγούμενη σελίδα για αυτόν τον ξερατε δλδ;;;
Τον έχετε δει έστω και 10 λεπτά να παίζει;
Κουδούνια δεν μας είχε κάνει αυτός, ο Καμπελα μας είχε κάνει, αλλά και αυτός είναι πολύ καλός παίχτης, ότι και να λέμε.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Με όση υποκειμενικότητα μπορεί να έχει αυτό, θεωρείς ότι είναι παίκτης που θα κάνει μεγαλύτερη αίσθηση από τον Βιλενα;;;renegade έγραψε:Αν ήθελα να το βρεις θα σου έδινα κάτι για να το βρεις.omerta76 έγραψε:@renegade
Μιας έδωσε τρομερό clue....μπορεί να είναι άλλοι 100 παιχτες
Μάλλον δεν θέλω να το βρεις
Εύχομαι το κοινό με τον Σαματα να είναι η χώρα που παίζουν....Κάνε ρε θεέ το θαύμα σού
- navigator11
Ας αφοσιωθούμε στα δικά μας. Να έρθουν το αργότερο Κυριακή στο Τέχελεν ο Αλί κι ο Μπαμπα. Τρομοκρατικό ντουέτο

Έχεις κανέναν από το Βέλγιο στο νου σου?nunies4 έγραψε:Με όση υποκειμενικότητα μπορεί να έχει αυτό, θεωρείς ότι είναι παίκτης που θα κάνει μεγαλύτερη αίσθηση από τον Βιλενα;;;renegade έγραψε:Αν ήθελα να το βρεις θα σου έδινα κάτι για να το βρεις.omerta76 έγραψε:@renegade
Μιας έδωσε τρομερό clue....μπορεί να είναι άλλοι 100 παιχτες
Μάλλον δεν θέλω να το βρεις
Εύχομαι το κοινό με τον Σαματα να είναι η χώρα που παίζουν....Κάνε ρε θεέ το θαύμα σού
- constadine
- Dimitris_L4
Το θέμα δεν είναι τι παιχτης είναι ο βιλενα (ο οποίος εδώ κ δυο χρόνια παιζει σαν παλαιμαχος).. Σαφώς και δεν αμφισβητείται η ποιοτητα του.. Το θέμα είναι ότι ο βάζελος με. ΤΔ τν παπαδημητριου έκλεισε όλα τα κενά του πλην σέντερ μπακ κ τους έχει ο προπονητης στην προετοιμασια μαζί του.. Αυτό είναι που με ζορίζει και όχι ο βιλενα και ο Τζουρισιτς.. Επίσης κάποιος θα φυγει απο αυτους γτ μαζευτηκαν πολλοι..
Μπαμπάς ερχεται Κυριακή... Αντε ρε πουστηδες Τελειώστε τν φορ και το χάφτετε
Μπαμπάς ερχεται Κυριακή... Αντε ρε πουστηδες Τελειώστε τν φορ και το χάφτετε
Αυτό που ακόμα δεν έχω καταλάβει είναι γιατί περνάει έτσι στα ψιλά η μεταγραφή του γκανέζου.
Θα πρόκειται για μία σπουδαία μεταγραφή αν κλείσει
Θα πρόκειται για μία σπουδαία μεταγραφή αν κλείσει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 07 Ιούλ 2023, 21:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paokovios1974
Ο Γιάννης Παπαδημητρίου «έτρεξε» τις επαφές, χρειάστηκε μάλιστα να υπάρξει και ταξίδι στη Βαρκελώνη για τις συζητήσεις με την Εσπανιόλ στην οποία άνηκε ο Ολλανδός.
Σε γλενταει ο Παπαδημητριου.
Τι αλλο θα δουμε φετος;
Ενταξει τα νευρα μου μιλανε αλλα 8 Ιουλιου φτασαμε εψουμε μονο αποδεσμεισεις ,μια πωληση και μια προσθηκη που δεν ξερεις αν θα βγει στη θεση αυτου που τρεξαμε να μοσχοπουλησουμε.
Ενας σαματα κι ενας μπαμπα εδω και μια εβδομαδα και ενα μηνα αντιστοιχα ακουμε.
Τι στο διαολο γινεται ρε παιδια;
Ποσο ακομα;
Ειχαμε ξανα 8 Ιουλιου 1 μεταγραφη;και αυτη ως αντικατασταση;
Σε γλενταει ο Παπαδημητριου.
Τι αλλο θα δουμε φετος;
Ενταξει τα νευρα μου μιλανε αλλα 8 Ιουλιου φτασαμε εψουμε μονο αποδεσμεισεις ,μια πωληση και μια προσθηκη που δεν ξερεις αν θα βγει στη θεση αυτου που τρεξαμε να μοσχοπουλησουμε.
Ενας σαματα κι ενας μπαμπα εδω και μια εβδομαδα και ενα μηνα αντιστοιχα ακουμε.
Τι στο διαολο γινεται ρε παιδια;
Ποσο ακομα;
Ειχαμε ξανα 8 Ιουλιου 1 μεταγραφη;και αυτη ως αντικατασταση;
renegade έγραψε:Αυτό που ακόμα δεν έχω καταλάβει είναι γιατί περνάει έτσι στα ψιλά η μεταγραφή του γκανέζου.
Δεν πρόκειται για μία σπουδαία μεταγραφή αν κλείσει
Το γαμησες μόνο σου.
Εγώ ακόμα δεν τα έχω καταφέρει με την ομιλία, ούτε έχω προσπαθήσει ιδιαίτερα, να πω την αλήθεια.
Εμπρός καλά μου δάχτυλα.
Εμπρός καλά μου δάχτυλα.
Αν θέλουμε να κρίνουμε κάτι είναι η περσινή απόφαση να μην κυνηγήσουμε ρεαλιστικά τη δυάδα
Με σχεδόν εξασφαλισμένη Ευρώπη, λογική προσθήκη ο Βιλενα
Σιγά, με 1.5εκ φέραμε και εμείς παικταρα, τον Κουρτιτς
Πάντως το 4ετες υπερβολικό, και εκεί θα την πατήσουν σε βάθος χρόνου, καθώς ο Ολλανδός είναι σε πτωτική πορεία
Εμείς δεν είμαστε τόσο ευέλικτοι, και σε μισθούς και σε χρονική διάρκεια, και καλά κάνουμε
Με σχεδόν εξασφαλισμένη Ευρώπη, λογική προσθήκη ο Βιλενα
Σιγά, με 1.5εκ φέραμε και εμείς παικταρα, τον Κουρτιτς
Πάντως το 4ετες υπερβολικό, και εκεί θα την πατήσουν σε βάθος χρόνου, καθώς ο Ολλανδός είναι σε πτωτική πορεία
Εμείς δεν είμαστε τόσο ευέλικτοι, και σε μισθούς και σε χρονική διάρκεια, και καλά κάνουμε