Έξοχη τοποθέτηση κι εξαιρετική απάντησηmontekristo έγραψε:Εγω παλι εχω καταλαβει (εδω και 6-7 χρονια)renegade έγραψε:Εγώ πλέον έχω καταλάβει ότι ο ΠΑΟΚ είναι καταδικασμένος να αποτύχει.
Δεν γίνεται με τέτοια περιρρέουσα ατμόσφαιρα καμία ομάδα στον κόσμο να πετύχει τους στόχους της.
Οι σπόροι του κυρ Σάββα έχουν μεγαλώσει και έχουνε γίνει αγριόχορτα που δεν αφήνουν τίποτα να βγει προς το φως του ήλιου.
Η αποψίλωση είναι δύσκολη και επίπονη διαδικασία την οποία θα πρέπει να βρεθεί κάποιος να αναλάβει μπας και κάποια στιγμή βρούμε στον ήλιο μοίρα
οτι ο ΠΑΟΚ ειναι καταδικασμενος να πετυχαινει
μονο αποσπασματικα και συγκυριακα και γι
αυτο δεν φταιει κανενας σπορος του κυρ Σαββα
περισσοτερο απ τη διοικητικη δομη του και τα
στελεχη της που δεν αλλαζουν μεχρι να βγαλει ο
ηλιος κερατα οσες παλινωδιες κι αν συμβαινουν!
Οταν-οσο οτιδηποτε καλυτερο των υπαρχοντων που
ερχεται πεφτουν να το απαξιωσουν σαν τα κορακια
οι κατοικοεδρευοντες στα γραφεια ετσι θα πηγαινει.-
Γι αυτο την αποψιλωση πρεπει να την κανει ο Ιβαν
διχως κανεναν συναισθηματισμο και με γνωμονα
μονο το καλο του ΠΑΟΚ και φυσικα της τσεπης του.-
Αν δεν θελει τοτε και κακο του και κακο του ΠΑΟΚ!
ΥΓ. Η περιρρεουσα ατμοσφαιρα ειναι το αποκυημα της
υπαρχουσας "κουτσης" καταστασης εντος των τειχων
που παμπολλες φορες βιαζει την ποδοσφαιρικη λογικη.-
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- sourmenetes
- Moderator
Δεν είπα ότι είναι ένα από τα καλύτερα μπακ που είχαμε.Gospi έγραψε:Δηλαδη εσυ τον θυμασαι τοσο καλυτερο του Σοαρες? Και τον κατατάσσεις σε ενα απο τα καλυτερα μπακ π ειχαμε?sourmenetes έγραψε:Sorry αλλά ποιος θα είναι ο 2ος;;Gospi έγραψε:1μυριο για τον Μπαμπα? Μετα πως σκατα να κανουμε ομαδα? Ας δώσουμε 1μυριο στον δευτερο αριστερο μπακ τη στιγμη π δεν εχουμε πρωτοκλασάτο εξτρεμ χαφ και φορ.
Τρελα πραγματα.
Καλος χρυσος ο Μπαμπα, αλλα οχι για 1 μυριο. Και δεν αντιλαμβανομαι την αναγκη να δωσουμε τετοια ποσα για μπακ.
Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο μπαμπα;; δε το νομίζω.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λέω ότι εινια καλύτερος του σοαρες.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι παράδειγμα είναι αυτό ; Οι παίκτες που αναφέρεσαι δεν ήθελαν να τους κρατήσουν οι ομάδες τους όπως πχ εμείς με τον κάργα.Tolaros έγραψε:Dimg4a έγραψε:Οποιος θελει φευγει, σιγα τα συμβολαιαTolaros έγραψε:Έπρεπε ο ΠΑΟΚ να κρεμάσει το δελτίο του Ιγκανσον διαβάζουμε εδώ μέσα , ευτυχισμένο το 1978
ΠΑΟΚ 2023
Αρκεί να φέρει ικανοποιητική πρόταση και να μπορεί να αντικατασταθεί. Στην περίπτωση του Ίγκι πληρούνται τα κριτήρια.
