Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Ο κάθε πικραμένος έχει φτιάξει μία ιστορία στο κεφάλι του και την παρουσιάζει ως δεδομένη και ως γεγονός αδιαμφισβήτητο.
Χαλαρώστε λίγο σταματήστε να φέρεστε στον ΠΑΟΚ λες και είναι η π****** σας.
Όποιος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ψυχικά και συναισθηματικά ας κάνει ένα Pause για ένα ενάμιση μήνα
Χαλαρώστε λίγο σταματήστε να φέρεστε στον ΠΑΟΚ λες και είναι η π****** σας.
Όποιος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ψυχικά και συναισθηματικά ας κάνει ένα Pause για ένα ενάμιση μήνα
Να σου πω εγω τι θα πει...ΠΑΟΚΑΡΑ για παντα, ευχαριστω τον τρομερο λαο....κλπ κλπ κλπkos έγραψε:απο που προκυπτει οτι ηθελα να φυγει? εχει κανει καποια δηλωση ο παικτης? μηπως να περιμενουμε να δουμε τι θα πει?astral έγραψε:Ήθελε να φύγει και έφερε πρόταση. Ας τα λέμε όπως έγιναν τουλάχιστον.
Και αμεσως μετα θα ανοιξει το app της τραπεζας και δεν θα το πιστευει οτι του προτειναν κλειστο 5ετες με 1,5 το χρονο
Χαλαρωστε μωρε λες και χαθηκε ο Νεστα.
Ακομα και το...."αρχηγος" σε μια ομαδα με Νταντες, Κουλιερακηδες και Ντελιες ευκολα εισαι ηγετης. Το δυσκολο ειναι να εισαι ηγετης σε ομαδα με Βαρελα, Κρεσπο, Αντρε, Ματος, Μαουρι κλπ κλπ κλπ
Αντε γιατι εχω σκασει απο προχθες με το μαυρο δακρυ που εχει πεσει λες και δεν υπαρχει ΠΑΟΚ μετα τον Ινγκι
Ξερετε ποια ηταν η συμβολη του Ινγκι στους τιτλους του ΠΑΟΚ την προηγουμενη 5ετια; Οση και του Ομαρ...
Εγω πηρα το διαρκειας μου κ στα τετοια μ αν παρουμε παιχτη η οχι τωρ α εδω μεσα οτι να ναι ο καθενας εχει κατι στο κεφαλι του καποιος κ νομιζει οτι επειδη το εχει στο κεφαλι του ισχυει κιολας εγω θα απεχω γιατι με τα σχολια που διαβαζω νομιζω οτι ειμαι σε οπαδικο φορουμε του σκουληκιου η της χαρτινης καλα να περνατε εγω κ φετος θα ειμαι τουμπα εσεις ελατε οταν ξανα παρουμε τιτλους μεχρι τοτε κραξιμο συνεχιστε.
- paokovios1974
Όταν θα παίξεις με Μπράντον στα προκριματικά και θα παρακαλάμε να μη στραβωπατησει να σας δω όλους σας τότε που μου το παίζεται δε τρέχει τιποτα
Παλι Π.Α.Ο.Κ θα ειμαστε ειτε παιξει ο μπραντον ειτε ο ροναλντο .paokovios1974 έγραψε:Όταν θα παίξεις με Μπράντον στα προκριματικά και θα παρακαλάμε να μη στεαβωπατησλελι να σας δω όλους σας τότε που μου το παίζεται δε τρέχει τιποτα
Ειπε κανεις οτι δεν τρεχει τιποτα; Εχουμε πει σε ολους τους τονους οτι φορ και χαφ πρεπει να ερθει χθες.
Αλλα ποσο ζεπελιν να μας γινουν καθε μερα με τον Ινγκι και με τις θεωριες συνομωσιας οτι η πωληση του ξεκλειδωσε τις μεταγραφες;;;
Αλλα ποσο ζεπελιν να μας γινουν καθε μερα με τον Ινγκι και με τις θεωριες συνομωσιας οτι η πωληση του ξεκλειδωσε τις μεταγραφες;;;
Μούργκ και νινούα που δεν παίζουν και αμείβονται ...δεν μπορούμε να βρούμε να τους δώσουμε...
Τους βασικούς μας ή ανερχόμενα ταλέντα μας στο τσακ μπαμ τους πουλάμε...
- sourmenetes
- Moderator
Μπερδεύουμε το δεν τρέχει τπτ με το πως εκφράζει ο καθένας το άγχος, αγωνία κτλpaokovios1974 έγραψε:Όταν θα παίξεις με Μπράντον στα προκριματικά και θα παρακαλάμε να μη στραβωπατησει να σας δω όλους σας τότε που μου το παίζεται δε τρέχει τιποτα
Δε νομίζω ότι κάποιος ειναι ικανοποιημένος με τη μέχρι τώρα κατάσταση.
