Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Και οι τελευταίοι αισιόδοξοι και ονειροπόλοι που θεωρούσαμε ότι η καθυστέρηση έχει να κάνει με την ποιότητα των παικτών που στοχευουμε χθες με τις δηλώσεις του Ραζβαν ψιλοτρομαξαμε.
Θεωρώ ότι δεν θα ήταν τόσο ωμός αν το πλάνο ήταν οντως αυτό
Θεωρώ ότι δεν θα ήταν τόσο ωμός αν το πλάνο ήταν οντως αυτό
Εξτρεμ αριστερο μπορει να παιξει και ο Βρακάς, ίσως και ο Μπαμπά.
Καλά έλεγα ότι από τις προπονησεις προκυπτουν παικτες που κανουν τον Μπότο να αναθεωρησει περί μεταγραφών.
Κι ο Παναγιώτου ισάξιος με Κεντζιόρα μου φαίνεται
Καλά έλεγα ότι από τις προπονησεις προκυπτουν παικτες που κανουν τον Μπότο να αναθεωρησει περί μεταγραφών.
Κι ο Παναγιώτου ισάξιος με Κεντζιόρα μου φαίνεται
Όσο αγνοούμε τα δεδομένα και ονειρευόμαστε ....τόσο μεγαλύτερη η απογοήτευση.
Η αυτάρκεια στην πράξη, την ζούμε την βιώνουμε και προσπαθούμε να την αποδεχτούμε.
Δύσκολη η αποδοχή της νέας κατάστασης , μας είχε συνηθίσει η ομάδα σε μεταγραφές πολλών εκατομμυρίων και ξαφνικά η στρόφιγγα έκλεισε.
Αυτό που ζούμε μου θυμίζει βάζελο όταν πήρε την ομάδα ο αλαφούζος....νέα <ταλέντα> απο τις ακαδημίες και μετριότητες ξένων....
Φαίνεται ότι πίνουμε απο το ποτήρι που έπιναν αυτοί τότε...
Πρέπει να αντέξουμε τα πέτρινα χρόνια με πλούσιο ιδιοκτήτη στην ομάδα.
Θα προτιμούσα 12 έλληνες ρολίστες παίκτες και 3 ξένους που θα έκαναν την διαφορά παρά να περιμένουμε 5-6 μετριότητες.
Είναι η 2η προετοιμασία που ο προπονητής μας παραπονιέται για καθυστέρηση ενίσχυσης της ομάδας.
υγ.Τελικά πολλοί παίκτες ζητάνε την βοήθεια του προπονητή μας για να φύγουν απο την ομάδα...
υγ. Το πάμε και όπου βγει μάλλον διαφαίνεται να ισχύει και για μας φέτος.
Η αυτάρκεια στην πράξη, την ζούμε την βιώνουμε και προσπαθούμε να την αποδεχτούμε.
Δύσκολη η αποδοχή της νέας κατάστασης , μας είχε συνηθίσει η ομάδα σε μεταγραφές πολλών εκατομμυρίων και ξαφνικά η στρόφιγγα έκλεισε.
Αυτό που ζούμε μου θυμίζει βάζελο όταν πήρε την ομάδα ο αλαφούζος....νέα <ταλέντα> απο τις ακαδημίες και μετριότητες ξένων....
Φαίνεται ότι πίνουμε απο το ποτήρι που έπιναν αυτοί τότε...
Πρέπει να αντέξουμε τα πέτρινα χρόνια με πλούσιο ιδιοκτήτη στην ομάδα.
Θα προτιμούσα 12 έλληνες ρολίστες παίκτες και 3 ξένους που θα έκαναν την διαφορά παρά να περιμένουμε 5-6 μετριότητες.
Είναι η 2η προετοιμασία που ο προπονητής μας παραπονιέται για καθυστέρηση ενίσχυσης της ομάδας.
υγ.Τελικά πολλοί παίκτες ζητάνε την βοήθεια του προπονητή μας για να φύγουν απο την ομάδα...
υγ. Το πάμε και όπου βγει μάλλον διαφαίνεται να ισχύει και για μας φέτος.
