Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από figurehead4 »

renegade έγραψε:Εγώ πλέον έχω καταλάβει ότι ο ΠΑΟΚ είναι καταδικασμένος να αποτύχει.
Δεν γίνεται με τέτοια περιρρέουσα ατμόσφαιρα καμία ομάδα στον κόσμο να πετύχει τους στόχους της.
Οι σπόροι του κυρ Σάββα έχουν μεγαλώσει και έχουνε γίνει αγριόχορτα που δεν αφήνουν τίποτα να βγει προς το φως του ήλιου.
Η αποψίλωση είναι δύσκολη και επίπονη διαδικασία την οποία θα πρέπει να βρεθεί κάποιος να αναλάβει μπας και κάποια στιγμή βρούμε στον ήλιο μοίρα
Δεν έχεις άδικο πουθενά. Σε αυτή την πόλη που η προπαγάνδα του γαύρου χύνεται καθημερινά σαν δηλητήριο, μας έχουν αφήσει να απότελειώσουμε μόνοι μας το έργο τους.
Με κανένα δοκάρι και μέσα όπως την περίοδο Δεκεμβρίου Μαρτίου ο Σαββίδης γίνεται ξανά ηγέτης για λίγο, αλλά με την πρώτη στραβή κυλάμε όλο και πιο χαμηλά.

Τι πιο τρανό παράδειγμα;
Βαρέθηκα να.ακούω για το ότι μας πήρε ο βάζελος τον Σέρβο παιχταρά, που ανάθεμα κι αν θέλαμε δεκάρι, αφού εκεί παίζει ο Ντέλιας και τώρα που πήραμε τον πρώτο τους στόχο για την άμυνα, αυτοί τα έλεγαν, μιλιά. Παντού κιχ και κυρίως εδώ, στην πόλη που μας ταΐζουν σανό κάποιοι αγράμματοι ραδιοφωνατζήδες.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

constadine έγραψε:Τώρα το είδα, ο Κόλκας γράφει ότι ο Νάσμπεργκ έχει πρόταση από την Γκέτεμποργκ.
Δεν με γεμίζει το μάτι ο παίκτης , δεν ξέρω τι θα κάνουνε γιατί πολλές αλλαγές μαζευτήκανε.
Νομίζω ότι το γράφει υποθετικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

sourmenetes έγραψε:
Unpsofable78 έγραψε:Από το πορτοκαλί σαιτ :

Ο ΠΑΟΚ έψαχνε έναν δεξιοπόδαρο στόπερ και βρήκε τον «εκλεκτό» στο πρόσωπο του Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ της Γουότφορντ, καταβάλλοντας το ποσό του ενός εκατ. ευρώ. Η συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή αφορά τριετές συμβόλαιο ύψους ενός εκατ. ευρώ, με τον ατζέντη του να δηλώνει στο SDNA πως προέκυψε η συνεργασία: «τις τελευταίες ημέρες μιλούσαμε με τον Ζοσέ Μπότο, με τον οποίο γνωριζόμαστε χρόνια, για τον Γουίλιαμ. Εκείνος υπήρξε Chief Scout στην Μπενφίκα και εγώ στην Σέλτικ, συνεπώς ήταν μία υπόθεση που προέκυψε δεδομένης της σχέσης μας που έκλεισε θετικά για όλες τις πλευρές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντέιβιτς Μος.

Μάλιστα, ο ίδιος ήταν καθ΄οδόν μαζί με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή, αποκαλύπτοντας πως ταξιδεύουν άμεσα για τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να δρομολογήσουν τις εξελίξεις: «για να κλείσει μία μεταγραφή θα πρέπει να υπογράψουμε τα συμβόλαια και ο Γουίλιαμ να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, να τον περιμένετε σύντομα στην Ολλανδία. Αύριο (3/7) θα είμαστε στην Θεσσαλονίκη».

