Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ovalencianos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από Ovalencianos »

Ξέρεις κάποιος σε το φάση βρισκόμαστε με το χάφ. Οι ΑΡΔ μιλάνε για δυο χάφ, είναι σε αυτά οι Οντζοεφ και Μειτε ή μιλάμε για νέα ονόματα;
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Με το Ράχμαν Μπάμπα τι έγινε τελικά; Διαβάζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της championship...υπάρχει περίπτωση να χαλάσει;
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

markos4 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:
Kabamaru11 έγραψε:Μια ερωτηση προς ολα τα μελη εδω.
Αφου σας ενοχλουν συγκεκριμενα ατομα,γιατι δεν τους κανετε ενα ignore να ησυχασει το κεφαλακι σας;
Σας ενοχλει ξερω γω ο παοκοβιος (τυχαιο παραδειγμα),ignore και γινατε ταρατσα.
Όχι αδερφέ. Δεν είναι αυτή η σωστή αντιμετώπιση. Το σωστό είναι να απαντάς. Δεν μπορεί να επηρεάζει ανθρώπους και να διαμορφώνει (προσπαθεί τουλάχιστον) γνώμες ο οποιοσδήποτε και να μην του απαντάει κανείς.
Έτσι ξεκινάνε όλα. Από την αδιαφορία.
Άποψη μου.
Αυτό βέβαια black ισχύει και για τις δύο πλευρές..
Όπως εσύ θεωρείς σωστό να απαντάς στους γκρινιάρηδες για να μην επηρεάζουν γνώμες
Έτσι και ο γκρινιάρης πρέπει να απαντάει σε σένα που από τα γραφόμενα σου είσαι <πετάει ο γάιδαρος πετάει>..

Ίσα μετρα ίσα σταθμά.
Εγώ είμαι "πετάει ο γάιδαρος πετάει"; Είσαι σίγουρος πως απαντάς σε μένα και δεν μπερδεύτηκες;
Προφανώς και έχεις κάθε δικαίωμα να μου απαντάς και να λες ότι θέλεις αδερφέ.
Τουλάχιστον ο δικός μου σκοπός ζωής, δεν είναι να μπαίνω εδώ μέσα και να προσπαθώ να γαμήσω τη ψυχολογία όλων των συνοπαδών μου γιατί έτσι μου καύλωσε.
Δεν σε βλέπω σαν σάκο του μποξ. Σε σέβομαι και ακόμα και αν η δικιά μου ψυχολογία είναι εντελώς γαμημένη και έχω το ίδιο άγχος με σένα για τις μεταγραφές και για τον ΠΑΟΚ γενικότερα, βρίσκω τη ψυχραιμία και δεν προσπαθώ να σου σπάσω τα νεύρα γράφοντας τα ίδια πράγματα κάθε μέρα.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Έλα ρε black τώρα....εγώ, εσύ και ο απέναντι μας γαμησαν την ψυχολογία και τα νεύρα μας είναι τεντωμένα...

Κάτσε δες σε παρακαλώ σε επανάληψη τον τελικό της ντροπής και δες ποιος μας γαμαει την ψυχολογία...
Εκτός και αν είσαι από αυτούς ,που στο τέλος πανηγύριζαν επειδή χάσαμε περισσότερες ευκαιρίες από το χαρτι.
Εγώ πάντως ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει και πίστεψε και πολλοί άλλοι γκρινιάρηδες όπως αναφέρεις.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τελευταία 40 ποστ μιλάμε για τον κυρ κύρ την παε τα λεφτά του ινγκι και δεν ξερω η τι άλλο άσχετο...

Τι θα γίνει ρε παληκαρια;;

Δηλαδη πρέπει να σκοτωνομαστε κάθε μέρα;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Κύριοι,

ο ΠΑΟΚ με αυτούς που έχει αυτή την στιγμή στην Ολλανδία είναι πολύ ανώτερη ομάδα από την Μπέιταρ. Το λέω σοβαρά και εννοώ οτι θα ήταν λάθος να υποτιμούμε την ποιότητα των νεαρών παικτών μας και ακόμα και την ποιότητα παικτών που έχουμε βγάλει παλτά, όπως ο Μούργκ.

Το πρόβλημα φυσικά με τις τρύπες στο ρόστερ υπάρχει και περιμένουμε μεταγραφές για να τις κλείσουν και η ομάδα να φτάσει σε ένα επίπεδο να κάνει πρωταθλητισμό. Θεωρώ οτι ο μηδενισμός του παρόντος ρόστερ είναι υπερβολή, αφού θα βασιστούμε σε αυτό ακριβώς το ρόστερ. Επίσης ευελπιστώ οτι παίκτες σαν το Βρακά και τους δύο Τζήμες έχουν θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Αν ήμουν Λουτσέσκου θα τους έδινα πολλές ευκαιρίες αφού έχουν ήδη παίξει σε επίπεδο λιγδας.

Ας υποστηρίξουμε το παρόν ρόστερ λοιπόν, ανεξάρτητα με τις μλκίες της διοίκησης στο να φέρουν παίκτες στο σωστό τάιμινγκ. Νομίζω δεν έχουμε άλλη επιλογή.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Μην αρχίσουμε να σβήνουμε ποστ!

Θεωρώ ότι αυτή τη βδομάδα θα προχωρήσουν οι κινήσεις!

Δε χρειάζεται να είμαστε όλο ειρωνείες και φυτιλιες!

Τα έχει πει ο καθένας αυτά που πιστεύει.

Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Magpies αν ο περσινός ΠΑΟΚ αποκλειστικέ από την Λέφσκι ο φετινός έτσι όπως είναι τώρα θα αποκλειστεί από τα αποδυτήρια από τους Ισραηλινούς!
Και το γράφω αυτό χωρίς να ξέρω την ομάδα !
Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε ενίσχυση !
Οι πιο πολλή λένε για τον Φορ αλλά εγω θα πω χάφ και εξτρέμ οπωσδήποτε για τα ματς με την Μπειταρ !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pagotatzis την Τρί 04 Ιούλ 2023, 21:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Σύμφωνα με τη "Σφήνα" ο Σλοβένος επιθετικός Ζαν Βιπότνικ πήρε μεταγραφή στη Μπορντό έναντι 2,7 εκ. συν 10% ποσοστό μεταπώλησης.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

markos4 έγραψε:Έλα ρε black τώρα....εγώ, εσύ και ο απέναντι μας γαμησαν την ψυχολογία και τα νεύρα μας είναι τεντωμένα...

Κάτσε δες σε παρακαλώ σε επανάληψη τον τελικό της ντροπής και δες ποιος μας γαμαει την ψυχολογία...
Εκτός και αν είσαι από αυτούς ,που στο τέλος πανηγύριζαν επειδή χάσαμε περισσότερες ευκαιρίες από το χαρτι.
Εγώ πάντως ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει και πίστεψε και πολλοί άλλοι γκρινιάρηδες όπως αναφέρεις.
Μα είναι δεδομένα αυτά. Τι θα κερδίσω αν σου τα γράφω κάθε μέρα;
Τι θα κερδίσει το forum αν μπαίνω κάθε μέρα και γράφω σε αντίστροφη μέτρηση τις μέρες που απομένουν για τη προετοιμασία και τις μεταγραφές που δεν έγιναν;
10 μέρες για τη προετοιμασία, 0 μεταγραφές.
9 μέρες για τη προετοιμασία, 0 μεταγραφές.
κλπ κλπ κλπ. Κάθε μέρα. Εξυπνάδα; Μαλακία; Τι σκατά; Πως περιγράφεται αυτό; Θα σε βοηθήσω αν το κάνω;
Θα γουστάρεις αν σιγοντάρω αυτά που λένε;
Κάτσε να δοκιμάσω.
Άντε ρε μ@λάκες εκεί μέσα κουνηθείτε να πούμε ξέρω γω φέρτε ρε κανέναν παίκτη ταγάρια που θέλετε να πάρω και διαρκείας.
Μας ρεζιλέψατε στο Βόλο, βγήκατε με το ζόρι 4οι, πέρσι σας απέκλεισε το Βουλγάρικο καφενείο και δεν μάθατε τίποτα, πουλάτε τον καλύτερο μας παίκτη, φέρνετε τον άγνωστο από τη Νιγηρία, φορ δεν έχουμε, δίνετε και τον Γκαρσία στις Σέρρες.
Ρουμάνε κλεφτοκοτά άντε μάθε κανένα άλλο σύστημα ρε απατεώνα προπονητή που μόνο να τσεπώνεις 2 χαρτιά τον χρόνο ξέρεις. Βάλε ρε και τα Ελληνάκια Τσαούσηδες και σια, τους παιχταράδες που τους έκαψες.
Καλά τα λέω;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Είναι δεδομένο ότι θέλουμε 1 ίσως και 2 χαφ για το 1ο ματς.

Εξτρεμ ναρευ ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ ταυσον δεν είναι λίγοι.

Στο 10 ντελιας απλά δεν έχει αλλαγή.