- ΑποστόληςΑ
-
Θα διαφωνησω ΚΑΘΕΤΑ με την παραπανωtzo_1926 έγραψε:
Εγω αντιλαμβάνομαι, όπως όλοι, ότι υπάρχει κάτι που δε ξέρουμε. Ρευστότητα;, πόλεμος, μια κάποια δυσπραγια, δομικό θέμα λειτουργίας ή και όλα μαζί.
Μέσα σ αυτό ακούμε - διαβάζουμε ότι υπάρχουν στρατόπεδα που ακόμη και ένας μάνατζερ μπορεί άλλα να λέει σήμερα με το ένα στρατόπεδο και άλλα την άλλη με το άλλο. Ο Κόλκας αυτό είπε και χτες βραδυ.
Αντιλαμβάνομαι επίσης πως δε μπορεί να θέσεις δημοσίως θέμα ρευστού.
Αυτό το αμοκ που έχουμε είναι ότι φοβόμαστε πως αν αποκλειστεί η ομάδα θα κοπεί κάθε ενίσχυση ( όπως περισυ)
Η Ευρώπη είναι αυτή που μπορεί να κάνει ελκυστικό το κλαμπ.
Σίγουρα θέλουμε τους τίτλους κλπ, αλλά η Ευρώπη είναι αυτή που κάνει τη διαφορά. Ιδίως όταν παίζεις στο πιο βρώμικο πρωτάθλημα.
Αν ήξερα ότι η ενίσχυση θα γίνει ότι και να γίνει, όπως τη χρονιά με εστερσουντ θα ήμουν μια χαρά.
Επίσης φοβόμαστε πως αν αποκλειστεί η ομάδα θα πωληθούν κάποια παιδιά που μπορεί να φέρουν μεγάλα νούμερα και δε θα προλάβουμε να τους αντικαταστήσουμε σωστά. Και γρήγορα.
υπογραμμισμενη ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΗ σου.-
Δεν συναδει να μιλαμε για προτεραιοτητα
σε ευρωπαικο επιπεδο και να δινουμε σαν
θετικο παραδειγμα εκεινη ειδικα τη χρονια.-
Η χρονια της Εστερσουντ ηταν η χειροτερη
του ΠΑΟΚ στην εποχη Σαββιδη κι η απαρχη
ολων των δεινων του FFP που τραβηξαμε κι
ισως τραβαμε ακομα σημερα που γραφουμε.-
Γιατι και τα ευρωπαικα εσοδα μας ελλειψαν
αλλα και μετα συνεχισαμε με μια "στρατηγικη"
που βασιστηκε σε δυσθεωρητες σπαταλες και
μαλιστα με μοναδικο σκοπο το πρωταθλημα
που ολοκληρωθηκε την επομενη που ειχαμε
"παρατησει" την Ευρωπη ξοδευοντας τοσα
πολλα για ενισχυση τον Ιανουαριο του 2019
ενω εκ των πραγματων αρκετα απ αυτα (πχ
Ινγκασον και Μισιτς) δεν χρειαζοντουσαν.-
Ηρθε στα καπακια κι ο αποκλεισμος (αρχικα
απ τον Αγιαξ -οσο αδικα κι αν εγινε- και
μετα) απο τη Σλοβαν εχοντας στον παγκο
εναν καινουριο προπονητη (που δεν γινοταν
να στηριχθει μα οσα ζητουσε) και καπως ετσι
φτασαμε στον "μονοδρομο της αυταρκειας"
πριν 3 χρονια κι ας ανανκοινωθηκε προπερσι.-
- thanos-xanthi
τα χαφ με Τσιγγάρα και τον πολύ βαρύ Σβαμπ δεν θέλουν καμία ενίσχυση δηλαδή...
δε θα προλαβαίνουμε να τραβάμε φανέλες των αντιπάλων από πίσω στα ματς
δυστυχώς η ομάδα έχει περιορίσει στο ελάχιστο τις πιθανότητες πρόκρισης στους ομίλους
δεν υπάρχει καμία απολύτως θέση που να λες είμαι καλυμμένος και είμαι καλά (οριακά στο δεξί μπακ και στο τέρμα αν μείνει ο Κοτάρσκι)
με φορ που τρέξαμε να τον ανακοινώσουμε αντί να βρούμε πραγματικό φορ
με εξτρεμ που δε τριπλάρουν και δε σκοράρουν
με χαφ αργά που δε στρίβουν, δε πατάνε περιοχή, δε σκοράρουν
να δούμε πραγματικά ποιος θα σκοράρει, ενας Ταισον έμεινε μπας και..
