Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από sourmenetes »

Σιχάθηκα!!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

μουτρα, επειδη εχουμε γινει απο λογιστες μεχρι αστρολογοι εδω μεσα, παρτε λιγο κ τα νουμερα περσι απο Ινγκι και Τριποδα ετσι προχειρα. προφανως αλλο σουπερ λιγκ αλλο Serie A. προσωπικα μου φαινεται ΟΚ κινηση. ΟΚ οχι γιατι δεν αντικαθιστα επαξια τον Ισλανδο αλλα δεν ξερω αν ειναι στο επιπεδο Μουκουντι πχ. θα φανει.

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

psykoman έγραψε:Κι ομως Ντιμ το διαβασα κι εγω καπου αυτο...
Καποιος ειχε γραψει να μην παρουμε διαρκειας για να τιμωρησουμε τον Ιβαν...
Και καποιος αλλος να απαιτησουμε η να τα χωσει η να φυγει...
Αποκλείεται. Δεν έχουν γραφτεί αυτά τα πράγματα εδώ μέσα. Και η πώληση Ίγκανσον έγινε γιατί ο Ιβάν δεν έχει να καλύψει την ΑΜΚ. Σιγουράκι.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

joshua έγραψε:Ειλικρινα δεν σας καταλαβαινω...Γκρινιαζαμε περσι με εμενα πρωτο γιατι φερναμε κατι αγνωστους απο την Ουρουγουαη,παικτες απο β ομαδα Πορτογαλιας,στοπερ απο τους ψαραδες με μηδενικες παραστασεις,τον Μπραντον και εγω δεν ξερω τι αλλο.1000 δικια να δωσω...
Φετος φερνουμε παικτες απο Πρεμιερ,Σερι Α,παικτες που εχουν κανει μεταγραφες εκατομμυριων,διεθνεις με τις ομαδες τους και εχουμε ακομα δρομο...
Γιατι τοση πικρα? Γιατι οχι λιγη υπομονη?
Προς το παρον φεραμε εναν αμυντικο μονο ως αντικαταστατη. Οταν ερθουν οι άλλοι και καλυφθουν τα κενα, τοτε συζηταμε για το αν ειμαστε καλυτερα ή οχι.
Αυτο ελειπε να πουλουσαν τον Ιγκι εν μεσω προετοιμασιας χωρις να φερουν καν αντικαταστατη

Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

paokovios1974 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΚΑΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ
ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
Στο καλό. Κάποιοι μια χαρά μπορούμε να κάνουμε κουράγιο. Όποιος δε γουστάρει ή δεν αντέχει άλλο ας αποχωρήσει. Να ησυχάσει κι αυτός κι εμείς.
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Επιτέλους ρε jibbie! :D
Ευχαριστούμε
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Καποιος να επαναφερει τους μπλε σε ταξη...

Ψυχραιμια αλανια...

Το λεω εγω που ειμαι πολυ οξυθυμος και βριζω αβερτα...
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αρχικά να πω ότι στεναχωρέθηκα και εγώ με ινγκι γιατί με τα καλά του (περισσότερα) και κάποια κακά του εγώ τον γούσταρα πολύ .
Πάμε τώρα στο διαταυτα. Εδώ ρε μάγκες δεν έχει καπολοτζι,μαπολοτζι,βιογραφικά που έπαιζε ο ένας που έπαιζε ο άλλος κλπ κλπ; Εδώ δεν έχει πουλήσαμε τον τάδε που έπαιρνε μιριο και και φέρνουμε τον τάδε με 500.000 ταβάνι ;
Τώρα έχει καινούργιο αφήγημα την διαφορά την βάλαμε στην ΑΜΚ γιατί δεν παίζει φράγκο .
Και κάτι για τον καινούργιο . Θα είναι μεγάλο + για την ομάδα αν ο συγκεκριμένος είναι καλύτερος με την μπάλα κάτω για αυτό που προσπαθούμε να παίξουμε αρκεί πρώτον να μην φύγει ο Κοταρσκι και δεύτερον να μην είναι χειρότερος αισθητά αμυντικά . Δλδ αν είναι λίγο πιο κακος αμυντικά αλλά το έχει με την μπάλα κάτω εγώ είμαι οκ
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Τόσο κλάμα επειδή η ΠΑΕ δεν είπε εν μέσω διαπραγματεύσεων ότι ο Εκόνγκ είναι ο αντικαταστάτης του Ίνγκασον. Απίστευτο.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Totem_pk έγραψε:
Asimos έγραψε:Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω τον Ιγκι μετά από μια πενταετία στην ομάδα από τα άσχημα πλέι οφ που έκανε. Δεν είναι ούτε δίκαιο, ούτε λογικό.

