Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Εν τω μεταξυ φτάσαμε σε σημείο να κραζουμε που ένας επιυτικος των 3 μυριων θα κλείσει σε εμάς με 1!!??!!!...Αντι ν πουμε μπράβο σ αυτόν που έκλεισε το ντιλ (ασχέτως τι θα βγει ο παιχτης) εμείς το κράζουμε ΚΑΙ αυτό... Απίστευτα πραγματα..
icue

Δημοσίευση από icue »

Αλλη αιγλη εχει να πληρωνεις 1,5. Ειναι σαν τα apple.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε ΑΛΗΤΕΣ, βγάλατε τον Μπάρλοου απ τη χειμερία νάρκη και κάνατε τον Τζοσουα να σας μιλάει ΣΧΕΔΟΝ όσο απότομα όσο κι εγω.

Θα πληρώσετε!
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

icue έγραψε:Αλλη αιγλη εχει να πληρωνεις 1,5. Ειναι σαν τα apple.
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

rainmaker έγραψε:Ρε ΑΛΗΤΕΣ, βγάλατε τον Μπάρλοου απ τη χειμερία νάρκη και κάνατε τον Τζοσουα να σας μιλάει ΣΧΕΔΟΝ όσο απότομα όσο κι εγω.

Θα πληρώσετε!
Μπαρλοου γυρνα ή εστω τηλεφωνα
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Πλεον ειμαι βαρβιτουρικος Μπαρλοου.
Το χουι γραφει.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Αντε να πω κι εγω την μαλακια μου...

Ερχεται προταση για τον Ινγκι...3 χαρτια απο Μιντιλαντ...Ο Ιβαν ουτε την κοιταξε...5 απο Κρασνονταρ...Χμμμ κανει ο Ιβαναρος...Ανοιγει Σκαιπ...παιρνει Ιγκι...Ελα αγορι μου εχουμε μια καλη προταση για σενα απο Ρωσια...Θελεις να πας;;;;
Οχι Ιβαν δεν θελω να παω...Ρωσια τωρα ασταθεια κτλ...θελω ενα καλυτερο περιβαλλον για την οικογενεια μου...να παω κοντα στο σπιτι μου...στους γονεις μου...στην πεθερα μου ( :twisted: ειναι η γυναικα μου απο πισω)...και αυτην η προταση της Δανιας με ενδιαφερει...
Οκ παιδι μου...λεει ο Ιβαν...σεβομαι οσα προσφερες στον ΠΑΟΚ και οσα περασαμε μαζι και θα σεβαστω την επιθυμια σου...αλλα θα περιμενεις 2 πραγματα...1) να παρουμε μεγαλυτερη προσφορα( σ αυτο βοηθα κι εσυ λιγο να ανεβασουν)...2)Να κλεισω το κενο που αφηνεις πισω...Ειμαστε ενταξει με αυτα αγορι μου;;;
Ναι Ιβαν μου...σ ευχαριστω πολυ για την κατανοηση και την αψογη συνεργασια που εχουμε...
Αιντε παλικαρι μου...να σαι καλα εσυ και η οικογενεια σου..και σ ευχαριστω κι εγω που τιμησες την ομαδα μας και εδωσες οτι μπορουσες...

Μπορει τα πραγματα να ειναι τοσο απλα...
Λεω εγω τωρα...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εγώ πλέον έχω καταλάβει ότι ο ΠΑΟΚ είναι καταδικασμένος να αποτύχει.
Δεν γίνεται με τέτοια περιρρέουσα ατμόσφαιρα καμία ομάδα στον κόσμο να πετύχει τους στόχους της.
Οι σπόροι του κυρ Σάββα έχουν μεγαλώσει και έχουνε γίνει αγριόχορτα που δεν αφήνουν τίποτα να βγει προς το φως του ήλιου.
Η αποψίλωση είναι δύσκολη και επίπονη διαδικασία την οποία θα πρέπει να βρεθεί κάποιος να αναλάβει μπας και κάποια στιγμή βρούμε στον ήλιο μοίρα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

sourmenetes έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
Demir έγραψε:Πάλι γκρίνια ρε γαμωτο ;;;
Ο ιγκι πήρε 5 ετες συμβόλαιο στα 30 , λογικό να πιέζει να φύγει , φέρνει καλά λεφτά .. τι να κάνουμε ;; Μια χαρά κίνηση αρκεί βέβαια να πάρουμε και έναν ακόμα .. ελπίζω όχι κεντζιορα ..
Δηλαδή όποιος πιέζει φεύγει;
Αν αύριο πιέσει ο Αουγκούστο θα τον αφήσουμε να φύγει άρον - άρον;
Οι παίκτες είναι επαγγελματίες, έχουν συμβόλαιο με την ΠΑΕ και οφείλουν να το σεβαστούν. Αν βιάζονται να την κάνουν ας φέρουν μια καλύτερη πρόταση.
Εδώ ρε Αποστόλη το δικό σου το παιδί από την Ακαδημία, βλ. Τζολης, έκανε μισή σεζόν και πίεζε για να φύγει.

