Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Έλειψα μερικές ώρες...
Γύρισα τώρα και ενώ τα περισσότερα δημοσιεύματα είναι ας πούμε ουδέτερα, λίγο θετικά λίγο αρνητικά, εδώ μέσα οι περισσότεροι κάνετε λες και διαλυομαστε
Συνερθετε ρε λίγο σα κότες κάνετε.
Τι σκατα όλοι το 2018 γίνατε ΠΑΟΚ;
Ατσαλωθειτε λίγο, σταματήστε να κλαψουριζετε με την παραμικρή παπαριά, σταματήστε να παιρνετε δεδομένα όλα τα αρνητικά δημοσιεύματα και ταυτόχρονα να αμφισβητειτε με μανία όλα τα θετικά.
Είτε μιλάμε για αφίξεις είτε για αποχωρήσεις η κατάσταση σας είναι ένας μόνιμος πανικός.
ΑΜΑΑΑΝ τι κακό μας βρήκε θα έρθει παγκόσμιου βεληνεκούς εξαρι και που θα τον βάλουμε ωιμε και ταυτόχρονα ΑΜΑΑΑΝΝ ένας άσχετος γράψε ότι έχουμε Μπαν και δε μπορούμε να πουλήσουμε παίκτες
Τρεις λαλούν και δυο χορευουν
Πουτανα ΠΑΕ μου κάηκε το κοκκινιστό, τι μας κρύβουν;
Γύρισα τώρα και ενώ τα περισσότερα δημοσιεύματα είναι ας πούμε ουδέτερα, λίγο θετικά λίγο αρνητικά, εδώ μέσα οι περισσότεροι κάνετε λες και διαλυομαστε
Συνερθετε ρε λίγο σα κότες κάνετε.
Τι σκατα όλοι το 2018 γίνατε ΠΑΟΚ;
Ατσαλωθειτε λίγο, σταματήστε να κλαψουριζετε με την παραμικρή παπαριά, σταματήστε να παιρνετε δεδομένα όλα τα αρνητικά δημοσιεύματα και ταυτόχρονα να αμφισβητειτε με μανία όλα τα θετικά.
Είτε μιλάμε για αφίξεις είτε για αποχωρήσεις η κατάσταση σας είναι ένας μόνιμος πανικός.
ΑΜΑΑΑΝ τι κακό μας βρήκε θα έρθει παγκόσμιου βεληνεκούς εξαρι και που θα τον βάλουμε ωιμε και ταυτόχρονα ΑΜΑΑΑΝΝ ένας άσχετος γράψε ότι έχουμε Μπαν και δε μπορούμε να πουλήσουμε παίκτες
Τρεις λαλούν και δυο χορευουν
Πουτανα ΠΑΕ μου κάηκε το κοκκινιστό, τι μας κρύβουν;
- pagotatzis
Οκ , το “ transfersperre” δλδ μπαν μεταγραφών το έχουν σε εισαγωγικά
Δλδ εννοούν ότι δεν είναι αληθινό μπαν !
Πάμε παρακάτω ,τόσα ξέρουν τόσα γράφουν
Νομίζω ο Σβαμπ θα μας αποχαιρετήσει !
Από μένα ένα μεγάλο χειροκρότημα στην παιχτουρα !
Δλδ εννοούν ότι δεν είναι αληθινό μπαν !
Πάμε παρακάτω ,τόσα ξέρουν τόσα γράφουν
Νομίζω ο Σβαμπ θα μας αποχαιρετήσει !
Από μένα ένα μεγάλο χειροκρότημα στην παιχτουρα !
Όπως λες ότι ακους για πωλήσεις να λες ότι ακους και για προσθήκες.
Δεν γίνεται μόνα ζυγά μονόζυγα γιατί αλλιώς είναι μόνο μιρλα και εμμονή.
Αλλιώς θα σε ρωτήσω...ποιον πουλήσαμε;
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί η ΠΑΕ έβγαλε το non paper για κλεισμένο επιθετικό
Για να κατευναστούν οι αντιδράσειςrenegade έγραψε:Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί η ΠΑΕ έβγαλε το non paper για κλεισμένο επιθετικό
Αν τον εχει κλεισμενο γτ οχι? Εκτος αν ηταν μοχλος πιεσης για αλλους
Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο σβαμπ έχει ένα χρόνο συμβόλαιο και είναι 33 .. αν του δίνουν 2-3 χρόνια οι Αυστριακοί προφανώς και θα φύγει ..
Η διαφορά είναι οτι έχουμε συγκεκριμένα κενά. Δεν είναι το ίδιο να ισοσκελίσεις τα δύο στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο. Επίσης ο ΠΑΟΚ έχει ήδη έναν άλφα κορμό που χτίστηκε με πόνο, αυτό που σωστά γράφτηκε κι εδώ ειναι οτι αν χάσεις παίκτες κορμού ενώ ψάχνεις να κλείσεις άλλες τρύπες (πχ φορ, χαφ, εξτρέμ κλπ), τότε κινδυνεύεις να χάσεις ότι ομοιογένεια έχτισες.nunies4 έγραψε:Όπως λες ότι ακους για πωλήσεις να λες ότι ακους και για προσθήκες.
Ας ελπίσουμε οτι όλα θα γίνουν ομαλά και συμμετρικά με μέτρο, απλά αυτή την στιγμή υπάρχει μιά δικαιολογημένη ανησυχία.