Εμείς τον Σαματα και τον Μπαμπά πώς τους παίρνουμε, δεν έχουν συμβόλαια?
Είναι λογικό να υπάρχουν αμφιβολίες για μπαμπα και για την απραξία του και γιατί είχε φέτος κακή χρονιά.
Όποιος δει παιχνίδια της φετινής reading ( αν καταφέρει και δει πάνω από δέκα λεπτά η παγκόσμια που ομοσπονδία θα του χαρίσει ελεύθερη είσοδο σε όλα τα γήπεδα του κόσμο εσαεί) θα δει ότι μιλάμε για μια ομάδα που με βεβαιότητα έκανε τις προπονήσεις της σε κάποια παμπ και όχι σε ποδοσφαιρικα γήπεδα.
Μια ομάδα που κάθε αγωνιστική έπαιζε και με διαφορετικο σχηματισμό,με παίκτες που δεν μπορούσαν να βρεθούν ούτε με την βοήθεια Χαρδαβέλλα/Νικολούλη
Για μένα η επιλογή Ραχμάν έχει μια πολύ συγκεκριμένη στόχευση,σε ένα πρωτάθλημα το οποίο κρίνεται στα σφιχτά παιχνίδια των πλέι οφ ο ΠΑΟΚ επιλέγει να πάρει ένα αριστερό μπακ το οποίο είναι πολύ δύσκολο να εκτεθεί αμυντικά ενώ ταυτόχρονα έχει πολύ καλή ικανότητα στο συνδιαστικο παιχνίδι, κάτι που θα βοηθήσει πολύ στο μπιλτ απ'.
Το μεγάλο του μειονέκτημα είναι το τελευταίο τρίτο του γηπέδου...αλλά εκεί ας βρει η ομάδα λύσεις από αλλού.
Μακάρι να έρθει γρήγορα για να δουλέψει με την υπόλοιπη ομάδα στην προετοιμασία
Όποιος δει παιχνίδια της φετινής reading ( αν καταφέρει και δει πάνω από δέκα λεπτά η παγκόσμια που ομοσπονδία θα του χαρίσει ελεύθερη είσοδο σε όλα τα γήπεδα του κόσμο εσαεί) θα δει ότι μιλάμε για μια ομάδα που με βεβαιότητα έκανε τις προπονήσεις της σε κάποια παμπ και όχι σε ποδοσφαιρικα γήπεδα.
Μια ομάδα που κάθε αγωνιστική έπαιζε και με διαφορετικο σχηματισμό,με παίκτες που δεν μπορούσαν να βρεθούν ούτε με την βοήθεια Χαρδαβέλλα/Νικολούλη
Για μένα η επιλογή Ραχμάν έχει μια πολύ συγκεκριμένη στόχευση,σε ένα πρωτάθλημα το οποίο κρίνεται στα σφιχτά παιχνίδια των πλέι οφ ο ΠΑΟΚ επιλέγει να πάρει ένα αριστερό μπακ το οποίο είναι πολύ δύσκολο να εκτεθεί αμυντικά ενώ ταυτόχρονα έχει πολύ καλή ικανότητα στο συνδιαστικο παιχνίδι, κάτι που θα βοηθήσει πολύ στο μπιλτ απ'.
Το μεγάλο του μειονέκτημα είναι το τελευταίο τρίτο του γηπέδου...αλλά εκεί ας βρει η ομάδα λύσεις από αλλού.
Μακάρι να έρθει γρήγορα για να δουλέψει με την υπόλοιπη ομάδα στην προετοιμασία
Αντε να υπογράψει ο Νιγηριανός από τη Ολλανδία και μετά να δούμε με τον Σαματά.. Ελπίζω να μην τραβήξει καμιά βδομάδα το θέμα με το συμβόλαιο του...
