Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
astral

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από astral »

η μηπως botox?
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

loukas karadimos έγραψε:
nunies4 έγραψε:Σκληρός....
Όχι φίλε..

Είμαστε μιας γενιάς που έκλαψε από το δακρυγόνο γιατί διεκδίκησε κάτι καλύτερο για την αγαπημένη του ομάδα

Αυτό το καλύτερο ήρθε, πέρα από κάθε μας όνειρο και λέγεται Ιβάν Σαββίδης.

Στον μεγάλο μπορώ ακόμα να συγχωρέσω πολλά, σ αυτά τα κ****παιδιά πάλι, δεν μπορώ να συγχωρήσω άλλη μια χρονιά με Κυριακές που κλαίω από τα νεύρα μου..

Ο κορμός μιας ομάδας ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ να είναι εκεί την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Έτσι επιβάλλει η αθλητική επιστήμη όχι εγώ. Δηλαδή φέτος πάμε όπως πέρσι μέχρι τον Νοέμβριο...

Και πες μου εσύ αν αυτό ειναι οκ και πως και εγώ θα σταματήσω να γράφω.
Της ίδιας γενιάς είμαστε φίλε αλλά δεν μπορώ να κάνω τόσο σκληρή κριτική ειδικά φέτος που ο ιδιοκτήτης έδωσε σαφή εντολή ότι τα λάθη απαγορεύονται και που από ότι φαίνεται μεγάλο μέρος του σχεδιασμού το έχει αναλάβει ο ίδιος και ο γιός του.
Δεν θεωρώ ότι ότι γίνεται φέτος μεταγραφικά είναι ενάντια στα θέλω του Ιβάν
Ας περιμένουμε. Ας αναβαθμιστεί η ομάδα ποιοτικά και ας γίνει και στην διάρκεια του βασικού σταδίου προετοιμασίας
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Αυτη την εβδομαδα θα δουμε αφιξεις και ισως αναχωρησεις. Τωρα εμεις ειμαστε σε φαση τεραστιου μπερδεματος. Και μας φταινε ολα.
Αναφορικα για Ινγκι -Βαρελα παιδια ειναι τελειως αλλες περιπτωσεις. Και αναφορικα με την ομαδα μας. Επι περιπτωσης Βαρελα υπηρχε αμυνα πληρης. Τωρα ο Ινγκι ειναι οτι ποιοτικοτερο εχουμε στην αμυνα για αγωνιστικους και οχι μονο λογους.
Ο Κοταρσκι θα ειναι απωλεια αλλα δεν ειμαστε καθολου προετοιμασμενοι για περιοτωση που σου ερθει μια δεκαρα και πρεπει να τον δωσεις. Δεν εχουμε προετοιμασει την επομενη μερα καθολου.

Τελος απο οτι βλεπω και ακουω ολο αυτο το διαστημα τα πραματα εχουν δυσκολεψει παρα πολυ. Ζουμε σε εποχες που ενα αξιοπρεπες χαφ (Τσιμιροτ) παει αραβια, οι σκανδιναβοι μπορουν και δινουν 5 μυρια για μεταγραφες και 1+ τον χρονο σε παικτη, οι αμερικανοι παιρνουν Κουτσια και Σβι για τα προτζεκτς τους. Το ενα μυριο μισθος φαινεται οτι ειναι οτι τα 600 χιλιαρικα πριν λιγα χρονια.
Αρα σωστα επενδυουμε στους νεους μας γιατι ειναι η μονη διεξοδος αφου δεν μπορουμε να παιξουμε πλεον οικονομικα με το συγχρονο ποδοσφαιρο. Αλλα πρεπει να εχουμε και εναν κορμο εμπειρων παικτων για να στηριζουν το προτζεκτ.

Δυσκολα πραματα….

Αντε να ερθουν οι νεοι παικτες να αρχισουν τα ματσακια γιατι θα τρελαθουμε μεχρι τοτε.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

good luck Tiago Dantas της ΠΑΕ στο ινσταγκραμ...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

PAOK has reached a 3-year deal with Mbwana Samatta. According to the agreement; Mbwana Samatta will earn a net salary of 1 million euros per year.

• PAOK expects Mbwana Samatta to terminate her contract with Fenerbahçe. If termination is provided; They will sign an official contract with Samatta.
https://twitter.com/yagosabuncuoglu
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

psykoman έγραψε:good luck Tiago Dantas της ΠΑΕ στο ινσταγκραμ...
Για τον προημιτελικό με Αγγλία να φανταστώ
Αλλά δεν νομίζω οτι θα μείνει μαζί μας
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

Επανερχομαι με παραπανω πληροφοριες:
Λοιπον η Γκενκ για καποιους που δεν το πρόσεξαν η δεν ξερουν τι εγινε, βγηκε δευτερη και εχασε το πρωταθλημα στο 94 του τελευταιου ματς, οταν και ισοφαριστηκε απο την Antwerp. Στην αρχη της χρονιας ειχε ως επιθετικο τον Ονουατσου ο οποιος πηρε 18 εκατομμυρια μεταγραφή στην Σαντερλαντ ( Ιβαν γιατι δεν τον εφερες;) Στην θεση του πηρε τον 21χρονο Αροκονταρε απο την Αμιεν με 5 εκατομμύρια. Ετσι, ενω το πρωτο μισο της χρονιας ο Σαματα ηταν παγκο, στο δευτερο μισο εγινε ο βασικός, της ομαδας του Βελγιου που βγηκε ΠΡΩΤΗ στην κανονικη διάρκεια του πρωταθληματος. Στο δευτερο μισο κουβαλησε αφου σκορασε 5 γκολ και εδωσε μια ασίστ ( Η Γκενκ εχει και δυο τρομακτικα καλα εξτρεμ βεβαια).
Ωστόσο στα πλει οφ δεν εβαλε γκολ, και αρχισε να μοιράζεται παλι τον χρονο με τον Αροκονταρε, ο οποίος και προσαρμόστηκε.
Δεν τίθεται θεμα συγκρισης Γκενκ και ΠΑΟΚ παικτικα, η ομαδα αυτη ειναι γεματη παικταραδες και τσαμπιονσλιγκατη για πλακα.
Παραθετω εδω τα ματς του δευτερου μισου που σκοραρε η εδωσε ασιστ ο Σαματα.

