Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
van rooy

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από van rooy »

Οι μεγαλύτερης ηλικίας όπως εγω έχουμε ζήσει στιγμές απείρου κάλλους οπότε αυτό που βιώνουμε τώρα είναι παιχνιδάκι .

Πρέπει να αποδεχτούμε την οικονομική δυσπραγία της ομάδας και να έχουμε την υπομονή να δούμε πως θα ολοκληρωθεί το ρόστερ μέχρι το τέλος των μεταγραφών.

Έχω παρασυρθεί και γω απο την περιρρέουσα ατμόσφαιρα των άρθρων ,έχω αναρτήσει και γω τις σκέψεις μου όντας αναστατωμένος και εκφράζοντας την δυσφορία μου. Λάθος μου!!!

Σήμερα, έχοντας αποδεχτεί ότι αυτή είναι η κατάσταση και με αυτόν τον τρόπο πρέπει να πορευτούμε μέχρι τα πράγματα να γίνουν καλύτερα θα προσπαθήσω να αποβάλλω τον αρνητισμό απο τις σκέψεις μου, να βλέπω την κάθε κίνηση με θετική ματιά και ευελπιστώ ότι ο προπονητής μας μαζί με τον τεχνικό δντη θα καταφέρουν να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα.

Η απώλεια βασικών παικτών που πέρσι ξεχώρισαν όπως και να έχει θα μας στεναχωρήσει αλλά πρέπει να καλοσορίσουμε τους νέους παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα και αυτοί θα είναι πλέον ΠΑΟΚ .

υγ. Ανυπομονώ να δω τον νεο ΠΑΟΚ!!!
υγ. ΠΑΟΚ πάνω απ΄όλους !!!
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

Ενα περιεργο πραμα ρε παιδι μου ολα τα ρεπορταζ να βγαινουν μετα απο αναρτηση στο paokmania, τυχαιο θα ειναι δεν μπορει.. παντως για Ντοουγκλας ο Ραζβαν δε νομιζω να το συζηταει καν
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Τα 5 στάδια του πένθους είναι τα εξής:

Άρνηση, θυμός, διακανονισμός, κατάθλιψη, αποδοχή.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

θα μας τρελανουν ρε τελειως... η κοιταμε αλλον η απλα μας δουλευουν.. δεν γινεται να μην εχεις φορ και να παζαρευεις 500-700 για τον εκλεκτο σου...
χαφ και φορ ρε...
Άβαταρ μέλους
tzabi

Δημοσίευση από tzabi »

Καλα 3 δεν εισπραξαμε απο τον Ινγκι? Δεν δωσαμε 1 για τον Ετονγ, δεν μπορουμε να δωσουμε αλλο 1 να ρθει αυριο ο Σαματα και αλλο 1 να ερθει ενα χαφ? Τοσο δυσκολο ειναι? Δεν υπαρχει προεργασια? Ειναι δυνατον να συζηταμε και για αλλες πωλησεις? Περυσι καθε βδομαδα ειχαμε αρθρα για χτισιμο με 4-5 καλες προσθηκες, και αντιθετως φευγει και ο κορμος? Αρα? Ελεος..
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Είμαστε σίγουροι ότι μιλάμε για 700 χιλιάδες πόσο αγοράς και όχι 700 χιλιάδες διάφορα στο ποσό που ζητάει ως αποζημίωση ο παίκτης από την ομάδα του?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Η απλή λογική λέει το εξής:

Οι εκπρόσωποι του Σαματα είπαν πως είναι διαθέσιμος, μένει άμεσα ελεύθερος.

Συμφωνήσαμε προφορικά για τον παίκτη.

Περιμέναμε να μείνει ελεύθερος.

Είτε λογω δημοσιευμάτω είτε λόγω άλλων τακτικών, οι Τούρκοι αποφάσισαν οτι δεν τον αφήνουν ετσι απλά χωρίς να κερδίσουν κάτι.

