Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
psykoman

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από psykoman »

https://www.londonworld.com/sport/footb ... gs-4205283

Είμαι από κινητό και τώρα δεν μπορώ να βάλω σκέτο το κείμενο...γι'αυτό βάζω το λινκ...ας το διορθώσει κάποιος μοντ...

800,000 λίρες λεν οι Άγγλοι ότι κλείνει ο Μπαμπά σε μας...συν ότι η Τσέλσι έχει μπόνους αν πάμε καλά σε στόχους...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psykoman την Δευ 03 Ιούλ 2023, 17:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ναι,γραψανε για 2+1 χρονια με 1εκ τον χρονο.......μονο σε εμενα φαινονται πολλα;
Οσο και να τον γουσταρω τον Μπαμπα,ειναι πολλα για πλαγιο μπακ.

Υ.Γ. εκτος αν μεσα στο ποσο ειναι κ η εφορια.....
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

"Τις τελευταίες εβδομάδες ο ΠΑΟΚ πάλευε να κλείσει έναν εξτρέμ, αλλά οι προτεραιότητες άλλαξαν εσχάτως. Από την ώρα, που δεν προχώρησαν οι υποθέσεις που είχε ανοιχτές, ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να πάει με τους εξτρέμ που έχει και να αφήσει αυτή την προσθήκη για αργότερα.

Ο τελευταίος που απασχόλησε ήταν ο Μισιτζάν, αλλά η πλευρά του Ολλανδού το… παράκανε. Όσο περνούσαν οι μέρες ανέβαζε τις απαιτήσεις του, έφτασε σε σημείο να ζητήσει κλειστό τριετές με 650.000 ευρώ το χρόνο (στην Ολλανδία έπαιρνε 250.000) και σε συνδυασμό και με κάποια άλλα πράγματα, στην Τούμπα αποφάσισαν να κλείσουν την πόρτα.

Η υπόθεση του ενός εκ των δύο χαφ που κυνηγά με… διακριτικότητα ο ΠΑΟΚ, συνδέεται άμεσα με μια άλλη υπόθεση μεσοεπιθετικού, την οποία ο ΠΑΟΚ κυνήγησε, αλλά τελικά έχασε στις… λεπτομέρειες.

O ΠΑΟΚ πάλεψε πολύ και την υπόθεση του Τσάλοφ της ΤΣΣΚΑ, αλλά για τον Ρώσο φορ οι Μοσχοβίτες έβαλαν πολύ ψηλά τον πήχη, σε σημείο που ο Δικέφαλος δεν μπορούσε να φτάσει."

πηγή: FORZA
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

800K λίρες είναι περίπου 930Κ πες 900... αν όντως του δίνουμε τόσα, δεν έρχεται για πάγκο!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ωωω Θεέ
Στο τοπ-3 ακριβοπληρωμένων ο Μπάμπα!
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Βλέπω φέτος ανεβήκαμε αρκετά σε συμβόλαια.

Πέρσι τέτοια ποσά , ούτε κατά διάνοια δεν δίνονταν.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Unpsofable78 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Διαβάζω και μάλιστα από πολλούς ότι με την έλευση μπαμπά χάνεις σε εκηρκτικοτητα και κερδίζεις σε τεχνική. Για μένα συμβαίνει το ακριβώς ανάποδο. Ο μπαμπά όταν τουλάχιστον έπαιζε στον ΠΑΟΚ ήταν αθλητικός παίκτης με έφεση στην άμυνα αλλά αρκετά μέτριος μπροστά με μικρή συμμετοχή στο passing game, αρκετά κακή σέντρα και αρέσκονταν να συγκλίνει αντί για το οβερλαπ. Παρολαυτα νομίζω ότι τα χαρακτηριστικά του δένουν με αυτά του ραφα που είναι το ακριβώς αντίθετο. Πολύ καλός μπροστά, συμμετοχή στο passing game και εκπληκτική σέντρα, αρκετά κακός πίσω και στην ατομική και στην ομαδική άμυνα.

