Που είναι αυτό; Κοπεγχάγη;Nikos 74 έγραψε:Μόλις τώρα είδα τον Ινκανσον στην Λαμπράκη.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- buffalobill4
Δεν είπα πουθενά ότι μας λένε ψέματα. Είπα ότι κάτι δεν μου κολλάει από τις δηλώσεις του κυρκυρ. Και δεν το λέω τώρα το είχα πει και τότε.Unpsofable78 έγραψε:Άρα για να καταλαβαινομαστε, θεωρείς ότι αν υπήρχε πρόταση της Κρασνονταρ, εμείς αποκλείεται να την απορριψαμε. Υπάρχει το σενάριο μόνο να την δεχτήκαμε και να την απέρριψε ο παίκτης.buffalobill4 έγραψε:Παιδιά η ανάγκη να την πείτε στον καθένα σας έχει κάνει να μην διαβάζετε καν τι γράφει κάποιος.Unpsofable78 έγραψε: Τι είναι αυτά που λες τώρα; Δηλαδή δεν πρέπει να υπάρχει σύμφωνη γνώμη του ποδοσφαιριστή; Σοβαρά μιλάς; Και συγκεκριμένα για μας πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που προσέφερε και θα έπρεπε να δείξουμε σεβασμό στα θέλω του.
Ας πούμε για παράδειγμα ότι εμείς θέλαμε να κάνουμε δεκτή τυχόν πρόταση από Κρασνονταρ. Στα συμβόλαια μόνο εμείς βάζουμε υπογραφή; Ο παίκτης όχι; Μπορούμε να τον υποχρεωσουμε να πάει σε μία χώρα που είναι σε πόλεμο και ο μισός πλανήτης την έχει στην μπούκα με μέτρα εναντίον της;
Παολο
Δεν ξέρω πραγματικά αλλά μου φαίνονται από τρελά ως απίστευτα αυτά που γράφεις.
Ο ΠΑΟΚ μπορεί να δεχτεί μια προσφορά και ο παίκτης να απορρίψει την ομάδα. Ακριβώς όπως ο μπεος δέχτηκε την προσφορά μας για τον Πάολο Φερνάντες και αυτός αρνήθηκε ακριβώς όπως έγινε το χειμώνα με την σαλερνιτανα και τον μπονατσολι. Δεν έχω γράψει πουθενά ότι ο παίκτης δεν έχει κανένα λόγο στην μεταγραφή του ωστόσο με ρωτάς αν λέω αυτά τα πράγματα σοβαρά.
Παει η ομάδα 1 κάνει μια πρόταση στην ομάδα 2 και αν δεχτεί η ομάδα 2 την προσφορά, η ομάδα 1 συζητάει με τον παίκτη για να αποσπάσει την θετική του απάντηση. Αν απορρίψει ο παίκτης την πρόταση της ομάδας 1, δεν σημαίνει ότι η πρόταση απορρίφθηκε από την ομαδα 2. Δεν ξέρω αν μπορώ να γίνω πιο κατανοητός.
Οκ έτσι δεκτό. Τότε σίγουρα μας λένε ψέματα στην ανακοίνωση.
Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πει όχι σε μια ομάδα που δίνει 5m φυσικά, απλά είναι παράξενο για μένα να είπε ναι στην επόμενη ομάδα που έδωσε 4.5m.
Αντί να ευχαριστιεστε για την επιστροφή στην κανονικότητα των μεγάλων συμβολαίων έχετε βγάλει τα κομπιουτεράκια...
Δεν παιζεστε. Τα προηγούμενα δύο χρόνια λέγαμε πως περιμένουμε να κάνουμε πρωταθληματικη ομάδα με στοιχήματα και παίκτες του 500αρικου και φέτος που το έργο γυρίζει έχετε βγάλει έξω τους ισολογισμούς
Δεν παιζεστε. Τα προηγούμενα δύο χρόνια λέγαμε πως περιμένουμε να κάνουμε πρωταθληματικη ομάδα με στοιχήματα και παίκτες του 500αρικου και φέτος που το έργο γυρίζει έχετε βγάλει έξω τους ισολογισμούς
Όχι ιδιαίτερα για αυτούς αγοράζουν ένα ρεντμπουλ με αυτά τα λεφτά.Unpsofable78 έγραψε:Νομίζω ότι είναι πολλά τα λεφτά για Μπαμπα Ραχμαν, εάν και εφόσον ισχύουν. Θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερο με αυτά τα χρήματα.
Έτσι είναι η ιδιοτροπία τους οι Άγγλοι δεν θα στον αφήσουν ελεύθερο εντελώς.
