Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- abc_o_ karpouzas
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
πω ρε πουστη μου τι μαλακιες διαβαζουμε...
μερικοι ειστε εντελως αρρωστοι..
Τα είπες όλα!!Blackgr4 έγραψε:Θερμή παράκληση προς τους mod.
Μην κλείσετε με τίποτα το topic. Με τίποτα όμως! Όσο υπάρχουν τύποι που μπαίνουν εδώ μέσα να ξεσπάσουν τα νεύρα τους και προσπαθούν να κάνουν κρόσσια και τα δικά μας, άλλο τόσο υπάρχουμε και ορισμένοι άλλοι που δεν κάνουμε πίσω με τίποτα.
Τα γαμημένα τα αυγά, ΠΡΈΠΕΙ κάποια στιγμή να σπάσουν. Δεν πάει άλλο.
Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να συμβεί συνολικά σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Αρκετά αφήσαμε περιθώριο κινήσεων (εντός και εκτός γηπέδου) και εκφράσεων που έμειναν αναπάντητες (στα forum και στα σχόλια γενικά).
Το ότι δεν κάνουμε την αντίστοιχη φασαρία που κάνουν οι λίγοι, δεν σημαίνει πως είμαστε εμείς οι λίγοι. Αυτοί είναι.
Από το "λευτεριά στ' αδέρφια μας" που ΠΡΈΠΕΙ κάποια στιγμή να γιουχάρεται από ΟΛΌΚΛΗΡΟ το υπόλοιπο γήπεδο, μέχρι τον κάθε κακομοίρη που μπαίνει εδώ να ξεσπάσει, πρέπει επιτέλους να υπάρχει αντίσταση.
Μην τους κάνετε λοιπόν τη ζωή εύκολη κλειδώνοντας οποιοδήποτε topic.
Χίλιες φορές να μπει κάποιος να γράψει: "δεν μου αρέσει ο τάδε", "δεν συμφωνώ με τη πώληση Ίγκανσον" κλπ κλπ από το να διαβάζουμε εμετούς για πτωχευμένο ΠΑΟΚ, άφραγκο Ιβάν, παρατημένο σωματείο. Φτάνει. Κάπου φτάνει!
++++++++++++
- Unpsofable78
Παρεμπιπτόντως, ο Εβριτης γράφει για 4.5 μύρια. Προφανώς 4 + 500k μπόνους όπως και άλλοι. Τα Αθηνεζικα γράφουν για 3.6 + 500k μπόνους. Θα φανεί στην πορεία ποιο είναι το ακριβές ποσό. "κάποιους" βέβαια τους συμφέρει το 3.6 και παρακαλανε να επαληθευτεί για το γνωστό σας τα λεγα εγώ.
Επίσης, δεν ξέρω αν ισχύει σίγουρα, αλλά λένε ότι η Μιντιλαντ του προσέφερε 5ετες με 1.5 μύριο το χρόνο. Επειδή ψάχνετε κι άλλους λόγους που ήθελε να πάει εκεί.
Επίσης, δεν ξέρω αν ισχύει σίγουρα, αλλά λένε ότι η Μιντιλαντ του προσέφερε 5ετες με 1.5 μύριο το χρόνο. Επειδή ψάχνετε κι άλλους λόγους που ήθελε να πάει εκεί.
Πραγματικα ειμαι στενοχωρημενος...Να βλεπω σοβαρα παιδια χρονια μελη του φορουμ να γραφουν με αυτο τον τροπο?
Δεχτηκα να γινω μοντ μηπως και βοηθουσα να μειωθει αυτος ο τροπος του διαλογου αλλα εχει χαθει η μπαλα...Πραγματικα με καθε καλη διαθεση,εγω που εχω χαρακτηριστει μιζερος,αλλοθρησκος και οτι αλλο θες σας ζηταω να βαλετε ενα φρενο.
Δεχτηκα να γινω μοντ μηπως και βοηθουσα να μειωθει αυτος ο τροπος του διαλογου αλλα εχει χαθει η μπαλα...Πραγματικα με καθε καλη διαθεση,εγω που εχω χαρακτηριστει μιζερος,αλλοθρησκος και οτι αλλο θες σας ζηταω να βαλετε ενα φρενο.
-
Μέσα στην εβδομάδα τα Σπουδαία για την χαφαρα που θα έρθει..
Ο παίχτης πιέζει την ομάδα του..ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει μαζί του.
Ο παίχτης πιέζει την ομάδα του..ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει μαζί του.
Πες τα αδερφέ.abc_o_ karpouzas έγραψε:πω ρε πουστη μου τι μαλακιες διαβαζουμε...