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Blackgr4 έγραψε:
markos4 έγραψε:Έλα ρε black τώρα....εγώ, εσύ και ο απέναντι μας γαμησαν την ψυχολογία και τα νεύρα μας είναι τεντωμένα...

Μα είναι δεδομένα αυτά. Τι θα κερδίσω αν σου τα γράφω κάθε μέρα;
Τι θα κερδίσει το forum αν μπαίνω κάθε μέρα και γράφω σε αντίστροφη μέτρηση τις μέρες που απομένουν για τη προετοιμασία και τις μεταγραφές που δεν έγιναν;
10 μέρες για τη προετοιμασία, 0 μεταγραφές.
9 μέρες για τη προετοιμασία, 0 μεταγραφές.
κλπ κλπ κλπ. Κάθε μέρα. Εξυπνάδα; Μαλακία; Τι σκατά; Πως περιγράφεται αυτό; Θα σε βοηθήσω αν το κάνω;
Θα γουστάρεις αν σιγοντάρω αυτά που λένε;
Κάτσε να δοκιμάσω.
Άντε ρε μ@λάκες εκεί μέσα κουνηθείτε να πούμε ξέρω γω φέρτε ρε κανέναν παίκτη ταγάρια που θέλετε να πάρω και διαρκείας.
Μας ρεζιλέψατε στο Βόλο, βγήκατε με το ζόρι 4οι, πέρσι σας απέκλεισε το Βουλγάρικο καφενείο και δεν μάθατε τίποτα, πουλάτε τον καλύτερο μας παίκτη, φέρνετε τον άγνωστο από τη Νιγηρία, φορ δεν έχουμε, δίνετε και τον Γκαρσία στις Σέρρες.
Ρουμάνε κλεφτοκοτά άντε μάθε κανένα άλλο σύστημα ρε απατεώνα προπονητή που μόνο να τσεπώνεις 2 χαρτιά τον χρόνο ξέρεις. Βάλε ρε και τα Ελληνάκια Τσαούσηδες και σια, τους παιχταράδες που τους έκαψες.
Καλά τα λέω;
Θα το σταματησετε;;

Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

pagotatzis έγραψε:Magpies αν ο περσινός ΠΑΟΚ αποκλειστικέ από την Λέφσκι ο φετινός έτσι όπως είναι τώρα θα αποκλειστεί από τα αποδυτήρια από τους Ισραηλινούς!
Οι πιο πολλή λένε για τον Φορ αλλά εγω θα πω χάφ και εξτρέμ οπωσδήποτε για τα ματς με την Μπειταρ !
Και χαφ και εξτρέμ και φορ, αλλιώς σίγουρος αποκλεισμός από τα αποδυτήρια!!..και χωρίς να ξες την ομάδα... Μάλιστα..
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

pagotatzis έγραψε:Magpies αν ο περσινός ΠΑΟΚ αποκλειστικέ από την Λέφσκι ο φετινός έτσι όπως είναι τώρα θα αποκλειστεί από τα αποδυτήρια από τους Ισραηλινούς!
Γειά σου φίλε παγωτατζή. Λοιπόν, για να αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ απο την Λέφσκι συνέβησαν πολλά πράγματα, πολλές συγκυρίες. Το ρόστερ του ΠΑΟΚ, με τις μεγάλες τρύπες που έχει, είναι ήδη πολύ ποιότικό. Ποιοτικό σε σχέση με τους έβδομους του Ισραήλ εννοώ. Δεν θα σου βάλω τον Ντέλια, Αντρίγια, Νάρει κλπ. Πιστεύει κανείς οτι η Μπειτάρ έχει Βρακά ή ακόμα και Μούργκ; Δεν νομίζω. Αυτό που λέω είναι οτι το παρόν ρόστερ σίγουρα δεν παίρνει πρωτάθλημα ως έχει, αλλά δεν παύει να είναι ένα πολύ καλό ρόστερ. Θέλει πανωραφίσιους παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις για να γίνει ρόστερ πρωταθλητισμού.

Αδυνατώ να κατανοήσω γιατί μιά άλφα ενίσχυση δεν έχει γίνει ήδη, αλλά δεν μπορώ παρά να περιμένω την ενίσχυση τις επόμενες βδομάδες. Ευελπιστώ οτι πάμε για πολυ καλές προσθήκες.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ektoras έγραψε:Με το Ράχμαν Μπάμπα τι έγινε τελικά; Διαβάζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της championship...υπάρχει περίπτωση να χαλάσει;
Μακάρι..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”