Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Με νούμερα είχε έρθει ο Τσολακ...

Μια χαρά νούμερα έχει ο Σαματα. Στις σεζόν που δεν έχει πολλά γκολ δεν ήταν και βασικός.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ο Σαματα έπαιξε στην Γκενκ 3.5 χρόνια.

Έκανε μια καλή πρώτη σεζόν, μια μέτρια δεύτερη, μια φοβερή τρίτη.

Την τέταρτη σεζόν ήταν καλός αλλά πεσμένος, και τον Γενάρη, η Άστον Βίλα έμεινε χωρίς επιθετικό λόγω τραυματισμων. Εκεί, κινήθηκε βιαστικά (και λίγο επιπόλαια) να κλείσει άμεσα παίκτη, και έκλεισε τον Σαματα.

Εδω να πούμε πως η Βίλα κοίταζε γενικά προς Βέλγιο (είχε πάρει Ένγκελς και τον Νακαμπα που είχαμε ενδιαφερθεί και εμείς), σε μια προσπάθεια να βρει φτηνές λύσεις που θα δώσουν ποιότητα, για να μείνει στην κατηγορία. Έκανε και κάποιες μεγάλες αγορές, αλλά δεν ήταν η σημερινή Βίλα που κοιτάει παίκτες μόνο από το πάνω ράφι.

Στην Βίλα έπαιξε μισή σεζόν, δεν ήταν καλός.

Έφυγε για Φενέρ το καλοκαίρι με δανεισμό και υποχρεωτική οψιόν 6εκ. Ήταν πολύ κακός.

Δανεισμός τη νέα σεζόν στην Αντβέρπ από Φενερ, μετριότατες εμφανίσεις.

Εκ νέου δανεισμός στην αγαπημένη του Γκενκ. Πάλι σκιά του εαυτού του.

Ο παίκτης δηλαδή προέρχεται απο 4 κακές σεζόν.

Πριν από αυτές, έχει να επιδείξει μια φοβερή σεζόν και 2 μέτριες προς καλές.

Το δυνατό του στοιχείο είναι η νοοτροπία του και η ομαδικότητα του. Τρέχει πολύ μέσα στον αγώνα, δίνει μάχες με τα στόπερ, κρατάει μπάλα για να ανέβουν οι συμπαίκτες του. Είναι γρήγορος και δυνατός, αλλά όχι και τέρας. Μπροστά στην εστία δεν είναι κιλερ. Χάνει εύκολα γκολ, τεχνικά είναι μέτριος.

Τις τελευταίες σεζόν που δεν απέδιδε, έπεσε και η ψυχολογία του. Δεν ένιωθε σημαντικός, με αποτέλεσμα να πέφτει όλο και περισσότερο. Δυστυχώς για τον παίκτη, ούτε στην Γκενκ κατάφερε να κάνει το comeback. Δεν θα είναι δύσκολο ο παίκτης να μείνει ελεύθερος (συμβόλαιο ως το 24), καθώς στην Τουρκία τον έχουν όπως εμείς είχαμε τον Τσολακ, και χειρότερα.

Προσωπικά, όταν ανανεωνε ο Μπράντον με 500, έλεγα πόσο δύσκολο είναι αντί να κοιτάζουμε με 1.5 τον Γκαμπιαντινι, να φέρουμε 2 παίκτες του εκατομμυριου.

Ο Σαματα είναι αυτό. Παίκτης του εκατομμυρίου, max. Παραπάνω είναι υπερβολικά χρήματα, και στην Ευρώπη δεν θα τα βρει πουθενά. Αν ερχόταν αυτός και άλλος ένας καλύτερος του Μπράντον, θα ήμασταν κάπως κομπλέ. Τώρα με Μπράντον και ένα στοίχημα όπως ο Σαματα, δεν ξέρω τι μπορούμε να περιμένουμε.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Καλημέρες.

Μιας και όλοι λένε αυτά που μαθαίνουν, ας πω και εγώ αυτό που έμαθα χθες βράδυ.
Ο Σαμάτα ήταν μέσα σε μια λίστα. Την οποία λίστα την έφτιαξαν κάποιοι άλλοι, σίγουρα όχι ο προπονητής.
Στη λίστα των φορ λοιπόν, πάνω από τον Σαμάτα, είχε τουλάχιστον 4-5 ονόματα για τα οποία έδωσε το οκ ο προπονητής αλλά οι "διαπραγματευτές" έφαγαν άκυρο.
Θα πει κάποιος λογικό να φάνε άκυρο από τον Ντιάν ας πούμε τη στιγμή που ψάχνει για 2 μύρια το χρόνο ακατέβατα.
Ε και εγώ θα πω λογικό να φέρουν την 8η-9η-10η (δεν ξέρω τη θέση που είχε στη λίστα) επιλογή όταν οι υπόλοιποι δεν ψήθηκαν.
Η άλλη λύση θα ήταν να πάνε σε κάποιον πιτσιρικά όπως εκείνος από τη Μάριμπορ. Ακόμα μεγαλύτερο ρίσκο δηλαδή.

Για μένα, ο παίχτης έχει κάποια ωραία στοιχεία, έκανε ορισμένες καλές χρονιές, φέρνει ένα στοιχείο που δεν είχαμε πρόσφατα σε φορ και αυτό είναι η ταχυδύναμη, που σημαίνει πρεσάρισμα μπροστά και συμμετοχή στο ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω και ελπίζω να δώσει παραπάνω νούμερα από τον Ολιβέιρα.
Δεν εντυπωσιάστηκα, δεν τον γνωρίζω άλλωστε, χαίρομαι που δεν καθυστέρησε παραπάνω (ελπίζω δηλαδή) και περιμένω να δω τι θα έρθει στα χαφ και στους μεσοεπιθετικούς για να έχω ολοκληρωμένη άποψη.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Αυτο τωρα ειναι καινουριο φρουτο? Οτι ο Λουτσεσκου δεν θελει σκορερ αλλα κατι αλλο?
Ε ναι...

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να φέρει παίκτες με νουμερα σε premier Primera bendesliga Και τους κόβει ο λουτσεσκου!

Δεν το κατάλαβες;;

Αλλά που να τα πεις αυτά εδώ μέσα;;

Ούτε σε κανένα "αντικειμενικο" δεν ακούγονται αυτά!

Πραγματικά το μένος απέναντι στο λουτσεσκου είναι κάτι παραπάνω από πραγματικότητα. Ειναι θεσμός!

Θλίψη για κάποιες καταστάσεις...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Napoli4 έγραψε:Ο Σαματα έπαιξε στην Γκενκ 3.5 χρόνια.

Την τέταρτη σεζόν ήταν καλός αλλά πεσμένος, και τον Γενάρη, η Άστον Βίλα έμεινε χωρίς επιθετικό λόγω τραυματισμων. Εκεί, κινήθηκε βιαστικά (και λίγο επιπόλαια) να κλείσει άμεσα παίκτη, και έκλεισε τον Σαματα.

Εδω να πούμε πως η Βίλα κοίταζε γενικά προς Βέλγιο (είχε πάρει Ένγκελς και τον Νακαμπα που είχαμε ενδιαφερθεί και εμείς), σε μια προσπάθεια να βρει φτηνές λύσεις που θα δώσουν ποιότητα, για να μείνει στην κατηγορία. Έκανε και κάποιες μεγάλες αγορές, αλλά δεν ήταν η σημερινή Βίλα που κοιτάει παίκτες μόνο από το πάνω ράφι.

Έφυγε για Φενέρ το καλοκαίρι με δανεισμό και υποχρεωτική οψιόν 6εκ. Ήταν πολύ κακός.

Το δυνατό του στοιχείο είναι η νοοτροπία του και η ομαδικότητα του. Τρέχει πολύ μέσα στον αγώνα, δίνει μάχες με τα στόπερ, κρατάει μπάλα για να ανέβουν οι συμπαίκτες του. Είναι γρήγορος και δυνατός, αλλά όχι και τέρας. Μπροστά στην εστία δεν είναι κιλερ. Χάνει εύκολα γκολ, τεχνικά είναι μέτριος.

Τις τελευταίες σεζόν που δεν απέδιδε, έπεσε και η ψυχολογία του. Δεν ένιωθε σημαντικός, με αποτέλεσμα να πέφτει όλο και περισσότερο. Δυστυχώς για τον παίκτη, ούτε στην Γκενκ κατάφερε να κάνει το comeback. Δεν θα είναι δύσκολο ο παίκτης να μείνει ελεύθερος (συμβόλαιο ως το 24), καθώς στην Τουρκία τον έχουν όπως εμείς είχαμε τον Τσολακ, και χειρότερα.