Αντί να κοιτάξουμε τα χάλια μας που δεν μπορούμε να γεμίσουμε το γήπεδο και μας έχει πλημμυρίσει η γκρίνια βρέξει χιονίσει, μας φταίνε 2 κουτσοί στη διοίκηση και 3 αοματοι παραπέρα.... Και μάλιστα σε περίοδο διοικητικής σταθερότητας που δεν τη λες και συνηθισμένη κατάσταση για την ομάδα μας.montekristo έγραψε:
ΥΓ. Η περιρρεουσα ατμοσφαιρα ειναι το αποκυημα της
υπαρχουσας "κουτσης" καταστασης εντος των τειχων
που παμπολλες φορες βιαζει την ποδοσφαιρικη λογικη.-
Οντοπικ, ελπίζω να τελειώσουν τουλάχιστον 3 κινήσεις μέσα στην εβδομάδα.
Τον μπαμπα δεν τον θυμάμαι κακό επιθετικά στον ΠΑΟΚ . Δεν έχω δει τι έκανε μετά όμως.
Εγω θυμαμαι οτι απο τοτε που εφυγε ο Γιαννουλης μονο οταν ηρθε ο Μπαμπα ξεχασα την συγκριση του παικτη που επαιζε με τον παικτη που ειχαμε. Και δεν αγχωνομουνα καθολου σε εκεινη την θεση.
Επισης. Παιδια τι βασικοι και αναπληρωματικοι.
Παιζεις ας πουμε τον Νοεμβριο στο γιβραλταρ, 5 ωρες με αεροπλανο στις 10 το βραδυ της Πεμπτης. Και παιζεις την κυριακη στις 7 με γαυρο στην τουμπα και την αλλη Πεμπτη με την καλη ομαδα του ομιλου στην Τουμπα.. Πειτε μου ποιος «βασικος» θα βγαλει 3 ματς μεγαλης εντασης (η κουρασης) στο 100%.
Εαν θελεις την σημερον ημερα να πας μπροστα πρεπει να παιζεις στην Ευρωπη να κονομας να διαφημιζεις τους παικτες κλπ. Ετσι φτιαχνονται τα εσοδα. Οπως ειπε και ενα παλικαρι οταν αναρωτιομουνα πως γινεται η Μιντιλαντ να δεινει τοσα λεφτα και στην ομαδα και στον παικτη μας.
Ο Κοταρσκι εαν παιζαμε περσυ Ευρωπη ειχε +2-3 μυρια παραπανω αξια οπως και ο Ινγκι. Ο Ντελιας θα μας τον παιρνανε χαλαρα στα 15 τωρα.
Ετσι φτιαχνονται οι ομαδες. Αλλα για να το κανεις αυτο πρεπει να εχεις βαθυ και ποιοτικο ροστερ.πλεον το ανεκδοτο δυο ισαξιους σε καθε θεση δεν ειναι πια ανεκδοτο.
Υ.Γ. Ο Ζιφκο μας επαιξε περσυ σε 50-55 παιχνιδια μαζι με εθνικες. Και προετοιμασια για το μουντιαλ εφαγε και συνεχεια στα κοκκινα. Ποσο να αντεξει ενας παικτης και να μην επηρεαστει η αποδοση του.
Υ.Γ. Εδω και χρονια εχουν κανει τους ποδοσφαιριστες σαν αλογα κουρσας. Τους πεθαινουνε στα ματς στην ενταση στα κοκκινα συνεχεια. Θα επρεπε να βγει νομος και να μην παιζουν οι παικτες πανω απο 40 παιχνιδια. 40-45. Αλλα ποιος θα τον βγαλει. Αυτοι φορτωνουν ματς συνεχεια για την κονομα.
Επισης. Παιδια τι βασικοι και αναπληρωματικοι.
Παιζεις ας πουμε τον Νοεμβριο στο γιβραλταρ, 5 ωρες με αεροπλανο στις 10 το βραδυ της Πεμπτης. Και παιζεις την κυριακη στις 7 με γαυρο στην τουμπα και την αλλη Πεμπτη με την καλη ομαδα του ομιλου στην Τουμπα.. Πειτε μου ποιος «βασικος» θα βγαλει 3 ματς μεγαλης εντασης (η κουρασης) στο 100%.