Καλά ένα για Μπαμπά. Ίσως έχει και τίποτα ψιλά κάνα μυριο της Τσέλσι εκεί μέσα. Ας μην αγχωνόμαστε με αυτά που διαβάζουμε. Το θέμα είναι ότι έρχεται ένας παίκτης που τον θέλαμε στην ομάδα. Κάτι θα ξέρουν. Ας είναι γερό το παιδί και ας βρει εδώ την Ιθάκη του και αυτός.
Διάβασα το λινκ και δεν είδα πουθενά να αναφέρεται το ποσό των 800k.
Μπορείς να βοηθήσεις λιγάκι.
- sourmenetes
- Moderator
Sorry αλλά ποιος θα είναι ο 2ος;;Gospi έγραψε:1μυριο για τον Μπαμπα? Μετα πως σκατα να κανουμε ομαδα? Ας δώσουμε 1μυριο στον δευτερο αριστερο μπακ τη στιγμη π δεν εχουμε πρωτοκλασάτο εξτρεμ χαφ και φορ.
Τρελα πραγματα.
Καλος χρυσος ο Μπαμπα, αλλα οχι για 1 μυριο. Και δεν αντιλαμβανομαι την αναγκη να δωσουμε τετοια ποσα για μπακ.
Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο μπαμπα;; δε το νομίζω.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ταβανι περυσι τα 6-7 κατοσταρικα ,γιατι ταβανι τα 6-7 κατοσταρικα?
μπακ με 1 χαρτι φετος(δεν το πιστευω) ,γιατι μπακ με 1 χαρτι?
ωρες ωρες καποιοι μην πω σαν τι κανετε λες και απο εσας τα ζητησαν τα γκαφρα.
μπακ με 1 χαρτι φετος(δεν το πιστευω) ,γιατι μπακ με 1 χαρτι?
ωρες ωρες καποιοι μην πω σαν τι κανετε λες και απο εσας τα ζητησαν τα γκαφρα.
- Unpsofable78
Το γράφει στην τελευταία παράγραφο. Τώρα το αν ισχύει ή όχι είναι άλλο θέμα.Sunrise99 έγραψε:Διάβασα το λινκ και δεν είδα πουθενά να αναφέρεται το ποσό των 800k.
- Psuxo_logos
Ο μπαμπα παίρνει άνετα θέση βασικού. Αν παίζει βέβαια όπως έπαιζε και πριν φύγει!sourmenetes έγραψε:Sorry αλλά ποιος θα είναι ο 2ος;;Gospi έγραψε:1μυριο για τον Μπαμπα? Μετα πως σκατα να κανουμε ομαδα? Ας δώσουμε 1μυριο στον δευτερο αριστερο μπακ τη στιγμη π δεν εχουμε πρωτοκλασάτο εξτρεμ χαφ και φορ.
Τρελα πραγματα.
Καλος χρυσος ο Μπαμπα, αλλα οχι για 1 μυριο. Και δεν αντιλαμβανομαι την αναγκη να δωσουμε τετοια ποσα για μπακ.
Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο μπαμπα;; δε το νομίζω.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Στο εξωτερικό όταν αναφέρονται σε συμβόλαια βάζουν πάντα και την εφορία. Οπότε γύρω στα 700 είναι τα καθαράKabamaru11 έγραψε:Ναι,γραψανε για 2+1 χρονια με 1εκ τον χρονο.......μονο σε εμενα φαινονται πολλα;
Οσο και να τον γουσταρω τον Μπαμπα,ειναι πολλα για πλαγιο μπακ.
Υ.Γ. εκτος αν μεσα στο ποσο ειναι κ η εφορια.....
- pagotatzis
Βρε παιδιά σας παρακαλώ !pirate_salonica έγραψε:800K λίρες είναι περίπου 930Κ πες 900... αν όντως του δίνουμε τόσα, δεν έρχεται για πάγκο!
Ο Μπαμπά για πάγκο ,σε αυτόν τον ΠΑΟΚ ;
- buffalobill4
Δεν είναι δυνατόν ο μπαμπά των μερικών συμμετοχών στην τσαμπιονσιπ να παίρνει κοντά στο συμβόλαιο του σέντερ μπακ της σεριε Α και βασικού όσο έπαιζε στην τσαμπιονσιπ αλλά και πρεμιερ. Πιστεύω είναι λάθος πληροφορία η συγκεκριμένη
Εντάξει παιδιά false alarm για Σαματα.
Σύμφωνα με το wiki τώρα current team "Sandali Perias FC"

Σύμφωνα με το wiki τώρα current team "Sandali Perias FC"