Άλλο αυτό, άλλο να παρουσιάζω πράγματα που νομίζω ως δεδομένα!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το οτι οποιος δεν καταστροφολογει τα βλεπει ολα καλα, μου θυμιζει το οτι οποιος κραζει κουλη ειναι συριζα.
Μάγκες ο ΠΑΟΚ επέλεξε να πάει στην λύση Μπράντον ( όσο και αν αυτός δεν είναι για πολλά πολλά) για να μπορέσει να έχει λίγο μεγαλύτερο περιθώριο χρόνου στην επιλογή του βασικού.
Φυσικά και το ιδανικό θα ήταν θα βρίσκονταν αυτή τη στιγμή όλες οι μεταγραφές στην Ολλανδία... δυστυχώς όμως τίποτα το ιδανικό δεν συμβαίνει στη ζωή.
Είναι σχεδόν αδύνατον να λυθούν μέσα σε ένα μήνα τα λάθη που έχουν γίνει τρία συνεχόμενα χρόνια.
Φυσικά και το ιδανικό θα ήταν θα βρίσκονταν αυτή τη στιγμή όλες οι μεταγραφές στην Ολλανδία... δυστυχώς όμως τίποτα το ιδανικό δεν συμβαίνει στη ζωή.
Είναι σχεδόν αδύνατον να λυθούν μέσα σε ένα μήνα τα λάθη που έχουν γίνει τρία συνεχόμενα χρόνια.
Αν έχεις πρόβλημα μπες σε μία χρονοκάψουλα και γύρνα 40 χρόνια πίσω... γιατί δυστυχώς στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι μπίζνα και λειτουργεί έτσιvan rooy έγραψε:Μούργκ και νινούα που δεν παίζουν και αμείβονται ...δεν μπορούμε να βρούμε να τους δώσουμε...
Το παράδειγμα ήταν για αρχηγούς που χαιρέτησαν. Ο βάζελος μια χαρά λεφτά ξοδεύει πλέον. Ποια μπρίζα?buffalobill4 έγραψε:Παιδιά ας μην συγκρίνουμε τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη με τον Αλαφούζο όταν είχε τραβήξει την πρίζα από τον βαζελο. Εκτός και αν θέλετε όντως να πείτε πως είμαστε σε ανάλογη περίοδο.astral έγραψε:Ας του έδιναν παραπάνω να ανανεώνε αφού είναι αρχηγός και τους αρχηγούς δεν τους αφήνουμε ποτε!icue έγραψε:Ο Κουρμπελης δεν ανανωσε. Αλλα μια χαρα ειχαν πουλησει τον Ζεκα σε Δανεζικη ομαδα.
Το ίδιο και με τον άλλο.
Οι αρχηγοί φεύγουν όπως κάθε άλλος παίκτης.
Τις αγωνιστικές ενστάσεις να τις καταλάβω σε ένα βαθμό, αλλα για το αρχηγιλίκι βλέπω μια δόση υπερβολής σε κάθε post, λες και φεύγει ο Κούδας
Ο ένας "αρχηγός" έφυγε για 300 χιλιάρικα extra στο συμβόλαιο, o άλλος "αρχηγός" εκδιώχθηκε ως αποτυχημένος.
Ο δικός μας ζήτησε να φύγει και πήραμε και κάτι εκατομμύρια.
Ας μείνουμε στο αγωνιστικό λοιπόν, και ας ελπίσουμε ότι αυτός που έρχεται θα είναι αγωνιστικά καλύτερος από αυτόν που φεύγει, χωρίς έξτρα σάλτσες για αρχηγούς και συνταγματάρχες.
Tουλάχιστον το βιογραφικό του δείχνει ότι είναι σοβαρή επιλογή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Τρί 04 Ιούλ 2023, 13:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- buffalobill4
Ξέχωρα από τα πρόσωπα, δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό μια εταιρεία να προβαίνει σε έξοδα όταν εξασφαλίζει πρώτα τα έσοδα. Είναι ακριβώς το ίδιο που κάνει κάθε σώφρον άνθρωπος στο σπίτι του. Δεν αρχίζεις να ξοδεύεις προτού έχεις εξασφαλισμενα έσοδα. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί έχει δαιμονοποιηθει αυτό.nunies4 έγραψε:Ειπε κανεις οτι δεν τρεχει τιποτα; Εχουμε πει σε ολους τους τονους οτι φορ και χαφ πρεπει να ερθει χθες.