Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Ας φερουν και Σακη Παπαζογλου και
θα συμπληρωθει 4αδα φωτια στα φορ!
ΥΓ. In Samatta i trust.-
θα συμπληρωθει 4αδα φωτια στα φορ!
ΥΓ. In Samatta i trust.-
joshua έγραψε:Αυτο τωρα ειναι καινουριο φρουτο? Οτι ο Λουτσεσκου δεν θελει σκορερ αλλα κατι αλλο?
Δεν το ήξερες αυτό...ο Λου έχει αλλεργία στα φιρ που βάζουν γκολ...αν του πουν θα πάρουμε φορ που στάνταρ θα βάλει 25 γκολ στην σαιζόν θα πει οχι
- pagotatzis
Κράζετε όταν λέγαμε πάρτε καλύτερο για δεύτερο Φορ
Αφού ξέρουμε ότι στον ΠΑΟΚ ο δεύτερος καταλήγει πρώτος !
Αν έρθει ο Σαματτα θα ο Μπράντον θα πάρει σπίτι την φανέλα του βασικού !
Αφού ξέρουμε ότι στον ΠΑΟΚ ο δεύτερος καταλήγει πρώτος !
Αν έρθει ο Σαματτα θα ο Μπράντον θα πάρει σπίτι την φανέλα του βασικού !
Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι αυτός ο φορ που θα σου εγγυηθεί τα 20 γκολ την χρονιά, να έχει και τα προηγούμενα χρόνια ανάλογες επιδόσεις και να μπορούν να τον φέρουν στην ομάδα μας, στο πρωτάθλημα και με προκριματικά Κονφερενς...
Γιατί πάνω κάτω αυτά βγαίνουν από τα σχόλια των φίλων περί ρίσκου, εύκολου γκολ κτλπ.
Οχι δεν είναι δικαιολογίες και πως αν τα σκάσεις θα έρθει, γιατί κι ο Σαματτά πριν 2-3 χρόνια δεν σε έβλεπε.
Η λειτουργία της ομάδας δεν παίζει ρόλο ; Τα στηρίγματα γύρω του ; Μόνος του θα παίρνει την μπάλα και θα ρίχνει ένα σουτ να μπαίνει μέσα ;
Φέρτου ένα 10αρ πίσω του (όπως είχε τον Ποθουέλο και έκανε παπάδες στο Βέλγιο), ένα εξτρεμ επίσης και βλέπουμε.
Ναι ΟΚ δεν είναι ο τεχνίτης όπως ο Ιταλός, δεν έχει τις εκτελέσεις του Ρώσου, είναι όμως ταχύτερος, δυνατός, ανοίγει κι αυτός διαδρόμους και καλός με το κεφάλι.
Ας κλείσει και να τον κρίνουμε με κανονικά ποδοσφαιρικά κριτήρια κι όχι επειδή εμείς θα θέλαμε κάποιον άλλον.
Γιατί πάνω κάτω αυτά βγαίνουν από τα σχόλια των φίλων περί ρίσκου, εύκολου γκολ κτλπ.
Οχι δεν είναι δικαιολογίες και πως αν τα σκάσεις θα έρθει, γιατί κι ο Σαματτά πριν 2-3 χρόνια δεν σε έβλεπε.
Η λειτουργία της ομάδας δεν παίζει ρόλο ; Τα στηρίγματα γύρω του ; Μόνος του θα παίρνει την μπάλα και θα ρίχνει ένα σουτ να μπαίνει μέσα ;
Φέρτου ένα 10αρ πίσω του (όπως είχε τον Ποθουέλο και έκανε παπάδες στο Βέλγιο), ένα εξτρεμ επίσης και βλέπουμε.
Ναι ΟΚ δεν είναι ο τεχνίτης όπως ο Ιταλός, δεν έχει τις εκτελέσεις του Ρώσου, είναι όμως ταχύτερος, δυνατός, ανοίγει κι αυτός διαδρόμους και καλός με το κεφάλι.
Ας κλείσει και να τον κρίνουμε με κανονικά ποδοσφαιρικά κριτήρια κι όχι επειδή εμείς θα θέλαμε κάποιον άλλον.
