Οποιος θελει φευγει, σιγα τα συμβολαιαTolaros έγραψε:Έπρεπε ο ΠΑΟΚ να κρεμάσει το δελτίο του Ιγκανσον διαβάζουμε εδώ μέσα , ευτυχισμένο το 1978
ΠΑΟΚ 2023
Οποιος θελει φευγει, σιγα τα συμβολαιαTolaros έγραψε:Έπρεπε ο ΠΑΟΚ να κρεμάσει το δελτίο του Ιγκανσον διαβάζουμε εδώ μέσα , ευτυχισμένο το 1978
η μοναδικη θεση που ποναμε τοσα χρονια και παντα αυτος που έρχεται, κατι δεν εχει. Ελπιζω σε μια επιλογη ενος πληρη παικτη. Σαχοφ λεμε και κλαιμε!Blackgr4 έγραψε:4.5 χαρτιά από Ίγκανσον, μείον 1 που δώσαμε για Εκόνγκ, περισσεύουν 3 καθαρά + 500 υπό προϋποθέσεις.
Βάλε τώρα και όσα περίσσεψαν από του φορ και κάνεις ΠΟΥΤΆΝΑ όλο το πρωτάθλημα φέρνοντας 2 χαφάρες και 2 μεσοεπιθετικούς τανκς.
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ.
Μεγάλη αλήθεια..renegade έγραψε:Εγώ πλέον έχω καταλάβει ότι ο ΠΑΟΚ είναι καταδικασμένος να αποτύχει.
Δεν γίνεται με τέτοια περιρρέουσα ατμόσφαιρα καμία ομάδα στον κόσμο να πετύχει τους στόχους της.
Οι σπόροι του κυρ Σάββα έχουν μεγαλώσει και έχουνε γίνει αγριόχορτα που δεν αφήνουν τίποτα να βγει προς το φως του ήλιου.
Η αποψίλωση είναι δύσκολη και επίπονη διαδικασία την οποία θα πρέπει να βρεθεί κάποιος να αναλάβει μπας και κάποια στιγμή βρούμε στον ήλιο μοίρα
Εννοείται, έναν παίχτη για κάθε περίπτωση που αναφέρεις:gpap έγραψε:το αστείο είναι πως πίσω απο τον νεοφερμένο δεξί σέντρρμπακ, δεν υπάρχει τίποτα.
Αν μας βγει σαπάκι, ή αν τραυματιστεί, ή αν τιμωρηθεί με κάρτες ή αν απλά σκάσει με συνεχόμενα παιχνίδια,
θα αρχίσουμε τις αλχημίες.
Και δεν έχουμε πλέον και τον Μπίσε, μπας και τον βλέπαμε κεντρικό αμυντικό, όπως τον ειδαμε κ κεντρικό επιθετικό....
Άλλο πράγμα ρώτησες.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ναι, αλλά έφερε ένα σωρό χρήματα.sourmenetes έγραψε:Εδώ ρε Αποστόλη το δικό σου το παιδί από την Ακαδημία, βλ. Τζολης, έκανε μισή σεζόν και πίεζε για να φύγει.ΑποστόληςΑ έγραψε: Δηλαδή όποιος πιέζει φεύγει;
Αν αύριο πιέσει ο Αουγκούστο θα τον αφήσουμε να φύγει άρον - άρον;
Οι παίκτες είναι επαγγελματίες, έχουν συμβόλαιο με την ΠΑΕ και οφείλουν να το σεβαστούν. Αν βιάζονται να την κάνουν ας φέρουν μια καλύτερη πρόταση.
Δυστυχώς υπάρχει αυτό το σενάριο.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα πάρουμε τον Κεντζιόρα, το δεξί μπακ.gpap έγραψε:το αστείο είναι πως πίσω απο τον νεοφερμένο δεξί σέντρρμπακ, δεν υπάρχει τίποτα.
