Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Σε μένα πάντως πιάνει το ΠΑΟΚτσιδιλικι... Αυτό που είπε ο Τζιμας ότι δεν τον νοιάζει αν τον θέλουν ομάδες του εξωτερικού πχ Μίλαν και αυτός είναι 100% αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ με καυλωσε τόσο που παρακαλώ την ΠΑΕ να μη πάρει επιθετικό θέλω να πάω με Τζιμα βασικό μέχρι να σβήσει ο Ήλιος!
Καλά, αυτά μας ταπαν κι άλλοι (πχ Ίνγκασον). Άμα είναι παιχτούρα, δεν θα τον απολαύσουμε για πολύ. Το θέμα είναι να προλάβουμε να τον χαρούμε όσο το δυνατό περισσότερο. Μια χαρά είναι η τριάδα φορ αν πάρουμε έναν καλό (Αμήν και πότε) με Τζίμα-Μπράντον να μοιράζονται το χρόνο ως δεύτεροι και γιατί όχι να γίνει δεύτερος ο Τζίμας μέσα στη χρονιά.
ΥΓ - Φέρτε φορ και χαφ ρε παιδιά, θα σκάσουμε.
ΥΓ - Φέρτε φορ και χαφ ρε παιδιά, θα σκάσουμε.
Οχι αμα ειναι παικτουρα. Ειναι παικτουρα. Στα δικα μου ματια, και πολυ συντομα και στου Ραζβαν πιστευω, μεσα στην σεζον θα ειναι για πλακα μπροστα απο τον Μπραντον στην ιεραρχια
Το θέμα ή το πρόβλημα δεν είναι αν θα γίνουμε selling club αλλά αν θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Γιατί αν είναι να το γυρίσουμε σε 28-30αρηδες και μόνο, τότε μόνο από την ακαδημία θα πουλάμε.
Επίσης όποιον και να πουλήσουν, να φέρνουν έγκαιρα αντικαταστάτη!!
Επίσης όποιον και να πουλήσουν, να φέρνουν έγκαιρα αντικαταστάτη!!
Νομίζω σε 6 μήνες όταν το πλάνο θα ξανα αλλάξει, θα αρχίσουμε να κάνουμε το σωστό, θα φέρνουμε 2,3 πιτσιρικάδες στύλ Κοτάρσκι, θα ανεβάζουμε 2 παιδιά των ακαδημιών, και θα φέρνουμε και κάποιους έμπειρους 29 καί.
Φυσικά το παραπάνω αποκλείει παίκτες 25 με 29, αλλά αυτό θα χρειαστούν άλλοι 6 μήνες για να το εφαρμόσουμε.
Φυσικά το παραπάνω αποκλείει παίκτες 25 με 29, αλλά αυτό θα χρειαστούν άλλοι 6 μήνες για να το εφαρμόσουμε.
Selling club μια χαρά είσαι με τους παίκτες Ακαδημίας .. το να βρεις παικταράδες 20 χρόνους είναι πολύ δύσκολο .. πιο πιθανο παλτά να πάρεις με 1-2 εκ η 1 στους 10 να σου βγει από κωλοφαρδία ..
όποτε κανείς κόσμο για αναδείξεις τους δικούς σου ..
όποτε κανείς κόσμο για αναδείξεις τους δικούς σου ..
Καλά δεν είναι δα και πυρηνική φυσική το α φέρνεις κάνα δυο Αουγκούστο κάθε χρόνο
Ελπίζω να πείστηκαν πως πρέπει να βιαστούμε για φορ , αρ.μπακ , 2 χαφ και αρ.εξτρέμ. ΑΜΕΣΑ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Φορ, δύο χαφ και αριστερό εξτρέμ εντός των επομένων 8-10 ημερών, αν θεωρήσουμε πως στην θέση του αριστερού μπακ έκλεισε ο Μπάμπα. Χτυπητές οι ελλείψεις και οι αδυναμίες,
-
k_1_episkeptis
Οταν λεμε selling club δεν εννοουμε οτι ανοιγουμε φαρμα. Με τα λεφτα απο τις πωλησεις καποια πανε για παικτες πιο μεγαλους και καλους που θεωρητικα θα μεινουν και καποια για νεα ταλεντα τα οποια καλως ή κακως δεν θα μενουν για πολυ.
Και σε μοντελο που δεν υπαρχει καποιος απο πισω να μπαλωνει τις ζημιες, καποια θα πηγαινουν και για την λειτουργια της ακαδημιας.
Και σε μοντελο που δεν υπαρχει καποιος απο πισω να μπαλωνει τις ζημιες, καποια θα πηγαινουν και για την λειτουργια της ακαδημιας.
Ελπιζω μετα την προκριση στους ομιλους να φερουν κι αλλο φορ (περα απο αυτο που θεωρητικα θα ρθει μεσα στις επομενες μερες). Ο Μπραντον δεν βλεπεται με τπτ.
Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο προπονητής δήλωσε ότι εχουμε αργήσει: οι υπεύθυνοι τι κάνουν, ακόμη περιμένουν Μπαμπά και Σαματτα;;;
- sourmenetes
- Moderator
Δεν είδα δηλώσεις αλλά αν τα είπε πολύ ορθά τα είπε!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk