Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- john4serres
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Απομένουν ώρες για την έναρξη της προετοιμασίας στην Ολλανδία, σαν να το βλέπω μπροστά μου ότι θα γίνει βιαστική κίνηση και θα δώσει η ομάδα βαρύ συμβόλαιο 1.2-1.5, επειδή μας έχουν στριμώξει ομάδες και ατζέντηδες στη γωνία.
- Μπαρκαρούτσος
Έχω πληροφορία εκ των έσω.
29χρονος CB, γηγενής, ΠΑΟΚτσάκι, με μεγάλη εμπειρία από τα γήπεδα της Θεσσαλονίκης, η αλλαγή του Ingason. Είναι ήδη κάτοικος Ολλανδίας.
Εγώ θα είμαι η αλλαγή του Ingason.
29χρονος CB, γηγενής, ΠΑΟΚτσάκι, με μεγάλη εμπειρία από τα γήπεδα της Θεσσαλονίκης, η αλλαγή του Ingason. Είναι ήδη κάτοικος Ολλανδίας.
Εγώ θα είμαι η αλλαγή του Ingason.
Maezono Masakiyo έγραψε:vasgias έγραψε:Γενικά ο Κουλιανός πάντως στο σχόλιό του χθες το απόγευμα στο ραδιόφωνο ανέφερε ότι ο ΠΑΟΚ στοχεύει σε ακριβώς αυτό. Να φέρει και τους δύο, με τη λογική ότι ο Brandon θα αγωνίζεται στα εξτρέμ. Αλλά οκ, απλά είναι κάτι που είπε ο Κουλιανός, τίποτα παραπάνω.joshua έγραψε:Εγώ πάντως για διαφορετικούς λόγους στη κάθε περίπτωση,είτε λόγω κόστους,είτε λόγω χαρακτηριστικών,είτε λόγω στοιχείων επιθετικου διδύμου δεν είχα ξετρελαθεί με καμία περίπτωση από όσες ακούστηκαν. Θα ήμουν όμως happy πχ με διδυμο στυλ Σαματά και Πρεβλιακ.
Σαματτα και Πρέβλιακ, αλλά αυτό είναι κάτι που ισχυρίστηκε ο Κουλιανός επαναλαμβάνω.
τι εννοείς και τους 2; Το Σαματά συν το Σλοβένο που ακούστηκε η το Σαματα με τον Πρέβλιακ;
- john4serres
- Μπαρκαρούτσος
- abc_o_ karpouzas
Μην κάνεις παράθεση την αμέσως προηγούμενη δημοσίευση....
Τιμ...και Τζέρι...
Τιμ...και Τζέρι...
δηλαδη ο σαματας που παιρνει 3,8 το χρονο
θα τα αφησει και θα ερθει σε μας,για 1 1,κατι
επειδη ονειρο του απο μικρο παιδι,ηταν να παιξει στον Π.Α.Ο.Κ.
στην φορτσα παντως δεν τολμησαν να γραψουν το ονομα του
- buffalobill4
Αν πάντως αλλάξουμε λίγο τρόπο επίθεσης και εκμεταλλευτουμε τα θετικά του Σαματά, ο Ραφα θα γράψει περισσότερες ασίστ, ο ναρει περισσότερα γκολ και ο Κωνσταντελιας και τα 2. Μόνο τον Αντριγια δεν μπορώ να δω πως θα βελτιωθεί με μια αλλαγή παιχνιδιού. Θέλουμε εξτρεμ αριστερά που να πάει περισσότερο στο γκολ.
Καταφέραμε τελικά να γίνει το paokmania πιο τοξικό και από τα σοσιαλ... μπράβο μας
Και όλα αυτά για έναν παίκτη επειδή δεν έχει εντυπωσιακά βιντεάκια στο ίντερνετ χωρίς να τον ξέρουμε καν.
Εδώ αναφέρθηκε από μέλος το ταβάνι χρημάτων που πρέπει να δώσουμε γι'αυτόν και λίγα ποστ πιο κάτω το ίδιο μέλος ζητούσε πληροφορίες για το αγωνιστικό στυλ παιχνιδιού του παίκτη.
Αναφέρονται όλοι ότι τα τελευταία τρία χρόνια τον έχει πάρει ο κατήφορος... μπορούν να μου απαντήσουν γιατί θεωρούν την χρονιά του στην Αντβέρπ ως αποτυχημένη?
Και όλα αυτά για έναν παίκτη επειδή δεν έχει εντυπωσιακά βιντεάκια στο ίντερνετ χωρίς να τον ξέρουμε καν.
Εδώ αναφέρθηκε από μέλος το ταβάνι χρημάτων που πρέπει να δώσουμε γι'αυτόν και λίγα ποστ πιο κάτω το ίδιο μέλος ζητούσε πληροφορίες για το αγωνιστικό στυλ παιχνιδιού του παίκτη.
Αναφέρονται όλοι ότι τα τελευταία τρία χρόνια τον έχει πάρει ο κατήφορος... μπορούν να μου απαντήσουν γιατί θεωρούν την χρονιά του στην Αντβέρπ ως αποτυχημένη?
- john4serres
Το σπορτόσκυλο τους έκανε τρομερό χουνέρι.prist64 έγραψε:δηλαδη ο σαματας που παιρνει 3,8 το χρονο
Στο μετροκολις έχουν αναφορά σε τουρκικά μέσα που λένε ότι η Φενέρ για να τον αφήσει ελεύθερο θέλει ο ΠΑΟΚ να αναλάβει όλο το συμβόλαιο του τελευταίου έτους. Κάποιος πιο πάνω είπε ότι παίρνει 3,8
- ΑποστόληςΑ
Δηλαδή και η πρώτη του σ' εμάς θα είναι "προσαρμογή";Napoli4 έγραψε:Να διορθώσω έπαιξε στην αρχή 4.5 σεζόν στην Γκενκ, η πρώτη του ήταν κυρίως προσαρμογής και προφανώς δεν μπορεί να κριθεί για αυτή.
- ΑποστόληςΑ
Πραγματικά! Αν είναι να δώσουμε 3 x 1,5Μ στον Σαματά, καλύτερα να έδιναν τα 5M που ζητούσε ο Gabbiadini.iasoiako έγραψε:Πραγματικα απο τον Γκαμπιατινι σε Σαματα, ενταξει μας δουλευουν. Ε γιατι δεν δινουν 3ετες κλεισυο στον Γκαμπιαντινι τοτε.
- pagotatzis
Πόσες πιθανότητες δίνεται ατο να μην είναι καν ο εκλεκτός ο Σαματτα;
Ερχόταν από το Κονγκό, πρώτη φορά Ευρώπη.ΑποστόληςΑ έγραψε:Δηλαδή και η πρώτη του σ' εμάς θα είναι "προσαρμογή";Napoli4 έγραψε:Να διορθώσω έπαιξε στην αρχή 4.5 σεζόν στην Γκενκ, η πρώτη του ήταν κυρίως προσαρμογής και προφανώς δεν μπορεί να κριθεί για αυτή.
Πλέον είναι 30 και έμπειρος.
ΥΓ. Χρόνια πολλά για χθες