Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από navigator11 »

Unpsofable78 έγραψε:
navigator11 έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Γι αυτό λέω πρέπει να μιλήσει ο Ιβαν .. Ας ανακοινώσει τον Τσαλοφ και κανείς δε θα θυμάται τον Σαματά.. Ας παρει τον Ζομπνιν και κανείς δε θα θυμάται την αργοπορία. Ιβαν μόνο εσυ μπορείς!
Δε νομίζω πως είναι έτσι. Δεν αρκούν 2-3 μεταγραφές, ακόμα και πολύ καλές, για να αντιστραφεί το κλίμα. Πρόσκαιρα ενδεχομένως να κρύψει κάτι τέτοιο την τοξικότητα κάτω από το χαλί. Στην πρώτη αφορμή, ούτε καν στη δεύτερη, μπροστά στο ίδιο κλίμα θα ξαναβρεθούμε. Ίσως, ίσως λέω, η αλλαγή σύσσωμης σχεδόν της διοίκησης και διαφόρων "ανεπιθύμητων υπαλλήλων να εκτόνωνε κάπως την κατάσταση. Τώρα πόσο εφικτό είναι κάτι τέτοιο είναι πάρα πολύ συζητήσιμο.
Ποιός είναι αυτός ο Θωμαερης που γράφουν όλοι ρε ναβι;
Αυτός είναι για τον οποίο ο Κολκας ρίχνει μπηχτές;

Δεν έχω ιδέα, αδερφέ. Μόνο εξ ονόματος τον "γνωρίζω". Όποιος έχει αποδείξεις όμως για τον ρόλο του όποιου Θωμαρέη ας τις κοινοποιήσει. Μισόλογα, μπηχτές, υπονούμενα, ίντριγκα. Κατανοώ ότι όλα αυτά πουλάνε σαν ζεστό ψωμάκι, ανέκαθεν αυτό ίσχυε στον ΠΑΟΚ. Δεν παύουν όμως να είναι αναπόδεικτα. Αφού είσαι μάγκας και ρεπόρτερ με ... μπάλες x Κόλκα, βγάλε έναν της πιάτσας - τόσους μανατζαρέους ξέρεις - να πιστοποιήσει πως κλείνει συμφωνίες ο Μπότο και τις τορπιλίζει ο Θωμαρέης. Με στοιχεία και ονόματα. Το αυτό ισχύει και για τους συνδεσμίτες, που έχουν κράξει τον συγκεκριμένο, αν θυμάμαι σωστά. Έχεις συγκεκριμένες αποδείξεις και στοιχεία; Σκίστον χωρίς αύριο. Κι αν δεν τον κουνήσει κανένας από τη θέση του, σταυρώνουμε όλοι μαζί παρέα το αφεντικό.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Sardan έγραψε:Σήμερα με πήραν 11 το πρωί να πάω να πάρω τον πιτσιρικά από το σχολείο (4 ετών) γιατί δίπλωσε από πόνο στην κοιλιά. Μετά από μισή ώρα πάμε και μας τον φέρνουν αγκαλιά γιατί δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει ο καημένος. Ευτυχώς έχω ιδιωτική ασφάλεια και πήγαμε σε ιδιωτικό καπάκι και άρχισαν να ξεσκονίζουν αμέσως το παιδί με εξετάσεις για σκωληκοειδίτιδα και χίλια δυο άλλα (άμα μπλέξεις με γιατρούς και τα μπορείς τους, δένεις και μια πέτρα στο λαιμό).

Εν ολίγοις ξέμπλεξα πριν 30' απ το πρωί. Ανοίγω μια μπύρα να χαλρώσω, στρίβω κι ένα τσιγάρο (ο μικρός μέσα προληπτικά με τη σύζυγο αλλά όλα ΟΚ) και αρχίζω να διαβάζω λίγο εδώ να χαλαρώσω, να ξεχαστώ.

Μετά από 10 σχόλια κάθομαι κι αναρωτιέμαι.....ΡΕ ΠΟΣΟ Μ@Λ@ΚΕΣ ΕΊΜΑΣΤΕ? ΠΟΣΟ?

Καλό βράδυ και υγεία σε όλους και τις οικογένειές σας και συγνώμη για την ένταση αλλά κάτι τέτοιες στιγμές ανακαλύπτεις πόσο Μ@Λ@ΚΕΣ είμαστε και σκάμε με τις μεταγραφές, με το Σαββίδη, με τον Κυρ Κυρ, με τους δημοσιογράφους και τον Κίτσιου (δεν μ έκανε κάτι το παιδί απλά το αναφέρω γιατί το είδα σε δημοσιεύσεις).

Υγεία κύριοι και χαλαρά.

ΥΓ στο διπλανό δωμάτιο παιδάκι 5 ετών με όγκο αύριο για χειρουργείο....να πάμε εμείς όλοι οι Μ@Λ@ΚΕΣ σ αυτόν τον πατέρα να τον πιάσουμε ψιλοκούβεντο ότι σκάμε για τις μεταγραφές και δεν κοιμόμαστε και βριζόμαστε....τι λέτε να μας πει όλους μας (με πρώτο εμένα τον ΑΡΧΙΜ@Λ@Κ@).