Όσο για τον Εκόνγκ; «Είναι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, ενθουσιασμένος που όλα πήγαν
καλά! Είναι απόλυτα ενημερωμένος για τον ΠΑΟΚ, ξέρει ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και είναι σε μία πολύ καλή ηλικία με εμπειρίες και παραστάσεις και μπορεί να βοηθήσει πολύ με την παρουσία του».

Ο Ντέιβιντ Μος αποκάλυψε πως προηγήθηκε και η επικοινωνία του Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τους δύο άνδρες να έχουν μία πρώτη... γνωριμία τηλεφωνικά, επισημαίνοντας πως τα υπόλοιπα θα τα δείτε στην Ολλανδία που είναι και η χώρα που γεννήθηκε ο 29χρονος.
Τελικά δεν παραγκωνιστηκε ο μποτο;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτο ειναι και το εξτρα καλο νεο της μεταγραφης αυτης. Οτι ο Μποτο ειναι ενεργος ενω ακουσαμε τοσα για αυτον. Πολυ καλο νεο
george188

Δημοσίευση από george188 »

paokovios1974 έγραψε:
gika έγραψε:Ρε παιδιά τι θα πει αν ήθελε να φύγει καλά κάναμε; Δηλαδή αν ο Κωνσταντελιας θέλει να πάει να παίξει αύριο για την Σάλτσπουργκ ή την ΑΕΚ ξερωγω να τον αφήσουμε να πάει για να μην ξενερώσει; Τα συμβόλαια για ποιο λόγο υπογράφονται; Αν θέλει να φύγει να πληρώσει την ρήτρα του είτε αυτός είτε η ομάδα που θέλει να πάει και ας πάει στην ευχή του θεού.

Αν από την ΠΑΕ έψαχναν πχ να βρουν τα χρήματα της ΑΜΚ που δεν κάλυψε ο Ιβαν και το Ιγκασον = Εκονγκ + 2Μ τους έδινε αυτό που ήθελαν είναι άλλο πράγμα από το κάναμε το χατίρι του παίκτη.

Το μόνο θετικό στην όλη υπόθεση είναι το ότι πρώτα κλείσαμε αντικαταστάτη κι μετά ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Ινγκασον. Από εκεί και πέρα και καθαρά αγωνιστικά φεύγει ο αρχηγός της ομάδας και κολόνα της άμυνας επι 3-4 χρόνια για να έρθει ένας παίκτης με καλό βιογραφικό μεν που δεν ξέρουμε πόση προσαρμογή θα χρειαστεί δε. Σε ένα καλοκαίρι που ψάχνουμε βασικό αριστερό μπακ, βασικό χαφ, βασικό εξτρέμ κι βασικό φορ - τώρα θα έχουμε και νέο centre back. Μόνο καλά νέα δεν είναι αγωνιστικά.

Και όσον αφορά επικοινωνιακά - φορ του 1.5 λένε, Σαματά φέρνουν, είπαμε όχι σε 5Μ για Ιγκι και φευγει με 3.6, πήραμε Εκονγκ αλλά δεν σχετίζεται με Ιγκι και μισή ώρα μετά αντίο Ινγκι.
ΟΥΠΣ ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ
Η ΑΜΚ γίνεται για να καλύψει τρύπες της περασμένης χρήσης, μην τα.κανετε αχταρμα.η χρήση έχει αλλάξει πλέον
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Miles έγραψε:
constadine έγραψε:Τώρα το είδα, ο Κόλκας γράφει ότι ο Νάσμπεργκ έχει πρόταση από την Γκέτεμποργκ.
Δεν με γεμίζει το μάτι ο παίκτης , δεν ξέρω τι θα κάνουνε γιατί πολλές αλλαγές μαζευτήκανε.
Νομίζω ότι το γράφει υποθετικά.
Α ωραία. Προχωράμε με Ιβάν.
Θα παίξει και εθνική. Ίσως.
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Ρε τι εγωιστικές λογικές 10χρονων διαβάζουμε τόσες ώρες εδώ μέσα ....
Άβαταρ μέλους
PoccoPicante