Εκτος απο ειρωνεια εχεις να απαντησεις κατι στο σχολιο μου με ουσια? 4-5 ΕΝΤΕΚΑΔΑΤΕΣ προσθηκες εγραψα αλλα το παρελειψες για εντυπωσεις, αν δεν το καταλαβαινεις τοτε ναι δε νιωθεις απλα, εισαι.gpap έγραψε:πρωταθλητή ΠΑΟΚ.
4-5προσθήκες.
Νιώθω άσχετος με το ποδόσφαιρο...
Έτσι ακριβώς.Demir έγραψε:Ο σβαμπ έχει ένα χρόνο συμβόλαιο και είναι 33 .. αν του δίνουν 2-3 χρόνια οι Αυστριακοί προφανώς και θα φύγει ..
33 είναι λογικό Αυτός και η Οικογένεια του να πάνε κάπου στο ΤΕΛΟΣ της καριέρας του που αναδείχτηκε σπό υο 2014-2020 στην Rapid Wien και να επιστρέψει;
Συμβόλαιο έχει μέχρι το 2024 άρα σε 6 μήνες υπογράφει ελεύθερος ούτω συ άλλος.
-
john4serres
Τον φάγαμε τον ιερέα. Έχουν περάσει ήδη οι 43 από τις 48 ωρες. -5renegade έγραψε:Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί η ΠΑΕ έβγαλε το non paper για κλεισμένο επιθετικό
- Mitsospaoki4
- Moderator
Απ' ότι βγαίνει από τα διάφορα σάιτ, βρέθηκε λύση να μείνουν ελεύθεροι Σαματα και Μπαμπα, και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και τυπικά.
Στα του χαφ υπάρχει μεγάλη μυστικότητα, λογικό αν μιλάμε για Μαξίμοβιτς και αντίστοιχες περιπτώσεις ..
Σημασία έχει να κλείσουν όμως και αυτοί σιγά σιγά.
Για το εξτρέμ βλέπω ησυχία. Περίεργο καθώς μιλάμε για μια θέση που χάσαμε 2 παίχτες (έστω και μέλη του ροτεισον) και φαίνεται να μην υπολογίζεται και ο Μπραντονιτς.
Περιμένουν κάτι πολύ καλό και θέλει χρόνο;
Μπορεί..
Αλλά άποψη μου ήταν πως και εκεί ένας παίχτης έπρεπε να ερχόταν άμεσα.
Στα του χαφ υπάρχει μεγάλη μυστικότητα, λογικό αν μιλάμε για Μαξίμοβιτς και αντίστοιχες περιπτώσεις ..
Σημασία έχει να κλείσουν όμως και αυτοί σιγά σιγά.
Για το εξτρέμ βλέπω ησυχία. Περίεργο καθώς μιλάμε για μια θέση που χάσαμε 2 παίχτες (έστω και μέλη του ροτεισον) και φαίνεται να μην υπολογίζεται και ο Μπραντονιτς.
Περιμένουν κάτι πολύ καλό και θέλει χρόνο;
Μπορεί..
Αλλά άποψη μου ήταν πως και εκεί ένας παίχτης έπρεπε να ερχόταν άμεσα.
Το προφανες ειναι απλα να ισχυε η διαροη. Οτι δηλαδη εκλεισε.renegade έγραψε:Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί η ΠΑΕ έβγαλε το non paper για κλεισμένο επιθετικό
Ενα αλλο ενδεχομενο ειναι να ηταν μοχλος πιεσης για καποιον αλλο στοχο.
Παντως τα τελευταια αρθρα μιλανε για τυπικη υποθεση. Αρα μαλλον ισχυει το πρωτο.
-
George_4_Athens
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα.
Μια γνώμη και από μένα.
Σαματά πολύ ωραίος παίκτης, τον θυμάμαι στο ματς του gay με Antwerp πέρσι.
Μου είχε κάνει τόση εντύπωση που τον είχα ψάξει επιτόπου στο γνωστό σάιτ για να δω τι εστί Σαματά.
Από την άλλη, και σχετικά με τους αδερφούς που εκφράζουν αμφιβολίες σχετικά με την παρουσία του στο Βέλγιο, να θυμίσω πως πριν 2μιση χρόνια φέραμε Σέντερ ΔΟΕ ανενεργό από εκεί ως δανεικό. Παραλίγο να τον φέρουμε και φέτος.
Συνοπτικά, δεν είναι κίνηση που θα κάνει τον πάταγο, είναι όμως μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, με χαρακτηριστικά που έχουμε να δούμε χρόνια.
Προσωπικά, αν κι εφόσον έρθει ο παίκτης, είμαι αισιόδοξος.
Μια γνώμη και από μένα.
Σαματά πολύ ωραίος παίκτης, τον θυμάμαι στο ματς του gay με Antwerp πέρσι.
Μου είχε κάνει τόση εντύπωση που τον είχα ψάξει επιτόπου στο γνωστό σάιτ για να δω τι εστί Σαματά.
Από την άλλη, και σχετικά με τους αδερφούς που εκφράζουν αμφιβολίες σχετικά με την παρουσία του στο Βέλγιο, να θυμίσω πως πριν 2μιση χρόνια φέραμε Σέντερ ΔΟΕ ανενεργό από εκεί ως δανεικό. Παραλίγο να τον φέρουμε και φέτος.
Συνοπτικά, δεν είναι κίνηση που θα κάνει τον πάταγο, είναι όμως μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, με χαρακτηριστικά που έχουμε να δούμε χρόνια.
Προσωπικά, αν κι εφόσον έρθει ο παίκτης, είμαι αισιόδοξος.
Το λογικό είναι ο σβαμπ να φύγει αν έχει πρόταση , απλά μετά το πρώτο γύρο ..