Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Miles

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από Miles »

Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι με Μπάμπα ο Ράφα θα καθήσει πάγκο.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Blackgr4 έγραψε:Εν τω μεταξύ αυτό που ακούγεται από ορισμένους πως "είμαστε καλά για τώρα στους μεσοεπιθετικούς" μόνο εμένα μου φαίνεται παράλογο;
Δεν έχεις 16 διαθέσιμους. Έχεις μόλις 4, για τρεις θέσεις. Δυο αλλαγές δηλαδή δεν μπορείς να κάνεις.
Ο ένας πρέπει να έρθει άμεσα για μένα. Όπως και ο χαφ. Τις δεύτερες επιλογές ok μπορούν να τις κρατήσουν για Αύγουστο, αλλά μου φαίνεται παράλογο να πάμε στα πρώτα ματς μόνο με μία αλλαγή διαθέσιμη.
Εκτός και αν το γυρίσει σε 3-4-3

Κοταρσκι (Ζιβκοβιτς)
Κεντζιορα (βιειρινια)
Εκονγκ ( Νασμπεργκ)
Κουλιερακης (μιχαηλιδης)
Σαστρε (Λυρατζης)
Μπαμπά (Ράφα )
Αουγκουστο ( σβαμπ)
Μεταγραφη (φιλιπε ) (τσιγγαρας)
Ζιβκοβιτς ( ναρει )
Κωνσταντελιας ( Τάισον )
Μεταγραφη (Μπράντον) (τζιμας)

Εκονγκ,κεντζιορα, μπαμπά + 1 κεντρικό χαφ και 1 Σέντερ φορ και πας αργότερα για τους υπόλοιπους
aklautos4

Δημοσίευση από aklautos4 »

Miles έγραψε:Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι με Μπάμπα ο Ράφα θα καθήσει πάγκο.
Ουτε εγω. Ο Μπαμπα βλεπω εχει να μπει στην αποστολη της Ρεντινγκ (που υποβιβαστηκε απο την τσαμπιονσιπ στην Λιγκ 1) απο τις 14/2. Δεν ειμαι καθολου σιγουρος για την κατασταση του παιχτη ουτε βαζω το χερι μου στη φωτια οτι θα ειναι ο ιδιος με αυτο που ειδαμε πριν 2+ χρονια. Θα κριθει και αυτος στο χορταρι ομως.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Κατσε γιατι ουτε για σαματα μας κοβω ζηταει ολα τα χρηματα λεει κ η φενερ του ειπε οτι αν δεν συμφωνησει με λιγοτερα θα μεινει ενα χρονο ανενεργος ωραια καλα θα παει αυτο.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Ειναι ξεκαθαρο αυτο που λενε τα παιδια πιο πανω.

Ο Ιβαν δεν βαζει κατι εξτρα. Κραταει το μπατζετ στα ιδια και λεει βρειτε παικτες και φερτε τους. Αν δεν πουληθει καποιος δεν μπαινουν λεφτα για μεταγραφη. Μονο στην αυξηση βαζει για να καλυψει το έλλειμμα.

Καθυστερησεις στις μεταγραφες υπαρχουν γιατι δεν δινουμε φράγκο για παικτες εκτος συμβολαιων εκτος αν το ποσο ειναι συμβολικο.

Λογικο αυτο που κανει ο Ιβαν, αντι να εχει χασουρα 15εκ το χρονο, εχει τα μισαστο ανοιγμα.

Αν ο Ρουμανος αποτυχει και φετος, δεν εχει καινουριο συμβολαιο, και ερχεται ο Γκαρσια ετσι απλα μετα το αγροτικο.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

iasoiako έγραψε:Ειναι ξεκαθαρο αυτο που λενε τα παιδια πιο πανω.

Ο Ιβαν δεν βαζει κατι εξτρα. Κραταει το μπατζετ στα ιδια και λεει βρειτε παικτες και φερτε τους. Αν δεν πουληθει καποιος δεν μπαινουν λεφτα για μεταγραφη. Μονο στην αυξηση βαζει για να καλυψει το έλλειμμα.

Καθυστερησεις στις μεταγραφες υπαρχουν γιατι δεν δινουμε φράγκο για παικτες εκτος συμβολαιων εκτος αν το ποσο ειναι συμβολικο.

Λογικο αυτο που κανει ο Ιβαν, αντι να εχει χασουρα 15εκ το χρονο, εχει τα μισαστο ανοιγμα.

Αν ο Ρουμανος αποτυχει και φετος, δεν εχει καινουριο συμβολαιο, και ερχεται ο Γκαρσια ετσι απλα μετα το αγροτικο.
Ποια μεταγραφή καθυστέρησε; Αν έχεις συμφωνήσει με τον χ-ψ Σαμάττα πως μένει ελεύθερος και υπογράφει, πρέπει να πας να σκάσεις λεφτά επειδή η χ-ψ Φενέρ νομίζει πως θα το κάνεις και δεν αφήνει τον παίκτη ελεύθερο;

Γιατί αναφέρεις τον Λουτσέσκου με την εθνικότητα του και τον Γκαρσία με το όνομα του αλλά όχι Ουρουγουανό;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Napoli4 έγραψε:Ρε σταματήστε να την λέτε στους άλλους και πείτε την άποψη σας

