Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- Kabamaru11
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Psaras τα ευσημα μου.....κοντεψε να μου βγει το κρασι απο την μυτη 

Προσωπικά πιστεύω αν έρθουν μέσα στη βδομάδα οι 3 Αφρικανοί, θα είναι αναβάθμιση.
Επίσης διαφωνώ οτι ο Ινγκι σώνει και καλά θα φύγει. Ας δούμε τί γίνεται με την πρόταση επέκτασης πρώτα.
Επίσης διαφωνώ οτι ο Ινγκι σώνει και καλά θα φύγει. Ας δούμε τί γίνεται με την πρόταση επέκτασης πρώτα.
Ποιον Αυγουστο;joshua έγραψε:Οζντοεφ,Μαξιμοβιτς,Κετζιορα και έναν μεσοεπιθετικο μέσα στην εβδομάδα και είμαστε καλά μέχρι τον Αύγουστο.
Οριακά μέχρι την άλλη βδομάδα
Ένα λάθος κοντρόλ σε φιλικό και αμέσως θα δεις ορυμαγδο σχολίων "σιγά μη του δίνει αυτουνου 1.5 η ΠΑΕ. Εκατό χιλιάρικα και τα άλλα τσέπη"
Το σάκε εννοείς ...Kabamaru11 έγραψε:Psaras τα ευσημα μου.....κοντεψε να μου βγει το κρασι απο την μυτη
Φοβερή ατάκα
- Kabamaru11
Σακε ξεσακε,αν ερθει κ ενας χαφαρος τις επομενες μερες,μας βλεπω με πριαπισμο
Οζντοεφ,ειναι οτι πιο ποιοτικο ακουστηκε για το κεντρο μας.

Οζντοεφ,ειναι οτι πιο ποιοτικο ακουστηκε για το κεντρο μας.
-
Τελικά, οι Ρώσοι έσβησαν από μόνη τους την… φωτιά, καθώς ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Κίριλ Μπρέιντο, σε δηλώσεις του αποκάλυψε:
«Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον της ομάδας μας για τον συγκεκριμένο παίκτη».
Πηγή: PAOK24
«Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον της ομάδας μας για τον συγκεκριμένο παίκτη».
Πηγή: PAOK24
Έχει κανείς αμφιβολία ότι θα είμαστε ποιοτικοτεροι από πέρυσι; Θέλετε να σας θυμίσω ποιοι έφυγαν και ποιους αντικαθιστούν αυτοί που έρχονται;; 

Για χαφ πιστεύω αρχικά ένας μέχρι να ξεκαθαρίσει του Νταντας. Διαφορετικά 2 ενώ ερωτηματικό είναι και ο Σβαμπ
Αυτό θα μπορέσουμε να το πούμε όταν κλείσει το ρόστερ.nunies4 έγραψε:Έχει κανείς αμφιβολία ότι θα είμαστε ποιοτικοτεροι από πέρυσι; Θέλετε να σας θυμίσω ποιοι έφυγαν και ποιους αντικαθιστούν αυτοί που έρχονται;;
Νομίζω ότι έχει παρθει ήδη αρνητική απόφαση για Νταντας.omerta76 έγραψε:Για χαφ πιστεύω αρχικά ένας μέχρι να ξεκαθαρίσει του Νταντας. Διαφορετικά 2 ενώ ερωτηματικό είναι και ο Σβαμπ
Και καλα κανουμε κατα την γνωμη μου.joshua έγραψε:Νομίζω ότι έχει παρθει ήδη αρνητική απόφαση για Νταντας.omerta76 έγραψε:Για χαφ πιστεύω αρχικά ένας μέχρι να ξεκαθαρίσει του Νταντας. Διαφορετικά 2 ενώ ερωτηματικό είναι και ο Σβαμπ
Να δούμε και τις πωλήσεις...nunies4 έγραψε:Έχει κανείς αμφιβολία ότι θα είμαστε ποιοτικοτεροι από πέρυσι; Θέλετε να σας θυμίσω ποιοι έφυγαν και ποιους αντικαθιστούν αυτοί που έρχονται;;
Οι βάζελοι πάντως στα σάιτς τους δεν το πήραν και πολύ καλά:
(από το ᾽᾽μεσα῾῾παο)
῾῾Σε… φιάσκο εξελίχθηκε η υπόθεση του Γουίλιαμ Τροστ – Εκόνγκ για τον Παναθηναϊκό, με τον παίκτη να καταλήγει στον ΠΑΟΚ.῾῾
(από το ᾽᾽μεσα῾῾παο)
῾῾Σε… φιάσκο εξελίχθηκε η υπόθεση του Γουίλιαμ Τροστ – Εκόνγκ για τον Παναθηναϊκό, με τον παίκτη να καταλήγει στον ΠΑΟΚ.῾῾