Όσον αφορά σε αυτό που γράφεται ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να έχει αρνηθεί πρόταση ομάδας για τον Ιγκασον επειδή ο ίδιος δεν ήθελε να πάει, παιδιά να ξεκαθαρίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι ο μάνατζερ του παίκτη. Ο ΠΑΟΚ λαμβάνει προτάσεις για παίκτες του και τις δέχεται ή τις απορρίπτει κρίνοντας αν καλύπτουν τα θέλω του. Οπότε αυτό το να απορρίψει πρόταση γιατί δεν ήθελε να πάει ο Ιγκι δεν ισχύει και δεν γίνεται να ισχύει σε καμία ομάδα. Είναι ξεκάθαρο.
Τι είναι αυτά που λες τώρα; Δηλαδή δεν πρέπει να υπάρχει σύμφωνη γνώμη του ποδοσφαιριστή; Σοβαρά μιλάς; Και συγκεκριμένα για μας πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που προσέφερε και θα έπρεπε να δείξουμε σεβασμό στα θέλω του.
Ας πούμε για παράδειγμα ότι εμείς θέλαμε να κάνουμε δεκτή τυχόν πρόταση από Κρασνονταρ. Στα συμβόλαια μόνο εμείς βάζουμε υπογραφή; Ο παίκτης όχι; Μπορούμε να τον υποχρεωσουμε να πάει σε μία χώρα που είναι σε πόλεμο και ο μισός πλανήτης την έχει στην μπούκα με μέτρα εναντίον της;
Παολο
Δεν ξέρω πραγματικά αλλά μου φαίνονται από τρελά ως απίστευτα αυτά που γράφεις.
Παιδιά η ανάγκη να την πείτε στον καθένα σας έχει κάνει να μην διαβάζετε καν τι γράφει κάποιος.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να δεχτεί μια προσφορά και ο παίκτης να απορρίψει την ομάδα. Ακριβώς όπως ο μπεος δέχτηκε την προσφορά μας για τον Πάολο Φερνάντες και αυτός αρνήθηκε ακριβώς όπως έγινε το χειμώνα με την σαλερνιτανα και τον μπονατσολι. Δεν έχω γράψει πουθενά ότι ο παίκτης δεν έχει κανένα λόγο στην μεταγραφή του ωστόσο με ρωτάς αν λέω αυτά τα πράγματα σοβαρά.

Παει η ομάδα 1 κάνει μια πρόταση στην ομάδα 2 και αν δεχτεί η ομάδα 2 την προσφορά, η ομάδα 1 συζητάει με τον παίκτη για να αποσπάσει την θετική του απάντηση. Αν απορρίψει ο παίκτης την πρόταση της ομάδας 1, δεν σημαίνει ότι η πρόταση απορρίφθηκε από την ομαδα 2. Δεν ξέρω αν μπορώ να γίνω πιο κατανοητός.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Νομίζω ότι είναι πολλά τα λεφτά για Μπαμπα Ραχμαν, εάν και εφόσον ισχύουν. Θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερο με αυτά τα χρήματα.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

buffalobill4 έγραψε:
Unpsofable78 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Διαβάζω και μάλιστα από πολλούς ότι με την έλευση μπαμπά χάνεις σε εκηρκτικοτητα και κερδίζεις σε τεχνική. Για μένα συμβαίνει το ακριβώς ανάποδο. Ο μπαμπά όταν τουλάχιστον έπαιζε στον ΠΑΟΚ ήταν αθλητικός παίκτης με έφεση στην άμυνα αλλά αρκετά μέτριος μπροστά με μικρή συμμετοχή στο passing game, αρκετά κακή σέντρα και αρέσκονταν να συγκλίνει αντί για το οβερλαπ. Παρολαυτα νομίζω ότι τα χαρακτηριστικά του δένουν με αυτά του ραφα που είναι το ακριβώς αντίθετο. Πολύ καλός μπροστά, συμμετοχή στο passing game και εκπληκτική σέντρα, αρκετά κακός πίσω και στην ατομική και στην ομαδική άμυνα.

