Άλλωστε στα πλει οφ που η ομάδα καταρρέει μόνο οι απροετοίμαστοι παίζουν μπάλα (Τάισον , ναρει )
Δεν αλλαξε κατι. Απλα σε καποιους 50+ ΠΑΟΚτσηδες , διπλα στις εννοιες της «επαρσης», του «εγωισμου», της «ξερολιασης» και του «στραβου στοματος», ηρθε και στρογγυλοκαθησε η εννοια του «νεοπλουτισμου». Το ιδιο κακο εκαναν στην ομαδα, οι ιδιοι ανθρωποι σε καθε εποχη του ΠΑΟΚ, ειτε ηταν χρυση εποχη, ειτε μαυρηPAOKevolution έγραψε:Συγνώμη Γκόσπι, αλλά είμαστε στο τόπικ των μεταγραφών και μιλάμε για μεταγραφές. Αν αυτα που γράφεις στο τελευταίο σου ποστ, το έβλεπα σαν σχόλιο γενικό για τον ΠΑΟΚ, θα έλεγα πως έχεις απόλυτο δίκιο. Που όντως έχεις σε αυτό το θέμα. Εμένα η ένστασή μου είναι ότι τρέχουμε και θεωρούμε δεδομένα κάθε μαλακία που γράφουν οι αρδ και το τραβάμε μέχρι εκεί που δεν πάει. Πρέπει να καταλάβουμε ΟΛΟΙ, πως ο αρνητισμός (που έπεσε και ο προπονητής στην λούπα αυτή) θα φέρει με μαθηματική ακρίβεια αποτυχία σε όλα τα επίπεδα. Πάμε θετικά, βλέποντας τις δυσλειτουργίες που είναι πολλές και υπάρχουν και τέλος Αυγούστου κάνουμε το πρώτο ταμείο. Και συγνώμη που ίσως σε έβγαλα και οφ τοπικ.
Ε καλα, το να φας φολλα ειναι μεσα στο παιχνιδι. Και στην τελικη στο χερι μας ειναι ή καλυτερα στο ματι μας, να κρινουμε αν αξιζει να παιξουμε το μανατζερικο παιχνιδι και για ποιους ποδοσφαιριστες. Ο Γαυρος προφανως επαιξε ασχετως ποιοτητας παιχτων, για να βγαζει και η ιδιοκτησια το κατι της, της μεσα απο την διαδικασια αυτη.navigator11 έγραψε:Όπως το δει κανείς, οκ. Κι ο γαύρος πχ που παίζει χρόνια αλλιώς το μανατζερικό νταλαβέρι έχει φάει ωραιότατες φόλες σε ουκ ολίγες περιπτώσεις. Δεν ξέρω στην τελική ζυγαριά πόσο κερδισμένος έχει βγει, στο φινάλε δε με νοιάζει και καθόλου.Gospi έγραψε:Ε καλα τωρα, στο ποδοσφαιρο των μανατζαραιων, δεν βλεπω πουθενα το κακο με την μιζα (χωρις να λεω οτι ισχυει εν προκειμενω). Εγω προσωπικα θεωρω απαραιτητο το ταισμα των μανατζαραιων για να αποκτησεις προτεραιοτητα σε παιχτες π εχοπυν περαση. Εξ αρχης διαφωνουσα με την τακτικη μας να παλευουμε να κοψουμε τα λεφτα των ατζεντηδων. Δεν κανει καλο.
Ον τόπικ, ας έρθουν μέσα στο διήμερο οι δύο να ηρεμήσει λίγο και ο Ρουμάνος. Δε θα είναι λόγος για πανηγυρισμούς αλλά μια κάποια αρχή.
