Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από gika »

Βρε να τον δώσουν τον Αουγκούστο και για 5 αλλά να έχουν φέρει 3 χάφ, να έχουμε παίξει όλα τα ευρωπαικά, να έχουν προσαρμοστεί οι νέοι και μετά. Γιατί εμείς να περιμένουμε τον Αύγουστο για κάθε μεταγραφή και οι άλλοι να τους παίρνουν από εμάς πριν τα προκριματικά;
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

rainmaker έγραψε:Η απλή λογική λέει το εξής:

Οι εκπρόσωποι του Σαματα είπαν πως είναι διαθέσιμος, μένει άμεσα ελεύθερος.

Συμφωνήσαμε προφορικά για τον παίκτη.

Περιμέναμε να μείνει ελεύθερος.

Είτε λογω δημοσιευμάτω είτε λόγω άλλων τακτικών, οι Τούρκοι αποφάσισαν οτι δεν τον αφήνουν ετσι απλά χωρίς να κερδίσουν κάτι.

Και ο ΠΑΟΚ λέει στους εκπροσώπους του, "κάντε αυτό που συμφωνήσαμε"

ΑΠΟΛΥΤΩΣ λογικό, δεν τρέχεις να δώσεις ότι λεφτά σου ζητάνε τη στιγμή που στα ζητάνε.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ όμως και ακόμα πιο καταστροφικό με βάση τα υπαρκτά προβλήματα της ομάδας.

Φαντάζομαι οτι άμα δε μείνει άμεσα ελεύθερος και ελλείψει εναλλακτικής λύσης, ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει π.χ. μισό εκατομμύριο αύριο-μεθαύριο.

Τώρα, πως είναι δυνατόν να λένε οι δημοσιογράφοι στα ράδια οτι "ε ο ΠΑΟΚ έχει δεμένα χέρια δε μπορεί να κάνει τίποτα", δεν ξέρω. Είναι προφανές το τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ.
Μετά το "απλή λογική" είπα πάει το χασε. Ότι και να γράφει μετά.
Απλή λογική και ΠΑΟΚ δεν πάνε μαζί αδερφέ.
Ακόμα πιο απλή λογική θα ήταν το να μην εστιάζουν για χιλιοστή φορά σε έναν και μόνο παίκτη.
Ειδικά σε περιπτώσεις που ΔΕΝ είναι ελεύθεροι, άρα πάντα μπορεί να συμβεί κάτι εκτός προγράμματος. Καλή ώρα.
Βρίσκεις δυο, τρεις, τέσσερεις, όσους θες βάλε, το προχωράς μέχρι το τελευταίο στάδιο των επαφών, έχεις τις πρώτες μια δυο προτιμήσεις σου, βάζεις ένα χρονικό όριο που ΔΕΝ θα το ξεπεράσεις ότι και να γίνει και φέρνεις τον παίκτη που θες στην ώρα του.
Δέχομαι πως στα επίπεδα Γκαμπιαντίνι, οι επιλογές δεν θα ήταν πολλές. Βασικά θεωρώ πως ήταν ελάχιστες.
Όμως στο ακριβώς πιο κάτω σκαλοπάτι, αν υποθέσουμε πως είναι μόνο ένα σκαλοπάτι η διαφορά, δηλαδή σε αυτό του Σαμάττα, δεν γίνεται να μην έχεις βρει άλλες 3-4 επιλογές τις οποίες θα τις προχωράς ταυτόχρονα για να μην μένεις εκτεθειμένος αν στραβώσει η πρώτη.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Το καλό με τον Αουγκούστο είναι ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026, οπότε και τουχρόνου τέτοιο καιρό πουλιέται και θα είναι σε πολύ καλή ηλικία (27). Άρα δεν καιγόμαστε για την πώληση. Αν δώσει μια ομάδα 7εκ, ας τον πάρει. Είναι βασικός, αλλά δε θεωρώ ότι είναι αναντικατάστατος ο ρόλος του στον ΠΑΟΚ.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Τροφή για σκέψη .
Πως γίνεται όλος ο βασικός μας κορμός να έχει προτάσεις για να φύγει με πολλά μυρια και εμείς να είχαμε τόσο χάλια ομάδα που θελουμε να αλλάξουμε και τα πλακακια.;
Απάντηση δίκη μου μια χαρά ήταν η ομάδα περυσι αλλά της έλειπε εμπειρία και 3-4 παίχτες καλού επιπέδου να έχει βάθος και αλλαγές .
Τι κάνει όποτε μια φυσιολογική ομάδα σε τέτοια περίπτωση;
Κρατάει αυτούς τους παίχτες περναει τα προκριματικά και στην συνέχεια αγοράζει τους 3-4 ποιοτικούς έμπειρους για να διεκδικήσει τους υψηλούς της στόχους.
Αν κάποιος από τους βασικούς που έχει συμβόλαιο θέλει να φύγει ,φέρνεις τον αντικαταστατη του και μετά τον στέλνεις με κορδέλα (περίπτωση ινγκι αλλά μετά τα προκριματικά ,για να εξασφαλίσεις τα έσοδα από Ευρώπη και να διαπραγματευτεις πιο ήσυχος και με άλλους όρους )
Τι κάνουμε εμείς ; Ανάποδα όλα .
Ποιος ο λόγος που εγώ από νουνιεζ (αισιόδοξος ) θα κραζω στο τέλος πιο πολύ από όλους;
Αφήστε τις πωλήσεις ρε μάγκες , ούτε συζήτηση να μην κάνετε. Βγείτε και πείτε σε αυτή την φάση δεν πωλείται κανένας εκτός από μουργκ και νινουα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τετ 05 Ιούλ 2023, 11:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Προσωπικά εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει στράβωμα με τον Θέο που δεν έβαλε νωρίτερα τον Τζίμα.
Πολύ καλά έκανε ο άνθρωπος.
Δυο γκολ σε 45 λεπτά έβαλε το "μ@λακισμένο". Αν συνεχίσει να γράφει έτσι το κοντέρ και δεν έχει κλείσει η μεταγραφική περίοδος, βλέπω να παίρνουμε τηλέφωνο τους Φρούσο και Αναστασάκο..
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