Δημοσίευση από PoccoPicante »

Τα σενάρια και οι αναγνώσεις πού μπορείς να κάνεις πάνω στην μεταγραφή Ινγκασον είναι σχεδόν άπειρα

Σαν να φαίνεται ότι χρειαζόμαστε ρευστό για αυτό πού θα ακολουθήσει και βλέπω τον Ζαφείρη να ανταποκρίνεται καλά στον ρόλο του με το άμεσο κλείσιμο του Νιγηριανού και την εξοικονόμηση περίπου 2 εκ σε ρευστό
adman

Δημοσίευση από adman »

Δεν έχει προχωράμε με Ιβάν. Πρέπει να αποκτηθεί αμυντικός επιπέδου. Εχουμε χρονιά με πολλά ματς. Μπορεί να υπάρχουν τραυματισμοί. Σκαμπανευάσματα στις αποδόσεις. Και ο Εκονγκ μπορεί να λείψει στο Κοπα Αφρικα. Με Κουλιεράκη Νάσμπεργκ θα πάμε;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε: Δηλαδή όποιος πιέζει φεύγει;
Αν αύριο πιέσει ο Αουγκούστο θα τον αφήσουμε να φύγει άρον - άρον;
Οι παίκτες είναι επαγγελματίες, έχουν συμβόλαιο με την ΠΑΕ και οφείλουν να το σεβαστούν. Αν βιάζονται να την κάνουν ας φέρουν μια καλύτερη πρόταση.
Εδώ ρε Αποστόλη το δικό σου το παιδί από την Ακαδημία, βλ. Τζολης, έκανε μισή σεζόν και πίεζε για να φύγει.

Δυστυχώς υπάρχει αυτό το σενάριο.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι, αλλά έφερε ένα σωρό χρήματα.
4 μυρια για 30χρονο αμυντικο δηλαδη ειναι λιγα;
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

Σε καποιο φορουμ της Μιντιλαντ οι οπαδοί μαλωνουν γιατι πηραν εναν 30χρονο με 4 εκατομμύρια που οταν ηταν 27χρονος ηταν αλλαγη του Βαρελά :opaokara:
Επισης, μαλλον η συζητηση με τον Ιβάν που αναφέρθηκε πιο πάνω, περιείχε:
Δεν μου λες κυριε Ιβαν, μου δονεις 1.5 εκατομμύριο συμβόλαιο για 5 χρόνια?
Καλή τύχη, στην Δανία αγορι μου, κορδε- εεεε ζακέτα να βαλεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paoki_ την Δευ 03 Ιούλ 2023, 01:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Tolaros έγραψε:Και ποιος θα αξιολογήσει τι θα πει καλύτερη πρόταση.
Να κάνει ένα γκάλοπ η ΠΑΕ να γράφουμε νούμερα που θεωρούνται αποδεκτά

500.000.000.000€ ακατέ.

Εικόνα
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

gk.box16 έγραψε:Ρε τι εγωιστικές λογικές 10χρονων διαβάζουμε τόσες ώρες εδώ μέσα ....

++++++
Σημ. Πολλά τα 10
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Έχουμε χωριστεί σε παεμάχους και παελάτρες όπως πάντα.

Θα το λέω όσο και αν γίνομαι κουραστικός. Τίποτα από όλα αυτά που συμβαίνουν στον περίγυρο του ΠΑΟΚ αυτήν την στιγμή δεν θα γινόταν αν η παε δεν είχε επιλέξει να σηκώσει την μπάλα. Και επειδή ξέρουμε όλοι τον ΠΑΟΚτση, οχι ακριβώς τίποτα, θα υπήρχε μουρμούρα και μάλλον έντονη για το πρώτο ματς με την μπειταρ και κατά πόσο θα περάσουμε. Όχι όμως αυτό το φάγωμα στα όρια του εμφυλίου.