Ποσο ο,τι να ναι επιφανειακη και ξεκαθαρα επιθετικη προσεγγιση. Εκτος θεματος, εκτος νοηματος, επιθεση για την επιθεση. Ναι εγιναν οι οπαδοι νεοπλουτοι και χαλιουνται που ενα σωρο ακριβοπληρωμενοι (αρα πραγματικα νεοπλουτοι) διοικητικοι παραγοντες υπολειτουργουν εδω και χρονια εις βαρος της καψουρας τους.soflodoras έγραψε:Δεν αλλαξε κατι. Απλα σε καποιους 50+ ΠΑΟΚτσηδες , διπλα στις εννοιες της «επαρσης», του «εγωισμου», της «ξερολιασης» και του «στραβου στοματος», ηρθε και στρογγυλοκαθησε η εννοια του «νεοπλουτισμου». Το ιδιο κακο εκαναν στην ομαδα, οι ιδιοι ανθρωποι σε καθε εποχη του ΠΑΟΚ, ειτε ηταν χρυση εποχη, ειτε μαυρηPAOKevolution έγραψε:Συγνώμη Γκόσπι, αλλά είμαστε στο τόπικ των μεταγραφών και μιλάμε για μεταγραφές. Αν αυτα που γράφεις στο τελευταίο σου ποστ, το έβλεπα σαν σχόλιο γενικό για τον ΠΑΟΚ, θα έλεγα πως έχεις απόλυτο δίκιο. Που όντως έχεις σε αυτό το θέμα. Εμένα η ένστασή μου είναι ότι τρέχουμε και θεωρούμε δεδομένα κάθε μαλακία που γράφουν οι αρδ και το τραβάμε μέχρι εκεί που δεν πάει. Πρέπει να καταλάβουμε ΟΛΟΙ, πως ο αρνητισμός (που έπεσε και ο προπονητής στην λούπα αυτή) θα φέρει με μαθηματική ακρίβεια αποτυχία σε όλα τα επίπεδα. Πάμε θετικά, βλέποντας τις δυσλειτουργίες που είναι πολλές και υπάρχουν και τέλος Αυγούστου κάνουμε το πρώτο ταμείο. Και συγνώμη που ίσως σε έβγαλα και οφ τοπικ.
h ομαδα καταρρει γιατι το ροστερ δεν αντεχει μια χρονια συν τα πλει οφ με τα δυο παιχνιδια την εβδομαδα,DamoN έγραψε:Αν είναι να σέρνονται πάλι μέχρι τον Νοέμβριο καλύτερα να μην κάνει κανένας καινούργιος προετοιμασία![]()
Άλλωστε στα πλει οφ που η ομάδα καταρρέει μόνο οι απροετοίμαστοι παίζουν μπάλα (Τάισον , ναρει )
Εχεις αποδειξεις πως υπολειτουργουν; Το να κατηγορεις πετωντας σκατα στον ανεμιστηρα δεν ειναι εποικοδομητικο. Ιδιως αν συμβαινει ασταματητα κ σε καθε περιπτωση.Gospi έγραψε:Ποσο ο,τι να ναι επιφανειακη και ξεκαθαρα επιθετικη προσεγγιση. Εκτος θεματος, εκτος νοηματος, επιθεση για την επιθεση. Ναι εγιναν οι οπαδοι νεοπλουτοι και χαλιουνται που ενα σωρο ακριβοπληρωμενοι (αρα πραγματικα νεοπλουτοι) διοικητικοι παραγοντες υπολειτουργουν εδω και χρονια εις βαρος της καψουρας τους.soflodoras έγραψε:Δεν αλλαξε κατι. Απλα σε καποιους 50+ ΠΑΟΚτσηδες , διπλα στις εννοιες της «επαρσης», του «εγωισμου», της «ξερολιασης» και του «στραβου στοματος», ηρθε και στρογγυλοκαθησε η εννοια του «νεοπλουτισμου». Το ιδιο κακο εκαναν στην ομαδα, οι ιδιοι ανθρωποι σε καθε εποχη του ΠΑΟΚ, ειτε ηταν χρυση εποχη, ειτε μαυρηPAOKevolution έγραψε:Συγνώμη Γκόσπι, αλλά είμαστε στο τόπικ των μεταγραφών και μιλάμε για μεταγραφές. Αν αυτα που γράφεις στο τελευταίο σου ποστ, το έβλεπα σαν σχόλιο γενικό για τον ΠΑΟΚ, θα έλεγα πως έχεις απόλυτο δίκιο. Που όντως έχεις σε αυτό το θέμα. Εμένα η ένστασή μου είναι ότι τρέχουμε και θεωρούμε δεδομένα κάθε μαλακία που γράφουν οι αρδ και το τραβάμε μέχρι εκεί που δεν πάει. Πρέπει να καταλάβουμε ΟΛΟΙ, πως ο αρνητισμός (που έπεσε και ο προπονητής στην λούπα αυτή) θα φέρει με μαθηματική ακρίβεια αποτυχία σε όλα τα επίπεδα. Πάμε θετικά, βλέποντας τις δυσλειτουργίες που είναι πολλές και υπάρχουν και τέλος Αυγούστου κάνουμε το πρώτο ταμείο. Και συγνώμη που ίσως σε έβγαλα και οφ τοπικ.
