Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από Magpies4 »

Μόλις λύθηκε το συμβόλαιο του Μπάμπα...

https://onefootball.com/en/news/chelsea ... d-37782131
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Kos ,δε μπορούμε να αποκλείσουμε ότι υπήρξε άρνηση, το ότι επανήλθαν οι Δανοί και ότι πιθανόν πίεσε και ο παίχτης να φύγει ,δεν κάνει τον Κυριάκο ανακόλουθο.
Στην τελική δεν είπε πουθενά ότι θα αρνηθεί ο ΠΑΟΚ κάθε πρόταση.
Εμείς αυτό που πρέπει να δούμε είναι αν ο παίχτης αντικαθίσταται από ισάξιο ή καλύτερο και αυτό πιστεύω ότι θεωρητικά, δε μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.
Τώρα αν είναι να περιμένουμε στη γωνία και να αρχίζουμε τους πυροβολισμούς,δε νομίζω ότι βοηθάει σε κάτι.
Επίσης, θεωρώ δεδομένο ότι αν δεν έβρισκαν στόπερ εγνωσμενης αξίας, δεν υπήρχε περίπτωση να πουληθεί ο Ινγκασον.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

το οτι δεν εμπιστευτομαστε τον δευτετο φορ μας να παιξει τα ματς με μπειταρ ειναι ενα θεμα απο μονο του...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ρε εσυ δεν ειναι θεμα να τα παιξει με τον 2ο φορ μας. Ειναι οτι αν καθυστερησουμε ισως τα παιξει ΜΟΝΟ με το 2ο φορ μας. Ο Τζιμας θα αργησει να παει προετοιμασια. Μπαλα ειναι πολλα συμβαινουν. Μια θλαση μια μικροενοχληση...
k_1_episkeptis

Δημοσίευση από k_1_episkeptis »

Magpies4 έγραψε:
k_1_episkeptis έγραψε:Αυτός ο vipootnik ο σλοβενος , καλή περίπτωση για αγορά με μεταπωλητική αξια -21χρ.(νέος σβαρόφσκι ]
Αν αργήσει ο Σαμάτα να τα βρει...
Υπάρχουν εξελίξεις με τον Σλοβένο;
Δεν γνωρίζω, αλλα τα 2.7 εκ, καθαρά τον χρόνο που γράφτηκε δεν χαρίζονται ευκολα...αν τραβηξει εις μακρος , τι κάνεις ειναι το θεμα.
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

οπως δεν χαριζονται απο την πλευρα του σαματα τα λεφτα ετσι και δεν δινονται και απο την πλευρα τω τουρκαλαδων,δεν υπαρχει περιπτωση να δωσουν τοσα πολλα λεφτα για να τον αφησουν να φυγει ,το καλυτερο να τα βρουν στην μεση αν γινεται
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

black_star_ninja έγραψε:Τελικα το "Sign ρε μαλακα" στον Ekong το εκανε ο Biseswar?
"Ελπίζω όλα τα διαδικαστικά να τελειώσουν γρήγορα και να πάω στην Ολλανδία όσο πιο νωρίς γίνεται... Μου τηλεφώνησε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και μου είπε μόνο καλά λόγια για την ομάδα, ήταν εδώ για οκτώ χρόνια και ήταν πολύ χαρούμενος. Μου ειπε να έρθω στον ΠΑΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά!"

https://www.sdna.gr/podosfairo/1099189_ ... -anypomono
dimpaok4 έγραψε:αν τα λεφτα δεν ηταν εξωπραγματικα για οποιοδηποτε παιχτη μας ,παιχτη ο σαββιδης στην κρασνονταρ δεν θα εδινε ποτε,μερικες φορες τα ποδοσφαιρικα πανε στην ακρη οταν μιλαμε για συμφεροντα τετοιου βελυνεκουζ επιχειρηματιών,και οταν εισαι στα μαχαιρια με καποιον για διαφορα συμφεροντα δεν τα ξεχνας για μια μερα και συνεχιζεις.
Το εξηγεις λιγο γιατι δεν πιανω το νοημα;
Καταλαβαινω οτι κατι παιζει στο παρασκηνιο εκτος των ποδοσφαιρικων...

Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Unpsofable78 έγραψε:
Dimg4a έγραψε:[quote="]
Dimg4a έγραψε:Αναβαθμιση θα θεωρηθει μονο αν δεν πουληθει ο Ινγκασον και ερθει ενισχυση.
Έλα κούρασες και εσύ. Έχει πουληθεί ήδη ο Ινκγασον και ήρθε αντικαταστάτης. Αν πιάσει θα φανεί. 2 στόπερ του μυριου δεν είχαμε ούτε το 17-18.

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κοιμησου αν κουραστηκες. Αντε με τον καθε εξυπνο εδω μεσα
Συγνώμη, δεν ανακοινώθηκε η συμφωνία με Μιντιλαντ;
Επίσης, δεν σε ενδιαφέρει αν κουράζεις και σπας τα νεύρα των συνοπαδων σου;
Νομίζεις ότι άλλοι δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο σε εσένα όταν δείχνεις τέτοια έλλειψη σεβασμού; Οι Μοντς ζήτησαν πόσες φορές να σταματήσουμε αλλά πάλι βάζεις φιτιλια. Ποιος ο λόγος ρε αδερφέ; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω.[/quote]

Εισαι με τα καλα σου; Ειπα οτι μονο αν μεινει ο βασικος μας στοπερ θα θεωρηθει αναβαθμιση, αυτο λεγεται ΓΝΩΜΗ. Που ειδες φυτιλια; Αν εχετε κουραστει μερικοι καντε ενα διαλλειμα απο το φορουμ να ξεσκασετε γιατι εχετε ανεβασει στροφες πολυ και επιτιθεστε ασκοπα.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Magpies4 έγραψε:Μόλις λύθηκε το συμβόλαιο του Μπάμπα...

