Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:
Gospi έγραψε:
renegade έγραψε: Εσύ δηλαδή ξαναδιαβαζεις αυτό που έγραψες και δεν γελάς?
Από ανθρώπους μιας κάποιας ηλικίας και ενός κάποιου επαγγελματικού background περιμένω κάτι παραπάνω από απλή επιφανειακή κριτική
Τι ειδους κριτικη να κανω δηλαδη? Μονοι τους, και φετος, ανεβασαν τον πηχη ψηλα με δυνατα ονοματα, και μονοι τους απογοητευουν. Μακαρι ο παιχτης να βγει διαμαντι, αλλα οι τελευταίες του σεζον δεν δειχνουν οτι ειναι αυτο που θεωρητικα ζητουσε ο προπονητης για την επιθεση. Δεν δειχνει σκορερ.
Εσυ προφανως εχεις καλυτερη εικόνα του παιχτη και θεωρεις οτι ειναι και πανω ραφι, και οτι θα προσφερει. Μακαρι ξαναλεω

Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και γιατί δεν είναι δυνατό όνομα για να τον κλείνεις για Ελλάδα αρχές μεταγραφικης περιόδου;;

Γιατί αυτό πρεπει να σκεφτούμε. Ότι αυτός που θα έρθει αρχές μεταγραφικης περιόδου είτε θα έχει έρθει από τραυματισμο, είτε θα δώσουμε 3 4 εκ αέρα είτε θα έχει κάποιο κουσούρι.

Ο ΠΑΟΚ είπε το ποσό που θα διαθέσει για το φορ και φάνηκε ποιες πόρτες χτύπησε. Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε για Γκάμπιαντινι και ντιαν αλλά ο ένας ήθελε, βασει όσων έλεγαν, κλειστό 3ετες και ο άλλος ήθελε 2εκ το χρόνο.

Δηλαδη πιστεύουμε ότι θα παρουμε βασικό φορ από Ισπανία, Ιταλία Αγγλία Γερμανία από ομάδα που δεν έπεσε κατηγορία και θα έρθει μέχρι 10 Ιουλιου στην Ελλάδα;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το σχολιο σου επιβεβαιωνει οτι δεν πονταρεις σε υπαρξη σοβαρου σχεδιασμου αλλα σε τυχαιοτητα αναφορικα με τις μεταγραφες. Αν υπηρχε σχεδιασμος σοβαρος θα ειχαν βρει φορ που να καλυπτει ολα οσα θελουμε. Εν προκειμενω ειναι ξεκαθαρο πως αυτον βρηκαμε τωρα π.σφιξαμε, αυτος δεχεται να ρθει, αυτον παιρνουμε. Ας ελπισουμε λοιπον να μας βγει. Παντως σοβαρο σχεδιασμο η ΠΑΕ δεν εχει επιδειξει.

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Napoli4 έγραψε:Μιλάμε για τον βασικό επιθετικό, την ώρα που έχεις τον Μπραντον δεύτερο.

Η ομάδα έχει θέμα στο γκολ.
Πιστεύετε πως με αυτόν τον παίκτη λύνεται;
Οταν βλεπω εσενα να προβληματιζεσαι, εγω αγχωνομαι.

Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Μυδραλιοβόλο είναι ένα είδος πυροβόλου όπλου και συγκεκριμένα ένα είδος οπλοπολυβόλου του στρατού.

Έχει χαρακτηριστική βάση συνήθως με τρίποδα και είναι αυτόματο που σημαίνει ότι μπορεί να ρίχνει συνεχόμενα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Ο Σαματά είναι ένας πολύ χρήσιμος παίκτης . Κράτημα μπάλας , ταχύτητα , δύναμη και καλά στημένα απο την πίσω ζώνη .
Για 1.5Μ το χρόνο δεν είναι . Πιο πιθανό να κλείσει στα 1-1.2 το χρόνο . Με τα ρέστα εκείνα θα τσονταρεις για άλλου . Με όλα αυτά είναι σίγουρα καλή επιλογή .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

nunies4 έγραψε:
Napoli4 έγραψε:Μιλάμε για τον βασικό επιθετικό, την ώρα που έχεις τον Μπραντον δεύτερο.