DamoN έγραψε:Τροφή για σκέψη .
Πως γίνεται όλος ο βασικός μας κορμός να έχει προτάσεις για να φύγει με πολλά μυρια και εμείς να είχαμε τόσο χάλια ομάδα που θελουμε να αλλάξουμε και τα πλακακια.;
Απάντηση δίκη μου μια χαρά ήταν η ομάδα περυσι αλλά της έλειπε εμπειρία και 3-4 παίχτες καλού επιπέδου να έχει βάθος και αλλαγές .
Τι κάνει όποτε μια φυσιολογική ομάδα σε τέτοια περίπτωση;
Κρατάει αυτούς τους παίχτες περναει τα προκριματικά και στην συνέχεια αγοράζει τους 3-4 ποιοτικούς έμπειρους για να διεκδικήσει τους υψηλούς της στόχους.
Αν κάποιος από τους βασικούς που έχει συμβόλαιο θέλει να φύγει ,φέρνεις τον αντικαταστατη του και μετά τον στέλνεις με κορδέλα (περίπτωση ινγκι αλλά μετά τα προκριματικά ,για να εξασφαλίσεις τα έσοδα από Ευρώπη και να διαπραγματευτεις πιο ήσυχος και με άλλους όρους )
Τι κάνουμε εμείς ; Ανάποδα όλα .
Ποιος ο λόγος που εγώ από νουνιεζ (αισιόδοξος ) θα κραζω στο τέλος πιο πολύ από όλους;
Αφήστε τις πωλήσεις ρε μάγκες , ούτε συζήτηση να μην κάνετε. Βγείτε και πείτε σε αυτή την φάση δεν πωλείτε κανένας εκτός από μουργκ και νινουα
Το ίδιο σκεφτόμουν όταν οδηγούσα και άκουσα για ενδιαφέρον για Ντόουγκλας.
Βάλε μέσα και Ίγκανσον, Κοτάρσκι, Ντέλια, Κουλιεράκη, Νάραϊ, Αντρίγια και θα δεις πως αν απλά έφερναν ένα φορ και ένα χαφ, ΚΑΝΈΝΑΝ άλλο, έστω αυτούς αλλά να είναι τανκς, πήγαινες σβηστά για πρωτάθλημα. ΣΒΗΣΤΆ.
Αν βέβαια έβαζες και λίγη ποιότητα σε αριστερό, δεξί μπακ και είχες 2-3 νορμάλ εναλλακτικές για τις μεσοεπιθετικές θέσεις, τότε κατ ' εμέ ήσουν και φαβορί να το σηκώσεις.
Φυσικά ΑΚΌΜΑ μπορούν να το πετύχουν αυτό. Απλά πρέπει να φέρουν τους δυο ενδεκαδάτους σε φορ και χαφ άμεσα για να προλάβουμε και την Ευρώπη.
Όλα γίνονται αν έχουν τέτοια διάθεση. Την έχουν όμως; Πιστεύουν στην ομάδα; Δεν ξέρω..
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Black και εγω τρομαξα προς στιγμην. Μετα βεβαια σκεφτηκα οτι το παιδι εχει ενα ακομα χρονο σχολειο. Αρα δεν νομιζω να ψηνεται τωρα για 3η λυκειου στο εξωτερικο...
saved by the bell στην κυριολοξια.. :D
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Εκεί που λέγαμε ότι ο Σαμάτα είναι κλεισμένος και μένουν τα τυπικά, διαβάζουμε δηλώσεις του ότι έχει συμβόλαιο και απόφαση θα πάρει η Φενέρ χανούμ και ότι έχει προτάσεις από Ευρώπη και Σαουδ. Αραβία. Ο Σαμάτα και η χανούμ μας κάνουν σαματά. Η ερώτησή μου είναι, αν κολλήσει για πολύ καιρό το θέμα, έχουμε έτοιμη εναλλακτική-ές ή θα ψαχνόμαστε και πάλι;
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ο Μπάμπα εξετάζει προτάσεις και από το νησί μόλις μείνει ελεύθερος. Ισχύει;
Πόσο ΠΑΟΚ και γι' αυτές τις περιπτώσεις αλλά και για χαφ.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