Προσωπικά, όταν ανανεωνε ο Μπράντον με 500, έλεγα πόσο δύσκολο είναι αντί να κοιτάζουμε με 1.5 τον Γκαμπιαντινι, να φέρουμε 2 παίκτες του εκατομμυριου.

Ο Σαματα είναι αυτό. Παίκτης του εκατομμυρίου, max. Παραπάνω είναι υπερβολικά χρήματα, και στην Ευρώπη δεν θα τα βρει πουθενά. Αν ερχόταν αυτός και άλλος ένας καλύτερος του Μπράντον, θα ήμασταν κάπως κομπλέ. Τώρα με Μπράντον και ένα στοίχημα όπως ο Σαματα, δεν ξέρω τι μπορούμε να περιμένουμε.
Εδώ θα κάνει δουλειά ο Μένταλ Κοουτσ του Λουτσε και θα βάλει 16 γκόλ στην Σουπερλιγκ !!! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Να διορθώσω έπαιξε στην αρχή 4.5 σεζόν στην Γκενκ, η πρώτη του ήταν κυρίως προσαρμογής και προφανώς δεν μπορεί να κριθεί για αυτή.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Ο Σαματα μου φερνει κατι σε Ακπομ στο στυλ.

Δεν τον ηξερα τον παικτη αλλα απο οτι ειδα σε βιντεακια φαινεται να ειναι ποιοτικος.

Το οτι εκανε μετριες χρονιες σε πιο δυνατα πρωταθληματα δεν μου λεει κατι.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Γίνεται Σαματάς για τον Σαματά .Αν ο παίκτης δεν έχει χάσει από ταχύτητα και δύναμη θα πάει καλά .Εμένα με προβληματίζει το νο2 και όχι το νο1 .Γιατί το νο2 δεν είναι σέντερ φορ. Ελπίζω να πάρει ευκαιρίες ο Τζήμας. Αν τον έχουμε πάρει με λογικό συμβόλαιο και ελεύθερο όλα είναι τέλεια .Κάνουμε χώρο για καλούς παίκτες στο κέντρο ,όπου το κέντρο στην Ελλάδα παίρνει πρωταθλήματα και όχι ο σέντερ φορ κατά την γνώμη μου. Με καλό σέντερ απλά δεν γάμησε κανείς ... Το κέντρο κάνει μάγκα το σέντερ φορ . Άντε ρε ομαδάρα !!!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Blackgr4 έγραψε:Καλημέρες.

Μιας και όλοι λένε αυτά που μαθαίνουν, ας πω και εγώ αυτό που έμαθα χθες βράδυ.
Ο Σαμάτα ήταν μέσα σε μια λίστα. Την οποία λίστα την έφτιαξαν κάποιοι άλλοι, σίγουρα όχι ο προπονητής.
Στη λίστα των φορ λοιπόν, πάνω από τον Σαμάτα, είχε τουλάχιστον 4-5 ονόματα για τα οποία έδωσε το οκ ο προπονητής αλλά οι "διαπραγματευτές" έφαγαν άκυρο.
Θα πει κάποιος λογικό να φάνε άκυρο από τον Ντιάν ας πούμε τη στιγμή που ψάχνει για 2 μύρια το χρόνο ακατέβατα.
Ε και εγώ θα πω λογικό να φέρουν την 8η-9η-10η (δεν ξέρω τη θέση που είχε στη λίστα) επιλογή όταν οι υπόλοιποι δεν ψήθηκαν.
Η άλλη λύση θα ήταν να πάνε σε κάποιον πιτσιρικά όπως εκείνος από τη Μάριμπορ. Ακόμα μεγαλύτερο ρίσκο δηλαδή.

Για μένα, ο παίχτης έχει κάποια ωραία στοιχεία, έκανε ορισμένες καλές χρονιές, φέρνει ένα στοιχείο που δεν είχαμε πρόσφατα σε φορ και αυτό είναι η ταχυδύναμη, που σημαίνει πρεσάρισμα μπροστά και συμμετοχή στο ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω και ελπίζω να δώσει παραπάνω νούμερα από τον Ολιβέιρα.
Δεν εντυπωσιάστηκα, δεν τον γνωρίζω άλλωστε, χαίρομαι που δεν καθυστέρησε παραπάνω (ελπίζω δηλαδή) και περιμένω να δω τι θα έρθει στα χαφ και στους μεσοεπιθετικούς για να έχω ολοκληρωμένη άποψη.
Απόλυτα φυσιολογικό θα έλεγα. Αν ισχύει δεν το ξέρω αλλα η λογική αυτό λέει.

Τα ονόματα που ακούστηκαν ισχύουν αλλά με ταβάνι το 1,5εκ και αρχές Ιούλη μάλλον δεν έρχονται.

Αυτό λέει η λογική.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Κανείς νούμερα είσαι καλός παίζεις στην δυτική Ευρώπη όλα καλά. Και έναν Γενάρη βρίσκεσαι στην πρεμιέρ. Σούπερ. Και σε 3 μήνες είσαι στα αζήτητα της Τουρκίας. Από το ζενίθ στο ναδίρ. Αυτό θέλει χρόνο και σθένος ψυχικό να το αντέξεις.
Εμείς χάσαμε έτσι γαι πλάκα έναν Κλαους που από τα 20 γκολ έπεσε στα 0 το παλικάρι. Αλλη περίπτωση βέβαια αλλά δείχνει την κατάσταση.
Τεσπα εγώ θέλω Σέντερ φορ του κουτιού παστελωτη νταμάρι αλλά εγώ δεν ξέρω όσα ξέρουν οι της ομάδας. Κάθομαι και βλέπω ένα ματς και γράφω σε ένα φόρουμ.

Νομίζω ότι όταν ολοκληρωθεί το παζλ των μεταγραφών θα δούμε και την γενική εικόνα. Είμαστε και επηρεασμένοι από διάφορους Τσολακ Νελσονες και φελιπε όποτε φυσάμε και το γιαούρτι.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Napoli4 έγραψε:Ο Σαματα έπαιξε στην Γκενκ 3.5 χρόνια.

Μαχητης.-
Τον λατρευω ηδη.-
Θα γινει ινδαλμα για ολους μας.-
Απλως φερτον ΣΗ-ΜΕ-ΡΑ!
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Αν είχε μείνει ο Νέλσον, και ερχόταν ο Σαματα να μοιραστούν τον χρόνο, θα ήμουν πιο ήρεμος πάντως χαχα

Αλλά είμαι και αμπαλος εγω
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Ο παίκτης ίσως πάει τρένο ίσως είναι μετριότητα.αυτο μόνο στο γήπεδο θα φανεί.

Το πραγματικά ενδιαφέρον εδώ είναι με τι χρήματα θα έρθει. Προσωπικά αδύνατο να πιστέψω ότι έρχεται με συμβόλαιο άνω του εκ. Αν λοιπόν παίρνει λέμε πχ 900 κατοστάρικα,εγώ είμαι αρκετά καχύποπτος για τα 1.5 που λέγαμε ότι δίνουμε από εδώ και από εκει
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

γιατι δεν ερχονται παικτες αρχες ιουλιου?
γιατι καποιος φταιει...οι λανθασμενες επιλογες περσι της βρηκαμε και στο πρωταθλημα τις βρισκουμε και τωρα...ελπιζω τις λανθασμενες επιλογες τις φετινες μα μην τις πληρωσουμε του χρονου...γιατι ειναι λανθασμενες και ο Μπραντον, και ο Σαματα που οι τουρκοι που ειναι σκληροι διαπραγματευτες τον αφηνουν ελευθερο να απαλλαγουν απο αυτον
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Πραγματικα απο τον Γκαμπιατινι σε Σαματα, ενταξει μας δουλευουν. Ε γιατι δεν δινουν 3ετες κλεισυο στον Γκαμπιαντινι τοτε.
Το οτι ουτε με 1.5εκ δεν βρισκουν επιθετικο σταθερο να ερθει να παιξει με ξεπερναει.
Ουτε καν θελω να σκεφτω τι χαφ θα φερουν.

Καλυτερα να ερθουν ολοι απο το πρωταθλημα της Ρωσιας και της Ουκρανιας

Προετοιμασια χωρις αριστερο χαφ, επιθετικο τι να περιμενει κανεις.

Νομιζα πραγματικα οτι θα παιρναμε 5 παικτες πρωτοκλασατους. Εδω πανε να φερουν τα αζητητα της χαζο Φενερ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”