Η ομάδα έχει θέμα στο γκολ.
Πιστεύετε πως με αυτόν τον παίκτη λύνεται;
Με τον Γκαμπιατινι λυνόταν; Αυτή είναι η ερώτηση. Γιατί ακόμα και οι....Ιταλολογοι μιλούσαν για ένα 10αρι σε θέση φορ, εξαιρετικό χειριστή μπάλας αλλά όχι σκόρερ.
Το ότι βάζουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ταχυδυναμη στην θέση σε στυλ Λιβαι Γκαρσία εμένα μου κάνει για την ώρα.
Κουράστηκα με τους φορ. υποδοχείς μπάλας που παίζουν 20 μέτρα έξω από την περιοχή και που μέχρι να γυρίσουν πρόσωπο στην εστία έχει νυχτώσει
Καλά και ο Μπράντον εχει...ταχυδυναμη

Για Γκαμπιαντινι εγω έγραφα για χαρακτηριστικά 10αριου, και πάλι είχα τις ενστάσεις μου αν λύνεται το θέμα στο γκολ. Μάλιστα το έκανα για έναν παίκτη που σε κάθε άγγιγμα βγάζει ποιότητα.

Τεσπα, δεν μπορώ να δω πως βελτιώνεται η ομάδα. Από Νελσον-Μπραντον, Σαματα-Μπραντον....
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Αν είναι κανονικός φορ βελτιώνεται. Εδώ με τον Ολιβέιρα που στα 2 χρόνια συμβολαίου , το ενάμιση ήταν στα πιτς θα κάνουμε σύγκριση;
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Νομίζω δεν ψάχνουμε κάποιον απλά να παίξει παραπάνω χρόνο από τον Ολιβέιρα.

Το θέμα είναι ποιοτικό.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ο αντίλογος βέβαια είναι ότι για 2 μήνες φέτος ο Ολιβέιρα ήταν κανονικός φορ και η ομάδα έπαιξε την καλύτερη μπάλα στο πρωτάθλημα.
Για να δούμε, αυτός μοιάζει κανονικό φορ με παραστάσεις σε επίπεδο ανώτερο του δικού μας.
Αν και ξαναλέω δεν αποκλείω κίνηση Αυγούστου με δυνατό όνομα και με μετατόπιση στο Νο2 του Σαματα, Νο3 Μπράντον και Τζίμα δανεισμό
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Μεγάλο ρίσκο η μεταγραφή. Αν τον θέλουν γιατί έχουν σχέδιο πως θα παίξουμε με αυτόν στην κορυφή ας έρθει. Αν νομίζουμε ότι θα έρθει και ως διά μαγείας θα λύσει το πρόβλημα στο γκολ, τότε θα έχουμε θέμα και δεν θα φταίει ο παίχτης.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παντως ειμαι πολυ μπερδεμενος με τη συγκεκριμενη επιλογη,τοσο μπερδεμενος που δεν εχω τη διαθεση να τη σχολιασω.Παμε για τους επομενους μηπως και καταλαβω καποια στιγμη αν εχουν σχεδιο η απλα κλεινουν οτι μπορουν να κλεισουν.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Εντάξει για τον θέλουν κάτι θα ξέρουν. Εξάλλου αυτοί έχουν την μεγάλη εικόνα.
Διάβαζα τα παιδιά παραπάνω και τα χαρακτηριστικά του φορ μας και αυτού και των άλλων που ακούστηκαν περισσότερο ταιριάζουν σε χάφ. Κρατάει μπάλα, έχει καλά στημένα, είναι γρήγορος κλπ.

Εγώ είμαι ΟΚ αρκεί να έρθει και ένας ψηλός κεφαλοσφαιριστης γαι τις κλειστές άμυνες, τα ταμπούρια. Κιας είναι για τέταρτος.

Νομίζω φέτος εάν φερουν και δυο χαφαρους θα δούμε καλή μπάλα.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Ο λουτσι καλώς ή κακώς θέλει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά κ όχι Μίλλερ
Πάντως βαζελοσ κ Κούλα δεν είχαν επιθετικό κιλλερ
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

Φερτε τον Samatta ν' αρχισει τον σαματα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτο τωρα ειναι καινουριο φρουτο? Οτι ο Λουτσεσκου δεν θελει σκορερ αλλα κατι αλλο?
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Εμένα πάντως ο μαυρουκος μου κάνει κλικ πιο πολύ απ' όλους όσους ακούστηκαν ως τώρα....
Απ' τα ονόματα που είχαν βγει πίστευα ότι θα βγουν πατάτες...και ιδίως ο Γκαμπιαντινι...ο μαυρουκος έχει πολλά χαρακτηριστικά που δεν έχει ο Ιταλός....και εκτός απ' τα αγωνιστικά είναι και τα πνευματικά...νοοτροπία..κτλ...
Ο Ιταλός να παίζει σε ομάδες που πέφτουν η είναι απ' την μέση και κάτω και ο μαυρουκος σε ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό....καμία σχέση η νοοτροπία του ενός με του άλλου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”