Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
https://inpaok.com/779316/kanei-valitse ... ki-o-baba/
Ο Ράχμαν Μπάμπα αναμένεται να αποτελέσει άμεσα παρελθόν από την Τσέλσι!
Ο Γκανέζος αριστερός μπακ θα υπογράψει σύντομα το συμβόλαιο που του δίνει την ελευθερία του και αφού πάρει την αποζημίωση του θα αναχωρήσει από το Λονδίνο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη!
Πιο συγκεκριμένα, το… ραντεβού του έμπειρου αριστερού οπισθοφύλακα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στην πόλη έχει κλείσει για το Σαββατοκύριακο.
Εφόσον όλα πάνε βάση πλάνου, ο Μπάμπα θα περάσει ιατρικό το Σαββατοκύριακο, θα υπογράψει το συμβόλαιο του και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για να συμμετάσχει στην προετοιμασία του Δικεφάλου.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Ράχμαν Μπάμπα αναμένεται να αποτελέσει άμεσα παρελθόν από την Τσέλσι!
Ο Γκανέζος αριστερός μπακ θα υπογράψει σύντομα το συμβόλαιο που του δίνει την ελευθερία του και αφού πάρει την αποζημίωση του θα αναχωρήσει από το Λονδίνο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη!
Πιο συγκεκριμένα, το… ραντεβού του έμπειρου αριστερού οπισθοφύλακα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στην πόλη έχει κλείσει για το Σαββατοκύριακο.
Εφόσον όλα πάνε βάση πλάνου, ο Μπάμπα θα περάσει ιατρικό το Σαββατοκύριακο, θα υπογράψει το συμβόλαιο του και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για να συμμετάσχει στην προετοιμασία του Δικεφάλου.
Ρε, τρελοί είναι;
Πόσες φορές θα γράψουν το ίδιο πράγμα;
Μωρή καριόλα Τσέλσι σύνελθε κι εσύ
Πόσες φορές θα γράψουν το ίδιο πράγμα;
Μωρή καριόλα Τσέλσι σύνελθε κι εσύ
1 - Αυτό που κρατάω από τον rain με το οποίο συμφωνώ απόλυτα είναι οτι υπάρχει καλή πρόθεση αλλά πλήρης ανικανότητα. Αυτό σημαίνει αυτόματα οτι μερίδιο ευθύνης έχει το αφεντικό που κρατάει κάποιους άχρηστους στην ομάδα.
2 - Για την γκρίνια και την τοξικότητα δεν φταίνε οι οπαδοί - τουλάχιστον όχι αυτή τη φορά.
3 - Με πορδές δεν βάφονται αυγά.
2 - Για την γκρίνια και την τοξικότητα δεν φταίνε οι οπαδοί - τουλάχιστον όχι αυτή τη φορά.
3 - Με πορδές δεν βάφονται αυγά.
- sourmenetes
- Moderator
Όλα να πάνε καλά!Andrew R έγραψε:Συγνώμη κι από μένα για το οφ τοπικ αλλά δεν μπορώ να μην ευχηθώ τα καλύτερα για τον γιο σου κι φυσικά κι για το άλλο παιδάκι αύριο. Όλα κατά ευχήν!!Sardan έγραψε:Σήμερα με πήραν 11 το πρωί να πάω να πάρω τον πιτσιρικά από το σχολείο (4 ετών) γιατί δίπλωσε από πόνο στην κοιλιά. Μετά από μισή ώρα πάμε και μας τον φέρνουν αγκαλιά γιατί δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει ο καημένος. Ευτυχώς έχω ιδιωτική ασφάλεια και πήγαμε σε ιδιωτικό καπάκι και άρχισαν να ξεσκονίζουν αμέσως το παιδί με εξετάσεις για σκωληκοειδίτιδα και χίλια δυο άλλα (άμα μπλέξεις με γιατρούς και τα μπορείς τους, δένεις και μια πέτρα στο λαιμό).