Επίσης Σουρμε και εγώ Σιχάθηκα με αυτά που διαβάζω.
Η διαφορά μας είναι ότι δεν είμαι μοντ για να μπορώ να στέλνω σε μπάνια όσους με κάνουν τα νεύρα μου τσατάλια, οπότε λέω αυτό μπαναριστω.
Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έφυγε ο καλύτερος αμυντικός του πρωταθλήματος, και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ εντος γηπέδου. Και φυσικά θα στεναχωρηθούμε, δεν υπάρχει κανένας λόγος να χαιρόμαστε. Όμως αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ο παίκτης για τους δικούς του λόγους ήθελε να φύγει. Και όταν πρόκειται για παίκτη με τετοια συνεισφορά, η ομάδα καλώς έκανε για μένα και δέχτηκε την επιθυμία του και δεν στάθηκε εμπόδιο. Δεν είναι το πρόβλημα αυτό.
Το πρόβλημα είναι πώς θα αντικατασταθεί. Ο Εκόνγκ μπορεί να είναι καλός, αλλά όταν χάνεις τον καλύτερο αμυντικό του πρωταθλήματος, κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι θα καταφερει να καλύψει το κενό. Θεωρώ πιο σημαντικό απο ποτέ πλέον, να κινηθούμε και για δεύτερο αμυντικό του εκατομμυρίου (και όχι για τον Κεντζιόρα), για να μπορέσουμε να μειώσουμε το ρίσκο όσο περισσότερο γίνεται. Εξάλλου, τα λεφτά απ την φυγή του Ινγκασον φτάνουν για ακόμα ένα τέτοιο συμβόλαιο.
Το δεύτερο μεγάλο πρόβλημα, είναι ότι βγαίνει επίσημα η ΠΑΕ και λέει ότι αρνηθήκαμε προτάσεις που δεν έγιναν. Και μη μου πείτε τί 3,6 τί 5. Αν είναι έτσι, τι 1,5 εκατομμύριο για επιθετικό, τί 3... Δώστε 3. Όταν είναι να επικοινωνεί κάτι άνθρωπος της ΠΑΕ, να το κάνει με ειλικρίνια, αλλιώς καλύτερα να μην πει τίποτα. Χάνεται η εμπιστοσύνη τον οπαδών έτσι. Γιατί μετά ο καθένας με το δίκιο του, μπορεί να μην πιστεψει ότι προσπαθήσαμε να δώσουμε 1,5 για επιθετικό, ούτε ότι έγινε πρόταση ανανέωσης στον Ίνγκασον, ούτε ότι κάναμε προτάσεις ως 4 εκατομμύρια για αγορές, κλπ κλπ. Δεν ήταν σωστό αυτό που επικοινωνήθηκε, και απορώ πώς υπάρχουν άτομα που το θεωρούν οκ.
Το πρόβλημα είναι πώς θα αντικατασταθεί. Ο Εκόνγκ μπορεί να είναι καλός, αλλά όταν χάνεις τον καλύτερο αμυντικό του πρωταθλήματος, κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι θα καταφερει να καλύψει το κενό. Θεωρώ πιο σημαντικό απο ποτέ πλέον, να κινηθούμε και για δεύτερο αμυντικό του εκατομμυρίου (και όχι για τον Κεντζιόρα), για να μπορέσουμε να μειώσουμε το ρίσκο όσο περισσότερο γίνεται. Εξάλλου, τα λεφτά απ την φυγή του Ινγκασον φτάνουν για ακόμα ένα τέτοιο συμβόλαιο.
