Το σχολιο σου επιβεβαιωνει οτι δεν πονταρεις σε υπαρξη σοβαρου σχεδιασμου αλλα σε τυχαιοτητα αναφορικα με τις μεταγραφες. Αν υπηρχε σχεδιασμος σοβαρος θα ειχαν βρει φορ που να καλυπτει ολα οσα θελουμε. Εν προκειμενω ειναι ξεκαθαρο πως αυτον βρηκαμε τωρα π.σφιξαμε, αυτος δεχεται να ρθει, αυτον παιρνουμε. Ας ελπισουμε λοιπον να μας βγει. Παντως σοβαρο σχεδιασμο η ΠΑΕ δεν εχει επιδειξει.sourmenetes έγραψε:Και γιατί δεν είναι δυνατό όνομα για να τον κλείνεις για Ελλάδα αρχές μεταγραφικης περιόδου;;Gospi έγραψε:Τι ειδους κριτικη να κανω δηλαδη? Μονοι τους, και φετος, ανεβασαν τον πηχη ψηλα με δυνατα ονοματα, και μονοι τους απογοητευουν. Μακαρι ο παιχτης να βγει διαμαντι, αλλα οι τελευταίες του σεζον δεν δειχνουν οτι ειναι αυτο που θεωρητικα ζητουσε ο προπονητης για την επιθεση. Δεν δειχνει σκορερ.renegade έγραψε: Εσύ δηλαδή ξαναδιαβαζεις αυτό που έγραψες και δεν γελάς?
Από ανθρώπους μιας κάποιας ηλικίας και ενός κάποιου επαγγελματικού background περιμένω κάτι παραπάνω από απλή επιφανειακή κριτική
Εσυ προφανως εχεις καλυτερη εικόνα του παιχτη και θεωρεις οτι ειναι και πανω ραφι, και οτι θα προσφερει. Μακαρι ξαναλεω
Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί αυτό πρεπει να σκεφτούμε. Ότι αυτός που θα έρθει αρχές μεταγραφικης περιόδου είτε θα έχει έρθει από τραυματισμο, είτε θα δώσουμε 3 4 εκ αέρα είτε θα έχει κάποιο κουσούρι.
Ο ΠΑΟΚ είπε το ποσό που θα διαθέσει για το φορ και φάνηκε ποιες πόρτες χτύπησε. Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε για Γκάμπιαντινι και ντιαν αλλά ο ένας ήθελε, βασει όσων έλεγαν, κλειστό 3ετες και ο άλλος ήθελε 2εκ το χρόνο.
Δηλαδη πιστεύουμε ότι θα παρουμε βασικό φορ από Ισπανία, Ιταλία Αγγλία Γερμανία από ομάδα που δεν έπεσε κατηγορία και θα έρθει μέχρι 10 Ιουλιου στην Ελλάδα;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk