Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από aivas19 »

PablitoV2 έγραψε:
Dark Knight έγραψε:Νομίζω αν είχαν δοθεί κάποια χρήματα στις ομάδες για να έρθουν Οζντόεφ, Σαμάτα, όπως ήρθε ο στόπερ, θα είχαμε τους παίκτες ήδη στην Ολλανδία και θα είμασταν μια χαρά για τους πρώτους Ευρωπαϊκούς αγώνες. Νομίζω παρόμοια είναι τα ποσά που θα απαιτούνταν. Το έκαναν όμως μόνο για τον στόπερ μετά την φυγή Ίνγκασον, λες και δεν θεωρούν τις δύο αυτές μεταγραφές φορ και χαφ, εξίσου σημαντικές με την αντικατάσταση του βασικού σου στόπερ. Μην ξεχνάμε ότι ο Αουγκούστο είναι απών στο 1ο παιχνίδι, ο Σοάρες έχει ξεκινήσει πολύ επιφιλακτικά λόγω τραυματισμού, ο Ντάντας μας τελείωσε, ο Τσιγγάρας επιστρέφει από δανεισμό και ακόμα και ο Σβαμπ είναι πιθανόν κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι να αποχωρήσει.
Το έκαναν επειδή η Μίντιλαντ έδωσε την πρώτη δόση, και έτσι όπως την πήραμε πήγε για τη μεταγραφή. Το ίδιο μοτίβο με πέρυσι, πρώτα πουλάμε μετά αγοράζουμε.
Αν δεν κανω λαθος ο Ιγκι δεν εχει υπογραψει με την Μιντιλαντ, που ειδες οτι δωσαν λεφτα ηδη;
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

gika έγραψε:
Η ΠΑΕ απέδειξε με την περίπτωση Ενκογκ οτι αν είσαι έτοιμος να δώσεις ζεστό χρήμα, παίκτες με καλό βιογραφικό και από καλό πρωτάθλημα είναι διατεθειμένοι να έρθουν στον ΠΑΟΚ χωρίς πολλά πολλά. Σε λιγότερο από μια εβδομάδα από την διαρροή για Ίνγκασον ο πανωραφατος αντικαταστάτης του πάτησε Θεσσαλονίκη.
Δικιο εχεις.

Αλλα τι σε κανει να πιστευεις οτι αντιστοιχα δεν εχει κανει παρομοιες κινησεις για τους υπλοιπους παικτες που θελει; Το οτι ο Ενκογκ ψηθηκε κατευθειαν, δεν σημαινει οτι ειναι ο κανονας.

Ο ΠΑΟΚ συμφωνα και με αυτα εχουν ειπωθει επισημα, θελει να φερει αυτους που πραγματικα θελει και εχει στοχευσει, γιατι προφανως αυτοι ταιριαζουν στα θελω του προπονητη και στις αναγκες της ομαδας.

Ρισκο υπαρχει σιγουρα, αλλα αποφασισαν οτι δεν θα παρουν απλα για να παρουν παικτες και του χρονου να ψαχνουν πως να τους διωξουν.
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

aivas19 έγραψε:
PablitoV2 έγραψε:
Dark Knight έγραψε:Νομίζω αν είχαν δοθεί κάποια χρήματα στις ομάδες για να έρθουν Οζντόεφ, Σαμάτα, όπως ήρθε ο στόπερ, θα είχαμε τους παίκτες ήδη στην Ολλανδία και θα είμασταν μια χαρά για τους πρώτους Ευρωπαϊκούς αγώνες. Νομίζω παρόμοια είναι τα ποσά που θα απαιτούνταν. Το έκαναν όμως μόνο για τον στόπερ μετά την φυγή Ίνγκασον, λες και δεν θεωρούν τις δύο αυτές μεταγραφές φορ και χαφ, εξίσου σημαντικές με την αντικατάσταση του βασικού σου στόπερ. Μην ξεχνάμε ότι ο Αουγκούστο είναι απών στο 1ο παιχνίδι, ο Σοάρες έχει ξεκινήσει πολύ επιφιλακτικά λόγω τραυματισμού, ο Ντάντας μας τελείωσε, ο Τσιγγάρας επιστρέφει από δανεισμό και ακόμα και ο Σβαμπ είναι πιθανόν κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι να αποχωρήσει.
Το έκαναν επειδή η Μίντιλαντ έδωσε την πρώτη δόση, και έτσι όπως την πήραμε πήγε για τη μεταγραφή. Το ίδιο μοτίβο με πέρυσι, πρώτα πουλάμε μετά αγοράζουμε.
Αν δεν κανω λαθος ο Ιγκι δεν εχει υπογραψει με την Μιντιλαντ, που ειδες οτι δωσαν λεφτα ηδη;
Ήταν λάθος η διατύπωση μου, σε ένα ρεπορταζ αναφερόνταν ο τρόπος καταβολής των χρημάτων (θα ψάξω να βρω το λινκ) και αν θυμάμαι σωστά έλεγαν ότι θα δωθούν σε πρώτη φάση 1.1εκ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

gika έγραψε:
renegade έγραψε:Μάγκες ο ΠΑΟΚ επέλεξε να πάει στην λύση Μπράντον ( όσο και αν αυτός δεν είναι για πολλά πολλά) για να μπορέσει να έχει λίγο μεγαλύτερο περιθώριο χρόνου στην επιλογή του βασικού.
Φυσικά και το ιδανικό θα ήταν θα βρίσκονταν αυτή τη στιγμή όλες οι μεταγραφές στην Ολλανδία... δυστυχώς όμως τίποτα το ιδανικό δεν συμβαίνει στη ζωή.
Είναι σχεδόν αδύνατον να λυθούν μέσα σε ένα μήνα τα λάθη που έχουν γίνει τρία συνεχόμενα χρόνια.
Η ΠΑΕ απέδειξε με την περίπτωση Ενκογκ οτι αν είσαι έτοιμος να δώσεις ζεστό χρήμα, παίκτες με καλό βιογραφικό και από καλό πρωτάθλημα είναι διατεθειμένοι να έρθουν στον ΠΑΟΚ χωρίς πολλά πολλά. Σε λιγότερο από μια εβδομάδα από την διαρροή για Ίνγκασον ο πανωραφατος αντικαταστάτης του πάτησε Θεσσαλονίκη.
Όταν έψαχνα πριν καμιά δεκαριά χρόνια σπίτι στην Θεσσαλονίκη ( με όχι κάποιο τεράστιο ποσό) βρήκα σε 5 μέρες.
Τώρα στο Μόναχο ψάχνω εδώ και δύο χρόνια με ποσό αρκετά πάνω από το μέσο μίσθωμα αλλά δεν μπορώ να κλείσω τίποτα.

Αυτό που θέλω να σου πω και για να γίνω πιο κατανοητός είναι ότι η διαθεσιμότητα στην αγορά παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο .
Όταν έχω να δώσω ένα εκατομμύριο για κεντρικό αμυντικό είναι λογικό να μπορώ να κάνω εγώ παιχνίδι
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

giliopoulos έγραψε:Οι συνδεσμοι ας πανε να στηριξουν τον ασ και το μπασκετ πρωτα και ας βγαλουν μετα οσες ανακοινωσεις θελουν
Στα περισσοτερα ματς στο μπασκετ δεν υπαρχει καν κερκιδα απο οργανωμενους, καλα δε μιλαω καν για βολλευ.
Το οτι λενε για στηριξη στον ασ θελει θρασος, ας πανε να βγαλουν κανα βιντεακι τραπ καλυτερα. Αστειοι και ανυπαρκτοι.
Φυσικα και θα πανε. Περιμενε ντε. Βγηκε το προγραμμα; Ποτε παιζουμε με γειτονια και με γαυρο;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

renegade έγραψε:
gika έγραψε:
renegade έγραψε:Μάγκες ο ΠΑΟΚ επέλεξε να πάει στην λύση Μπράντον ( όσο και αν αυτός δεν είναι για πολλά πολλά) για να μπορέσει να έχει λίγο μεγαλύτερο περιθώριο χρόνου στην επιλογή του βασικού.
Φυσικά και το ιδανικό θα ήταν θα βρίσκονταν αυτή τη στιγμή όλες οι μεταγραφές στην Ολλανδία... δυστυχώς όμως τίποτα το ιδανικό δεν συμβαίνει στη ζωή.
Είναι σχεδόν αδύνατον να λυθούν μέσα σε ένα μήνα τα λάθη που έχουν γίνει τρία συνεχόμενα χρόνια.
Όταν έψαχνα πριν καμιά δεκαριά χρόνια σπίτι στην Θεσσαλονίκη ( με όχι κάποιο τεράστιο ποσό) βρήκα σε 5 μέρες.
Τώρα στο Μόναχο ψάχνω εδώ και δύο χρόνια με ποσό αρκετά πάνω από το μέσο μίσθωμα αλλά δεν μπορώ να κλείσω τίποτα.

