Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Εμενα παλι γιατι κατι μου λεει οτι θα προσπαθησουμε και για εξτρεμαρα και για αυτο εφαγε ακυρο ο κλεισμενος Μισιτζαν;;
Σε αντίθεση με τους φορ που δεν είχα ενθουσιαστεί με κανέναν (είτε λόγω αγνοιας, είτε χαρακτηριστικών), οι χαφ που έχουν ακουστεί είναι σχεδόν όλοι πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Μακάρι να κλείσει σύντομα κι αυτή η θέση.
σου γραφω ξανα οτι αυτη την εντυπωση δινεις, το οποιο σε περιπτωση που δεν ισχυει, σημαινει οτι αδικησες ισως τον εαυτο σου στο παρελθον με τα γραφομενα σου. δεν εχουμε κανενα λογο να ειμαστε καχυποπτοι απεναντι σου, αναλογισου ομως κι εσυ οταν χτιζεις μια επιρροη σε μεγαλο μερος των παιδιων που μπαινουν εδω μεσα, επειδη ακριβως παρουσιαζεις μια εικονα του οτι γνωριζεις εκ των εσω, οτι αυτο εχει και μια ευθυνη. το κλεινω γιατι ειμαστε οφ τοπικ.GINOLA έγραψε:
Δεν διαφωνώ σε τπτ (εκτός από τα της ατζέντας και τα περι σχεσης κτλ)Ποιοι ειναι αυτοί οι φιλοι μ,πειτε μ. ΚΡΙΤΙΚΗ έκανα σε μια λειτουργία η οποια υπάρχει. Τεσπα όπως πολλάκις έχω πει δεν με νοιάζει αν κάποιος δεν πιστεύει γεγονότα,δεν με νοιάζει επί 2 αν κάποιος θεωρεί ότι κάνω κάτι από πρόθεση. Ο καθένας ξερει τι είναι και ποιος είναι και το κυριότερο το τι γράφεται εδώ μέσα επηρεάζει ελάχιστα την ομαδα.
προφανως είναι λογική και η υπομονή. Την ομαδα ποδοσφαιρικά θα την καταλάβουμε στην πορεία. Εγώ ανησυχία έχω,δεν έχω ολοκληρωμένη ακόμα αποψη μέχρι να δω ολόκληρο το ροστερ
Ναπολι θα προσπαθησω να γραψω αργα σημερα οταν κοιμηθει ο μικρος.
Εσύ είσαι εύκολος αυτό το καλοκαίριjoshua έγραψε:Εγω θελω Οζντοεφ...
Βασικα θελω και εξαρι και οκταρι για αρχη μαλλον το οκταρι.Απο εκει και περα στο λαιμο μου εχει κατσει η ανανεωση Μπραντον,χαρηκα με την εξελιξη στην υποθεση Μισιτζαν αν και με ανησυχει η ηρεμια στη μεσοεπιθετικη γραμμη.Σε γενικες γραμμες ουτε κρυο,ουτε ζεστη προς το παρον.
Ποθουελο θα θελαμε? Δεν ξερω κατι απλα επειδη ειναι ελευθερος τον αναφερω.
Ναι εννοείται, είχε και καλή συνεργασία με τον Σαμάττα στο Βέλγιο.
Νομίζω όμως πως ανάμεσα σ'αυτόν (αν υπάρχει περίπτωση να τον ψάχνουμε), θα προτιμήσουν τον Πέλκα.
Νομίζω όμως πως ανάμεσα σ'αυτόν (αν υπάρχει περίπτωση να τον ψάχνουμε), θα προτιμήσουν τον Πέλκα.
ΚΑλημερα και απο μενα και καλή εβδομάδα .Βλεπω σαν να αρχισε να επικρατει λιγη λογική εδω μεσα, ευτυχώς ,υπαρχουν και παιδια οπως ο figurehead4 ,και ησυχαζει λιγο το κεφαλι μας. Υπομονη και ολα καλα θα πανε.
Υ.Γ. Συγγνωμη για το ασχετο θεμα αλλα Επειδη αναφερθηκε καποιος αδερφος για το ΟΣλο ,επειδη απο εβδομαδα θα βρεθω λιγες μερες Νορβηγια ,γνωριζει καποιος αν εχουμε συνδεσμο εκει?
ΕΥΧΑΡΙΣΤω
Υ.Γ. Συγγνωμη για το ασχετο θεμα αλλα Επειδη αναφερθηκε καποιος αδερφος για το ΟΣλο ,επειδη απο εβδομαδα θα βρεθω λιγες μερες Νορβηγια ,γνωριζει καποιος αν εχουμε συνδεσμο εκει?