Και ο ΠΑΟΚ λέει στους εκπροσώπους του, "κάντε αυτό που συμφωνήσαμε"

ΑΠΟΛΥΤΩΣ λογικό, δεν τρέχεις να δώσεις ότι λεφτά σου ζητάνε τη στιγμή που στα ζητάνε.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ όμως και ακόμα πιο καταστροφικό με βάση τα υπαρκτά προβλήματα της ομάδας.

Φαντάζομαι οτι άμα δε μείνει άμεσα ελεύθερος και ελλείψει εναλλακτικής λύσης, ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει π.χ. μισό εκατομμύριο αύριο-μεθαύριο.

Τώρα, πως είναι δυνατόν να λένε οι δημοσιογράφοι στα ράδια οτι "ε ο ΠΑΟΚ έχει δεμένα χέρια δε μπορεί να κάνει τίποτα", δεν ξέρω. Είναι προφανές το τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ksenitemenos4 έγραψε:Είμαστε σίγουροι ότι μιλάμε για 700 χιλιάδες πόσο αγοράς και όχι 700 χιλιάδες διάφορα στο ποσό που ζητάει ως αποζημίωση ο παίκτης από την ομάδα του?
Το 2ο είναι
Και ο ΠΑΟΚ καλώς δεν συμμετέχει σε αυτή τη διαπραγμάτευση

Ήδη θα δώσει ένα καλό συμβόλαιο στον παίκτη, δεν χρειάζεται να σκορπάμε χρήματα εδώ κι εκεί. Δεν είναι λίγα και τα 700Κ σε αυτή τη φάση.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Σκεφτομουν τα δημοσιευματα περισσοτερο για Σβαμπ παρα για Αουγκουστο. Νομιζω οτι αν εφευγε ενας απο τους δυο αυτος θα ηταν ο αυστριακος. Υπαρχει περιπτωση να προσπαθουμε να χτυπησουμε Μειτε και Νταντας πακετο; το λεω με τη λογικη οτι ο Νταντας ξερει τη λογικη Ραζβαν.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Μου φαίνεται περίεργο να δώσαν 1 εκατομμύριο για να έρθει στοπερ και να κολλάνε στα 700 χιλιάρικα για να έρθε το φορ που τόσο καιρό κυνηγάνε.
Από την άλλη να μου πεις πέρσι ενάμισι μήνα καθυστέρησε του Ναρέι για 100 χιλιάρικα...

Από ότι φαίνεται για τα πρώτα ευρωπαικά παιχνίδια πάμε με Μπράντον + μηδέν και ότι βγει...
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Τα 700Κ δεν θα πεσουν απο τον ουρανο... θα αφαιρεθουν λογικα απο το διαθεσιμο μπατζετ για τα χαφ... με οτι αυτο συνεπαγεται...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ε ρε Nelson Oliveira που θέλετε μερικοί
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Σε μια διαπραγμάτευση δεν μπορείς να δείξεις αδυναμία. Αν το κάνεις αυτό οι όροι της διαπραγμάτευσης θα αλλάζουν όποτε πιστεύει η άλλη πλευρά ότι μπορεί να σε δαγκώσει.
Το θέμα μας δεν είναι ο Σαματτα και ο κάθε Σαματτα. Το προβλημανμας είναι ότι η παρουσία του Μπράντον μας τρομάζει και αυτό είναι το μεγαλύτερο μας προβλημα
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Προβλέπω πωληση Αουγκουστο στα 6εκ με μπόνους και ερχομό Ετεμπο..
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

renegade έγραψε:Σε μια διαπραγμάτευση δεν μπορείς να δείξεις αδυναμία. Αν το κάνεις αυτό οι όροι της διαπραγμάτευσης θα αλλάζουν όποτε πιστεύει η άλλη πλευρά ότι μπορεί να σε δαγκώσει.
Το θέμα μας δεν είναι ο Σαματτα και ο κάθε Σαματτα. Το προβλημανμας είναι ότι η παρουσία του Μπράντον μας τρομάζει και αυτό είναι το μεγαλύτερο μας προβλημα
Πιστεύεις έπρεπε μονοετές στον Ολιβέιρα αντί του Μπράντον;

Και κανονικά ερχομός Σαματα;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”