Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι με Μπάμπα ο Ράφα θα καθήσει πάγκο.
Εκτός και αν το γυρίσει σε 3-4-3Blackgr4 έγραψε:Εν τω μεταξύ αυτό που ακούγεται από ορισμένους πως "είμαστε καλά για τώρα στους μεσοεπιθετικούς" μόνο εμένα μου φαίνεται παράλογο;
Δεν έχεις 16 διαθέσιμους. Έχεις μόλις 4, για τρεις θέσεις. Δυο αλλαγές δηλαδή δεν μπορείς να κάνεις.
Ο ένας πρέπει να έρθει άμεσα για μένα. Όπως και ο χαφ. Τις δεύτερες επιλογές ok μπορούν να τις κρατήσουν για Αύγουστο, αλλά μου φαίνεται παράλογο να πάμε στα πρώτα ματς μόνο με μία αλλαγή διαθέσιμη.
Κοταρσκι (Ζιβκοβιτς)
Κεντζιορα (βιειρινια)
Εκονγκ ( Νασμπεργκ)
Κουλιερακης (μιχαηλιδης)
Σαστρε (Λυρατζης)
Μπαμπά (Ράφα )
Αουγκουστο ( σβαμπ)
Μεταγραφη (φιλιπε ) (τσιγγαρας)
Ζιβκοβιτς ( ναρει )
Κωνσταντελιας ( Τάισον )
Μεταγραφη (Μπράντον) (τζιμας)
Εκονγκ,κεντζιορα, μπαμπά + 1 κεντρικό χαφ και 1 Σέντερ φορ και πας αργότερα για τους υπόλοιπους
Ουτε εγω. Ο Μπαμπα βλεπω εχει να μπει στην αποστολη της Ρεντινγκ (που υποβιβαστηκε απο την τσαμπιονσιπ στην Λιγκ 1) απο τις 14/2. Δεν ειμαι καθολου σιγουρος για την κατασταση του παιχτη ουτε βαζω το χερι μου στη φωτια οτι θα ειναι ο ιδιος με αυτο που ειδαμε πριν 2+ χρονια. Θα κριθει και αυτος στο χορταρι ομως.Miles έγραψε:Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι με Μπάμπα ο Ράφα θα καθήσει πάγκο.
Κατσε γιατι ουτε για σαματα μας κοβω ζηταει ολα τα χρηματα λεει κ η φενερ του ειπε οτι αν δεν συμφωνησει με λιγοτερα θα μεινει ενα χρονο ανενεργος ωραια καλα θα παει αυτο.
Ειναι ξεκαθαρο αυτο που λενε τα παιδια πιο πανω.
Ο Ιβαν δεν βαζει κατι εξτρα. Κραταει το μπατζετ στα ιδια και λεει βρειτε παικτες και φερτε τους. Αν δεν πουληθει καποιος δεν μπαινουν λεφτα για μεταγραφη. Μονο στην αυξηση βαζει για να καλυψει το έλλειμμα.
Καθυστερησεις στις μεταγραφες υπαρχουν γιατι δεν δινουμε φράγκο για παικτες εκτος συμβολαιων εκτος αν το ποσο ειναι συμβολικο.
Λογικο αυτο που κανει ο Ιβαν, αντι να εχει χασουρα 15εκ το χρονο, εχει τα μισαστο ανοιγμα.
Αν ο Ρουμανος αποτυχει και φετος, δεν εχει καινουριο συμβολαιο, και ερχεται ο Γκαρσια ετσι απλα μετα το αγροτικο.
Ο Ιβαν δεν βαζει κατι εξτρα. Κραταει το μπατζετ στα ιδια και λεει βρειτε παικτες και φερτε τους. Αν δεν πουληθει καποιος δεν μπαινουν λεφτα για μεταγραφη. Μονο στην αυξηση βαζει για να καλυψει το έλλειμμα.
Καθυστερησεις στις μεταγραφες υπαρχουν γιατι δεν δινουμε φράγκο για παικτες εκτος συμβολαιων εκτος αν το ποσο ειναι συμβολικο.
Λογικο αυτο που κανει ο Ιβαν, αντι να εχει χασουρα 15εκ το χρονο, εχει τα μισαστο ανοιγμα.
Αν ο Ρουμανος αποτυχει και φετος, δεν εχει καινουριο συμβολαιο, και ερχεται ο Γκαρσια ετσι απλα μετα το αγροτικο.
Ποια μεταγραφή καθυστέρησε; Αν έχεις συμφωνήσει με τον χ-ψ Σαμάττα πως μένει ελεύθερος και υπογράφει, πρέπει να πας να σκάσεις λεφτά επειδή η χ-ψ Φενέρ νομίζει πως θα το κάνεις και δεν αφήνει τον παίκτη ελεύθερο;iasoiako έγραψε:Ειναι ξεκαθαρο αυτο που λενε τα παιδια πιο πανω.