Αν ειναι καψουρα σου τοτε ανελαβε την ομαδα τι καθεσαι; Για να μην υπολειτουργει η ΠΑΕ το λεω (συμφωνα με τα λεγομενα σου), αφου θιγεσαι.Gospi έγραψε:Ποσο ο,τι να ναι επιφανειακη και ξεκαθαρα επιθετικη προσεγγιση. Εκτος θεματος, εκτος νοηματος, επιθεση για την επιθεση. Ναι εγιναν οι οπαδοι νεοπλουτοι και χαλιουνται που ενα σωρο ακριβοπληρωμενοι (αρα πραγματικα νεοπλουτοι) διοικητικοι παραγοντες υπολειτουργουν εδω και χρονια εις βαρος της καψουρας τους.soflodoras έγραψε:Δεν αλλαξε κατι. Απλα σε καποιους 50+ ΠΑΟΚτσηδες , διπλα στις εννοιες της «επαρσης», του «εγωισμου», της «ξερολιασης» και του «στραβου στοματος», ηρθε και στρογγυλοκαθησε η εννοια του «νεοπλουτισμου». Το ιδιο κακο εκαναν στην ομαδα, οι ιδιοι ανθρωποι σε καθε εποχη του ΠΑΟΚ, ειτε ηταν χρυση εποχη, ειτε μαυρηPAOKevolution έγραψε:Συγνώμη Γκόσπι, αλλά είμαστε στο τόπικ των μεταγραφών και μιλάμε για μεταγραφές. Αν αυτα που γράφεις στο τελευταίο σου ποστ, το έβλεπα σαν σχόλιο γενικό για τον ΠΑΟΚ, θα έλεγα πως έχεις απόλυτο δίκιο. Που όντως έχεις σε αυτό το θέμα. Εμένα η ένστασή μου είναι ότι τρέχουμε και θεωρούμε δεδομένα κάθε μαλακία που γράφουν οι αρδ και το τραβάμε μέχρι εκεί που δεν πάει. Πρέπει να καταλάβουμε ΟΛΟΙ, πως ο αρνητισμός (που έπεσε και ο προπονητής στην λούπα αυτή) θα φέρει με μαθηματική ακρίβεια αποτυχία σε όλα τα επίπεδα. Πάμε θετικά, βλέποντας τις δυσλειτουργίες που είναι πολλές και υπάρχουν και τέλος Αυγούστου κάνουμε το πρώτο ταμείο. Και συγνώμη που ίσως σε έβγαλα και οφ τοπικ.
Καπραλου; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;Gospi έγραψε:Χρειαζεσαι αποδειξεις για την υπολειτουργια?
Διαβασε το αρθρο του Καπραλου (αν τον λενε ετσι) κι αν δεν σε καλυψει και αυτος, διαβασε τις δηλωσεις του Ραζβαν που λεει οτι πλεον ειναι πολυ αργα, και οτι δεν μπορουμε να διεκδικησουμε τιτλο του χρονου γιατι δεν εχουμε ενισχυθει οπως θα επρεπε.
Ειλικρινα αυτο το "εχεις αποδειξεις" ειναι τεραστιο ανεκδοτο.
Λες και ειμαστε καθυστερημενοι και δεν μπορουμε να δουμε οτι κατι δεν παει καθολου καλα εδω και 3-4 χρονια. Οσοι περασαν απο τον παγκο γκρινιαξαν για την μη ενισχυση ή την καθυστερηση ενισχυσης, αλλα εσυ ψαχνεις αποδειξεις.