Αυτό που θέλω να σου πω και για να γίνω πιο κατανοητός είναι ότι η διαθεσιμότητα στην αγορά παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο .
Όταν έχω να δώσω ένα εκατομμύριο για κεντρικό αμυντικό είναι λογικό να μπορώ να κάνω εγώ παιχνίδι
Σημαντικό εύστοχο και ωραιο

Είναι από τα βασικά σημεία εξήγησης των όσων γίνονται, τουλάχιστον από την πλευρά της παε.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

delos15 έγραψε:Ας πω και εγώ μια χαζομάρα μπας και φτιαξει λίγο το κλίμα στο φόρουμ.
Εδώ ο κόσμος είναι στα κάγκελα και δεν ανακοινώνουν ακόμη τον Εγκογκ γιατί δεν είναι έτοιμο το βίντεο ...
Ποια χαζομαρα; Το ιδιο σκεφτομουν και εγω. Εδω εχει αρπαξει φωτια ο @@@ος μας και ο αλλος δεν ανακοινωνεται επειδη του ετοιμαζουν βιντεακι... :D
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

Πάντως αρχές Ιουλίου και ο Ίνγκασον πήγε σε "μικρότερη" ομάδα και πρωτάθλημα. Δεν περίμενε τέλος Αυγούστου μήπως βρεθεί κάτι καλύτερο. Η Μίντιλαντ ήθελε πραγματικά τον συγκεκριμένο παίκτη και τον προσέγγισε με τέτοιο τρόπο που τον έκανε να νιώσει σημαντικός για το πρότζεκτ.

Δεν χρειάζεται ούτε να πληρώσεις πολλά (χρειάζεται όμως να πληρώσεις) αρκεί να βρεις τρόπους να βρεις τους κατάλληλους παίκτες και να τους δείξεις ότι είναι απαραίτητοι γι αυτό που θέλεις να κάνεις.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Μη τα λες συτα ρε φιλε
icue

Δημοσίευση από icue »

Τι καλυτερο θα μπορουσε δηλαδη να βρει ο Ινγκασον; Ομαδα στην Ισλανδια που θα του δινει 2 μυρια το χρονο;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν δηλαδή εμείς δίναμε 5τες με 1.5 μυριο σε παίκτη εσείς θα ήσασταν happy;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Έχω τρομερή περιέργεια αν έκανε παρόμοια οικονομική πρόταση ο ΠΑΟΚ στον Ισλανδό για επιπλέον 2 πχ χρόνια, δηλαδή συνολικά άλλα 4 χρόνια να αμείβεται με 1.5 εκατομμύριο καθαρά το έτος, τι αντιδράσεις θα υπήρχαν εδώ μέσα.
Μετά θα είχαμε το παραμύθι "δε γίνεται να προσφέρεις 1.5 εκατομμύριο σε κεντρικό αμυντικό, ακόμα και τον αρχηγό της ομάδας, και να μην είσαι διατεθειμένος να δώσεις παραπάνω για φορ και χαφ, που η ποιότητα στοιχίζει και αγοράζεται"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τρί 04 Ιούλ 2023, 14:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

giapas έγραψε:Ουτε κάτι κακό διαβάζω , ούτε επί της ουσίας κάτι ψέμμα.
Όπως λέει ο rain και συμφωνώ , καλώς τα έγραψαν και στο χέρι της διοίκησης είναι να απαντήσει . Χρόνος υπάρχει , ελπίζω και διάθεση/χρήμα.

Ούτε γκρίνιες ούτε τιποτα.
Απλό καμπανάκι.

Μια χαρά ανακοίνωση.
Άβαταρ μέλους
giaxxo

Δημοσίευση από giaxxo »

Ελεος με τον Ινγκασον.Η μια φαση του τελικου φτανει για να σε ξενερωσει.Ποιος αρχηγος? Ποιος ΠΑΟΚΤΣΗΣ ?
Ας ερθει ο Πελκας το ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ με 3-4 κατοσταρικα.Μενουμε μονο εμεις που σφιγγουμε τον κωλο μας για ενα διαρκειας που στην τελικη εγω το αγοραζω απο ντροπη στον Ιβαν, για να μην εχω τυψεις απο τις ζημιες που πληρωνει οταν τα βλαμενα των συνδεσμων σπανε το μαγαζι του.Κοιτατε μονο μη φυγει αυτος και σα τον Ινγκασον θα περασουν δεκαδες.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Εαν εμενε ο Ιγκι μια τα 4.5 εκ που θα χαναμε απο την πωληση και μια τα 5 χ 1.5 εκ για να ματσαρουμε την προσφορα της Μιντιλαντ.... το "λογιστικο" κοστος της παραμονης του θα ηταν 12 εκ. Ετσι για να βαζουμε και τα νουμερα στην εξισωση. Αξιζει ο Ιγκι "λογιστικα" 2.4 εκ τον χρονο για μια πενταετια χωρις την εφορια;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”