Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από Tolaros »

Έπρεπε ο ΠΑΟΚ να κρεμάσει το δελτίο του Ιγκανσον διαβάζουμε εδώ μέσα , ευτυχισμένο το 1978
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

vs40 έγραψε:Παίκτης με τόσο σημαντική μακρινή πάσα, θα πρέπει και αυτός να προσαρμοστεί στο τίκι τάκα; Ο προπονητής παίζει να αξιοποιήσει αυτό το σπουδαίο του χαρακτηριστικό ή θα πρέπει 3 μήνες να μάθει πρώτα την τακτική του Λουτσέσκου, και να βλέπουμε Κεντζιόρα μέχρι να μάθει;

Προφανώς έχω θυμό και επιτρέψτε μου να έχω στην είδηση πώλησης αναντικατάστατου.
Συμπασχω στον θυμο σου φιλε. Και εγω το ιδιο θυμωμενος ειμαι. Αλλα θα μας περασει πιστευω. Εαν δουμε σοβαροτητα απο εδω και μπρος.

Νομιζω οτι φετος θα δουμε αλλο τροπο παιχνιδιου. Οι κινησεις που γινονται και οι παικτες που ακουμε δεν μου κολανε με το τικι τακα. Ας περιμενουμε να το δουμε στο χορτο. Εγω ειμαι σχεδον πεπεισμενος οτι θα δουμε αλλον ΠΑΟΚ φετος.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ρεεεεε.....

τι αλματα ειναι αυτα .....απο τον νομο της ρητρας.....

πηγαμε στο ξεπουλημα γιατι δεν ....γνωριζουμε....αν υπαρχει ρητρα??

:lol: :lol: :lol:

ποσο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

vs40 έγραψε:
Tolaros έγραψε:Δεν υπάρχει αναντικατάστατος στον ΠΑΟΚ
Αγωνιστικά μιλάω. Γιατί βρέθηκε ποτέ αντικαταστάτης του Κούδα, του Σκαρτάδου; Στη σύχρονη ιστορία, των Μάτος, Βιεϊρίνια και Πρίγιο (στα καλά τους εννοώ όχι στα 36);
Για τώρα μιλάω μωρε ,ποιος Κούδας , wtf??
Στον τωρινό ΠΑΟΚ δεν υπάρχει αναντικατάστατος
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Unpsofable78 έγραψε:
vs40 έγραψε:Παίκτης με τόσο σημαντική μακρινή πάσα, θα πρέπει και αυτός να προσαρμοστεί στο τίκι τάκα; Ο προπονητής παίζει να αξιοποιήσει αυτό το σπουδαίο του χαρακτηριστικό ή θα πρέπει 3 μήνες να μάθει πρώτα την τακτική του Λουτσέσκου, και να βλέπουμε Κεντζιόρα μέχρι να μάθει;

Προφανώς έχω θυμό και επιτρέψτε μου να έχω στην είδηση πώλησης αναντικατάστατου.
Ουδείς αναντικαταστατος.
Δηλαδή εννοείς ότι ο Λουτσεσκου θα του απαγορεύσει τις μακρινές μπαλιές; Αυτές που επέτρεπε σε Κρεσπο ή και Βαρελα αλλά και Κουλιερακη;
Γράψε κι εσύ να ξεσπασεις. Εδώ είμαστε εμείς. :mrgreen:
:lol: :lol: Να σαι καλά.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

ο Ιγκι προσωπικα καθαρα αγωνιστικα δεν με ενθουσιασε τοσο πολυ, ομως το καλυπτε με τα χαρακτηριστικα ηγετη που εχει και το εδειξε απο την πρωτη του ολοκληρωμενη σεζον.

Ενα πραγμα βεβαια λατρευα σε αυτον και αυτο ηταν οτι στο 1vs1 δυσκολα θα εχανε μονομαχια.

Το γιατι θελει να φυγει δεν με απασχολει καθολου, καλα να ειναι και αυτος και η οικογενεια του. Δεν μπορω να διαβαζω αυτα τα κλασικα, οτι οταν ενας παικτης θελει πραγματικα να φυγει και σου ζηταει να αποδεχτεις μια προταση που δεν ειναι κακη, να του πεις τι; Μενεις; Τον εχασες τον παικτη και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι θα κερδισεις απο αυτο σαν ομαδα; Δεν φευγει ουτε ελευθερος ο ανθρωπος ουτε με 1εκ.

Τα 4εκ. για την αξια του και τις καλες σεζον που εχει κανει γενικα στην ομαδα, δεν μου φαινονται ουτε πολλα αλλα ουτε και λιγα. Ιτς οκει θα πω, αλλα δε με νοιαζει κιολας δεν θα μπουνε στην τσεπη μου.