ΕΥΧΑΡΙΣΤω
-
Συγγνωμη που παρελειψα ολο τοfigurehead4 έγραψε:Όχι φίλε, χίλιες φορές όχι! Το αντίθετο συμβαίνει και η ποδοσφαιρική λογική βιάζεται καθημερινά από όλες τις μηδενιστικές απόψεις που ακούμε.montekristo έγραψε: ΥΓ. Η περιρρεουσα ατμοσφαιρα ειναι το αποκυημα της
υπαρχουσας "κουτσης" καταστασης εντος των τειχων
που παμπολλες φορες βιαζει την ποδοσφαιρικη λογικη.-
Εχει τεραστια διαφορα ο βιασμος της
ποδοσφαιρικης λογικης σε φιλολογικο
επιπεδο σχολιων σε φορουμ κι αλλα
σοσιαλ μιντια απ αυτον σε πρακτικο
επιπεδο ληψης στρατηγικων αποφασεων.-
Εκει δηλαδη που ο Προεδρος αποφασιζει
κατι κι ολοι οι απο κατω χειροκροτανε!
Δεν πηγαινει μπροστα ετσι σοβαρη ομαδα.-
Χρειαζονται τεχνοκρατες ποδοσφαιρανθρωποι
που να αρθρωνουν ορθολογικες αντιρρησεις
με δεδομενα και τεκμηριωμενα επιχειρηματα
για να προλαμβανονται οποια μεγαλα λαθη.-
Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα είναι αποκύημα της προπαγάνδας και του δηλητηρίου που οι μάστορες της προπαγάνδας εχθροί μας έχουν σταλάξει στα μυαλά του ΠΑΟΚτσή.
Εδω δεν διαφωνω παροτι η προπαγανδα
δεν πιανει τοσο τοπο οσο τα πεπραγμενα
κι αυτα ειναι που της δινουν το "πατημα".-
Η ποδοσφαιρική λογική φίλε είναι ακριβώς αυτή που ακολουθεί η ομάδα, αμέσως μετά την έλευση Λουτσέσκου.
Σε εκλιπαρώ μην το πάρεις ως ύμνο στο Ρουμάνο και χαθούμε. Γάμα τη γνώμη μου για τον Ρουμάνο γιατί θα χάσουμε την ουσία και δεν έχει νόημα. Σημασία έχει ΜΟΝΟ η γνώμη του Ιβάν για τον Ρουμάνο.
Οχι φιλε μου.- Δεν ειχε καμια ποδοσφαιρικη
λογικη η επιστροφη Λουτσεσκου εφ οσον
η στρατηγικη που ανακοινωθηκε ελεγε
για αυταρκεια και ευρωπαικη καταξιωση
γιατι αυτος ο προπονητης ξερει να χτιζει
αλλου ειδους ομαδες και οχι με παιχτες-
project των ακαδημιων η εξωθεν φερμενους
ουτε και ειχε διακριθει ποτε στην Ευρωπη.-
Καμια ποδοσφαιρικη λογικη δεν ειδα περσι
οταν δοθηκε το ΟΚ στον Μποτο να φερει ενα
τσουρμο projects και μετα τον αποκλεισμο
να βγαινει ο προπονητης (δημοσιως) και να
ουρλιαζει να του φερουν εναν μεσοεπιθετικο
αλλα να μην εισακουγεται απο τον Προεδρο.-
Οπως καμια ποδοσφαιρικη λογικη δεν βλεπω
και στη φετινη αλλαγη-μεταστροφη του
5ετους πλανου που ειχε ανακοινωθει με
γραπτη δηλωση του Ιβαν προπερσι και την
επιστροφη σε αποκτηση εμπειρων παιχτων
και την παραχωρηση αλλων για τους οποιους
ο προπονητης ειχε θεσει βετο για να μεινουν.-
....................................
....................................
Κοντός ψαλμός αλληλούια αδέρφια.
Μόνο μην πει κανείς ότι αυτά που έρχονται θα έχουν γίνει από τύχη. Δεν λέει...
Εσυ πες οτι θα ερθουν απο οργανωση.-
Θα το σεβαστω μεν αλλα θα διαφωνησω καθετα!
υπολοιπο αλλα το θεωρησα λιγο
ανουσιο για το θεμα που μιλαμε!
Επισης σε παρακαλω μην το παρεις
σαν προσωπικη αντιπαραθεση η/και
επιθεση αλλα σαν μια αντιθετη γνωμη.
Μακαρι η συνεχεια να δικαιωσει τη
δικη σου οπτικη (ρεαλιστικα ομως)
γιατι αυτο θα με βρει να χαιρομαι
επειδη σιγουρα κατι θα εχει αλλαξει.-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montekristo την Δευ 03 Ιούλ 2023, 10:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOKevolution
@Ρενε, σα να φαίνεται ότι κάτι ξέρεις περί χαφ. Λες να το κλείσουμε το θέμα εντός εβδομάδας;
Μειναμε μονο με Αυγουστο, Τσιγγαρα. Θελουμε 2 σιγουρα από Οζντοεφ, Μειτε, Μαξιμοβιτς
ΜποξMinority4 έγραψε:Rene, box to box ή πατάει περισσότερο στο 6αρ ;
Δυστυχώς έμαθα καταλάθος, κάτι που σιχαίνομαι, αλλά το σταματάω εδώ.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα έχουμε κανένα " ναι μεν αλλά " αν κλείσει