Διαβάζω πολλοί λέτε η παε λέει ψέματα. Όχι η παε δεν λέει ψέματα. Η παε μέσω του ενός που τοποθετήθηκε έπραξε ως όφειλε. Προσπάθησε να τονώσει το ενδιαφέρον των πελατών της. Είναι άλλο να λες μας λένε ψέματα και άλλο να λες δεν πιστεύω αυτά που μου λένε όπως ακριβώς μου τα λένε γιατί πρέπει να διαβάσω πίσω από τις λέξεις. Γιατί η μισή αλήθεια σε όρους πολιτικής δεν είναι ψέμα. Έτσι είναι η πολιτική επιστήμη.

Στεναχωρεθηκα πολύ με την πώληση του Ίγκασον και γιατί ήταν τυπαρα και βράχος στην άμυνα και γούσταρε που ήταν εδώ. Η ζωή συνεχίζεται. Η ομάδα έκρινε οτι έπρεπε να ρευστοποιησει την αξία του και ότι με μέρος των χρημάτων θα φέρει ισάξιο τουλάχιστον. Μπορεί και να το κατάφερε με τον Νιγηριανό, θα το δούμε στην πορεία. Ήθελα να ήξερα ο λουτσεσκου τι θα λέει για την δραστική αλλαγή της περσινής ομάδας ωστόσο. Ας ελπίσουμε να του γίνει μια ερώτηση στην προετοιμασία. Και ας ελπίσουμε να μην του έχουμε δώσει άλλη μια δικαιολογία για μια μέτρια χρονιά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το ψεμα και η αληθεια ειναι εννοιες που ενιοτε εχουν απολυτως υποκοιμενικη χροια.

μπορει να ακουγεται ψεμα μια προταση 5 εκ. αλλα να ειναι αλήθεια οτι υπήρχε (πχ κρασνονταρ) αλλά επειδή η ομάδα ΔΕΝ έχει ανάγκη και ΔΕΝ θέλει να πουλήσει να αρνήθηκε. μπορεί να είναι αλήθεια οτι ο αθλητής Ινγκασον για τον α,χ,ψ λόγο πίεσε την ομάδα να δεχτεί την προσφορά της μίντιλαντ γιατί έχει προσωπικό (οικονομικό,οικογενειακό όπως θέλει η αλήθεια του καθενός το βλέπει) συμφέρον.

προσωπικά, η δική μου αλήθεια, είναι ότι η ομάδα προσθέτει ή αντικαθιστά παίχτες σε καίριες θέσεις με αθλητές με υψηλές παραστάσεις και αρκετά καλά ταχυδυναμικά στοιχεία (που μας λείπουν σαν σύνολο και είναι αναγκαία στο σύγχρονο ευρωπαϊκο ποδόσφαιρο) χωρίς να κάνει μάλιστα το...χουβαρντά πληρώνοντας υπεραξίες.

σαφώς και στεναχωριέμαι που φεύγει ο ίνγκι, σαφώς και πέρυσι δεν έδειξε να είναι ο αμυντικός που...συνηθίσαμε να είναι και έκλεισε μάλιστα τη χρονιά του με το 2ο γκολ του τελικού...

κοιτάμε μπροστά, αναμένουμε να προστεθούν (ώς δείχνει) τις επόμενες ημέρες στο ρόστερ οι μπαμπά, εκονγκ, σαματά, ίσως και ο κετζιόρα, και αναμένουμε να δούμε το χαφ που θα μπεί δίπλα στον αουγκουστο.

αναμένουμε να δούμε τι και αν μπορούν αθλητές όπως ο βρακάς, ο κανίς κ.α να προσφέρουν στην ομάδα και ανάλογα να κλείσουμε τα (λίγα) κενά που απομένουν.

η προσωπική μου αλήθεια, μόνο θετικά με προδιαθέτει.