Το δεύτερο μεγάλο πρόβλημα, είναι ότι βγαίνει επίσημα η ΠΑΕ και λέει ότι αρνηθήκαμε προτάσεις που δεν έγιναν. Και μη μου πείτε τί 3,6 τί 5. Αν είναι έτσι, τι 1,5 εκατομμύριο για επιθετικό, τί 3... Δώστε 3. Όταν είναι να επικοινωνεί κάτι άνθρωπος της ΠΑΕ, να το κάνει με ειλικρίνια, αλλιώς καλύτερα να μην πει τίποτα. Χάνεται η εμπιστοσύνη τον οπαδών έτσι. Γιατί μετά ο καθένας με το δίκιο του, μπορεί να μην πιστεψει ότι προσπαθήσαμε να δώσουμε 1,5 για επιθετικό, ούτε ότι έγινε πρόταση ανανέωσης στον Ίνγκασον, ούτε ότι κάναμε προτάσεις ως 4 εκατομμύρια για αγορές, κλπ κλπ. Δεν ήταν σωστό αυτό που επικοινωνήθηκε, και απορώ πώς υπάρχουν άτομα που το θεωρούν οκ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος adman την Κυρ 02 Ιούλ 2023, 23:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
1)ξερεις όλες τις προτάσεις που είχε η παε για ΙΓΚΑΝΣΟΝ; αν ξέρεις να μας τις πεις.gika έγραψε:@Μπαρκαρούτσε, τα πιο πρόσφατα ψέμματα:
- ΚυρΚυρ απορρίψαμε πρόταση 5 εκατομμυρίων για παίκτη άνω των 30 (αν δεν εννοεί τον Ίνγκασον, πες μου ποιον εννοεί) και τελικά ο Ίνγκασον έφυγε με 3.6. Ψέμα ή τόσο επικίνδυνοι που είπαν δεν μας κάνουν τα 5 δώστε μας 3.6 και είμαστε εντάξει;
- Θα δώσει 1.5Μ για φορ ο ΠΑΟΚ - μία ο Ιταλός, μία ο Τσαλοφ και τελικά κλείσαμε επιθετικό πιο φθηνό και από τον Ολιβέιρα.
- Νωρίτερα σήμερα, ο ΠΑΟΚ παίρνει τον Ενκογκ και δεν σχετίζεται αυτό με Ίνγκασον. Τους θέλουμε και τους 2. (Λες και θα έρθει ο άλλος από Αγγλία για να είναι αναπληρωματικός στη σουπερλιγκ, ή λες και θα πειστεί ο Ίνγκασον να μείνει αν θα παίζει αλλαγή). Μισή ώρα μετά "τρέχουν οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, Ινγκασον αουτ, Ενκονγκ ιν".
@Σουρμε,
Ο Ίνγκασον είχε συμβόλαιο. Αν η ρήτρα του Ίνγκασον δεν καλύφθηκε και δεδομένου του ότι η ρήτρα δεν είναι 3.6 εκατομμύρια, η ΠΑΕ αποφάσισε να δώσει τον Ίνγκασον. Είχε την πρώτη και την τελευταία κουβέντα. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος και εφ' όσον ο παίκτης δεν ήταν στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του μόνο με το πράσινο φως του ΠΑΟΚ θα μπορούσε η Μίντιλαντ να τον προσεγγίσει.
2)Πόσα χρήματα έπαιρνε ο Σαματά στη φενερ;; αν τον έφερες με λιγότερα είναι κακό ή θα του δώσεις 1,5εκ για να μη φανεις ψεύτης;
4)ξερεις τη ρητρα του ΙΓΚΑΝΣΟΝ; την πρώτη και τελευταία κουβέντα έχεις στα λόγια γιατί όταν και άμα ο παίκτης πιέζει όπως αντίστοιχα κάνει ο Σαματά και ο μπαμπα για να έρθουν σε εμάς, δεν έχεις και πολλά πάνω χέρια. Και το πιο πιθανό είναι να έχεις δυσαρεστημένο και προβληματικό παίκτη.
Και είμαι πολύ σίγουρος ότι σε άλλες περιπτώσεις το μέρος του παίκτη δικαιολογούσαμε.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε μάγκες, γιατί δεν βάζουμε όλες τις παραμέτρους κάτω?Έχει βγει ότι ο Ίγκι ήθελε να φύγει για οικογενειακούς λόγους. Ήρθε μια "καλή" πρόταση αγοράς του παίκτη κι αποφασίστηκε ότι η πώληση του είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να γίνει.Πού είναι το περίεργο δηλαδή?Αντικαταστάτης φαίνεται ότι έχει βρεθεί. Δεν έχετε βαρεθεί με την προσωπολατρεία και την "ανθρωποφαγία"?
Πέστα ρε τζος.joshua έγραψε:Ειλικρινα δεν σας καταλαβαινω...Γκρινιαζαμε περσι με εμενα πρωτο γιατι φερναμε κατι αγνωστους απο την Ουρουγουαη,παικτες απο β ομαδα Πορτογαλιας,στοπερ απο τους ψαραδες με μηδενικες παραστασεις,τον Μπραντον και εγω δεν ξερω τι αλλο.1000 δικια να δωσω...
Φετος φερνουμε παικτες απο Πρεμιερ,Σερι Α,παικτες που εχουν κανει μεταγραφες εκατομμυριων,διεθνεις με τις ομαδες τους και εχουμε ακομα δρομο...
Γιατι τοση πικρα? Γιατι οχι λιγη υπομονη?