Μπορώ όμως να καταλάβω πως μετά από μια πενταετία θέλει να παίξει κι αλλού.
Αδελφε θα συμφωνησω.

Το προβλημα που λες ειναι οτι παικτης ηρθε σε μια ομαδα που πεταγε και χρονια την χρονια εβλεπε την ομαδα να κανει αλματα προς τα πισω. Αγωνιστικα διοικητικα παντου.
Το προβλημα ειναι οτι ενας απο τους αρχηγους της ομαδας που δεθηκε με τον συλλογο αποφασιζει να φυγει για τα ιδια η και λιγοτερα λεφτα γιατι απλα δεν βλεπει πλανο και προοπτικη.

Αυτα φοβομουνα τον χειμωνα που φωναζαμε για να ενισχυσουν την ομαδα και να μην την αφησουν «παρατημενη» αυτα φωναζαμε και περσυ στο τελος του καλοκαιριου (λιγοτερο μεν λογω αποκλεισμου) αυτα βλεπουμε να συμβαινουν.
Ξερει κανεις ποσα απο το ενα μυριο που επαιρνε ο Ινγκι τελικα πηρε χωρις τα μπονους της Ευρωπης και του κυπελου και της δευτερης θεσης στο πρωταθλημα? Νομιζω οτι πριν κρινουμε το οτιδηποτε πρεπει να ξερουμε την αληθεια.

Στεναχωρεθηκα πολυ που φευγει ο παικτης αυτος και στεναχωριεμαι πολυ που η ομαδα δεν ειναι σε θεση να εμπνευσει οραμα και να δειξει ενα πλανο στους παικτες της.
Σορυ αλλά μόνο αυτά δεν λεω. Από την κοιλιά σου βγήκε το συμπέρασμα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αφού ξέρετε κάποιοι τους λόγους να μας τους πείτε!

Δεν έχουμε λεφτά, εμείς ξέρουμε τι ήθελε και το δεν ήθελε ο ΙΓΚΑΝΣΟΝ, δε θα κάνουμε μεταγραφές, φύγανε τόσοι παίκτες και κάνεις δεν ηρθε(όλοι όσοι φύγανε τους μπινελικωνατε ότι δεν ήταν παίκτες) κτλ κτλ

Όταν ανανέωσαν τον βαρελα τον λέγατε μαγκα το Σαββίδη και μετά κράζατε!

Τώρα είναι ο Αρχηγός ο ΙΓΚΑΝΣΟΝ!

Πάλι κράζετε!

Μπράβο μπράβο μπράβο!!

Ότι ο ΙΓΚΑΝΣΟΝ θα πάρει κανένα 700αρι παραπάνω δε το λέμε βέβαια...

Μπράβο μάγκες συνεχίστε στο ίδιο στυλ!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

ΌΧΙ Ο ΙΝΓΚΑΣΟΝ ΡΕ.......

ψυχολογία στα τάρταρα...
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Διάβασα πριν από λίγο ότι ο Λουτσέσκου είχε ζητήσει δυναμικό στόπερ, με εμπειρία, να παίζει δεξιά και αριστερά , να έχει έφεση στο μπιλντ απ και ο Νιγηριανός ήταν η πρώτη επιλογή. Αν ισχύει είναι σημαντικό.
Άβαταρ μέλους
stavrospgr

Δημοσίευση από stavrospgr »

Πάμε μέτρημα πάλι:
Κοτάρσκι, Νέοι
Λύρατζης-Σάστρε
Εκόνγκ-Κουλιεράκης-Μιχαηλίδης-Κετζιόρας
Μπαμπάς-Σοάρες
Αουγκούστο-Σβαμπ-Τσιγγάρας-Μεταγραφή
Κωσταντέλιας-Ζίβκοβιτς-Νάρεϊ
Σαματάς-Μπράντον-Τζήμας