Τωρα τον αντικαταστατη δεν τον ξερω, δεν τον εχω δει. Θετικο προφανως οτι εχει παραστασεις σε παρα πολυ καλο επιπεδο, αλλα να τον δουμε και να τον κρινουμε κι αυτον.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Tolaros έγραψε:
vs40 έγραψε:
Αγωνιστικά μιλάω. Γιατί βρέθηκε ποτέ αντικαταστάτης του Κούδα, του Σκαρτάδου; Στη σύχρονη ιστορία, των Μάτος, Βιεϊρίνια και Πρίγιο (στα καλά τους εννοώ όχι στα 36);
Εκει καταληξαμε. Και καταντησαμε ισως.
magdy

Δημοσίευση από magdy »

Δεν γραφω εδω και καιρό γιατί στεναχωριέμαι με αυτά που διαβάζω γενικά και με την τοξικότητα που υπαρχει αλλά εδώ ξεπεράστηκε κάθε όριο.
Επειδή το χειρότερο στη ζωή είναι η αχαριστία και το να ξεχνάς από που ξεκίνησες. Από το 1982 που θυμάμαι να πηγαίνω Τούμπα ποτέ δεν είχαμε λεφτά για ξόδεμα εκτός απο κανα δυο χρόνια Μπατατούδη και άντε λίγο και με Ζαγόρ που με τα διαρκείας υπήρχε λίγο ρευστό, αλλά σε όλες τις περιπτώσεις το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο ΧΡΕΗ στο τέλος και μιζέρια μαζί. Παρόλα αυτά, εκεί ο άρρωστος κόσμος, στήριξη μέχρι εσχάτων ακόμη και με Ζαφειρίου και σαρδέλες.
Έρχεται λοιπόν ένας άνθρωπος και βάζει 160εκ που αν σας έλεγα αυτούς που κράζετε να δώσετε 2000€ θα κρυβόσασταν, και μας παίρνει απο τις λάσπες και πληρώνει τα παντα και είναι πιο παθιασμένος απο εμάς, φοράει μπλούζα ΠΑΟΚ σε skype με τους συνεργάτες του και παίρνει τόσους τίτλους που δεν είχαμε δεί ΟΛΑ τα προηγούμενα χρόνια μαζί.
Μαζί με τα λάθη του και των συνεργατών του βέβαια αλλά ολα τα λάθη τα ΠΛΗΡΩΝΕΙ ο ίδιος ΚΑΘΕ ΧΡΌΝΟ έχοντας την ομάδα στα ίσια.
Και επειδή ένας ποδοσφαιριστής, οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής, ακόμη κι αν λέγεται Ινγκασον ή Βιερίνια ή όπως αλλιώς λέγεται θέλει να φύγει, γλεντάμε με θράσος, αμετροέπεια και μίσος τον ΕΥΕΡΓΕΤΗ μας.
Αίσχος έχω να πω, είναι αλλο μια κριτική καλοπροαίρετη ή έστω και αυστηρή από αυτόν τον εμετό.
Ούτε κι εγώ είμαι ευχαριστημένος μέχρι τώρα, ναι έχουν καθυστερήσει, ναι δεν έχει κλείσει ακόμη κάποιος αν και φάινεται ότι θα κλείσουν άμεσα παίκτες, ναι πληγώθηκε ο εγωισμός μας από το τελείωμα της σεζον περσι, ναι ο Λουτσε έχει κολλήματα, ναι θα ήθελα καλύτερα στελέχη στην ΠΑΕ αλλα όχι και μηδενισμός ρε αδέρφια, λίγη σκέψη πρίν πατησουμε το γαμ$@%νο το πληκτρολόγιο.
Λίγος σεβασμός σε έναν άνθρωπο που είναι ο σωτήρας αυτής της ιδεας που υποστηρίζουμε.
Συγνωμη για το off topic....
Κι ενα σχόλιο για μεταγραφές: και ο στόπερ και το φορ είναι παικτες καλύτεροι απο αυτούς που εχουμε...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Tolaros έγραψε:
vs40 έγραψε:
Ε, ο μόνος ηγέτης αυτός ήταν. Σίγουρα δεν ήταν όσο επιδραστικος ήταν ο Πρίγιο ή ο Μάτος ή ο Αντελίνο, αλλά και πάλι ήταν μακράν ο καλύτερος τα τελευταία χρόνια, και μας έδωσε πολλά γκολ από τις στημένες φάσεις συνολικά. Θεωρώ σημαντικό το δέσιμο με το γκρουπ, και τους αρχικούς στόχους του καλοκαιριού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 02 Ιούλ 2023, 23:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Ο Ναρει αν πουληθεί γιατί σας ξενίζει; Εξτρέμ που δεν μπορεί να τριπλάρει κώνο είναι.

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

τωρα μπορει να πεταγεται και μεχρι την μανα του για κανα μπακαλιαράκι :mrgreen:
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Μια μερα και κατι δεν διαβασα ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ και ειχαμε 3 μεταγραφες και μια πωληση… αμα ειναι να μη μπαινω καθολου :lol:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

cartman έγραψε:Ο Ναρει αν πουληθεί γιατί σας ξενίζει; Εξτρέμ που δεν μπορεί να τριπλάρει κώνο είναι.

Εμένα δε με ξενίζει. Ειδικά το να πουλάς παίκτες του ροτέισον (Σάστρε πχ).
adman

Δημοσίευση από adman »

cartman έγραψε:Ο Ναρει αν πουληθεί γιατί σας ξενίζει; Εξτρέμ που δεν μπορεί να τριπλάρει κώνο είναι.

Εμένα δε με χαλάει καθόλου.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Σε καμία περίπτωση αναντικατάστατος. Θα βρει άλλους ηγέτες η ομάδα, πότε ξεμειναμε από ηγέτες ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”