άρα με Σβαμπ κίτρινη και Ταισον σκορερ anytime μπας και βγει κανα χαρτζιλίκι
δε θα προλαβαίνουμε να τραβάμε φανέλες των αντιπάλων από πίσω στα ματς
δυστυχώς η ομάδα έχει περιορίσει στο ελάχιστο τις πιθανότητες πρόκρισης στους ομίλους
δεν υπάρχει καμία απολύτως θέση που να λες είμαι καλυμμένος και είμαι καλά (οριακά στο δεξί μπακ και στο τέρμα αν μείνει ο Κοτάρσκι)
με φορ που τρέξαμε να τον ανακοινώσουμε αντί να βρούμε πραγματικό φορ
με εξτρεμ που δε τριπλάρουν και δε σκοράρουν
με χαφ αργά που δε στρίβουν, δε πατάνε περιοχή, δε σκοράρουν
να δούμε πραγματικά ποιος θα σκοράρει, ενας Ταισον έμεινε μπας και..
άρα με Σβαμπ κίτρινη και Ταισον σκορερ anytime μπας και βγει κανα χαρτζιλίκι
- ΑποστόληςΑ
Aν ο παίκτης έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα του μπορεί να παίξει άμεσα. Αν είναι ελεύθερος (όπως πέρυσι ο Brandon) θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο εβδομάδες.Blackgr4 έγραψε:...Εκτός αν πιστεύει κάποιος πως θα φέρουν έναν παίκτη 5 Αυγούστου και στις 10 θα μπει να παίξει..
.
- Metagrafakias
Εγω βλεπω ανετα 2ο φορ Τζιμα και 3ο Γκορτεζιανι…τι πραγματικα σκέφτηκαν και ανανέωσαν τον Τομας πραγματικα;;;ο τυπος δεν ειναι καν φορ…Μου αρεσε ο Βρακάς θα προσαρμοστεί περισσοτερο και θα αποδώσει καλυτερα…πρεπει να βρισκεται στο ροτεισον της ομαδας…Ο κανίς αδιαφορος φαινεται αλλα επεί λιγη χωρις ρίσκο φτηνή κι αν σου κατσει…ο ταιγγαρας δειχνει να ερχεται με φορα μου αρεσε ειχε νεύρο στο κεντρο οτι που εχει λειψει..Χαφ επειγοντως!!!!
- Ovalencianos
Καλημέρα παιδιά...
Λέμε για αριστερό μπακ, αλλά εγώ χθες είδα μεγάλυτερο έλλειμα στα δεξιά μπακ μας!!!
Λέμε για αριστερό μπακ, αλλά εγώ χθες είδα μεγάλυτερο έλλειμα στα δεξιά μπακ μας!!!
-
Η στρατηγικη που χαρακτηκε τοτε, ειχε σαν στοχο το πρωταθλημα, και εκ των πραγματων αποδειχτηκε πετυχημενη.montekristo έγραψε:Θα διαφωνησω ΚΑΘΕΤΑ με την παραπανωtzo_1926 έγραψε:
Εγω αντιλαμβάνομαι, όπως όλοι, ότι υπάρχει κάτι που δε ξέρουμε. Ρευστότητα;, πόλεμος, μια κάποια δυσπραγια, δομικό θέμα λειτουργίας ή και όλα μαζί.
Μέσα σ αυτό ακούμε - διαβάζουμε ότι υπάρχουν στρατόπεδα που ακόμη και ένας μάνατζερ μπορεί άλλα να λέει σήμερα με το ένα στρατόπεδο και άλλα την άλλη με το άλλο. Ο Κόλκας αυτό είπε και χτες βραδυ.
Αντιλαμβάνομαι επίσης πως δε μπορεί να θέσεις δημοσίως θέμα ρευστού.
Αυτό το αμοκ που έχουμε είναι ότι φοβόμαστε πως αν αποκλειστεί η ομάδα θα κοπεί κάθε ενίσχυση ( όπως περισυ)
Η Ευρώπη είναι αυτή που μπορεί να κάνει ελκυστικό το κλαμπ.
Σίγουρα θέλουμε τους τίτλους κλπ, αλλά η Ευρώπη είναι αυτή που κάνει τη διαφορά. Ιδίως όταν παίζεις στο πιο βρώμικο πρωτάθλημα.