Περυσι γκρινιάζαμε και δικαιολογημένα γιατί οι περισσότεροι παίκτες ήταν στοιχήματα με αμφίβολη αγωνιστική αξία και προοπτική. Και είχαμε και απέναντι μας τους inbotowetrustηδες.

Φέτος αν γίνουν εάν έρθουν αυτοί που ακούγονται (που είναι όλοι με βιογραφικά, αγωνιστικές παραστάσεις και σε καλή ηλικία) για ποιό λόγο να γκρινιάσει κανείς.
Το μόνο που με προβληματίζει είναι η αργοπορία...τουλάχιστον ο επιθετικός και το χαφ θα πρέπει να κλείσουν και να πάνε για την προετοιμασία ΑΜΕΣΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Κυρ 02 Ιούλ 2023, 23:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
1. Παίκτης που έχει συμβόλαιο δεν μπορεί να φύγει αν δεν πληρωθεί η ρήτρα του. Νόμος.Caballo Viejo έγραψε:Έχουμε και λέμε για Ίνγκασον:
1) Παίχτη που θέλει να φύγει οπωσδήποτε δεν μπορείς να τον κρατήσεις. Νόμος.
2) Πήραν αντικαταστάτη ισάξιο μην πω και καλύτερο, πριν τον πουλήσουν.
3) Το οικονομικό ισοζύγιο είναι θετικό για την ομάδα.
4) Ευχαριστούμε τον Βίκινγκ. Θα έχει πάντα μια θέση στην καρδιά μας. Όμως ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερη.
5) Έλεος με τη μίρλα! Κι εμείς περνάμε ζόρι το φετινό καλοκαίρι για το μέλλον της ομάδας, αλλά έλεος κάπου...
2. Αυτό έλειπε, να τον δώσουν έτσι. Το ισάξιος θα το δούμε στο γήπεδο βέβαια.
3. Λογιστές δεν είμαστε.
- Unpsofable78
Οι Δανοί αναφέρουν ότι ο 29χρονο Ισλανδός στόπερ θα μετακινηθεί στην Μίντιλαντ, υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες απολαβές στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.
Όπως αναφέρουν οι Σκανδιναβοί, ο Ίνγκασον θα ταξιδέψει άμεσα στη Δανία για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του.
«Στην Μίντιλαντ αναμένεται να μετακομίσει ο Ίνγκασον, αγοράζοντας τον Ισλανδό από τον ΠΑΟΚ έναντι του ποσού των 25 με 30 εκατομμυρίων κορώνων (3.500.000 με 4.000.000 ευρώ) συν τα μπόνους.
Και οι Δανοί τα ίδια γράφουν για το συμβόλαιο. Για τα χρήματα που θα πάρουμε λένε 3.5 με 4 ΣΥΝ μπόνους.
Όπως αναφέρουν οι Σκανδιναβοί, ο Ίνγκασον θα ταξιδέψει άμεσα στη Δανία για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του.
«Στην Μίντιλαντ αναμένεται να μετακομίσει ο Ίνγκασον, αγοράζοντας τον Ισλανδό από τον ΠΑΟΚ έναντι του ποσού των 25 με 30 εκατομμυρίων κορώνων (3.500.000 με 4.000.000 ευρώ) συν τα μπόνους.
Και οι Δανοί τα ίδια γράφουν για το συμβόλαιο. Για τα χρήματα που θα πάρουμε λένε 3.5 με 4 ΣΥΝ μπόνους.
- sourmenetes
- Moderator
Ποια ήταν η ρητρα πες μας, αφού την ξέρεις.
Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάς, δεν ντρέπεσαι ρε λίγο?gika έγραψε:@Μπαρκαρούτσε, τα πιο πρόσφατα ψέμματα:
- ΚυρΚυρ απορρίψαμε πρόταση 5 εκατομμυρίων για παίκτη άνω των 30 (αν δεν εννοεί τον Ίνγκασον, πες μου ποιον εννοεί) και τελικά ο Ίνγκασον έφυγε με 3.6.
++++joshua έγραψε:Πραγματικα ειμαι στενοχωρημενος...Να βλεπω σοβαρα παιδια χρονια μελη του φορουμ να γραφουν με αυτο τον τροπο?
Έλειψα μια μέρα και διαβάζοντας το νήμα μένει μόνο ένας παρανοϊκός αντίλαλος.
Οκ , ας διαφωνησουμε για τον εκονγκ και για τον ιγκι κλπ , αλλά γιατί τόση απαξίωση και τοξικότητα ? Τι διάολο έχουμε πάθει καλοκαιριατικα ?