μάκαρι και ο λουτσε να φανεί φέτος ολίγον τι πιο ευέλικτος και προσαρμοστικός και ίσως δούμε όμορφα πράγματα από την ΠΑΟΚΑΡΑ μας.

καλό βραδυ, καλό ξημέρωμα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

buffalobill4 έγραψε:Έχουμε χωριστεί σε παεμάχους και παελάτρες όπως πάντα.

Θα το λέω όσο και αν γίνομαι κουραστικός. Τίποτα από όλα αυτά που συμβαίνουν στον περίγυρο του ΠΑΟΚ αυτήν την στιγμή δεν θα γινόταν αν η παε δεν είχε επιλέξει να σηκώσει την μπάλα. Και επειδή ξέρουμε όλοι τον ΠΑΟΚτση, οχι ακριβώς τίποτα, θα υπήρχε μουρμούρα και μάλλον έντονη για το πρώτο ματς με την μπειταρ και κατά πόσο θα περάσουμε. Όχι όμως αυτό το φάγωμα στα όρια του εμφυλίου.

Διαβάζω πολλοί λέτε η παε λέει ψέματα. Όχι η παε δεν λέει ψέματα. Η παε μέσω του ενός που τοποθετήθηκε έπραξε ως όφειλε. Προσπάθησε να τονώσει το ενδιαφέρον των πελατών της. Είναι άλλο να λες μας λένε ψέματα και άλλο να λες δεν πιστεύω αυτά που μου λένε όπως ακριβώς μου τα λένε γιατί πρέπει να διαβάσω πίσω από τις λέξεις. Γιατί η μισή αλήθεια σε όρους πολιτικής δεν είναι ψέμα. Έτσι είναι η πολιτική επιστήμη.

Στεναχωρεθηκα πολύ με την πώληση του Ίγκασον και γιατί ήταν τυπαρα και βράχος στην άμυνα και γούσταρε που ήταν εδώ. Η ζωή συνεχίζεται. Η ομάδα έκρινε οτι έπρεπε να ρευστοποιησει την αξία του και ότι με μέρος των χρημάτων θα φέρει ισάξιο τουλάχιστον. Μπορεί και να το κατάφερε με τον Νιγηριανό, θα το δούμε στην πορεία. Ήθελα να ήξερα ο λουτσεσκου τι θα λέει για την δραστική αλλαγή της περσινής ομάδας ωστόσο. Ας ελπίσουμε να του γίνει μια ερώτηση στην προετοιμασία. Και ας ελπίσουμε να μην του έχουμε δώσει άλλη μια δικαιολογία για μια μέτρια χρονιά.
Για μένα οι παίκτες που υποτίθεται ότι έχουν συμφωνηθεί ( μπαμπα, κεντζιορα,ενκογκ, Σαματτα) είναι ακριβώς στο ύψος του πήχη που έθεσε η ΠΑΕ.
Περιμένω με ανυπομονησία οποίος έχει αντίθετη άποψη να καταθέσει τα επιχειρήματα του ώστε να γίνει μια ωραία ποδοσφαιρικη κουβέντα.

Και επειδή ελάχιστα είπαμε για τον παίκτη μετά τα όσα τραγελαφική συνέβησαν σήμερα,θα πω ότι η άποψη μου είναι ότι από αυτή την αλλαγή χάνουμε σε ομοιογένεια και γνώση της ομάδας όπως και σε aggressiveness και στο ψηλό παιχνίδι.
Κερδίζουμε σε μπιλντ απ ,στο γεγονός ότι μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές το ίδιο άνετα,σε ταχύτητα και ψυχραιμία.

Υγ σε άλλες εποχές αν ερχόταν ο αρχηγός της εθνικής Νιγηρίας θα περιμέναμε στο αεροδρόμιο όλο το βράδυ...ας μην το ξεχνάμε οι μεγαλύτεροι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 03 Ιούλ 2023, 02:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”