nunies4 έγραψε:Black και εγω τρομαξα προς στιγμην. Μετα βεβαια σκεφτηκα οτι το παιδι εχει ενα ακομα χρονο σχολειο. Αρα δεν νομιζω να ψηνεται τωρα για 3η λυκειου στο εξωτερικο...
saved by the bell στην κυριολοξια.. :D
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Ο Ντάγκλας σε αντίθεση με τον Ινγκασον, ήταν οντως ο κορυφαίος πέρσι στη λίγκα. Ελπίζω να μείνει.
Άβαταρ μέλους
Ovalencianos

Δημοσίευση από Ovalencianos »

Οι προτάσεις στους παίκτες έρχονται φυσικά όταν οι παίκτες ειναι καλοί και έχουν κάτι δείξει την περσυνή περίοδο αλλά έρχονται κυρίως για εκείνους που οι μάνατζερς ή έχουν έντολη απο το παίκτη να ψάξουν κάποια αλλαγή στην ομάδα(καλύτερο πρωτάθλημα) ή καλύτερους όρους συμβολαίου(κυρίως περισσότερα λεφτά).
Εγώ βλέπω ενα μήνυμα στην ομάδα, φέρτε προτάσεις και θα δίνουμε...προσπαθώντας να χτίσουμε ένα προφίλ selling club. To θέμα είναι ότι γίνεται χωρίς πλάνο και λίγο ανοργάνωτα, πράγμα που θα δημιουργεί θέμα στα αποδυτήρια.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Όταν δεν είσαι αποφασισμένος να ρίξεις άμεσα χρήμα, πληρώνοντας έστω και υπεραξίες, τότε είσαι υποχρεωμένος να υφίσταται βίτσια και καπρίτσια ομάδων και ποδοσφαιριστών και να περιμένεις. Χωρίς καμία διαβεβαίωση ότι η αναμονή αυτή θα καταλήξει στην επίτευξη του ποθητού αποτελέσματος.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

jibbie έγραψε:Ο Ντάγκλας σε αντίθεση με τον Ινγκασον, ήταν οντως ο κορυφαίος πέρσι στη λίγκα. Ελπίζω να μείνει.
ara να μη κα@λωσουμε από τη χαρά μας αν φύγει με 7 μύρια και παραξηγηθεί κι ο renegade και παραιτηθεί απ'το παοκμανια;
Έτοιμος είμαι να κατουρήσω τα βρακιά μου και μου το χαλας.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Λέτε να πουλήσουμε και τον Ντουγκλας?
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ο αουγκούστο ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ δεν πρέπει να πωληθεί ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
θα είναι αυτοκτονία, με όσα χρήματα και αν προσφερθούν

για φορ, αυτός που γράφεται για το σκουλήκι, ο λορέν, εμάς δεν μας κάνει?
γιατί να μην τον τσιμπήσουμε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”