Εαν θελεις την σημερον ημερα να πας μπροστα πρεπει να παιζεις στην Ευρωπη να κονομας να διαφημιζεις τους παικτες κλπ. Ετσι φτιαχνονται τα εσοδα. Οπως ειπε και ενα παλικαρι οταν αναρωτιομουνα πως γινεται η Μιντιλαντ να δεινει τοσα λεφτα και στην ομαδα και στον παικτη μας.
Ο Κοταρσκι εαν παιζαμε περσυ Ευρωπη ειχε +2-3 μυρια παραπανω αξια οπως και ο Ινγκι. Ο Ντελιας θα μας τον παιρνανε χαλαρα στα 15 τωρα.
Ετσι φτιαχνονται οι ομαδες. Αλλα για να το κανεις αυτο πρεπει να εχεις βαθυ και ποιοτικο ροστερ.πλεον το ανεκδοτο δυο ισαξιους σε καθε θεση δεν ειναι πια ανεκδοτο.
Υ.Γ. Ο Ζιφκο μας επαιξε περσυ σε 50-55 παιχνιδια μαζι με εθνικες. Και προετοιμασια για το μουντιαλ εφαγε και συνεχεια στα κοκκινα. Ποσο να αντεξει ενας παικτης και να μην επηρεαστει η αποδοση του.
Υ.Γ. Εδω και χρονια εχουν κανει τους ποδοσφαιριστες σαν αλογα κουρσας. Τους πεθαινουνε στα ματς στην ενταση στα κοκκινα συνεχεια. Θα επρεπε να βγει νομος και να μην παιζουν οι παικτες πανω απο 40 παιχνιδια. 40-45. Αλλα ποιος θα τον βγαλει. Αυτοι φορτωνουν ματς συνεχεια για την κονομα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Δευ 03 Ιούλ 2023, 19:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδια ο Μπαμπα οταν ειχε ερθει σε εμας ηταν ρακος ψυχολογικα. Δεν γουσταρε καιολου. Δεν ξερω φαινοταν σαν να φοβοταν να μην εκτεθει σαν κατι να τον κρατουσε. Μετα απο κανα 2-3 μηνες απελευθερωθηκε και επαιξε πολυ καλα και μπροστα. Το κοντρολ και η πασα του με κουλα στην τουμπα ηταν απιστευτο. Εδειξε πραματα και ικανοτητες του παικτη. Τεχνιτης και μαλλον παικτης ψυχολογιας. Θα τον φτιαξει ο Λουτσε αυτον.
Το βλέπω το "Τόλμη και γοητεία" με τον Τανζανό να έρχεται... Απίστευτα πράγματα.
Ο Μπαμπά όπως τον θυμάμαι σε μας ήταν ισορροπημένος παίκτης καλός και αμυντικά και επιθετικά. Φυσικά και έχει θέση στο ρόστερ και ίσως στην βασική ενδεκάδα αλλά δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται.
Το θέμα όμως που πονάει πιο πολύ είναι του χαφ και του φορ. Όσο αργούν είναι σε βάρος μας.
Το θέμα όμως που πονάει πιο πολύ είναι του χαφ και του φορ. Όσο αργούν είναι σε βάρος μας.
Εγώ ήθελα αγορά Μπαμπα μετα το δανεισμό και χάσαμε που δεν το κάναμε. Ιδανικά σήμερα θα ήθελα αγορά και επιστροφή Γιαννούλη, που έχει αρκετά χρόνια να δώσει, όμως δεν διαθέτουμε ποσά για αγορές. Ο Μπαμπα είναι πιστευω πολύ καλή επιλογή, ειδικά ως ελεύθερος. Έχει πολύ καλά τρεξίματα για τη λιγκα μας και αν φορμαριστει, ίσως επιστρέψει στα παλιά του στάνταρ. Αν δεν τον πάρουμε, δε θα κλάψω κιόλας για τα χρήματα που ακούγονται. Νομιζω οτι οταν δεις μπακ με κασε γύρω στο μυριο, δε νομίζω να είναι τόσο δύσκολο να βρεις παίκτη επιπέδου. Τη χρονιά που αγωνίστηκε σε εμάς ήταν το καλύτερο αριστερό μπακ της λίγκας, όπως και ο Γιαννούλης πριν από αυτόν.
