Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Τζιμπαρε καλημέρα
Αν μπορείς και έχεις χρόνο κάνε καμιά ανάλυση των παικτών που έρχονται
Αν μπορείς και έχεις χρόνο κάνε καμιά ανάλυση των παικτών που έρχονται
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Ρενε, περα απο το βιντεο για το κεφαλι του Σαματτα εκανες και καποιο αλλο;renegade έγραψε:Άντε να γίνει κανένα χαζό και να μην χαλάσει του χαφ που είναι συμφωνημένος..μπας και αλλάξει το κλίμα
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Δεν διαφωνώ σε τπτ (εκτός από τα της ατζέντας και τα περι σχεσης κτλ)Ποιοι ειναι αυτοί οι φιλοι μ,πειτε μ. ΚΡΙΤΙΚΗ έκανα σε μια λειτουργία η οποια υπάρχει. Τεσπα όπως πολλάκις έχω πει δεν με νοιάζει αν κάποιος δεν πιστεύει γεγονότα,δεν με νοιάζει επί 2 αν κάποιος θεωρεί ότι κάνω κάτι από πρόθεση. Ο καθένας ξερει τι είναι και ποιος είναι και το κυριότερο το τι γράφεται εδώ μέσα επηρεάζει ελάχιστα την ομαδα.jibbie έγραψε:Καλύτερα στόπερ της λίγκας πέρσι ήταν οι Μουκουντι και Βιντα με βάση την εικόνα στο γήπεδο. Ο ινγκασον ακολουθεί τους δυο. Επίσης ειναι δίκη σου εκτίμηση ότι οι φωνές ειναι λογικές, απλά να με συγχωρείς και χωρις καμία διάθεση αντιπαράθεσης, αλλά έχεις δώσει την εντύπωση οτι έχεις ατζέντα απ τη στιγμή που επηρεάζεσαι απ τη σχέση σου με ανθρώπους που νοιωθουν ριγμένοι μέσα στην ΠΑΕ. Αν με ρωτάς, λογική ειναι η στήριξη και η υπομονη. Καλή συνέχεια.GINOLA έγραψε:Είναι λογικό να υπάρχει σοκ από την στιγμή που πουλήσαμε τον ίσως καλύτερο στόπερ της λίγκας.
Από την άλλη ήρθε γρήγορα μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση. Σήμερα πάμε Ολλανδία δλδ με μηδέν προσθήκες και μια αντικατάσταση.
Περιμένουμε τις επόμενες κινήσεις.Μπαμπα δείχνει καλή κίνηση,ο σαματά είναι μια ναι μεν αλλά κίνηση,υπάρχει ρίσκο αλλά αλλα και προοπτικη εφοσον το παιδί κολλησει,σιγουρα δεν ειναι η κινηση στα ποσα που ελεγαν.Η ομάδα δείχνει ότι θα έχει και άλλες προσθαφαιρεσεις και δεν θα είναι η συνέχεια της περσινής όπως έλεγε ο προπονητής.
Όλα θα κριθούν αρχικά από τα αν θα μπούμε ομίλους αφού σοκ όπως το περσινό δεν είναι διαχειρισιμο ευκολα και στην συνέχεια από το επίπεδο όλων των καινούργιων.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος για πανηγύρι και είναι λογικές οι φωνές. Τουλάχιστον μέχρι να πάρει μια μορφή το ροστερ και να δούμε κάτι που θα δώσει σιγουριά από τους παίκτες που θα έρθουν έτσι θα είναι η κατάσταση.
Καλή προετοιμασία και χωρίς τραυματισμους.