Δυστυχώς υπάρχει αυτό το σενάριο.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι, αλλά έφερε ένα σωρό χρήματα.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

psykoman έγραψε:Αντε να πω κι εγω την μαλακια μου...

Ερχεται προταση για τον Ινγκι...3 χαρτια απο Μιντιλαντ...Ο Ιβαν ουτε την κοιταξε...5 απο Κρασνονταρ...Χμμμ κανει ο Ιβαναρος...Ανοιγει Σκαιπ...παιρνει Ιγκι...Ελα αγορι μου εχουμε μια καλη προταση για σενα απο Ρωσια...Θελεις να πας;;;;
Οχι Ιβαν δεν θελω να παω...Ρωσια τωρα ασταθεια κτλ...θελω ενα καλυτερο περιβαλλον για την οικογενεια μου...να παω κοντα στο σπιτι μου...στους γονεις μου...στην πεθερα μου ( :twisted: ειναι η γυναικα μου απο πισω)...και αυτην η προταση της Δανιας με ενδιαφερει...
Οκ παιδι μου...λεει ο Ιβαν...σεβομαι οσα προσφερες στον ΠΑΟΚ και οσα περασαμε μαζι και θα σεβαστω την επιθυμια σου...αλλα θα περιμενεις 2 πραγματα...1) να παρουμε μεγαλυτερη προσφορα( σ αυτο βοηθα κι εσυ λιγο να ανεβασουν)...2)Να κλεισω το κενο που αφηνεις πισω...Ειμαστε ενταξει με αυτα αγορι μου;;;
Ναι Ιβαν μου...σ ευχαριστω πολυ για την κατανοηση και την αψογη συνεργασια που εχουμε...
Αιντε παλικαρι μου...να σαι καλα εσυ και η οικογενεια σου..και σ ευχαριστω κι εγω που τιμησες την ομαδα μας και εδωσες οτι μπορουσες...

Λεω εγω τωρα...
Το πιο πιθανο σεναριο λεω κ εγω τωρα.

Κ βαλε και στο καδρο τον Λουτσεσκου κατακοκκινο να βγαζει καπνους απο τα αυτια
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

renegade έγραψε:Εγώ πλέον έχω καταλάβει ότι ο ΠΑΟΚ είναι καταδικασμένος να αποτύχει.
Δεν γίνεται με τέτοια περιρρέουσα ατμόσφαιρα καμία ομάδα στον κόσμο να πετύχει τους στόχους της.
Οι σπόροι του κυρ Σάββα έχουν μεγαλώσει και έχουνε γίνει αγριόχορτα που δεν αφήνουν τίποτα να βγει προς το φως του ήλιου.
Η αποψίλωση είναι δύσκολη και επίπονη διαδικασία την οποία θα πρέπει να βρεθεί κάποιος να αναλάβει μπας και κάποια στιγμή βρούμε στον ήλιο μοίρα
Αισιοδοξη ματιά
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

soflodoras έγραψε:
psykoman έγραψε:Αντε να πω κι εγω την μαλακια μου...

Λεω εγω τωρα...
Το πιο πιθανο σεναριο λεω κ εγω τωρα.

Κ βαλε και στο καδρο τον Λουτσεσκου κατακοκκινο να βγαζει καπνους απο τα αυτια
Ο ιγκι είχε τη γυναίκα από πίσω και ο Ιβάν είχε τον Λουτσεσκου παρά δίπλα. Σου λέει κάτσε να το παίξω καλός, ποιος τον ακούει το Ραζβαν μετά
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο που το build up και το αντίστοιχο pressing ψηλά έχει γίνει must, ο στόπερ χρειάζεται πλέον να βλέπει και γήπεδο. Υπό νορμάλ συνθήκες (δεν εμπιστεύομαι τι λέει τώρα ο Τσορμπατζόγλου για τον Λουτσέσκου και τον Ίνγκασον), δηλαδή μια ομάδα που αναζητά την εξέλιξη, και από τη στιγμή που παίζουμε το build up, ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε πρώτος να ξεφορτωθεί τον Ισλανδό και όχι ο παίχτης να ζητάει να φύγει.

Καλές οι μακρινές πάσες από το βιντεάκι του Καταραμένου, αλλά εξίσου σημαντικό είναι και οι πάσες του υπό πίεση.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Τώρα το είδα, ο Κόλκας γράφει ότι ο Νάσμπεργκ έχει πρόταση από την Γκέτεμποργκ.
Δεν με γεμίζει το μάτι ο παίκτης , δεν ξέρω τι θα κάνουνε γιατί πολλές αλλαγές μαζευτήκανε.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εγώ θα πω μακάρι.
Ξεκινάς τη σεζόν με Κουλιεράκη και Μιχαηλίδη, κι αν μπεις ομίλους ψάχνεις για στόπερ που να έχει την άνεση να παίξει και με τα δύο πόδια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”