ΥΓ1. Συγγνώμη για το οφ τόπικ και τον τόνο αλλά έσκασα κι είμαι με πίεση 150 όχι για την περιπέτεια του πιτσιρικά αλλά για το πόσο βλάκας είμαι και σκάω με μ@λ@κίες κάθε μέρα. Γι αυτό κάθε Δευτέρα πρωί όλοι μας σ ένα νοσοκομείο πριν τη δουλειά. Να δείτε τι γαμάτα θα περνάμε όλη την βδομάδα.

ΥΓ2. Δυστυχώς (?) δεν είμαι θρήσκος. Αλλά όταν μου είπε ο πατέρας απ το 5χρονο ότι έχει χειρουργείο αύριο για όγκο, απ εκείνη την ώρα εύχομαι να βγω ψεύτης και να υπάρχει κάτι εκεί πάνω, όχι για μένα αλλά για αυτές τις περιπτώσεις. Μακάρι να πάει καλά το παλικαράκι αύριο. Και πάλι συγνώμη απ' όλους.

Φίλε, περαστικά στο γιόκα σου!

Ο Κίτσιου είναι πουλέν μου (και πατριωτάκι) και θέλω να γυρίσει στον ΠΑΟΚ από την μέρα που έφυγε.

Στα άλλα...τι να πω, τα σέβη μου.

Sardan έγραψε:Γι αυτό κάθε Δευτέρα πρωί όλοι μας σ ένα νοσοκομείο πριν τη δουλειά. Να δείτε τι γαμάτα θα περνάμε όλη την βδομάδα.

Αυτό είναι όλο το νόημα. Αλλά, απ'την άλλη, αν χρειάζεται να το κάνουμε αυτό για να περνάμε γαμάτα...κάπου χάνουμε το νόημα.
Ας βάλω κάθε πρωί να βλέπω σποτάκια ActionAid με τα υποσιτισμένα αφρικανάκια. Το μεσημέρι θα είμαι ο ίδιος μ@λ@κ@ς που ήμουν πριν δω το βίντεο. Έχουμε χάσει το νόημα γενικά...

Να απολαμβάνουμε ό,τι έχουμε πριν το χάσουμε. Φεύγει κόσμος "έτσι" και δεν παίρνουμε χαμπάρι..νέοι άνθρωποι...
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Sardan αδερφέ περαστικά στον μικρούλη σου και στο άλλο παιδάκι....
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

prist64 έγραψε:ο τερματας της Εστοριλ ειναι καλος?
dani figueira

και ενας απο Κροατια ακουγεται,το βραδυ μαλλον θα ξερω
Adrian Sember

σε καμμια βδομαδα θ΄αρχισουν να τα γραφουν
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

καλός ο semper
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Άμα είναι του Μποτο επιλογή καλός θα είναι. Στο τέρμα έχει μάτι.
Σε όσους την κλωτσανε πάσχει λίγο
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Άρα πάμε για πώληση Κοταρσκι α λα Ινγκασον,αν ευσταθούν οι πληροφορίες του παπά.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Σοβαρα τωρα περνεται στα σοβαρα τον priest;
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Περαστικά στο ΠΑΟΚτσάκι σου φίλε Sardan, επειδή τυχαίνει και δουλεύω σε νοσοκομείο, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου με αυτό που είπες! Η ζωή πάνω απ' όλα, η υγεία και η καλή καρδιά/διάθεση. Το έχω πει και γω πολλές φορές ότι δεν χρειάζεται ένταση εδώ. Ας λέμε τις μ@λακίες μας (φυσικά σύμφωνα με τους όρους του ΠΑΟΚμανια αλλά και τους αδερφικούς μεταξύ μας), αλλά εννοείται και το μάλωμα/ένταση είναι στο πρόγραμμα.
Μπορεί να την λέμε μεταξύ μας, να τσιτωνόμαστε και με κανένα mod κάπου κάπου (τους αγαπάμε/σεβόμαστε εννοείται),αλλά στην τελική ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ μάγκες!
Υ.γ. ... αλλά για να έχουμε υγεία, χρειάζεται και καμιά καλή μεταγραφή!!!! :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Ο priest έχει πει διάφορα που αποδείχθηκαν... priest, οπότε ας περιμένουμε να δούμε...
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

prist64 έγραψε:
prist64 έγραψε:ο τερματας της Εστοριλ ειναι καλος?
dani figueira

και ενας απο Κροατια ακουγεται,το βραδυ μαλλον θα ξερω
Adrian Sember

σε καμμια βδομαδα θ΄αρχισουν να τα γραφουν
Δεν μας λες για κανά χαφ, τερματοφύλακα έχουμε για την ωρα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

hasio_john έγραψε:Μπορεί να την λέμε μεταξύ μας, να τσιτωνόμαστε και με κανένα mod κάπου κάπου (τους αγαπάμε/σεβόμαστε εννοείται),αλλά στην τελική ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ μάγκες!
Δεν θέλουμε να μας αγαπάτε.