Αν ήξερα ότι η ενίσχυση θα γίνει ότι και να γίνει, όπως τη χρονιά με εστερσουντ θα ήμουν μια χαρά.
Επίσης φοβόμαστε πως αν αποκλειστεί η ομάδα θα πωληθούν κάποια παιδιά που μπορεί να φέρουν μεγάλα νούμερα και δε θα προλάβουμε να τους αντικαταστήσουμε σωστά. Και γρήγορα.
υπογραμμισμενη ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΗ σου.-
Δεν συναδει να μιλαμε για προτεραιοτητα
σε ευρωπαικο επιπεδο και να δινουμε σαν
θετικο παραδειγμα εκεινη ειδικα τη χρονια.-
Η χρονια της Εστερσουντ ηταν η χειροτερη
του ΠΑΟΚ στην εποχη Σαββιδη κι η απαρχη
ολων των δεινων του FFP που τραβηξαμε κι
ισως τραβαμε ακομα σημερα που γραφουμε.-
Γιατι και τα ευρωπαικα εσοδα μας ελλειψαν
αλλα και μετα συνεχισαμε με μια "στρατηγικη"
που βασιστηκε σε δυσθεωρητες σπαταλες και
μαλιστα με μοναδικο σκοπο το πρωταθλημα
που ολοκληρωθηκε την επομενη που ειχαμε
"παρατησει" την Ευρωπη ξοδευοντας τοσα
πολλα για ενισχυση τον Ιανουαριο του 2019
ενω εκ των πραγματων αρκετα απ αυτα (πχ
Ινγκασον και Μισιτς) δεν χρειαζοντουσαν.-
Ηρθε στα καπακια κι ο αποκλεισμος (αρχικα
απ τον Αγιαξ -οσο αδικα κι αν εγινε- και
μετα) απο τη Σλοβαν εχοντας στον παγκο
εναν καινουριο προπονητη (που δεν γινοταν
να στηριχθει μα οσα ζητουσε) και καπως ετσι
φτασαμε στον "μονοδρομο της αυταρκειας"
πριν 3 χρονια κι ας ανανκοινωθηκε προπερσι.-
Αν ποτε μπει σαν στοχος η Ευρωπη ( που αμφιβαλλω), τοτε θα δουμε και θα κρινουμε.
-
Ε τοτε ας μην διαμαρτυρομαστε τωρα
πια κι ας τρωμε μπολικη "αυταρκεια"!
πια κι ας τρωμε μπολικη "αυταρκεια"!
- ΑποστόληςΑ
Το σύστημα διοίκησης της ΠΑΕ κάνει τους αντιπάλους μας να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Πλέον ο ΠΑΟΚ δεν αποτελεί φόβητρο, παρά ένας υπολογίσιμος αντίπαλος, όπως ο.α.ρ.η.σ.
Εγώ δεν θα άντεχα, αν είχα δική μου επιχείρηση, να συμπεριφέρεται όπως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η ανικανότητα των ανθρώπων είναι μνημειώδης. Νομίζω ότι όλοι το βλέπουμε αυτό και ανησυχώ που ο Ιβάν ανέχεται αυτήν την κατάσταση.
Εύχομαι να διαψευστώ άμεσα.
Το ότι χρειαζόμαστε φορ πχ ήταν γνωστό από τον Δεκέμβριο. Επτά μήνες μετά η κατάσταση παραμένει η ίδια.
Το ότι οι Curtic και Kaddouri θα έφευγαν, επίσης το γνώριζαν από τον Μάιο, όπως επίσης και το ότι ο Douglas είναι τιμωρημένος, μαζί με τον Vieirinha, λόγω της κόκκινης που δέχθηκαν στη ρεβάνς με Levski και συνεπώς στα χαφ θα είχαμε διαθέσιμους για τον πρώτο αγώνα μόνο Schwab, Τσιγγάρα και Filipe Soares, δηλαδή έναν ηλικιωμένο και αργό που τέλος της σεζόν αποδεσμεύεται, έναν όχι ιδιαίτερα επιθυμητό που επέστρεψε από δανεισμό επειδή η ομάδα του δεν έκανε χρήση της ρήτρας αγοράς και έναν αποτυχημένο φερέλπιδα που ο προπονητής δεν τον εμπιστεύεται (και μάλλον δικαίως) εδώ και 18 μήνες.
Παρ' όλα αυτά και παρ' όλες τις διαρροές ότι είμαστε κοντά στο να κλείσουμε χαφ ποιότητας, η ομάδα δείχνει να πηγαίνει να παίξει με Beitar χωρίς προσθήκες.
Για εξτρέμ, δεξί στόπερ και αριστερό μπακ δεν θα επεκταθώ, γιατί υπάρχει ακόμη χρόνος και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
Εγώ δεν θα άντεχα, αν είχα δική μου επιχείρηση, να συμπεριφέρεται όπως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η ανικανότητα των ανθρώπων είναι μνημειώδης. Νομίζω ότι όλοι το βλέπουμε αυτό και ανησυχώ που ο Ιβάν ανέχεται αυτήν την κατάσταση.
Εύχομαι να διαψευστώ άμεσα.
Το ότι χρειαζόμαστε φορ πχ ήταν γνωστό από τον Δεκέμβριο. Επτά μήνες μετά η κατάσταση παραμένει η ίδια.
Το ότι οι Curtic και Kaddouri θα έφευγαν, επίσης το γνώριζαν από τον Μάιο, όπως επίσης και το ότι ο Douglas είναι τιμωρημένος, μαζί με τον Vieirinha, λόγω της κόκκινης που δέχθηκαν στη ρεβάνς με Levski και συνεπώς στα χαφ θα είχαμε διαθέσιμους για τον πρώτο αγώνα μόνο Schwab, Τσιγγάρα και Filipe Soares, δηλαδή έναν ηλικιωμένο και αργό που τέλος της σεζόν αποδεσμεύεται, έναν όχι ιδιαίτερα επιθυμητό που επέστρεψε από δανεισμό επειδή η ομάδα του δεν έκανε χρήση της ρήτρας αγοράς και έναν αποτυχημένο φερέλπιδα που ο προπονητής δεν τον εμπιστεύεται (και μάλλον δικαίως) εδώ και 18 μήνες.
Παρ' όλα αυτά και παρ' όλες τις διαρροές ότι είμαστε κοντά στο να κλείσουμε χαφ ποιότητας, η ομάδα δείχνει να πηγαίνει να παίξει με Beitar χωρίς προσθήκες.
Για εξτρέμ, δεξί στόπερ και αριστερό μπακ δεν θα επεκταθώ, γιατί υπάρχει ακόμη χρόνος και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
- john4serres
Αριστερό μπακ μας χαλάει ο Τσαουσης δηλαδή;
Το δίδυμο Ραφα-Τσαουσης;
Με πρώτο στόχο την είσοδο στους ομίλους του Κονφερενς, δεύτερο στόχο την 4η θέση και last but not least Την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Το δίδυμο Ραφα-Τσαουσης;
Με πρώτο στόχο την είσοδο στους ομίλους του Κονφερενς, δεύτερο στόχο την 4η θέση και last but not least Την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Εμένα μου άρεσε και πριν τραυματιστεί αλλά και στο χθεσινό παιχνίδι με τη Στεάουα.john4serres έγραψε:Αριστερό μπακ μας χαλάει ο Τσαουσης δηλαδή;
Το δίδυμο Ραφα-Τσαουσης;
Δλδ ο Ραφα καλύτερος είναι; ας έρθει ο Rahman Baba να έχουμε 3άδα αλά μέσα στο ερχόμενο σ/κ να είναι εδώ.
Για εμένα λάθος η ανανέωση για +1χρόνο του Vieirinha όσα και αν του δίνουν πάντως κάτω από 300χιλ αποκλείεται να συμφώνησε. Μιλάμε για 1 μεταγραφή ή να μην τσιγκουνευτούμε τα 200-300 χιλ για Παίχτη από πάνω ράφι τρώει ο Vieirinha.
Λάθος για εμένα στα 38του που και ο ίδιος ξέρει πως δεν μπορεί παραπάνω να τιμηθεί και ας έμπαινε σε κάποιο πόστο στην ομάδα κτλπ.. κτλπ..
Αν ερθει ο Ραχμαν ο Τσαουσης θα αποχωρησει λογικα με δανεισμο στον Παμπλο