Όσον αφορά σε αυτό που γράφεται ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να έχει αρνηθεί πρόταση ομάδας για τον Ιγκασον επειδή ο ίδιος δεν ήθελε να πάει, παιδιά να ξεκαθαρίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι ο μάνατζερ του παίκτη. Ο ΠΑΟΚ λαμβάνει προτάσεις για παίκτες του και τις δέχεται ή τις απορρίπτει κρίνοντας αν καλύπτουν τα θέλω του. Οπότε αυτό το να απορρίψει πρόταση γιατί δεν ήθελε να πάει ο Ιγκι δεν ισχύει και δεν γίνεται να ισχύει σε καμία ομάδα. Είναι ξεκάθαρο.
Τι είναι αυτά που λες τώρα; Δηλαδή δεν πρέπει να υπάρχει σύμφωνη γνώμη του ποδοσφαιριστή; Σοβαρά μιλάς; Και συγκεκριμένα για μας πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που προσέφερε και θα έπρεπε να δείξουμε σεβασμό στα θέλω του.
Ας πούμε για παράδειγμα ότι εμείς θέλαμε να κάνουμε δεκτή τυχόν πρόταση από Κρασνονταρ. Στα συμβόλαια μόνο εμείς βάζουμε υπογραφή; Ο παίκτης όχι; Μπορούμε να τον υποχρεωσουμε να πάει σε μία χώρα που είναι σε πόλεμο και ο μισός πλανήτης την έχει στην μπούκα με μέτρα εναντίον της;
Παολο
Δεν ξέρω πραγματικά αλλά μου φαίνονται από τρελά ως απίστευτα αυτά που γράφεις.
Παιδιά η ανάγκη να την πείτε στον καθένα σας έχει κάνει να μην διαβάζετε καν τι γράφει κάποιος.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να δεχτεί μια προσφορά και ο παίκτης να απορρίψει την ομάδα. Ακριβώς όπως ο μπεος δέχτηκε την προσφορά μας για τον Πάολο Φερνάντες και αυτός αρνήθηκε ακριβώς όπως έγινε το χειμώνα με την σαλερνιτανα και τον μπονατσολι. Δεν έχω γράψει πουθενά ότι ο παίκτης δεν έχει κανένα λόγο στην μεταγραφή του ωστόσο με ρωτάς αν λέω αυτά τα πράγματα σοβαρά.

Παει η ομάδα 1 κάνει μια πρόταση στην ομάδα 2 και αν δεχτεί η ομάδα 2 την προσφορά, η ομάδα 1 συζητάει με τον παίκτη για να αποσπάσει την θετική του απάντηση. Αν απορρίψει ο παίκτης την πρόταση της ομάδας 1, δεν σημαίνει ότι η πρόταση απορρίφθηκε από την ομαδα 2. Δεν ξέρω αν μπορώ να γίνω πιο κατανοητός.
Άρα για να καταλαβαινομαστε, θεωρείς ότι αν υπήρχε πρόταση της Κρασνονταρ, εμείς αποκλείεται να την απορριψαμε. Υπάρχει το σενάριο μόνο να την δεχτήκαμε και να την απέρριψε ο παίκτης.

Οκ έτσι δεκτό. Τότε σίγουρα μας λένε ψέματα στην ανακοίνωση.
Αν και υπάρχει το ενδεχόμενο απόρριψης της πρότασης λόγω κακών σχέσεων με τον ιδιοκτήτη της Κρασνονταρ αλλά είναι φρονιμοτερο να είμαστε ρεαλιστές. Μην πλάθουμε σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Δευ 03 Ιούλ 2023, 17:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

omerta76 έγραψε:Πάντως ο Τόμας έχει ίδιο γραφείο με Μαξίμοβιτς και Exposito
Να δείς που θα γίνει conspiracy theory οτι υπήρχε λόγος που υπογράψαμε τον Μάρλον... Ήξερε τί έκανε ο Μπότος.

Ο Μπότος έδειξε τί μπορεί να κάνει και με τον Εκονγκ. Πολύ γρήγορα αντανακλαστικά.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Πάντως αν δεν υπογράψει ο Εκονγκ, εγώ δεν πανηγυριζω. Στο SDNA διάβασα ότι ενδιαφέρεται και ο βαζελος που παίζει προκριματικά CL.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

1μυριο για τον Μπαμπα? Μετα πως σκατα να κανουμε ομαδα? Ας δώσουμε 1μυριο στον δευτερο αριστερο μπακ τη στιγμη π δεν εχουμε πρωτοκλασάτο εξτρεμ χαφ και φορ.
Τρελα πραγματα.
Καλος χρυσος ο Μπαμπα, αλλα οχι για 1 μυριο. Και δεν αντιλαμβανομαι την αναγκη να δωσουμε τετοια ποσα για μπακ.

Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

vs40 έγραψε:Πάντως αν δεν υπογράψει ο Εκονγκ, εγώ δεν πανηγυριζω. Στο SDNA διάβασα ότι ενδιαφέρεται και ο βαζελος που παίζει προκριματικά CL.
Γι᾽αυτό έγραψα οτι παίζει μπάλα και ο ΤΔ
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Μόλις τώρα είδα τον Ινκανσον στην Λαμπράκη.
Άβαταρ μέλους
principal

Δημοσίευση από principal »

Mitsospaoki4 έγραψε:Βλέπω φέτος ανεβήκαμε αρκετά σε συμβόλαια.

Πέρσι τέτοια ποσά , ούτε κατά διάνοια δεν δίνονταν.
Συμφωνώ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”