[youtube]eXnGe-7wDks[/youtube]
[youtube]BNVRjyHHx14[/youtube]
[youtube]35QbeRrCWOE[/youtube]
[youtube]-MEA5NcDPNo[/youtube]
[youtube]1kBodGrZ0Vg[/youtube]

Στην ουσια σε 1200 λεπτα που αντιστοιχούν σε 12.5 90λεπτα εβαλε 6 γκολ και εδωσε μια ασιστ στο πρωταθλημα. Αν βαλεις πλει οφ και κυπελλα τα λεπτα γινονται 1600 (17 90λεπτα). Μας κανει η δεν μας κανει?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paoki_ την Κυρ 02 Ιούλ 2023, 12:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ρε παιδιά όχι και Κοταρσκι! Μια Ινγκασον μια Κοταρσκι αν είναι έτσι ας πουλήσουμε και ντελια και κουλιερακη και αουγκουστο να πάρουμε 500 135 χιλιαδες να κάνουμε μεταγραφαρες να πάθουμε ότι ο γαύρος περυσι. Εγώ και νταντας θέλω και καλά κάνει ο λουτσεσκου που κράζει για ομοιογένεια
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

pagotatzis έγραψε:
psykoman έγραψε:good luck Tiago Dantas της ΠΑΕ στο ινσταγκραμ...
Για τον προημιτελικό με Αγγλία να φανταστώ
Αλλά δεν νομίζω οτι θα μείνει μαζί μας
Πολυ πιθανο...αυτο δεν το σκεφτηκα καν
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Που γράφτηκε πρόταση για τον Κοταρσκι ρε παιδιά;
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Επειδή ακούω να γράφεται συχνά "να επικοινωνήσει η ΠΑΕ με τον κόσμο"κ.λ.π. είναι λάθος.

Η πιο σωστή ἑπικοινωνία είναι η ανακοίνωση μεταγραφών. Καμιά άλλη.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Αυτό που βγαίνει προς τα έξω την τελευταία ώρα στο τουιτερ από τουρκικά ακκαουντς πάντως είναι πως έχει συμφωνήσει /υπογράψει ο Σαματά για 3 χρόνια με 1 εκ. μισθό και μένει η αποδέσμευση του από την Φενερ.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Αύριο η ομάδα φεύγει για Ολλανδία και όπως όλα δείχνουν δυστυχώς χωρίς τον φορ και τον χαφ που τόσο πολύ ήθελε ο προπονητής να τους έχει μαζί του σ αυτό το στάδιο της προετοιμασίας. Για να μην πω και για τους αρ.μπακ και μεσοεπιθετικό. Πλέον ο προβληματισμός και η αγωνία είναι μεγάλοι.
Πολλές σοβαρές και ψύχραιμες φωνές εδώ μέσα μας ζήτησαν να κάνουμε υπομονή μέχρι αύριο που ξεκινάει το βασικό στάδιο προετοιμασίας.
Αυτή η στιγμή ήρθε αλλά οι κινήσεις που έπρεπε να γίνουν μέχρι σήμερα δεν έγιναν. Τους λόγους και τις αιτίες τους ξέρουμε όλοι και σε έναν μεγάλο βαθμό τους κατανοούμε και τους αποδεχόμαστε.
Κάποιοι ήδη άρχισαν να λένε ότι δεν πειράζει αν έρθουν οι παίκτες στη διάρκεια της προετοιμασίας...
Ελπίζω μόνο να μην φτάσουμε στο σημείο να μας πούνε ότι δεν πειράζει αν έρθουν στα μέσα ή στα τέλη Αυγούστου.
Δεν ξέρω, εγώ αρχίζω και αγχώνομαι λιγάκι.
Άντε την Μπειταρ την περνάμε και με Μπράντον, Σβαμπ και Τσιγγαρα. Μετά; Αν η επόμενη ομάδα είναι πιο δυσκολη;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

papwolf έγραψε:Ο Μίχος, με όποια αξιοπιστία έχει, γράφει κι άλλα στο άρθρο του. Γράφει ότι ο Πέλκας δεν θα έρθει, παρότι τον θέλει ο Λουτσέσκου δεν τον θέλουν κάποιοι άλλοι μέσα στην ομάδα. Και για τον Βιπότνικ, ότι τον θέλει ο Γιώργης και ο ΠΑΟΚ είναι πιο κοντά από όλους τους μνηστήρες με ένα ποσό 2-2,5 εκ. καθώς έχει χρήμα να ξοδέψει από την επικείμενη πώληση Ίγκανσον...!
Επαναλαμβάνω όσο αξιόπιστος μπορεί να είναι ο συγκεκριμένος.
Κανένας λουτσεσκου δεν τον ζήτησε.

Και ο ΠΑΟΚ όταν άκουσε την τιμή του δεν ασχολήθηκε άλλο. Το τι μπορεί να θέλει ο πελκας είναι άλλο ζητημα

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Ο μουργκ στην αποστολή της προετοιμασίας.. πάμε γεραα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”