Συμφωνώ. Εμένα μου αρέσει πολύ η σέντρα του Ραφα Σοάρες. Είναι αξιοπρεπής ποδοσφαιριστής, που φέτος ίσως ξεκινήσει πιο έτοιμος, ειδικά πνευματικά. Το φορ και το χαφ αν είναι από το πάνω ράφι θα είναι μεγάλο μπουστ.Ettien26 έγραψε:Ο Μπαμπά όπως τον θυμάμαι σε μας ήταν ισορροπημένος παίκτης καλός και αμυντικά και επιθετικά. Φυσικά και έχει θέση στο ρόστερ και ίσως στην βασική ενδεκάδα αλλά δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται.
Ο Μπαμπα δενηθελε να μεινει τοτε. 4 μηνες εδω χαμογελο δεν εσκασε. Με ειχε εκνευρισει πολυ το χαζοχαμογελο του με το κασκωλ της ρεντινγκ. Επισης τοτε αυτος ειχε 1,8 συμβολαιο.
Δεν ηταν για να μεινει. Και αυτος ειχε κεφαλαια να κλεισει στην ζωη του και εμεις δεν μπορουσαμε οικονομικα να τον αποκτησουμε.
Νομιζω τωρα με την συνειδητη επιλογη του να ερθει εδω ξερει που παει ξερει τι να περιμενει και αν βγαλει την ποιοτητα του θα περασουμε καλα με δαυτον για πολλα χρονια.
Δεν ηταν για να μεινει. Και αυτος ειχε κεφαλαια να κλεισει στην ζωη του και εμεις δεν μπορουσαμε οικονομικα να τον αποκτησουμε.
Νομιζω τωρα με την συνειδητη επιλογη του να ερθει εδω ξερει που παει ξερει τι να περιμενει και αν βγαλει την ποιοτητα του θα περασουμε καλα με δαυτον για πολλα χρονια.
Εγώ δεν αποκλείω σε κάποια ματς να παίζουν και οι δύο , Μπαμπα πίσω και Ράφα μπροστά του. Το θυμάμαι που το είχε κάνει και απο δεξιά νομίζω με τον Τέιλορ.vs40 έγραψε:Συμφωνώ. Εμένα μου αρέσει πολύ η σέντρα του Ραφα Σοάρες. Είναι αξιοπρεπής ποδοσφαιριστής, που φέτος ίσως ξεκινήσει πιο έτοιμος, ειδικά πνευματικά. Το φορ και το χαφ αν είναι από το πάνω ράφι θα είναι μεγάλο μπουστ.Ettien26 έγραψε:Ο Μπαμπά όπως τον θυμάμαι σε μας ήταν ισορροπημένος παίκτης καλός και αμυντικά και επιθετικά. Φυσικά και έχει θέση στο ρόστερ και ίσως στην βασική ενδεκάδα αλλά δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται.
Συντάσσομαι με Τζος...
Σήμερα θα έπρεπε να είχαμε εξελίξεις. Κάθε ώρα που χάνεται μετράει.
Η ομάδα κινδυνεύει όχι να πάει με βασικό φορ τον Μπράντον με την Μπειταρ (αυτό αρχίζουμε και το αποδεχόμαστε) αλλά με μόνο φορ τον Μπράντον.
Του φορ με καίει περισσότερο από οτιδήποτε
Σήμερα θα έπρεπε να είχαμε εξελίξεις. Κάθε ώρα που χάνεται μετράει.
Η ομάδα κινδυνεύει όχι να πάει με βασικό φορ τον Μπράντον με την Μπειταρ (αυτό αρχίζουμε και το αποδεχόμαστε) αλλά με μόνο φορ τον Μπράντον.
Του φορ με καίει περισσότερο από οτιδήποτε