Τα λέμε σε κάνα μηνα με την ελπίδα ότι θα χαμογελάμε
προφανως είναι λογική και η υπομονή. Την ομαδα ποδοσφαιρικά θα την καταλάβουμε στην πορεία. Εγώ ανησυχία έχω,δεν έχω ολοκληρωμένη ακόμα αποψη μέχρι να δω ολόκληρο το ροστερ
- figurehead4
- Δημοσιεύσεις: 2202
- Εγγραφή: Δευ 19 Ιουν 2023, 20:22
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Όχι φίλε, χίλιες φορές όχι! Το αντίθετο συμβαίνει και η ποδοσφαιρική λογική βιάζεται καθημερινά από όλες τις μηδενιστικές απόψεις που ακούμε.montekristo έγραψε: ΥΓ. Η περιρρεουσα ατμοσφαιρα ειναι το αποκυημα της
υπαρχουσας "κουτσης" καταστασης εντος των τειχων
που παμπολλες φορες βιαζει την ποδοσφαιρικη λογικη.-
Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα είναι αποκύημα της προπαγάνδας και του δηλητηρίου που οι μάστορες της προπαγάνδας εχθροί μας έχουν σταλάξει στα μυαλά του ΠΑΟΚτσή.
Η ποδοσφαιρική λογική φίλε είναι ακριβώς αυτή που ακολουθεί η ομάδα, αμέσως μετά την έλευση Λουτσέσκου.
Σε εκλιπαρώ μην το πάρεις ως ύμνο στο Ρουμάνο και χαθούμε. Γάμα τη γνώμη μου για τον Ρουμάνο γιατί θα χάσουμε την ουσία και δεν έχει νόημα. Σημασία έχει ΜΟΝΟ η γνώμη του Ιβάν για τον Ρουμάνο.
Κανείς που γκρινιάζει δεν κατανοεί τη σημασία της επιστροφής του Λουτσέσκου και το πώς λειτουργεί έκτοτε ο Ιβάν.
Από τη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης αποδέχτηκε το λάθος του γιου του και έφερε πίσω τον Λουτσέσκου και μάλιστα εις βάρος και του Πάμπλο, τον οποίο έχει αποδείξει πόσο αγαπά και βοηθάει, τότε αποδείχθηκε ότι τελείωσε ανεπιστρεπτί η εποχή του συναισθηματισμού στον ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν είδε κι έπαθε πολλά στα πρώτα χρόνια, αλλά έμαθε. Αλίμονο αν δεν μάθαινε αυτός ο οξυδερκής άνθρωπος.
Για τον Λουτσέσκου επίσης αυτό ήταν το κλειδί για να τον σκλαβώσει. Ποια ρήτρα και μαλακίες; Δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει μόνος του, με τόση εμπιστοσύνη.
Ποδοσφαιρική λογική είναι λοιπόν να επενδύεις σε έναν προπονητή που εμπιστεύεσαι και να τον στηρίζεις σε ένα μακρόχρονο πλάνο, χωρίς να επηρεάζεσαι από συγκυρίες. Άσχετα με τη γνώμη του κοινού.
Από τότε ο ΠΑΟΚ πάει με ποδοσφαιρική λογική Ευρωπαϊκής ομάδας. Έφερε και έναν ΤΔ γνώστη της αγοράς, για να πάμε σε μοντέλο αγοράζουμε έξυπνα, πουλάμε ακριβά. ΟΚ έγιναν χοντράδες από τον Μπότο. Όμως ο Μπότο έμεινε. Και αυτό είναι δείγμα ωριμότητας. Απλά ενσωματώνεται στον ιδιαίτερο τρόπο λειτουργίας, λόγω οικογένειας, του οργανισμού μας.
Ταυτόχρονα, μία απίστευτη επένδυση στις ακαδημίες άρχισε επιτέλους τα τελευταία χρόνια να αποδίδει και είμαστε ακόμη στην αρχή. Οι ακαδημίες μας θα συντηρούν την ομάδα. Αυτό δεν είναι ποδοσφαιρική λογική;
Σαν αιληνάρες όμως εμείς θεωρούμε ότι όλα γίνονται μαγικά. Όχι, δεν γίνονται. Πουθενά.
Αφού λοιπόν εξαντλήθηκαν τα συμβόλαια που πλήρωνε ο ΠΑΟΚ, οι αντικαταστάτες δείχνουν το μέλλον.
Ταυτόχρονα έχουμε τόσο υψηλές αξίες σε πιτσιρικάδες είτε δικούς μας (Τζίμας, Κωνσταντέλιας, Κουλιεράκης), είτε σε μεταγραφές (Κοτάρσκι), που μπορούν και να παίξουν μεγάλη μπάλα εδώ και να φέρουν χρήμα.