Ο Σαματα δείχνει εκτός των αγωνιστικών, πολύ καλό τυπακι. Χαμογελαστός, φιλικός, με σωστή νοοτροπία. Πιστεύω θα ταιριάξει στην ομάδα.
Έχω κι εγώ τις αμφιβολίες μου για το αγωνιστικό όπως είπα, αλλά ας κανουμε υπομονή να δούμε πώς θα πάει.
Υγ. Η Τανζανία btw είναι ακραίο μέρος για διακοπές.
Είχε πάει ένας φίλος μου με την κοπέλα του, είχαν περάσει φανταστικά. Το προτείνω σε όποιον έχει τη δυνατότητα να κάνει τέτοιο ταξίδι.
Έχω κι εγώ τις αμφιβολίες μου για το αγωνιστικό όπως είπα, αλλά ας κανουμε υπομονή να δούμε πώς θα πάει.
Υγ. Η Τανζανία btw είναι ακραίο μέρος για διακοπές.
Είχε πάει ένας φίλος μου με την κοπέλα του, είχαν περάσει φανταστικά. Το προτείνω σε όποιον έχει τη δυνατότητα να κάνει τέτοιο ταξίδι.
- ΑποστόληςΑ
Στατιστικά στοιχεία της σεζόν 2022-23:
Ally Samatta: 1569 αγωνιστικά λεπτά, 6 γκολ και 1 ασίστ
Brandon Thomas: 1522 αγωνιστικά λεπτά, 12 γκολ.
αν ηθελε τετοιον φορ και οχι συμμετοχικό δεν θα ειχε τον Ολιβειρα εξω απο την περιοχη να παιζει με πλάτη και να μοιραζει πασεςjoshua έγραψε:Αυτο τωρα ειναι καινουριο φρουτο? Οτι ο Λουτσεσκου δεν θελει σκορερ αλλα κατι αλλο?
Ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ
ΕΛΕΟΣ ΓΑΜΩΤΟ
Στα πάντα τόσο απόλυτοι πρέπει να είστε;
ΕΛΕΟΣ ΓΑΜΩΤΟ
Στα πάντα τόσο απόλυτοι πρέπει να είστε;
Για βαλε και του Τσολακ πριν ερθει σε εμας να δω κατι...ΑποστόληςΑ έγραψε:Στατιστικά στοιχεία της σεζόν 2022-23:
-
Εγώ πάλι σε πρωτάθλημα που έκανε τη διαφορά ως φορ ο Λιβαι Γκαρσία, ελπίζω ότι ο Σαματα μπορεί να κάνει το ίδιο.
- NikLiverpool
Τον παίκτη δεν τον ξέρω οπότε δεν πρόκειται να σχολιάσω αν κάνει η όχι.
Η απορία μου αλλού είναι.
Διαβάζω από πολλούς εδώ ότι έρχεται για αναπληρωματικος και βασικό φορ θα δούμε τον Αύγουστο.
Αυτό από που προκύπτει;
99% αν ο παίκτης κλείσει ότι άλλη μεταγραφή φορ δεν πρόκειται να παίξει.
Δεν υπάρχει περίπτωση να δωθει ο Τζιμας δανεικός.
Η απορία μου αλλού είναι.
Διαβάζω από πολλούς εδώ ότι έρχεται για αναπληρωματικος και βασικό φορ θα δούμε τον Αύγουστο.
Αυτό από που προκύπτει;
99% αν ο παίκτης κλείσει ότι άλλη μεταγραφή φορ δεν πρόκειται να παίξει.
Δεν υπάρχει περίπτωση να δωθει ο Τζιμας δανεικός.
Παντως δημοσιογραφοι απο Ιταλια οταν μαθαιναν οτι ο ΠΑΟΚ ετοιμαζεται να δωσει 3ετες με 1,5εκ το χρονο στον Γκαμπιατινι ελεγαν "ειστε τρελοι";;;;
Δεν το λεω για να κανω συγκρισεις αλλα η απαξιωση εδω μεσα σε οτιδηποτε επιλεγει η ομαδα εχει χτυπησει κοκκινο.