Έλεος δηλαδή
Ειναι πιο ευκολο να την πεις σε αλλους, απο το να καθησεις να διατυπώσεις αποψη. Ειναι πιο ευκολο να εισαι αισιοδοξος, γιατι δεν χρειαζεται καν να αναλυσεις ή να επιχειρηματολογησεις, πετας ενας "ΠΑΟΚ εισαι, δεν μασας" και τελειωσες.
Εγω προσωπικα ειμαι απαισιοδοξος λογω προιστοριας, αλλα κραταω μια πισινη γιατι δειχνουμε, εστω στα λογια και στις προφορικες συμφωνιες που διαρρεουν, να κινουμαστε προς την κατευθυνση της δημιουργιας καλης ομαδας. Το κρισιμο χρονικο σημειο ειναι τα πρώτα ματς της ευρωπης. Οσο καλες προθεσεις κι αν υπαρχουν, κι οσες καλες κινησεις κι αν ψηνονται, δεν εχουμε κανενα περιθωριο για να διακινδυνεύσουμε την ευρωπη.
Με εξαιρεση εναν δυο, θεωρω πως ολοι οι μιζεροι απαισιοδοξοι κλπ βαθεια μεσα τους ζουν για να κανουν κωλοτουμπα αν αποδειχθουν λαθος.

Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

iasoiako έγραψε:Ειναι ξεκαθαρο αυτο που λενε τα παιδια πιο πανω.

Δωσαμε ενα συμβολικο ποσο 1,1εκ στην Γουοτφορντ..
Συμβολικα μας τον ψιλοεπιασαν..Αλλιως το εχω στο μυαλο μου το συμβολικο
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

aklautos4 έγραψε:
Ουτε εγω. Ο Μπαμπα βλεπω εχει να μπει στην αποστολη της Ρεντινγκ (που υποβιβαστηκε απο την τσαμπιονσιπ στην Λιγκ 1) απο τις 14/2. Δεν ειμαι καθολου σιγουρος για την κατασταση του παιχτη ουτε βαζω το χερι μου στη φωτια οτι θα ειναι ο ιδιος με αυτο που ειδαμε πριν 2+ χρονια. Θα κριθει και αυτος στο χορταρι ομως.
Το ιδιο εγινε και με αλλους στην Ρεντιγκ. Πχ. τον Ejaria, τον Loum, τον Meite κτλ. Πηραν πρεφα οτι πανε ακλαφτοι και αρχισαν τον προγραμματισμο για την League One δινοντας χρονο σε παικτες που θα σηκωσουν φετος το βαρος.
Άβαταρ μέλους
Piero

Δημοσίευση από Piero »

Με πελκα τι γίνεται , θα έρθει ;
icue

Δημοσίευση από icue »

Μην μπαινετε στο τριπακι του βασικου και το αναπληρωματικου. Ολοι οι καλοι χωρανε και θα παιξουν αν ερθουν.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

donkixotis έγραψε:Θέματα με Σαματτα σύμφωνα με Μετροσπορτ...
Δν γινονται αυτα
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Psaras έγραψε:
aklautos4 έγραψε:
Το ιδιο εγινε και με αλλους στην Ρεντιγκ. Πχ. τον Ejaria, τον Loum, τον Meite κτλ. Πηραν πρεφα οτι πανε ακλαφτοι και αρχισαν τον προγραμματισμο για την League One δινοντας χρονο σε παικτες που θα σηκωσουν φετος το βαρος.

Tον Ejaria τον εχω βαλει στο ματι.....https://www.youtube.com/watch?v=j7aQTZh ... mpilations ειναι πολυ καλη περιπτωση
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Blackgr4 έγραψε:Εν τω μεταξύ αυτό που ακούγεται από ορισμένους πως "είμαστε καλά για τώρα στους μεσοεπιθετικούς" μόνο εμένα μου φαίνεται παράλογο;
Δεν έχεις 16 διαθέσιμους. Έχεις μόλις 4, για τρεις θέσεις. Δυο αλλαγές δηλαδή δεν μπορείς να κάνεις.
Ο ένας πρέπει να έρθει άμεσα για μένα. Όπως και ο χαφ. Τις δεύτερες επιλογές ok μπορούν να τις κρατήσουν για Αύγουστο, αλλά μου φαίνεται παράλογο να πάμε στα πρώτα ματς μόνο με μία αλλαγή διαθέσιμη.
ΓΙατί είμαστε καλά στα σέντερ μπακ με μία ακόμα πρόσθήκη εκτός του ενκόνγκ που πολλοί μετά μανίας προσπαθούν να μας πείσουν? Νασμπερκ και Μιχα(προς το παρών) δεν, πως να το κάνουμε δηλαδή. Δηλαδή φαντάσου να παίξει δίδυμο ο Κουλιεράκης, που τα κάνει τα λάθη του, με κάποιον απο τους δύο σε κάνα ταψί η σε καμιά παπαρίνα. Γιατί να το βιώσουμε αυτό το πράμα δλδ. Ρεαλιστικότατο σενάριο όταν μιλάμε για 50+ παιχνίδια την σεζόν με τραυματισμούς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Δευ 03 Ιούλ 2023, 13:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Πραγματικα μετα τον πριγιο καταρα εχει πεσει ολο κατι γινεται με σεντερ φορ ελεος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”