Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Μονα ζυγα μονοζυγα, το γεγονος οτι δινουμε 900κ (ΑΝ δινουμε) δεν τροφοδοτει το σεναριο οτι ο Ιβαν δεν βαζει λεφτα και μας παρατησε, για αυτο ξεκιναει το αλλο παραμυθι, ΠΟΛΛΑ δινουνε κατι παει λαθος, μας κλεβουνε. ΡΕΚΟΡ τοξικοτητας. Ο Ρενε το ειπε ωραια χτες, οτι κινηση και να γινει η τοξικοτητα υπερτερει.
Μπαμπα: ξερει το περιβαλλον αφου εχει ξαναπαιξει σε μας ΚΑΙ ειναι ελευθερος, δεν πληρωσε η ομαδα να τον αγορασει. Ισως για αυτο ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ παραπανω συμβολαιο απο το ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ οριο μερικων, ισως επειδη επαιρνε πολλα παραπανω στην Τσελσι η ομαδα ηθελε να τον δελεασει, που το κακο; Εδω μεσα πριν 3 βδομαδες ειπωθηκε πως οταν κλεινουμε παικτες δινουμε μεγαλυτερα συμβολαια σε παικτες απο οτι παιρνουν στις ομαδες τους. Στις περιπτωσεις Μπαμπα και Σαματα (αν ερθουν) γινεται το ακριβως αναποδο. Και για αυτο παραπονο; Στην τελικη για μισθο 700κ βγαινει απο τους δικους μας
Θωρακιζεις την αριστερη πλευρα με 2 τιμιους παικτες (δεν ειμαι φαν του Ραφα). Πιστευω οτι θα ειναι βασικος ο Μπαμπα
Μπαμπα: ξερει το περιβαλλον αφου εχει ξαναπαιξει σε μας ΚΑΙ ειναι ελευθερος, δεν πληρωσε η ομαδα να τον αγορασει. Ισως για αυτο ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ παραπανω συμβολαιο απο το ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ οριο μερικων, ισως επειδη επαιρνε πολλα παραπανω στην Τσελσι η ομαδα ηθελε να τον δελεασει, που το κακο; Εδω μεσα πριν 3 βδομαδες ειπωθηκε πως οταν κλεινουμε παικτες δινουμε μεγαλυτερα συμβολαια σε παικτες απο οτι παιρνουν στις ομαδες τους. Στις περιπτωσεις Μπαμπα και Σαματα (αν ερθουν) γινεται το ακριβως αναποδο. Και για αυτο παραπονο; Στην τελικη για μισθο 700κ βγαινει απο τους δικους μας
Θωρακιζεις την αριστερη πλευρα με 2 τιμιους παικτες (δεν ειμαι φαν του Ραφα). Πιστευω οτι θα ειναι βασικος ο Μπαμπα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Δευ 03 Ιούλ 2023, 17:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]nunies4 έγραψε:Εντάξει παιδιά false alarm για Σαματα.
Σύμφωνα με το wiki τώρα current team "Sandali Perias FC"![]()
- john4serres
Πάντως προέρχεται από φοβερή σεζόν
Και γεμάτη.
Δώστε του οτι θέλει.

Και γεμάτη.
Δώστε του οτι θέλει.

- Shivaspace
Starting 11: 13 λέει.john4serres έγραψε:Πάντως προέρχεται από φοβερή σεζόν
Και γεμάτη.
Δώστε του οτι θέλει.
Απ᾽ότι ξέρω είχε τραυματισμούς. Εμένα αυτό με φοβίζει και όχι η ποιότητά του.
20 ματς επαιξε ο Μπαμπα περσι, απο φλεβαρη εχει να δει αποστολη (διορθωστε με αν κανω λαθος). Αν δεν ειχε παιξει σε μας παλιοτερα δεν νομιζω να ηταν στα υπ´ οψιν. Βεβαια οταν ειχε ερθει την πρωτη φορα ηταν μετα τον τραυματισμο δηλαδη χειροτερα απο τωρα και πηγε καλα. Ισως για αυτο προτιμηθηκε απο Νταλμπερ (αυτος δεν επαιξε περσι καθολου λογω τραυματισμου) και εχεις ηδη παικτη εκει που επαιξε ασταματητα στα 2/3 της σεζον περσι. Αν ειχαμε βγει 3οι ή παιρναμε κυπελλο θα βλεπαμε αλλες λιστες παικτων, οπως στρωσαμε θα κοιμηθουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Δευ 03 Ιούλ 2023, 17:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
joshua έγραψε:Μήπως λέω εγώ το συμβόλαιο που αναφέρουν είναι μικτές αποδοχές;
Προφανώς,πάλι όμως μιλάμε για κοντά στα 650 χιλιάρικα καθαρά, αν όντως τα 800 είναι λίρες και όχι ευρώ,γιατί αν είναι ευρώ πέφτει και άλλο το ποσό .
- figurehead4
Ο Μπάμπα φυσικά και έρχεται για βασικός. Παιδιά τον είχαμε εδώ και τον ξέρουμε. Σαν να μην τον ξέρουμε κάνουμε.