Μα σε οτιδηποτε. Ειδικα αν απο πισω εχει την χροια "επιλογης" Ραζβαν
Δεν το λεω για να κανω συγκρισεις αλλα η απαξιωση εδω μεσα σε οτιδηποτε επιλεγει η ομαδα εχει χτυπησει κοκκινο.
Μα σε οτιδηποτε. Ειδικα αν απο πισω εχει την χροια "επιλογης" Ραζβαν
Το οτι θελει παικτη με την ανεση να κινηθει εκτος περιοχης δεν σημαινει οτι θελει να ειναι και αγκολος,αλλα εναν παικτη με ικανο συνδιασμο των δυο.Θα μπορουσα βεβαια να σε ρωτησω και γιατι ανανεωσαμε Μπραντον αφου δεν ειναι καλος ουτε στο ενα ουτε στο αλλο.karlat85 έγραψε:αν ηθελε τετοιον φορ και οχι συμμετοχικό δεν θα ειχε τον Ολιβειρα εξω απο την περιοχη να παιζει με πλάτη και να μοιραζει πασεςjoshua έγραψε:Αυτο τωρα ειναι καινουριο φρουτο? Οτι ο Λουτσεσκου δεν θελει σκορερ αλλα κατι αλλο?
Λιβαι Γκαρσια θα θελατε στον ΠΑΟΚ; Πραγματικα ρωταω για να δω πως το σκεφτεστε.
Γιατι γκολτζη τον Λιβαι δεν τον λες σιγουρα..
Γιατι γκολτζη τον Λιβαι δεν τον λες σιγουρα..
- soflodoras
Εγω καταλαβαινω τον εκνευρισμο με τον Σαματα. Ιδιως τη στιγμη που βλεπουμε ανταγωνιστη να τα χωνει για τον Πινεδα και τελικα να τον κραταει.
Αλλα, αυτο που ξερω ειναι πως ουδεποτε ο ΠΑΟΚ εφερε στραικερ με νουμερα. Ο μονος που ειχε τρελα νουμερα πριν παιξει στην ομαδα ηταν ο Ευθυμης Κουλουρης, αλλα στους μικρους. Μονο ο Πριγιο ειχε συμπαθητικα νουμερα, αλλα μη φανταστει κανεις. 14 γκολ σε 45 ματς. Ενω ο Μιετσελ ειχε 16 γκολ σε 3 χρονια στον Ηρακλη!!!
Επισης το βιογραφικο δεν παιζει τοσο ρολο για μενα, αλλα το κινητρο και φυσικα το ταλεντο. Το ταλεντο ειναι δεδομενο, μιας και οι Τουρκοι δε θα εδιναν ενα σκασμο λεφτα για να παρουν εναν κακο παικτη.
Εγω λεω να περιμενουμε. Αρχικα να δουμε αν θα κλεισει σιγουρα και μετα να περιμενουμε να τον δουμε στο χωραφι
Αλλα, αυτο που ξερω ειναι πως ουδεποτε ο ΠΑΟΚ εφερε στραικερ με νουμερα. Ο μονος που ειχε τρελα νουμερα πριν παιξει στην ομαδα ηταν ο Ευθυμης Κουλουρης, αλλα στους μικρους. Μονο ο Πριγιο ειχε συμπαθητικα νουμερα, αλλα μη φανταστει κανεις. 14 γκολ σε 45 ματς. Ενω ο Μιετσελ ειχε 16 γκολ σε 3 χρονια στον Ηρακλη!!!
Επισης το βιογραφικο δεν παιζει τοσο ρολο για μενα, αλλα το κινητρο και φυσικα το ταλεντο. Το ταλεντο ειναι δεδομενο, μιας και οι Τουρκοι δε θα εδιναν ενα σκασμο λεφτα για να παρουν εναν κακο παικτη.
Εγω λεω να περιμενουμε. Αρχικα να δουμε αν θα κλεισει σιγουρα και μετα να περιμενουμε να τον δουμε στο χωραφι