Θέλουμε να μην κάνετε παράθεση όταν απαντάτε ή αναφέρεστε στο αμέσως προηγούμενο post!!!! :twisted: :twisted:
(γενικό το σχόλιο)

:mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Δεδομένη η πωλήση κοταρσκι;
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Αδερφε sardan περαστικά στο γιο σου!!! Όλα καλα εύχομαι!
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Sardan έγραψε:Σήμερα με πήραν 11 το πρωί να πάω να πάρω τον πιτσιρικά από το σχολείο (4 ετών) γιατί δίπλωσε από πόνο στην κοιλιά. Μετά από μισή ώρα πάμε και μας τον φέρνουν αγκαλιά γιατί δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει ο καημένος. Ευτυχώς έχω ιδιωτική ασφάλεια και πήγαμε σε ιδιωτικό καπάκι και άρχισαν να ξεσκονίζουν αμέσως το παιδί με εξετάσεις για σκωληκοειδίτιδα και χίλια δυο άλλα (άμα μπλέξεις με γιατρούς και τα μπορείς τους, δένεις και μια πέτρα στο λαιμό).

Εν ολίγοις ξέμπλεξα πριν 30' απ το πρωί. Ανοίγω μια μπύρα να χαλρώσω, στρίβω κι ένα τσιγάρο (ο μικρός μέσα προληπτικά με τη σύζυγο αλλά όλα ΟΚ) και αρχίζω να διαβάζω λίγο εδώ να χαλαρώσω, να ξεχαστώ.

Μετά από 10 σχόλια κάθομαι κι αναρωτιέμαι.....ΡΕ ΠΟΣΟ Μ@Λ@ΚΕΣ ΕΊΜΑΣΤΕ? ΠΟΣΟ?

Καλό βράδυ και υγεία σε όλους και τις οικογένειές σας και συγνώμη για την ένταση αλλά κάτι τέτοιες στιγμές ανακαλύπτεις πόσο Μ@Λ@ΚΕΣ είμαστε και σκάμε με τις μεταγραφές, με το Σαββίδη, με τον Κυρ Κυρ, με τους δημοσιογράφους και τον Κίτσιου (δεν μ έκανε κάτι το παιδί απλά το αναφέρω γιατί το είδα σε δημοσιεύσεις).

Υγεία κύριοι και χαλαρά.

ΥΓ στο διπλανό δωμάτιο παιδάκι 5 ετών με όγκο αύριο για χειρουργείο....να πάμε εμείς όλοι οι Μ@Λ@ΚΕΣ σ αυτόν τον πατέρα να τον πιάσουμε ψιλοκούβεντο ότι σκάμε για τις μεταγραφές και δεν κοιμόμαστε και βριζόμαστε....τι λέτε να μας πει όλους μας (με πρώτο εμένα τον ΑΡΧΙΜ@Λ@Κ@).

ΥΓ1. Συγγνώμη για το οφ τόπικ και τον τόνο αλλά έσκασα κι είμαι με πίεση 150 όχι για την περιπέτεια του πιτσιρικά αλλά για το πόσο βλάκας είμαι και σκάω με μ@λ@κίες κάθε μέρα. Γι αυτό κάθε Δευτέρα πρωί όλοι μας σ ένα νοσοκομείο πριν τη δουλειά. Να δείτε τι γαμάτα θα περνάμε όλη την βδομάδα.

ΥΓ2. Δυστυχώς (?) δεν είμαι θρήσκος. Αλλά όταν μου είπε ο πατέρας απ το 5χρονο ότι έχει χειρουργείο αύριο για όγκο, απ εκείνη την ώρα εύχομαι να βγω ψεύτης και να υπάρχει κάτι εκεί πάνω, όχι για μένα αλλά για αυτές τις περιπτώσεις. Μακάρι να πάει καλά το παλικαράκι αύριο. Και πάλι συγνώμη απ' όλους.
Πω ρε αδερφέ τί εγραψες!
Να είναι καλά το παιδάκι σου και τα παιδιά όλου του κόσμου
Και ναι μπροστά σε όλα αυτά τα άλλα είναι κωμικά κι εμείς αστείοι που χαλιομαστε.
Σήμερα έτυχε να έχω άδεια και από το πρωί διαβάζω και νιώθω ένα σφίξιμο στην καρδιά για καποιους γελοίους.
Με ταρακουνήσες αληθεια
Αύριο θα δω τα παιδιά μου μετά από μια εβδομάδα. Θα τα πάω θάλασσα να γουστάρουμε και χαλαρά θα δουμε το φιλικό.. Με τον μεγάλο μαζί είδαμε το Moneyball, οπότε όταν θα με ρωτάει γιατί αυτό κι εκεινο, θα καταλάβει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”