Για το θέμα του φορ εγώ προσωπικά εύχομαι να χαλάσει του Σαμάτα και να πάμε στο Σλοβένο. Αυτο εννοούσα εξαρχής πως αν πάμε για στοίχημα και όχι για φορ τύπου Γκαμπιαντίνι, ας το κάνουμε με νεαρό που ξεπετάγεται και έχει τρελή προοπτική. Τρελό άτι είναι αυτός.
Κουβέντα να γινεται. Ας τελειώσει νωρίς όποιος και να ναι
Για το θέμα του φορ εγώ προσωπικά εύχομαι να χαλάσει του Σαμάτα και να πάμε στο Σλοβένο. Αυτο εννοούσα εξαρχής πως αν πάμε για στοίχημα και όχι για φορ τύπου Γκαμπιαντίνι, ας το κάνουμε με νεαρό που ξεπετάγεται και έχει τρελή προοπτική. Τρελό άτι είναι αυτός.
Κουβέντα να γινεται. Ας τελειώσει νωρίς όποιος και να ναι
Ο Τσοχος παντως αποθεωσε Σαματα λεγοντας οτι ειναι πολυ καλυτερο φορ απο ολους τους τελευταιους που ειχε η ομαδα. Ενας πολυ καλυτερος Ακπομ οπως τον χαρακτηρισε γρηγορος , δυνατος με φοβερη ικανοτητα στο κεφαλι
δηλαδή όλοι εσείς που λέτε πως ο Μπάμπα θα είναι πάγκο,
πιστεύετε πως πρώτος θα είναι ο Ράφα, ή βλέπετε τον Τζένεραλ θα βάζει αριστερό μπακ τον Ζίβκο;
Έτσι, απο περιέργεια ρωτάω.
Έφυγε και ο Μπίσε, και δεν υπάρχει πλέον αυτή η εναλλακτική.
Ρε ποιο πάγκο ο Μπάμπα; Από ποιον θα χάσει την θέση;
πιστεύετε πως πρώτος θα είναι ο Ράφα, ή βλέπετε τον Τζένεραλ θα βάζει αριστερό μπακ τον Ζίβκο;
Έτσι, απο περιέργεια ρωτάω.
Έφυγε και ο Μπίσε, και δεν υπάρχει πλέον αυτή η εναλλακτική.
Ρε ποιο πάγκο ο Μπάμπα; Από ποιον θα χάσει την θέση;
- pirate_salonica
Βρε σιγά μην έρθει ο Σαματά βρε... αφού θα του κρεμάσει το συμβόλαιο η Φενέρ λέμε...
Έχετε δει τι όνειρα έβλεπε κάθε Κυριακή φέτος ο προπονητής του Baba?
τα σουτια στους νεοαφιχθεντες πεφτουν εδω κ χρονια.aivas19 έγραψε:Μονα ζυγα μονοζυγα, το γεγονος οτι δινουμε 900κ (ΑΝ δινουμε) δεν τροφοδοτει το σεναριο οτι ο Ιβαν δεν βαζει λεφτα και μας παρατησε, για αυτο ξεκιναει το αλλο παραμυθι, ΠΟΛΛΑ δινουνε κατι παει λαθος, μας κλεβουνε. ΡΕΚΟΡ τοξικοτητας. Ο Ρενε το ειπε ωραια χτες, οτι κινηση και να γινει η τοξικοτητα υπερτερει.
Ο Μπάμπα λογικά προτιμήθηκε, λόγω του ότι έχει εικόνα της ομάδας,είναι παίχτης που έχει υψηλό ταβάνι και το ρισκο με αυτόν είναι μικρότερο σε σχέση με τον Βραζιλιάνο της Ίντερ.
Δεν είχε καλή σεζόν, αν είχε δε νομίζω ότι θα μπορούσαμε να τον προσεγγίσουμε.
Αν είναι στο επίπεδο που ήταν το 2021 εμένα μου κάνει.
Έχω πάντως τις αμφιβολίες μου,ελπίζω να αφήσει το στίγμα του στην ομάδα και να μείνει για χρόνια.
Δεν είχε καλή σεζόν, αν είχε δε νομίζω ότι θα μπορούσαμε να τον προσεγγίσουμε.
Αν είναι στο επίπεδο που ήταν το 2021 εμένα μου κάνει.
Έχω πάντως τις αμφιβολίες μου,ελπίζω να αφήσει το στίγμα του στην ομάδα και να μείνει για χρόνια.
Να λέμε την αλήθεια, Σάστρε και Ράφα Σοάρες δεν μπορούν να σταθούν στην Τσαμπιονσιπ.
Μπάμπα και Εκονγκ είναι μεγάλη αναβάθμιση. Μακάρι να έρθει και Σαμάτα να τελειώνουμε.
Μπάμπα και Εκονγκ είναι μεγάλη αναβάθμιση. Μακάρι να έρθει και Σαμάτα να τελειώνουμε.