Εμείς όμως βαπτίζουμε ποδοσφαιρική λογική το να αλλάξει δραστικά ο τρόπος λειτουργίας και η λογική μίας ομάδας σε δύο μόλις χρόνια, γιατί δεν μπορούμε να περιμένουμε και ακόμη χειρότερα δεν θέλουμε να καταλάβουμε το τι ακριβώς χτίζεται.
Βαπτίζουμε ποδοσφαιρική λογική να μπαίνουν και να παίζουν στην α΄ ομάδα καμιά δεκαριά παίχτες από τη β' ομάδα, η οποία είναι στη μέση της Β εθνικής και κάνοντας αυτό να πάρουμε και τίτλους.
Βαπτίζουμε ποδοσφαιρική λογική το να διαλύσουμε μία ομάδα, επειδή αποκλείστηκε νωρίς από την Ευρώπη, όταν άπειρα παραδείγματα μεγάλων ομάδων το έχουν πάθει πολλάκις, αλλά όχι μόνο επιβίωσαν, αλλά εκτινάχθηκαν. Τελευταίο παράδειγμα που έχει σχέση και με μας η Μπενφίκα, που αποκλείστηκε από μας έχοντας επενδύσει μαλλιά, αλλά τώρα, δύο χρόνια μετά βρίσκεται στην ελίτ της Ευρώπης
Ο ΠΑΟΚ βαδίζει με σχέδιο και με πείσμα να χτυπήσει φέτος το πρωτάθλημα και να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί στην Ευρώπη. Το μακρόχρονο πλάνο είναι να μπει στα 100 χρόνια μία ομάδα στο (μακάρι να προλάβουμε νέο) γήπεδο που δεν θα την έχουμε φανταστεί.
Όποιος θέλει το πιστεύει, όποιος καταλαβαίνει τι γίνεται το βλέπει και όποιος γουστάρει στηρίζει.
Το είπε ξεκάθαρα πέρυσι μετά το στραπάτσο με τη Λέφσκι και αυτός που δεν μιλάει ποτέ!!! Τώρα γιατί δεν ακούστηκε, ας πάμε πίσω στην αρχή της συζήτησης για την προπαγάνδα των αθηνέζων που είναι μανούλες.
Αυτοί μανούλες στην προπαγάνδα κι εμείς μανούλες στο να τρώμε αμάσητο το παραμύθι τους.
Κοντός ψαλμός αλληλούια αδέρφια.
Μόνο μην πει κανείς ότι αυτά που έρχονται θα έχουν γίνει από τύχη. Δεν λέει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Δευ 03 Ιούλ 2023, 09:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Dimg4a έγραψε:Οποιος θελει φευγει, σιγα τα συμβολαιαTolaros έγραψε:Έπρεπε ο ΠΑΟΚ να κρεμάσει το δελτίο του Ιγκανσον διαβάζουμε εδώ μέσα , ευτυχισμένο το 1978
ΠΑΟΚ 2023
Αρκεί να φέρει ικανοποιητική πρόταση και να μπορεί να αντικατασταθεί. Στην περίπτωση του Ίγκι πληρούνται τα κριτήρια.
Εμείς τον Σαματα και τον Μπαμπά πώς τους παίρνουμε, δεν έχουν συμβόλαια?
-
- Δημοσιεύσεις: 3990
- Εγγραφή: Τετ 27 Μάιος 2009, 16:33
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Τυχερος νιωθω γιατι αξιωθηκα να ζησωrenegade έγραψε:Είδες τι τυχερός που είσαι... σκέψου ότι πριν από καμιά δεκαριά χρόνια δεν τολμούσες καν να σκεφτείς για επιτυχίες και τίτλουςmontekristo έγραψε:Εγω παλι εχω καταλαβει (εδω και 6-7 χρονια)renegade έγραψε:Εγώ πλέον έχω καταλάβει ότι ο ΠΑΟΚ είναι καταδικασμένος να αποτύχει.
Δεν γίνεται με τέτοια περιρρέουσα ατμόσφαιρα καμία ομάδα στον κόσμο να πετύχει τους στόχους της.