Μέσο καλό θέμε και ίσως δεύτερο τερματά και είμαστε καλοί για τη Μπειτάρ και ίσως και για το επόμενο ευρωπαικό.
Προς τέλη Αυγούστου εγώ λέω θα πάει και θα έρθει κι άλλος κόσμος...
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Gospi έγραψε:
Unpsofable78 έγραψε:Πραγματικά από κάποιους γίνεται σχεδόν οργανωμένη προσπάθεια εδώ μέσα.
Όλα αυτά για να πείσουν "ότι η ομάδα ΕΔΙΩΞΕ τον Ινγκασον".
"Ότι μας είπε ψέματα ο Κυριάκος γιατί δεν ήταν 5 αλλά 4.1"

Ρε τι ζούμε ρεεεεεεε;
Φτάνει ρε παιδιά. Ούτε να παραδεχτείτε ότι δεν μπορείς να κρατάς έναν παίκτη με το ζόρι και πιθανόν με μειωμένο κίνητρο δεν μπορείτε να παραδεχτείτε;
Ούτε ότι η ομάδα λειτούργησε άψογα και βρήκε άμεσα αντικαταστάτη; Ούτε καν αυτό;

Κάποιοι δεν σχολιάζετε ποτέ θετικά έστω μια φήμη για μεταγραφή.
Φήμη για δήθεν συζητήσεις πώλησης στο πιο και φι.
Ε κάπου έλεος.
Γραφεις σαν να ηταν αναποφευκτη η πωληση. Πληρωσαν καμια ρητρα οι δανοι και δειξαμε αντανακλαστικα στην αντικατασταση του? Δεν μπορουσαμε να τους ρημαξουμε στην διαπραγματευση μεχρι τελη αυγουστου οπως μας κανουν εμας? Επρεπε να σπευσουμε να τον πουλησουμε με 3,6 οταν καλα καλα δεν εχουμε κλεισει τα βασικα κενα μας? Και θα το πανηγυρισουμε σαν επιτυχια?

Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν θα μπορούσε ο Ινγκασον και ο κάθε Ινγκασον να μας κάνει ότι ο Ναρει πέρσι στην Φορτουνα και να το παίζει τραυματίας; Έγινε τηλεφωνική επικοινωνία γράφουν Ιβάν Ινγκασον σε μία προσπάθεια να τον μεταπεισουν. Ο παίκτης εξήγησε τους λόγους και έγιναν σεβαστοι. Τι ήθελες; Να του κρεμασουμε το δελτίο και να αποσύρει το ενδιαφέρον η Μιντιλαντ; Να του φερθουμε χωρίς ίχνος σεβασμού; Να τον κρατήσουμε με το ζόρι με πιθανόν μειωμένο κίνητρο; Του πρότειναν ανανέωση με νέο 4ετες λένε.

Πολλές φορές είναι λεπτομέρειες που δεν τις μαθαίνουμε παρά μόνο μετά από χρόνια και θα θυμίσω μία. Όταν έφυγε τελικά ο Λούκας Πέρεθ για Λα Κορούνια, στην προσπάθεια του ο Ιβάν να τον μεταπείσει, του είπε να γράψει ο ίδιος το ποσό που επιθυμεί για το νέο συμβόλαιο και αρνήθηκε.
Δεν θέλετε να δεχτείτε ότι ο παίκτης προτιμά να είναι πιο κοντά στην πατρίδα του και σε μία χώρα με παρόμοιο κλίμα και κουλτούρα; Θέλετε να πιστεύετε ότι τον διώξαμε; Θέλετε να πιστεύετε ότι είναι λίγα τα χρήματα; Θέλετε να πιστεύετε ότι ο Ιβάν μας κοροϊδεύει; Ότι θέλετε. Κανένα πρόβλημα. Δεν το λέω προσωπικά σε σένα. Απλά κούρασαν πολύ όλοι αυτοί που γράφουν με τρελή δόση αρνητισμου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”