Εν ολίγοις ξέμπλεξα πριν 30' απ το πρωί. Ανοίγω μια μπύρα να χαλρώσω, στρίβω κι ένα τσιγάρο (ο μικρός μέσα προληπτικά με τη σύζυγο αλλά όλα ΟΚ) και αρχίζω να διαβάζω λίγο εδώ να χαλαρώσω, να ξεχαστώ.
Μετά από 10 σχόλια κάθομαι κι αναρωτιέμαι.....ΡΕ ΠΟΣΟ Μ@Λ@ΚΕΣ ΕΊΜΑΣΤΕ? ΠΟΣΟ?
Καλό βράδυ και υγεία σε όλους και τις οικογένειές σας και συγνώμη για την ένταση αλλά κάτι τέτοιες στιγμές ανακαλύπτεις πόσο Μ@Λ@ΚΕΣ είμαστε και σκάμε με τις μεταγραφές, με το Σαββίδη, με τον Κυρ Κυρ, με τους δημοσιογράφους και τον Κίτσιου (δεν μ έκανε κάτι το παιδί απλά το αναφέρω γιατί το είδα σε δημοσιεύσεις).
Υγεία κύριοι και χαλαρά.
ΥΓ στο διπλανό δωμάτιο παιδάκι 5 ετών με όγκο αύριο για χειρουργείο....να πάμε εμείς όλοι οι Μ@Λ@ΚΕΣ σ αυτόν τον πατέρα να τον πιάσουμε ψιλοκούβεντο ότι σκάμε για τις μεταγραφές και δεν κοιμόμαστε και βριζόμαστε....τι λέτε να μας πει όλους μας (με πρώτο εμένα τον ΑΡΧΙΜ@Λ@Κ@).
ΥΓ1. Συγγνώμη για το οφ τόπικ και τον τόνο αλλά έσκασα κι είμαι με πίεση 150 όχι για την περιπέτεια του πιτσιρικά αλλά για το πόσο βλάκας είμαι και σκάω με μ@λ@κίες κάθε μέρα. Γι αυτό κάθε Δευτέρα πρωί όλοι μας σ ένα νοσοκομείο πριν τη δουλειά. Να δείτε τι γαμάτα θα περνάμε όλη την βδομάδα.
ΥΓ2. Δυστυχώς (?) δεν είμαι θρήσκος. Αλλά όταν μου είπε ο πατέρας απ το 5χρονο ότι έχει χειρουργείο αύριο για όγκο, απ εκείνη την ώρα εύχομαι να βγω ψεύτης και να υπάρχει κάτι εκεί πάνω, όχι για μένα αλλά για αυτές τις περιπτώσεις. Μακάρι να πάει καλά το παλικαράκι αύριο. Και πάλι συγνώμη απ' όλους.
Και για τον πιτσιρικα σου και για το άλλο το παληκαρακι!
Πανω απ όλα υγεία! Εννοείται!
- kataramenos5
Περαστικά sardan και ο Θεός να βοηθησει το άλλο παιδάκι .
Τζιμπι πόσες φορές το έχω σκεφτει αυτό δεν μπορείς να φανταστείς. Δεν μ νοιάζει για τα χρήματα που παίρνουν αλλά δεν γίνεται από τα 10 ξέρω γω που θυμάμαι τον εαυτό μου όλη μου η καθημερινοτητα να έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ .
Μακάρι να μπορούσα να το αλλάξω αυτό και να ασχολούμαι μόνο όταν θα έχει ματς
Τζιμπι πόσες φορές το έχω σκεφτει αυτό δεν μπορείς να φανταστείς. Δεν μ νοιάζει για τα χρήματα που παίρνουν αλλά δεν γίνεται από τα 10 ξέρω γω που θυμάμαι τον εαυτό μου όλη μου η καθημερινοτητα να έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ .
Μακάρι να μπορούσα να το αλλάξω αυτό και να ασχολούμαι μόνο όταν θα έχει ματς
Σαν να βλέπουμε τη Λάμψη και κάθε επεισόδιο να ρωτάει η Βυρνα τον Γιάγκο Δράκο επί 10 λεπτά αν θα μείνει ελεύθερος ο Μπαμπα και τούμπαλιν
Υπάρχει φημη για απαγόρευση να εκρέουν λεφτά από Ρωσία σε χώρες που βοηθούν την Ουκρανία. Αυτό ξέραμε ως φήμη για δυσκολία του Ιβάν να φέρει εδώ λεφτά. Όσο δεν κάνουμε μεταγραφές αυτή φήμη επιβεβαιώνεταιaivas19 έγραψε:Απο που προκυπτει αυτο;mbison έγραψε:Tωρα εξηγειται κ η παρουσια της Γκοντζαρόβα στη συσκεψη των μεταγραφων. Αυτη πρεπει να βρει τροπο να βγαλει τα λεφτα από τη Ρωσία προς τη dimera.
Οχι δεν επιβεβαιωνεται. Οπως λες ειναι φημη. Οταν επιβεβαιωθει δεν θα ειναι
- Dark Knight
Επιτέλους έρχεται ο Ράχμαν το Σάββατο..άντε μήπως πάρουμε μπρος και να ρθουν χαφ και φορ τις επόμενες μέρες.
Ο Κόλκας που κάποιοι όταν βολεύει τον κάνετε ιερό Ευαγγέλιο
Δεν έχει ιδέα για τις ενέργειες/κινήσεις της ομάδας
απ'την εποχή πρίν έρθει ο Αρνεσεν
Μην ακούτε τον κάθε παπάρα που βγάζει φράγκα εις βάρος της ομάδας
Εγώ αν ήμουν ΠΑΕ θα απαγορευα να χρησιμοποιηθεί το όνομα της ο.αδας
σε τίτλο σάιτ με κερδοσκοπικό χαρακτήρα
Άντε νισαφι
Δεν έχει ιδέα για τις ενέργειες/κινήσεις της ομάδας
απ'την εποχή πρίν έρθει ο Αρνεσεν
Μην ακούτε τον κάθε παπάρα που βγάζει φράγκα εις βάρος της ομάδας
Εγώ αν ήμουν ΠΑΕ θα απαγορευα να χρησιμοποιηθεί το όνομα της ο.αδας
σε τίτλο σάιτ με κερδοσκοπικό χαρακτήρα
Άντε νισαφι
Με Μπαμπα παμε στις 2 μεταγραφες... Λιγες αλλα καλες και προσεγμένες ως τωρα.. Μπορεί να υπάρχει καθυστέρηση αλλα μπορει και γλιτώσουμε φέτος τις μετριοτητες αλλων ετών..
Αυτό το σκουπίδι που πριν λίγα χρόνια χαρακτήρισε τον Μίχελ,όπως τον χαρακτήρισε,
ενημερώνει και επηρεάζει το μέσο αδελφό Π.Α.Ο.Κ.τση....περαστικά μας....κι'ουτε πουλί
πετάμενο να μη βρεθεί μπροστά μας...αυτός μαζί μ'αυτον που χτυπάει το τύμπανο στη μέση του γηπέδου,που ο παππούλης μου έριξε γκασμά για να χτιστεί,ούτε σάλιο για χλέπα.....
Κυρκυρ.....ακούς......κάπου λαλούνε τα κοκόρια...ξημερώνει Παρασκευή 07/07....
ενημερώνει και επηρεάζει το μέσο αδελφό Π.Α.Ο.Κ.τση....περαστικά μας....κι'ουτε πουλί
πετάμενο να μη βρεθεί μπροστά μας...αυτός μαζί μ'αυτον που χτυπάει το τύμπανο στη μέση του γηπέδου,που ο παππούλης μου έριξε γκασμά για να χτιστεί,ούτε σάλιο για χλέπα.....
Κυρκυρ.....ακούς......κάπου λαλούνε τα κοκόρια...ξημερώνει Παρασκευή 07/07....
Ο τελευταιος να κλεισει την πορτα. Εγκλημα αν πουληθειpaokovios1974 έγραψε:Δεδομένη η πωλήση κοταρσκι;