Αν μας βγει σαπάκι, ή αν τραυματιστεί, ή αν τιμωρηθεί με κάρτες ή αν απλά σκάσει με συνεχόμενα παιχνίδια,
Και δεν έχουμε πλέον και τον Μπίσε, μπας και τον βλέπαμε κεντρικό αμυντικό, όπως τον ειδαμε κ κεντρικό επιθετικό....
Μακάρι!constadine έγραψε:Τώρα το είδα, ο Κόλκας γράφει ότι ο Νάσμπεργκ έχει πρόταση από την Γκέτεμποργκ.
...
Η μονη αληθεια ειναι οτι η ομαδα εχει τρομερες ελλειψεις, και οτι μια χαρα αλλαζει το κλιμα με μεταγραφες πρωταθλητισμου.black_star_ninja έγραψε:Μεγάλη αλήθεια..renegade έγραψε:Εγώ πλέον έχω καταλάβει ότι ο ΠΑΟΚ είναι καταδικασμένος να αποτύχει.
Δεν γίνεται με τέτοια περιρρέουσα ατμόσφαιρα καμία ομάδα στον κόσμο να πετύχει τους στόχους της.
Οι σπόροι του κυρ Σάββα έχουν μεγαλώσει και έχουνε γίνει αγριόχορτα που δεν αφήνουν τίποτα να βγει προς το φως του ήλιου.
Η αποψίλωση είναι δύσκολη και επίπονη διαδικασία την οποία θα πρέπει να βρεθεί κάποιος να αναλάβει μπας και κάποια στιγμή βρούμε στον ήλιο μοίρα
τα διαρρέει στους δημοσιογράφους ως γεγονότα. Ποιοι ειναι οι φιλοι μου ; Επίσης έχω γράψει με πόσα ήρθε ο Μπράντον και ισχύει.renegade έγραψε:Που τα διαρρέει στους φίλους σου?GINOLA έγραψε:gika έγραψε:Ο Ινγκασον είναι στην καλύτερη ηλικία για στοπερ, δεν έχει προβλήματα, ξέρει την ομάδα, είναι αρχηγός και ήταν η κολόνα της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Ξεφτίλα να φεύγει για πιο λίγα από όσα τον πήραμε τον καιρό που ούτε έβλεπε εντεκάδα.
Τα σχόλια του Ginola για τα ψέμματα του ΚυρΚυρ και της ΠΑΕ επίσης spot on. Απορρίψαμε πρόταση για τον Ινγκασον (παίκτη άνω των 30) 5εκ και τελικά τον δώσαμε με 3.6Μ; Το non paper ότι δεν σχετιζόταν ο Εκονγκ με του Ισλανδου; Κάνουν τα πάντα να μας πουν το για ποσο ηλίθιους μας περνάνε.
Γενικά μέχρι τώρα δεν υπάρχει ειλικρίνεια. Διέρρευσε η ίδια η παε τεράστιες προτάσεις σε φορ,μίλησε για 1.5 μυριο ανά έτος και για συμφωνίες που χάλασαν για κλειστό τριετές και οχι 2 + 1 αλλά τελικά κατέληξε σε συμβόλαιο μικρότερο του Νέλσον και διαρρέει ότι τα δίνει αλλού.
Μακάρι να γαζώνει ο σαματά και να έρθουν και τα εξωγήινα χαφ αλλά μετά τα τελευταία χρόνια οι πράξεις μετρανε
Σε αυτούς που σου έλεγαν ότι ο μπράντον ήρθε με δύο κατοστάρικα συμβόλαιο και ότι είναι παίκτης σαν τον Αραούχο?
Για πες μας πόσα αξίζει ο Σαματτα?
Κουλιερακης Εκονγκ, Κεντζιορα, Μιχαιλιδης, Νασμπεργκ...adman έγραψε:Θα πάρουμε τον Κεντζιόρα, το δεξί μπακ.gpap έγραψε:το αστείο είναι πως πίσω απο τον νεοφερμένο δεξί σέντρρμπακ, δεν υπάρχει τίποτα.
Κουλιεράκης, Εκονγκ, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ. Τετράδα όνειρο.