Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Παιδιά άνω των 30 κ πηραμε 4 μυρια.. Προφανώς και ο ινγκι πιεζε να φυγει.. Στο καλο θα πω εγω.. Τον ευχαριστώ για όλα.
Τον γουσταρα παρα πολυ αλλά η ιστορία λέει ότι ο ΠΑΟΚ δεν έκανε το ίδιο λάθος με τν Βαρέλα κ ενα χρονο μετά τν ανανέωση βρίζαμε τους παντες.. Αντε να κλείσουν και οι υπόλοιποι και να τους έχει κ κοουτς στην προετοιμασια..
Τον γουσταρα παρα πολυ αλλά η ιστορία λέει ότι ο ΠΑΟΚ δεν έκανε το ίδιο λάθος με τν Βαρέλα κ ενα χρονο μετά τν ανανέωση βρίζαμε τους παντες.. Αντε να κλείσουν και οι υπόλοιποι και να τους έχει κ κοουτς στην προετοιμασια..
αυτός ο Σταμάτα δεν μου γεμίζει το μάτι πάντως, δεν έκανε καλη χρονιά επίσης
Δεν κουράστηκες ρε φιλαράκι;Dimg4a έγραψε:Παει κι ο Ναρει, καλα παμε
δεν βγαινω μανα μουAsimos έγραψε:Στα 4,1 η Μιτιλαντ με τα μπόνους αυτή τη στιγμή.
βαλε κατι ακομα
- Mitsospaoki4
- Moderator
Διαψεύστηκε από τους ΡώσουςDimg4a έγραψε:Μιλαει η Τσσκα με ΠΑΟΚ για Ναρει
- buffalobill4
Ρενε ούτε κάποια paokleals έχω βρει ούτε κάποια αντιπολίτευση κάνω στην παε. Ποιος είμαι εγώ άλλωστε ο κανένας να μπορεί να κάνει αντιπολίτευση σε μια εταιρεία εκατομμυρίων.renegade έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι ο μόνος λόγος που είμαι καλοπροαίρετος στα παραπάνω γραφόμενα είναι γιατί τα γράφεις εσύ...για αυτό και θα απαντήσω καλοπροαίρετα.buffalobill4 έγραψε:Με κίνδυνο να εμφανιστώ και πάλι αρνητικός θα πω ότι ο μόνος παίκτης που φαίνεται ότι γίνανε γρήγορες κινήσεις για την απόκτηση του είναι ο εκονγκ. Αγορά με 1.1m και συμβόλαιο 1m όπως διαρρέουν. Θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί ότι ο λόγος που έγινε αυτό είναι γιατί εξοικονομούμε το 1m από το συμβόλαιο του Ιγκασον και τον πουλάμε 4-5. Οπότε είμαστε στο net +3-4m.
Οι υπόλοιπες περιπτώσεις κωλυσιεργουν γιατί θέλουμε να προσφέρουμε τα χρήματα που εξοικονομησαμε από τις αποδεσμευσεις χωρίς όμως να πάμε σε αγορά, άρα περιμένουμε την ελευθέρας των παικτών. Σωστή τακτική από οικονομικής άποψης.
Για τον εκονγκ και μόνο από βιογραφικό και βιντεακια φαίνεται πιο συμβατός στην άμυνα του ΠΑΟΚ σε χαρακτηριστικά. Τώρα κατά πόσο θα δέσει και κατά πόσο θα βγάλει τα soft skills του Ισλανδου θα το δούμε στην πορεία.
Μην ψάχνεις ούτε δράκους ούτε πριγκιπόπουλουλες. Ο λόγος που φέρεται να έχει κλείσει η μεταγραφή του νιγηριανού ( βέβαια δεν είναι η μόνη μεταγραφή που στα λόγια έχει κλείσει), γιατί όσο έχει κλείσει του νιγηριανού άλλο τόσο έχει κλείσει και του Σαματτα) είναι γιατί με συμβόλαιο πάνω από ένα εκατομμύριο οι διαθέσιμες επιλογές κεντρικών αμυντικών οι οποίες πληρούν τα στάνταρ μας είναι 10 φορές περισσότεροι από ότι η επιθετική ανάλογου κασέ πού μπορούμε να προσεγγίσουμε
Από την αρχή απλά λέω να χαμηλώσουμε τις προσδοκίες μας γιατί ούτε είμαστε σε εποχές παχεων αγελάδων ούτε πλέον η Ελλάδα προσελκύει έστω την τριτη ταχύτητα παικτών. Αυτό και μόνο. Το αποτέλεσμα των προσδοκιών στον Θεό είναι να έρχονται παίκτες οπως ο Σαματάς για αντικαταστατης του ολιβειρα και αντί να χαιρόμαστε να φαγωνομαστε. Η παε θα έπρεπε να κάνει manage expectations αυτήν την περίοδο και όχι εξαγγελίες έκθεσης Θεσσαλονίκης. Αυτήν όμως είναι η δική μου άποψη.
Σε αυτό που λες για τα σέντερ μπακ συμφωνώ, με 1m έχεις πιο μεγάλο εύρος αγοράς. Και εγώ ο ίδιος από τα πολύ λίγα που είδα πιστεύω ότι ταιριάζει στην άμυνα μας. Χωρίς να ξέρω πάντα το κατά πόσο μπορεί να βγάλει ηγετικές ικανότητες. Όμως απο την άλλη αν με έναν μαγικό τρόπο παίρναμε 3m για μπραντον, πιστεύω ότι πάλι γρήγορα θα βρίσκαμε φορ των 500k.
Τουλάχιστον υπάρχει και κάποιος που δεν βλέπεις κακοπροαιρετα και εκ του πονηρού τα γραφόμενα μου.
-
Επισης ενας λογος για τον οποιο εκτεθηκε τοσο η αμυνα μας περυσι ηταν η κακη αμυντικη λειτουργια των χαφ. Φερτε 2 χαφαρους και ολα καλα
Στάλθηκε από το SM-A217F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A217F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Unpsofable78
Μια διόρθωση μόνο μια και αναφέρθηκες σε ψέματα.GINOLA έγραψε:Άρα ο ΠΑΟΚ δλδ αποφάσισε ότι ναι μεν εχτιζε πέρσι και θα φανεί φέτος αλλά ειναι καλή ιδέα να δώσει τον αρχηγό του και τον κατά πολλούς και οχι μονο ΠΑΟΚτσηδες το καλύτερο στόπερ του πρωταθλήματος για περίπου 3εκ( φαντάζομαι αν βάλεις και την μεταπώληση )ενώ πριν 2 μέρες απέρριψε για κάποιον άνω των 30 5 εκ.(???)
Ταυτόχρονα αυτό το κάνει μια ωρίτσα αφού βγάζει non paper ότι ο νιγηριανός δεν έχει σχέση με την υπόθεση ινγκασον.Αρα να υποθέσω ότι εκτός του νιγηριανου πάμε για ένα ακόμη στόπερ του εκατομμυρίου
Δεν ξέρω που θα καταλήξει όλο αυτό, ισως να πυροβόλανε ολοι οσοι ερθουν αλλά σίγουρα δεν είναι και πολύ φρόνιμο να λένε ψέμματα στον κόσμο.
Επίσης αυτό το οι καλοί θα έρθουν Αύγουστο των προηγούμενων χρονων που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ μην γίνει,ε δώσαμε λιγότερα για φορ να τα δώσουμε αλλού και τελικά δεν τα δώσουμε κάπου.
Αν φύγει ο ινγκασον σύμφωνα με όσα είπαν ο ΠΑΟΚ θέλει και άλλο στόπερ (και προφανως όχι τον κεντζιορα). Οπότε περιμένουμε να δούμε αν είπαν και πάλι ψέμματα
Σιγά μην πωλείται και για 2 μύρια.
3.6 + μπόνους 500k κάνουν 4.1
Επειδή λες αλήθειες εσύ και η ΠΑΕ ψέματα. Όχι τίποτα άλλο.
- john4serres