Οι σπόροι του κυρ Σάββα έχουν μεγαλώσει και έχουνε γίνει αγριόχορτα που δεν αφήνουν τίποτα να βγει προς το φως του ήλιου.
Η αποψίλωση είναι δύσκολη και επίπονη διαδικασία την οποία θα πρέπει να βρεθεί κάποιος να αναλάβει μπας και κάποια στιγμή βρούμε στον ήλιο μοίρα
οτι ο ΠΑΟΚ ειναι καταδικασμενος να πετυχαινει
μονο αποσπασματικα και συγκυριακα και γι
αυτο δεν φταιει κανενας σπορος του κυρ Σαββα
περισσοτερο απ τη διοικητικη δομη του και τα
στελεχη της που δεν αλλαζουν μεχρι να βγαλει ο
ηλιος κερατα οσες παλινωδιες κι αν συμβαινουν!
Οταν-οσο οτιδηποτε καλυτερο των υπαρχοντων που
ερχεται πεφτουν να το απαξιωσουν σαν τα κορακια
οι κατοικοεδρευοντες στα γραφεια ετσι θα πηγαινει.-
Γι αυτο την αποψιλωση πρεπει να την κανει ο Ιβαν
διχως κανεναν συναισθηματισμο και με γνωμονα
μονο το καλο του ΠΑΟΚ και φυσικα της τσεπης του.-
Αν δεν θελει τοτε και κακο του και κακο του ΠΑΟΚ!
ΥΓ. Η περιρρεουσα ατμοσφαιρα ειναι το αποκυημα της
υπαρχουσας "κουτσης" καταστασης εντος των τειχων
που παμπολλες φορες βιαζει την ποδοσφαιρικη λογικη.-
(και μαλιστα σε μετεφηβικες ηλικιες)
ολους τους τιτλους του ΠΑΟΚ.- Ειτε
τους παλιους που ειχαν ερθει λογω
της σωστης οργανωσης ειτε του 2001
και του 2003 που συγκυριακοι ηταν
κι εκεινοι οπως κι οι πιο προσφατοι!
Τωρα πλεον νιωθω ατυχος επειδη ενω
υπαρχουν τα εχεγγυα που παλια δεν
υπηρχαν δεν λεω να πανηγυρισω πια
τιτλο βασισμενο στη σωστη οργανωση.-
Γι αυτο κι ευχομαι να αλλαξει κατι με
την πρωτοβουλια του Ιβαν φυσικα!
-
- Δημοσιεύσεις: 384
- Εγγραφή: Δευ 03 Ιούλ 2023, 09:30
- Dimitris_L4
- Δημοσιεύσεις: 4087
- Εγγραφή: Τρί 28 Ιούλ 2015, 12:41
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Παρατηρώ από πολλα μέλη του φόρουμ να αναφέρονται με μεγάλη σιγουριά ότι θα έρθει πολυ δυνατό χαφ..
Υπάρχει κάποια ενημέρωση ή να χαμε να λέγαμε??
Υπάρχει κάποια ενημέρωση ή να χαμε να λέγαμε??
- sourmenetes
- Moderator
- Δημοσιεύσεις: 28942
- Εγγραφή: Δευ 21 Σεπ 2009, 21:39
- Τοποθεσία: sourmena
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Να επικεντεωθουμε λίγο στις μεταγραφές;;;
Είναι βδομάδα εξελίξεων!
Ας ασχοληθούμε με μεταγραφές και όχι με φαγωμαρες!
Μπορούμε;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι βδομάδα εξελίξεων!
Ας ασχοληθούμε με μεταγραφές και όχι με φαγωμαρες!
Μπορούμε;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Δημοσιεύσεις: 384
- Εγγραφή: Δευ 03 Ιούλ 2023, 09:30
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να φέρει χαφ που θα έχει σχεδόν την καθολική άλλο απ' όλους του υγιής φιλάθλους
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Κατι εμαθες εσυ...renegade έγραψε:Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να φέρει χαφ που θα έχει σχεδόν την καθολική άλλο απ' όλους του υγιής φιλάθλους