https://onefootball.com/en/news/chelsea ... d-37782131
Πολυ ικανοποιητικη προσθηκη. Μακαρι να ειναι οπως τον περιμενουμε.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Διαβάζω και μάλιστα από πολλούς ότι με την έλευση μπαμπά χάνεις σε εκηρκτικοτητα και κερδίζεις σε τεχνική. Για μένα συμβαίνει το ακριβώς ανάποδο. Ο μπαμπά όταν τουλάχιστον έπαιζε στον ΠΑΟΚ ήταν αθλητικός παίκτης με έφεση στην άμυνα αλλά αρκετά μέτριος μπροστά με μικρή συμμετοχή στο passing game, αρκετά κακή σέντρα και αρέσκονταν να συγκλίνει αντί για το οβερλαπ. Παρολαυτα νομίζω ότι τα χαρακτηριστικά του δένουν με αυτά του ραφα που είναι το ακριβώς αντίθετο. Πολύ καλός μπροστά, συμμετοχή στο passing game και εκπληκτική σέντρα, αρκετά κακός πίσω και στην ατομική και στην ομαδική άμυνα.

Όσον αφορά σε αυτό που γράφεται ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να έχει αρνηθεί πρόταση ομάδας για τον Ιγκασον επειδή ο ίδιος δεν ήθελε να πάει, παιδιά να ξεκαθαρίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι ο μάνατζερ του παίκτη. Ο ΠΑΟΚ λαμβάνει προτάσεις για παίκτες του και τις δέχεται ή τις απορρίπτει κρίνοντας αν καλύπτουν τα θέλω του. Οπότε αυτό το να απορρίψει πρόταση γιατί δεν ήθελε να πάει ο Ιγκι δεν ισχύει και δεν γίνεται να ισχύει σε καμία ομάδα. Είναι ξεκάθαρο.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Προφανως και ισχυει στα πλαισια του οτι ο ΠΑΟΚ ειναι ομαδα που ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν αναγκαζει εναν παικτη να κανει κατι που δεν επιθυμει.
Οποτε ναι αν ο Ινγκι δεν ηθελε ειναι πιθανο ο ΠΑΟΚ να απεριψε την προταση των 5εκ.
Αν ειχε μια προταση με 3,5 και μια με 5 αλλα ο Ινγκι δεν συζητουσε την 2η ομαδα , ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ομαδα που θα τον αναγκαζε να την δεχτει παρα τα θελω του
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

By the way στο τερμα αναξιοπιστο wikipedia καποιος σαν current team του Σαματα εκανε την προσθηκη AEK ATHENS FC
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

buffalobill4 έγραψε:Διαβάζω και μάλιστα από πολλούς ότι με την έλευση μπαμπά χάνεις σε εκηρκτικοτητα και κερδίζεις σε τεχνική. Για μένα συμβαίνει το ακριβώς ανάποδο. Ο μπαμπά όταν τουλάχιστον έπαιζε στον ΠΑΟΚ ήταν αθλητικός παίκτης με έφεση στην άμυνα αλλά αρκετά μέτριος μπροστά με μικρή συμμετοχή στο passing game, αρκετά κακή σέντρα και αρέσκονταν να συγκλίνει αντί για το οβερλαπ. Παρολαυτα νομίζω ότι τα χαρακτηριστικά του δένουν με αυτά του ραφα που είναι το ακριβώς αντίθετο. Πολύ καλός μπροστά, συμμετοχή στο passing game και εκπληκτική σέντρα, αρκετά κακός πίσω και στην ατομική και στην ομαδική άμυνα.

Όσον αφορά σε αυτό που γράφεται ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να έχει αρνηθεί πρόταση ομάδας για τον Ιγκασον επειδή ο ίδιος δεν ήθελε να πάει, παιδιά να ξεκαθαρίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι ο μάνατζερ του παίκτη. Ο ΠΑΟΚ λαμβάνει προτάσεις για παίκτες του και τις δέχεται ή τις απορρίπτει κρίνοντας αν καλύπτουν τα θέλω του. Οπότε αυτό το να απορρίψει πρόταση γιατί δεν ήθελε να πάει ο Ιγκι δεν ισχύει και δεν γίνεται να ισχύει σε καμία ομάδα. Είναι ξεκάθαρο.
Τι είναι αυτά που λες τώρα; Δηλαδή δεν πρέπει να υπάρχει σύμφωνη γνώμη του ποδοσφαιριστή; Σοβαρά μιλάς; Και συγκεκριμένα για μας πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που προσέφερε και θα έπρεπε να δείξουμε σεβασμό στα θέλω του.
Ας πούμε για παράδειγμα ότι εμείς θέλαμε να κάνουμε δεκτή τυχόν πρόταση από Κρασνονταρ. Στα συμβόλαια μόνο εμείς βάζουμε υπογραφή; Ο παίκτης όχι; Μπορούμε να τον υποχρεωσουμε να πάει σε μία χώρα που είναι σε πόλεμο και ο μισός πλανήτης την έχει στην μπούκα με μέτρα εναντίον της;

Δεν ξέρω πραγματικά αλλά μου φαίνονται από τρελά ως απίστευτα αυτά που γράφεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Δευ 03 Ιούλ 2023, 16:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

nunies4 έγραψε:By the way στο τερμα αναξιοπιστο wikipedia καποιος σαν current team του Σαματα εκανε την προσθηκη AEK ATHENS FC
Καλά και τώρα κάποιος άλλος έβαλε "Pavlos Melas" :lol:
Σιγά με το Wikipedia
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Πάντως ο Τόμας έχει ίδιο γραφείο με Μαξίμοβιτς και Exposito
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”