Γιατί αναφέρεις τον Λουτσέσκου με την εθνικότητα του και τον Γκαρσία με το όνομα του αλλά όχι Ουρουγουανό;
Ειναι πιο ευκολο να την πεις σε αλλους, απο το να καθησεις να διατυπώσεις αποψη. Ειναι πιο ευκολο να εισαι αισιοδοξος, γιατι δεν χρειαζεται καν να αναλυσεις ή να επιχειρηματολογησεις, πετας ενας "ΠΑΟΚ εισαι, δεν μασας" και τελειωσες.Napoli4 έγραψε:Ρε σταματήστε να την λέτε στους άλλους και πείτε την άποψη σας
Έλεος δηλαδή
Εγω προσωπικα ειμαι απαισιοδοξος λογω προιστοριας, αλλα κραταω μια πισινη γιατι δειχνουμε, εστω στα λογια και στις προφορικες συμφωνιες που διαρρεουν, να κινουμαστε προς την κατευθυνση της δημιουργιας καλης ομαδας. Το κρισιμο χρονικο σημειο ειναι τα πρώτα ματς της ευρωπης. Οσο καλες προθεσεις κι αν υπαρχουν, κι οσες καλες κινησεις κι αν ψηνονται, δεν εχουμε κανενα περιθωριο για να διακινδυνεύσουμε την ευρωπη.
Με εξαιρεση εναν δυο, θεωρω πως ολοι οι μιζεροι απαισιοδοξοι κλπ βαθεια μεσα τους ζουν για να κανουν κωλοτουμπα αν αποδειχθουν λαθος.
Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δωσαμε ενα συμβολικο ποσο 1,1εκ στην Γουοτφορντ..iasoiako έγραψε:Ειναι ξεκαθαρο αυτο που λενε τα παιδια πιο πανω.
Συμβολικα μας τον ψιλοεπιασαν..Αλλιως το εχω στο μυαλο μου το συμβολικο
Το ιδιο εγινε και με αλλους στην Ρεντιγκ. Πχ. τον Ejaria, τον Loum, τον Meite κτλ. Πηραν πρεφα οτι πανε ακλαφτοι και αρχισαν τον προγραμματισμο για την League One δινοντας χρονο σε παικτες που θα σηκωσουν φετος το βαρος.aklautos4 έγραψε:Ουτε εγω. Ο Μπαμπα βλεπω εχει να μπει στην αποστολη της Ρεντινγκ (που υποβιβαστηκε απο την τσαμπιονσιπ στην Λιγκ 1) απο τις 14/2. Δεν ειμαι καθολου σιγουρος για την κατασταση του παιχτη ουτε βαζω το χερι μου στη φωτια οτι θα ειναι ο ιδιος με αυτο που ειδαμε πριν 2+ χρονια. Θα κριθει και αυτος στο χορταρι ομως.Miles έγραψε:Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι με Μπάμπα ο Ράφα θα καθήσει πάγκο.
Μην μπαινετε στο τριπακι του βασικου και το αναπληρωματικου. Ολοι οι καλοι χωρανε και θα παιξουν αν ερθουν.
Δν γινονται αυταdonkixotis έγραψε:Θέματα με Σαματτα σύμφωνα με Μετροσπορτ...
- Kabamaru11
Psaras έγραψε:Το ιδιο εγινε και με αλλους στην Ρεντιγκ. Πχ. τον Ejaria, τον Loum, τον Meite κτλ. Πηραν πρεφα οτι πανε ακλαφτοι και αρχισαν τον προγραμματισμο για την League One δινοντας χρονο σε παικτες που θα σηκωσουν φετος το βαρος.aklautos4 έγραψε:Ουτε εγω. Ο Μπαμπα βλεπω εχει να μπει στην αποστολη της Ρεντινγκ (που υποβιβαστηκε απο την τσαμπιονσιπ στην Λιγκ 1) απο τις 14/2. Δεν ειμαι καθολου σιγουρος για την κατασταση του παιχτη ουτε βαζω το χερι μου στη φωτια οτι θα ειναι ο ιδιος με αυτο που ειδαμε πριν 2+ χρονια. Θα κριθει και αυτος στο χορταρι ομως.Miles έγραψε:Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι με Μπάμπα ο Ράφα θα καθήσει πάγκο.
Tον Ejaria τον εχω βαλει στο ματι.....https://www.youtube.com/watch?v=j7aQTZh ... mpilations ειναι πολυ καλη περιπτωση
ΓΙατί είμαστε καλά στα σέντερ μπακ με μία ακόμα πρόσθήκη εκτός του ενκόνγκ που πολλοί μετά μανίας προσπαθούν να μας πείσουν? Νασμπερκ και Μιχα(προς το παρών) δεν, πως να το κάνουμε δηλαδή. Δηλαδή φαντάσου να παίξει δίδυμο ο Κουλιεράκης, που τα κάνει τα λάθη του, με κάποιον απο τους δύο σε κάνα ταψί η σε καμιά παπαρίνα. Γιατί να το βιώσουμε αυτό το πράμα δλδ. Ρεαλιστικότατο σενάριο όταν μιλάμε για 50+ παιχνίδια την σεζόν με τραυματισμούς.Blackgr4 έγραψε:Εν τω μεταξύ αυτό που ακούγεται από ορισμένους πως "είμαστε καλά για τώρα στους μεσοεπιθετικούς" μόνο εμένα μου φαίνεται παράλογο;
Δεν έχεις 16 διαθέσιμους. Έχεις μόλις 4, για τρεις θέσεις. Δυο αλλαγές δηλαδή δεν μπορείς να κάνεις.
Ο ένας πρέπει να έρθει άμεσα για μένα. Όπως και ο χαφ. Τις δεύτερες επιλογές ok μπορούν να τις κρατήσουν για Αύγουστο, αλλά μου φαίνεται παράλογο να πάμε στα πρώτα ματς μόνο με μία αλλαγή διαθέσιμη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Δευ 03 Ιούλ 2023, 13:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πραγματικα μετα τον πριγιο καταρα εχει πεσει ολο κατι γινεται με σεντερ φορ ελεος.